Curierul Zilei - Povestea fetei răpite din Câmpulung!
PRIMA PAGINA arrow fapt divers arrow Fapt Divers arrow Povestea fetei răpite din Câmpulung!
 Publicitate pdf
Povestea fetei răpite din Câmpulung!
(3 voturi)
Thursday, 24 October 2019


Povestea fetei răpite din Câmpulung!


Un caz dramatic a avut loc la Câmpulung, acolo unde o copilă a fost racolată de o grupare fiind exploatată sexual şi drogată, vrem de aproximativ doi ani. Fata avea pe atunci 13 ani! Experienţele dramatice prin care a trecut copila al cărei viitor a fost distrus, ne-au fost povestite de părinţii acesteia. Oamenii se plâng de faptul că autorităţile nu au făcut nimic să le salveze copilul din mâinile infractorilor. Fata dispărut de acasă de şapte ori, timp în care a fost violată, obligată să se prostitueze şi drogată. Mai mult, părinţii au suspiciuni că oamenii legii de la Poliţia Câmpulung au protejat anumiţi infractori. Detalii şocante despre acest caz, aflaţi din mărturisirile celor doi!                              

Începând din anul 2017, o fată care pe atunci avea numai 13 ani, a ajuns pe mâna unei reţele de proxeneţi. Ca să o poată exploata sexual, indivizii au drogat-o, în scurt timp, copila devenind dependentă. Cazul a ajuns în atenţia ofiţerilor de crimă organizată care au făcut descinderi la Câmpulung. În cursul anchetei au stabilit că infractorii o drogau pe fată ca să devină dependentă şi să facă ce i se cere, acceptând să fie exploatată sexual, în schimbul favorurilor sexuale obţinând dozele necesare. „Prima oară a dispărut fiica noastră de la şcoală, cu o fată mai mare ca ea. În clasa a VIII-a era acea fată. Şi la ora actuală, acea fată se ocupă cu prostituţia şi cu traficul de droguri. Ea a fost prima persoană care a racolat-o pe fiica noastră în 2017. Pe atunci D. avea 13 ani. A fost găsită a doua zi, la un filtru făcut de Poliţie în zona Mioveni. M-am dus eu şi cu un agent la la Poliţia Câmpulung şi am ridicat-o! La câteva zile după ce au găsit-o, am fost la un cabinet ginecologic, a fost făcut un consult de specialitate şi fiica mea era virgină. Nu îi făcuseră nimic“, povestea Mărioara S. mama fetei.

Găsită în portbagajul unei maşini

După ce s-a întors acasă, fata nu le-a dat detalii părinţilor despre cele petrecute. „Ea mi-a spus că a fost doar în plimbare. Ulterior a fost drogată. O drogau cu doze mici fără să o simţim noi acasă. O drogau cu etnobotanice şi canabis, ca să nu se dăm noi seama acasă. Avem analize acasă, care dovedesc. Am aflat în 2018 la sfârşitul lui martie, începutul lunii aprilie că fetiţa se droghează. Atunci a fost şi dispărută de acasă cu aceşti indivizi, trei la număr (numele lor nu au putut fi divulgate făcând obiectul unor anchete). Era cea de a doua dispariţie, la un an după prima. Atunci am aflat că ea consumă substanţe etnobotanice, după ce am găsit-o. Avea aproape 14 ani. A stat dispărută patru zile. Noi am găsit-o! Am aflat căutând-o şi discutând cu unul, cu altul. Cu un băiat am făcut un flagrant. Acesta l-a contactat pe un tip din Târgovişte cerându-i să meargă să cumpere droguri de la aceşti trei indivizi. Asta după ce poliţia îi audiase pe doi dintre ei, în legătură cu dispariţia fetei noastre. Suspecţii au spus că nu ştiu nimic de ea, nu ştiu unde se află. Ne-am întâlnit la stadion lângă statuie, unde am găsit-o pe fata mea în portbagajul maşinii. Era drogată, era moartă, nici în picioare nu pu­tea să stea. Băiatul respectiv, că e şi declaraţia lui la dosar, a scos-o din portbagajul maşinii. Când am tras-o, ei (n.r. cei care o explotau) erau aproape în mers. Abia am luat-o! Eu m-am agăţat de oglindă că crezut că na...oricum intenţia lor era să dea cu maşina peste noi şi să plece cu tot cu ea, în portbagaj. Am chemat poliţia, au venit la faţa locului dar ei (n.r suspecţii) nu mai erau, că fugiseră. Noi ne-am dus la poliţie, au constatat şi domnii de la Judiciar starea în care era, că e scris acolo, că se afla sub influenţa substanţelor. De indivizii respectivi ştiu că i-au prins, nu ştiu unde. Au fost duşi la Poliţie la Câmpulung. Le-a fost luată o declaraţie şi la revedere, nu li s-a întâmplat absolut nimic. Nimic! Niciunul nu are nicio ameddă, nici cel de la volan care nu avea voie să transporte un copil în portbagaj, că ştia că este dispărută şi este căutată. Dispariţia s-a încheiat aşa! Caz de dispariţie, copil găsit, gata! Noi am fost ulterior la Spital Obreja unde a fost internată, pentru droguri. Îi dădeau medicamente să nu mai intre în sevraj“, a mai precizat mama fetei.

Din copilul cuminte a devenit copilul drogat

Înainte de a fi racolată de grupare, copila nu a creat probleme familiei. Era un copil cuminte care învăţa şi a avut rezultate bune la olimpiadă. „Nu intra în cluburi, nicăieri! Vreau să preciz că înainte, până să aflăm noi ce se întâmplă, că, copilul nostru se droghează şi a intrat cu gaşca, nu ieşea seara afară decât maxim două ore, până la 19.00. Nu mergea în discotecă, nu mergea în cluburi, nicăieri. Se ducea la meditaţii, a fost la concurs pe ţară, la franceză, are diplomă. A fost un copil care învăţa! Apoi am observat că ea a mai scăzut la note. Culmea, că ea nu lipsea de la şcoală. Era în permanenţă la şcoală. Nu ne-a dat nimic de bănuit că se întâmplă ceva cu ea. Şi drogată, dar ea învăţa. Noi am aflat că se droghează când am găsit-o drogată în portbagaj“, a adăugat Paul S. tatăl copilei. „Ne-am întors acasă. Copilul era sub tratament. Era în clasa a VIII-a. Era supravegheată permament. Apoi a fost altă dispariţie, înainte de Paşte în 2018. Ulterior a mai dispărut tot cu aceleaşi persoane, încă de trei sau dacă nu, chiar patru ori, la rând. În perioade diferite. Stătea o săptămână, două, iar pleca. Veneau băieţii, până în spatele casei şi o luau de aco­lo. Veneau cu maşină dar ei nu deţineau permis de conduce­re“, au mai precizat părinţii fetei.

I-au amanetat bijuteriile

„La una dintre dispariţii, au păcălit-o pe fiica mea să îşi amaneteze aurul pe care îl avea asupra ei, la un amanet din Piteşti. O persoană care a făcut parte din toate ciclurile de dispariţie, a fost trecută pe contractul de amanet. Fata era minoră şi nu putea fi trecută ea. Noi ca părinţi am alergat, pe la toate casele de amanet şi până la urmă am găsit aurul la Piteşti. Când i le-am cumpărat noi am plătit 2.700 de lei pe bijuterii, avem chitanţa. Ei l-au dat la amanet pe 700 de lei şi fetei i-au spus că au luat 500 lei. Banii i-au folosit pe droguri, motorină şi alte por­cării. Important este că aceste două peroane, de câte ori au fost chemate la poliţie în legătură cu dispariţia fiicei noastre, au spus că nu ştiu nimic de ea. Acel contract este o dovadă că el a fost cu fiica mea“, a subliniat Paul S.

Poliţiştii, „mână în mână“ cu infractorii

Soţii Mărioara şi Paul S. sunt extrem de nemulţumiţi de felul în care oameni ai legii de la Poliţia Câmpulung şi-au făcut datoria în cazurile de dispariţie ale copilei şi susţin că ar fi protejat anumiţi infractori. „A fost dispărută şi plasată la o altă persoană. Ştim numele şi l-am dat la Poliţia Câmpulung. La fel, au fost chemaţi şi au spus că nu ştiu nimic. Oare domnii poliţişti nu ar fi trebuit să îi cerceteze şi pe cei care au minţit? Sau măcar să le dea o amendă pentru inducerea organelor în eroare?! De atâtea ori a dispărut fata noastră şi ei au minţit! De fiecare dată când dispărea de acasă, sesizam Poliţia. Imediat! Vedeam seara că nu a ajuns acasă până la 22.00, sunam direct. Mă duceam a doua zi şi făceam plângere la Poliţie. Dacă sunam la poliţie, cred că am sunat o dată sau de două ori şi la 112, ne duceam şi ei ne spuneau: <Dacă o dată se mai întâmplă, să sunaţi la 112 pentru dispariţia fiicei o să vă dau cea mai mare amen­dă>. Mă înjosea pe mine! Eram o dată cu copilul cel mic după mine la 12.00 noaptea în secţia de Poliţie şi ţipa şi urla domnul comisar la mine. Am mesaje date de noi către şeful comisarului respectiv, unde ne-am plâns că suntem ameninţaţi. Este vorba de cel care s-a ocupat de unul dintre cazurile de dispariţie. Ulterior, la altă plecare, fiica noastră avea patru zile de la dispariţie şi declarasem dispariţia la Poliţie. Aceleaşi persoane cele două, neavând permis la acea pri­oadă, pentru că aveau doar 17 ani, au mers cu o maşină neînmatriculată, număr fals, fără permis şi au furat combustibil de la o benzinărie din Câmpulung. Totul a fost înregistrat de camerele de supraveghere, există la dosar. Au fugit de acolo şi au vrut să plece către Târgovişte dar, fiind drogaţi au ajuns cu maşina în şanţ. M-am dus la Poliţie şi le-am arătat. A fost fiica mea la Poliţie şi a declarat că a fost cu acele pesoane în maşină. Nu au vrut să ia amprente cei de la poliţie, să se demonstreze că fiica mea a fost cu ei şi spune adevărul. Au vrut să zboare treaba, nu mai există! Când am fost să întreb la poliţie despre caz, mi-au spus că nu mai e treaba mea, e alt dosar. La două luni după fapta asta, unul dintre ei a luat permisul de conducere. Pentru mine e clar că nu au făcut ni­mic, că dacă îl cercetau nu avea dreptul să ia permisul de conducere. Pentru mine asta e clar, că sunt mână în mână“, acuza Mărioara S.

Un traficant a violat-o

La un an de la prima dispariţie a fetei, soţii S. au făcut sesizări către Brigada de Com­ba­tere de Criminalităţii Organizate Piteşti, cazul fiind preluat de DIICOT-Serviciul Teritorial Piteşti. În vara acestui an, acest dosar a fost făcut public, în urma unor percheziţii ce au avut loc la Câmpulung. Printre cei vizaţi de oamenii legii se numără şi persoanele nominalizate de părinţi în timpul dis­cuţiei de mai sus. Culmea este că exact cei care,potrivit părinţilor, au avut legătură în mod direct cu dispariţiile fetei, sunt cercetaţi în stare de libertate sau sub control judicar.  „În 2018 am dat declaraţii noi ca părinţii şi am depus filmări în care unul dintre cei doi recunoaşte că a vă­zut filmări când o batjocoreau pe fiica mea şi a fost înregistrată când o prostituau. Aceste filmări au fost date către BCCO în 2018. În 27. 03.2018 am făcut o sesizare la BCCO Piteşti. În 16.04.2018, Poliţia Câmpulung a trimis un dosar sau o reclamaţie de-a noastră! Dar nu a fost numai una, ci mai multe. Tot în 2018, fata a fost găsită în faţa casei acelor indivizi, la fel de drogată, ca un şobolan, sub o maşină. Era pitită sub o maşină! Acolo o puneau să stea! Asupra ei a fost găsit un telefon mobil, deşi ea nu a plecat de acasă cu telefon, pentru că nu avea. În telefonul găsit la ea erau multe numere de la clienţi. Ei o trimiteau să se prostitueze. Pe acel telefon era contactată de clienţi dar telefonul i-a fost dat de unul dintre ei. Am fost iar la poliţie. A spus când a fost violată. Cei doi au dus-o la un traficant şi el a violat-o“, dezvăluia mama minorei. 

„A spus tot: cu violul, cine a violat-o, cine a dus-o, cine sunt clienţii“

„Vi se pare normal ca un co­pil drogat să fie audiat. Ea dădea declaraţii şi spunea: <Nu ştiu, nu cunosc, nu vreau să spun nimic!>. Am avut internare cu ea în spital şi abia după ce s-a calmat a început să se spună. Am discutat cu ea şi a fost de acord să meargă la Poliţie să spună. Ne-am dus şi a spus tot: cu violul, cine a violat-o, cine a dus-o, cine sunt clienţii. A fost violată la una dintre dispariţii, în 2018! Ştiu că este şi un dosar penal. Dar dacă nimeni nu ne dă detalii! Nu ştiu ce să spun! A fost reaudiată de Poliţia Câmpulug şi aici, în Piteşti, acum, de curând. Ultima dată a dispărut în 2019. A avut o perioadă de 9 sau 10 luni când nu a mai dispărut deloc. Am fost cu ea la un alt spital din Câmpina, un spital de Psihiatrie. Acelaşi diagnostic a fost pus şi acolo: „tulburare de comportament din cauza folosirii substanţelor etnobotanice“. În 30 mai, a plecat iar de acasă. Am dat-o iar dispărută. Eu eram plecat şi ţineam legătura cu şeful de la Judiciar din Câmpulung. Mi-a trimis poză cu fiica mea. Eu am întrebat ce facem cu aceşti interlopi că fata va sta acasă o lună şi apoi iar dispare. „Nu ştiu, habar n-am, e foarte greu!„ ( este răspunsul şefului de la Judiciar). Tot în iulie 2018 a fost! Avem o declaraţie dată împotriva unui individ care a înregistrat-o şi umbla cu filmările prin oraş la diverşi, ca să o ducă (n.r să o exploateze sexual). A găsit-o la un frate de-al lui, la el a stat şi a dormit. Nici împotriva a­cestuia nu s-a făcut nimic deşi, noi am făcut plângere inclusiv, la BCCO“, zicea tatăl fetei. „Unele dintre percheziţiile care au avut loc la Câmpulung au avut legătură cu cazul nostru. Unul dintre cei care este arestat a avut legătură chiar cu ultima dispariţie. Atunci, Poliţia nu a făcut nimic în 8 zile de dispariţie şi el m-a sunat: <Vino şi ia-o pe fii-ta!>. Mai este fata care este în arest! Este concubina  lui (...) cel împotriva căria a fost făcută plângerea la BCCO. Unul dintre cei care a luat-o pe fata mea de multe ori, se află sub control judiciar acasă“, a adăugat Paul S.   

„A fost bătută de poliţişti, că a fugit“

„Un poliţist de la Câmpulung, când a dispărut fata mea în luna mai şi avea 8 zile de la dispariţie, m-a căutat acasă şi mi-a spus că un coleg de-al său şi cu el au filmat-o pe fata mea cu cine era şi unde era. Şi atunci l-am întrebat de ce nu a pus mâna pe ea să o aducă acasă? A zis că nu ştia că era dispărută. După 8 zile! Poliţiştii care lucrează acolo nu ştiau că, copilul este dispărut. Credeţi-mă am umblat noaptea pe stradă şi pe toţi jandarmii şi poliţiştii locali, tot ce am întâlnit pe stradă, întrebam:<E dispărut copilul ăsta! Ştiţi ceva de el?>. Ei răspundeau:< Nu ştim!>. Nimeni nu ştia! Cum au căutat-o? Copilul meu nu a fost dat niciodată dată la copii dispăruţi pe site-ul Poliţiei Române. Eu am intrat şi niciodată nu a fost dată. O dată când a fugit de acasă, au găsit-o şi au dus-o la Poliţie. Atunci fiica mea a reuşit să fugă din sediul Poliţiei. Au scos toată poliţia în stradă, după ea. Au căutat-o! Au găsit-o din nou, la un interval de jumătate de oră, au dus-o înapoi şi au luat-o la bătaie. A fost bătută de poliţişti, că a fugit. Ultima oară, fiica mea fiind drogată, nu ştiu ce o fi făcut ea, dar au sărit şi au luat-o la bătaie. În 2019 când a dispărut ultima dată, a lispit în total 28 de zile“, susţinea Mărioara S.  „Am aflat că eu am dosar penal pentru violenţă în familie. Când a fugit o dată, după ce a venit acasă, eu i-am dat două palme. În 2019, am aflat că am dosar penal pentru violenţă în familie. Domnii poliţişti în loc să îşi facă treaba, să îi caute pe traficanţii de minori şi traficanţii de droguri, mi-au făcut mie dosar penal. S-au autosesizat şi mi l-au întocmit. Asta din cauză că o dată după ce am găsit-o şi am adus-o acasă, i-am dat două palme. Poliţia m-a întrebat ce am făcut şi eu am spus că i-am dat două palme. Ei mi-au spus că trebuie să mă duc să preleveze probe şi eu am crezut că vor să vadă dacă e violată, când colo, lor le trebuia ca să îmi facă mie dosar că am bătut-o. Poliţia îi acoperă sută la sută (n.r pe infractori). Ei îi ştiu!În tot Câmpulungul dacă veniţi şi întrebaţi de numele astea îi cunosc, toată lumea ştie cu se se ocupă. Cred că sunt protejaţi de Poliţie. O perioadă de un an şi 7 luni de când durează povestea asta, nu au făcut nimic, dar mi-au făcut mie dosar penal“, a precizat Paul S.

Plasată într-un centru de tip familial

Imediat după descinderile DIICOT, copila a fost instituţionalizată. „Fata este la o locaţie în Piteşti. Noi am făcut solicitare la instanţă pentru reintegrare în familie şi sperăm să o luăm cât mai repede acasă. La Centrul de tranzit a beneficiat de consiliere psihologică. Şi de două ori au venit cei de la Antidrog. După ce a fost mutată la alt centru, nu a mai beneficiat nici de consiliere antidrog nici de consiliere psihologică. În iulie, când au venit cei de la DGASPC să o ia, au făcut proces verbal şi era plină de vânătăi. Acum fata noastră se află într-un cetru de tip familial şi s-a tăiat pe mâini. Fiica mea nu este bine. Se automutilează în apartamentul în care a fost dusă. Nu are voie să iasă afară, e fără consilire. Am cerut să o luăm înapoi şi a trebuit să înaintăm solicitare în instanţă. Şi-a mai revenit. Cum dispare drogul începe să fie mai lucidă“, mai povesteau părinţii. Între timp Tribunalul Argeş a admis cererea acestora. „Dispune încetarea măsurii de plasament şi re­inte­grarea minorei xxx, născută la data de xxx, in xxx, în familia părintilor S. Mărioara şi S. Horia Paul. Redă exerciţiul drepturilor şi obligaţiilor părinteşti referitoare la persoana şi bunurile copilului“, se precizează în sentinţa dată marţi de instanţă.

„Un poliţit care este în cârdăşenie cu lumea interlopă“

La finalul terifiantei poveşti, Mărioara şi Paul S. au punctat anumite aspecte, denunţând implicaţiile anumitor poliţişti câmpulungeni cu clanurile interlope din localitate. „ În primul rând suntem nemulţumiţi că nu s-a luat nicio măsură împotriva celor trei. Nici împotriva clienţilor majori care au fost la fiica noastră minoră. Este un poliţit care este în cârdăşenie cu lumea interlopă din Câmpulung. Noi am declarat la poliţie că l-am văzut pe unul dintre cei aflaţi sub control judicar la volan, conducând o maşină deşi nu are voie şi acest poliţist îi lua apărarea spunând că nu este adevărat. Susţinea că a fost la el (n.r la poliţist) la stadion şi nu a condus el (n.r suspectul) ci altul. De unde ştie, că el nu a fost de faţă? Acest poliţist are prieteni pe Facebook toţi interlopii din Câmpulung. Inclusiv traseul pe unde merg aceşti interlopi să vândă drogurile, sunt trasee pe care nu există camere de luat vederi. Le pot da şi traseul traficanţilor de droguri pe unde să meargă pentru a nu fi luaţi pe cameră.  De asta ştiu „băieţii” pe unde să meargă cu drogurile ca să nu fie prinşi. Nu sunt sigur că probele pe care le-au avut cei de la Câmpulug, au fost date la DIICOT. Nu se face nimic şi poliţia ascunde“, au încheiat soţii S.

„Sunt cercetate toate aspectele reclamate de părinţi“

Ca urmare a aspectelor sesizate de cei doi, am solicitat puncte de vedere de la toţi cei implicaţi în acest caz complicat. Săndel Boţoghină, procuror şef DIICOT Argeş a declarat:  „Da există un dosar în cercetare la DIICOT Argeş privind acel caz. De fapt s-au reunit mai multe dosare, două sau chiar trei (nu ştiu exact, dosarul nu este în lucru la mine) pentru că sesizările au venit din mai multe direcţii. Măsurile preventive se iau în anumite condiţii. Acele persoane chiar dacă nu sunt în arest preventiv, sunt cercetate în continuare şi noi încercăm, cu scopul de a fi trimise în judecată, să dovedim că au comis acele fapte. Cercetările continuă pe toate aspectele reclamate de părinţii fetei“.

„Fata a înregistrat progrese“

Despre faptul că minora a ajuns în centrul de tip familial acolo unde părinţii susţin că nu ar fi beneficiat de consiliere şi s-a automutilat, am discutat cu Iuliana Matei, director adjunct în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Argeş. „Fata a plecat de multe ori de acasă. Poliţia ne-a cerut sprijinul să o instituţionalizăm pentru a o proteja. Noi am luat măsura de plasament în regim de urgenţă, care are un regim special şi copilul nu rămâne mult timp în acest tip de centru. Intervenţia de plasare în regim de urgenţă a fost în condiţii foarte serioase. A fost consiliată psihologic şi a beneficiat de toate condiţiile. Instanţa s-a pronunţat în legătură cu plasarea într-un centru de tip familial. Părinţii au fost de acord cu această decizie. Acest tip de centru funcţioenază pe modelul de familie. Sunt mai mulţi copii, merg la şcoală, au dreptul la învoiri. Şi acolo beneficiază de consiliere psihologică, au un educator. La mutarea dintr-un centru în altul este o perioadă de tranziţie, de transmitere a informaţiilor între specialişti şi o perioadă de acomodare a copilului în noul centru. Mama a cerut ulterior, reintegrarea în familie şi instanţa a aprobat cererea. La data preluării şi aducerii în centrul de urgenţă, fata prezenta urme de automutilare pe membrul superior sâng. Acest aspect este precizat în procesul verbal. Plecând de la momentul preluării fetei şi până în faza în care s-a ajuns, nu se pot nega progresele, în sensul reabilitării ei într-un timp destul de scurt. Chiar a înregistrat progrese“, a declarat Iuliana Matei.

„Au fost întocmite două dosare penale“

Referitor la cele reclamate de soţii Mărioara şi Paul S., redacţia Curierul zilei a înaintat către IPJ Argeş o solicitare cerând ca în baza legii  544/2001 privind accesul la informaţii de interes public, să ni se ofere detalii despre acest caz. În solicitare am întrebat: „Câte sesizări au făcut soţii S. cu privire la dispariţia fiicei lor, la Poliţia Municipiului Câmpulung? De câte ori a fost depistată minora de către poliţişti şi de câte ori de familie? A fost publicată dispariţia minorei pe site-ul oficial al Poliţiei Române? Dacă nu, din ce motiv? Părinţii acuză că au fost ameninţaţi de poliţişti din cadrul Poliţiei Câmpulung că , dacă vor mai suna la 112 să sesizeze dispariţia fiicei lor, vor primi „cea mai mare amendă”. Este adevărat? Dacă da, care este motivul pentru care nu se dorea apelarea la 112 ? De câte ori au fost audiaţi M. P. şi S. B., cu privire la dispariţia fetei? Există în cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung dosare penale ce-i privesc pe M. P. şi S. B. ca urmare a sesizărilor înaintate de soţii S.? Dacă da, care este stadiul dosarelor şi ce acuzaţii presupun? După ce cazul privind racolarea fetei pentru prostituţie a intrat în atenţia Brigăzii de Combatare a Criminalităţii Organizate Piteşti au fost predate toate actele de urmărire penală şi declaraţiile date în legătură cu acest caz? A fost protejată vreo persoană în cazul dispariţiilor repetate ale minorei, de către poliţiştii care au intrumentat dosarul?“. Ca urmare a solicitării, IPJ Argeş  a transmis: „În urma verificărilor efectuate a rezultat că la Poliţia Municipiului Câmpulung au fost înregistrate şapte lucrări privind plecarea voluntară de la domiciliu a numitei S. D. La fiecare sesizare cu privire la plecarea voluntară a minorei, Poliţia Municipiului Câmpulung a solicitat darea în urmărire naţională a acesteia. Au fost înaintate către Biroul de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti documentele care atrăgeau competenţa de soluţionare a acestei structuri. Minora a fost depistată de patru ori de către poliţişti, de două ori a fost depistată de poliţişti împeună cu unul dinte părinţi şi o singură dată de către mama acesteia. În situaţia în care au existat date că minora s-ar putea afla împreună cu M. P., au fost efectuate verificări în acest sens, toate persoanele indicate fiind audiate. Ca urmare a aspectelor constatate, au fost întocmite două dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de folosirea serviciilor unei persoane exploatate, viol, act sexual cu un minor, furt şi lovire faţă de un membru al familiei“, se precizează în răspunsul oficial.
M.Sandu

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:Cod:* Code


Vizualizari: 2879

Comentarii (15)
Scris de Allison Howart in 19-11-2019 18:25 - Vizitator
 
 
Buna ziua, eu sunt Allison Howarts Dupa ce am fost în rela?ie cu Anderson ani de zile, s-a despar?it de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am facut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu ?i ea mi-a sugerat ca ar trebui sa contactez mai degraba o caseta de vraja care m-ar putea ajuta sa arunc o vraja pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodata în vraja, nu am avut de ales decât sa-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja ?i mi-a spus ca nu este nicio problema ca totul va fi bine înainte de trei zile, ca fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja ?i surprinzator în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am raspuns la apel ?i tot ce a spus a fost ca îi pare atât de rau pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut sa ma întorc la el, încât ma iube?te atât de mult. Eram atât de fericit ?i m-am dus la el încât a?a am început sa traim din nou ferici?i împreuna. De atunci, mi-am facut promisiune ca oricine ?tiu ca are o problema de rela?ie, a? fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casa de vraji reala ?i puternica care m-a ajutat cu propria mea problema. e-mail: Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. pute?i sa-i trimite?i un e-mail daca ave?i nevoie de asisten?a sa în rela?ia dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895 
1) Vraji de dragoste 
2) Vraji de dragoste pierdute 
3) Vraji de divor? 
4) Vraji de casatorie 
5) Vraja de legare. 
6) Vraji de rupere 
7) Alunga un iubit trecut 
8.) Dori?i sa va promova?i în vraja dvs. de birou / Loterie 
9) dori?i sa va satisface?i iubitul 
Contacta?i acest om grozav daca ave?i vreo problema pentru o solu?ie de durata 
Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
 
Scris de Cristian pescaru in 31-10-2019 18:52 - Vizitator
 
 
Tragedie , drama , dezastru pe fata si părinți ! 
Ce face poliția romană ? 
Eu am sesizat acum o luna , de alt infractor periculos din Câmpulung , pe nume BADIU MIHAI FLORIN , care a nenorocit oameni , inclusiv pe unchiul meu ! 
Acest infractor își face veacul bine mersi , prin Pitesti , dar nimeni nu-l ia la întrebări , având condamnare 3 ani cu suspendare ! 
Ce poliție avem ? Ce justiție avem ?
 
Scris de Soroiu. M in 29-10-2019 18:42 - Vizitator
 
 
Și DA polițiști au fost cu mine ca părinte când eu am dat de urma fiicei mele și am mers și i-am anunțat , și asta nu mereu
 
Scris de Soroiu M in 29-10-2019 18:38 - Vizitator
 
 
Domnul de la IPJ Argeș se pare ca sunte-ți prost informat de pol C-lung , dacă tot sa ajuns aici de ce nu spun adevarul ? Le este frica ca se fac de Rușine ca nu au fost in stare sa găsească copilul. 
O spun din nou și repet acești polițiști de la judiciar nu și -au făcut treaba și mint in continuare. 
Dacă vreți adevarul de ce nu ne contactați sa stam de vorba , va este teama ca i faceți-ți și mai tare de Rușine . 
Mesajele scrise vorbesc totul sunt date de politisti din C-lung nu de altcineva. 
Dacă tot da-ți o declarație publica nu mai mințiți IPJ Argeș .
 
Scris de Horia Soroiu in 29-10-2019 18:29 - Vizitator
 
 
Ce tupeu de jegos penal ai Sorin Visoiu sau ți-ai acoperit identitatea sub acest nume și esti unul dintre polițiști corupți ? 
Dar oricum nu conteaza cine esti prin faptul ca îți permiți sa vb de fam mea . Eu zic sa îți vezi de gunoiul de sub preș sa nu deschid eu gura oricine ai fi politist de la judiciar sau Visoiu. 
Multa lume moare de ciuda ca am 20 de ani de căsnicie. 
D-ni de la judiciar nu mai pute ți acoperi interlopi , s-a împuțit treaba la voi cu dosare nerezolvate de aproximativ 2 ani? 
S-au Visoiule vrei sa scot la iveală istoricul vostru ?
 
Scris de Sorin Visoiu in 27-10-2019 09:45 - Vizitator
 
 
Cunosc familia Soroiu. Fata asta nu a primit educatie. Ta-so sta pe tir, iar ma-sa se intretine cu colegii sotului. Daria a fost lasata sa faca ce vrea. Statea cu noptile pe afara fara sa intrebe nimeni nimic. Daria a fost batuta si tunsa zero de Horia ca nu a vrut sa faca ce vrea el. A fost maltratata.... Horia e sifonar la garda. Se da victima, dar .... plateste pentru rautatea lui.
 
Scris de Mihai in 25-10-2019 02:06 - Vizitator
 
 
Politia Câmpulung Proxeneti cu femei la produs , domnul comisar Duta are femeie la produs pe doamna claudița fosta iubita a lui bomba . Domnul matasaru ion este cu sora lui Claudița , tot la produs . Acești infractori iau taxa și sunt prieteni cu interlopi orașului , Lolo,boroi,negrila,Romanu , rața,
 
Scris de dan in 25-10-2019 01:27 - Vizitator
 
 
CEA MAI CORUPTA POLITIE DIN JUDETUL ARGES ESTE LA CAMPULUNG! MANA IN MANA CU INTERLOPII! JUDECATORII DIN ARGES LA FEL, CORUPTI PANA IN MADUVA OASELOR! TARA DE RAHAT, PLINAT DE HOTI SI DE NENORICITI IN FUNCTII PUBLICE!
 
Scris de Rizea I in 24-10-2019 21:35 - Vizitator
 
 
Strumful de ciolan a racolat o minora si ca sa scape a luato de nevasta.
 
Scris de Marius in 24-10-2019 17:30 - Vizitator
 
 
Slab articol, fără o documentare adecvata, exprima doar o opinie, iar în ceea ce privește acuzele la adresa polițiștilor, exista un singur vinovat...Ciolan Gheorghe zis George, șeful politiei, cel caruia íi plac puștoaicele, drept dovada ca se și însoară cu o pustoaica...dar îi plac și "interlopii" pe care îi protejează... 
Mai bine sa fie toți schimbați, în frunte cu Ciolan!
 
Scris de Politisti interlopi in 24-10-2019 14:47 - Vizitator
 
 
Într-adevăr polițiști au relație cu interlopi din Câmpulung , le plătesc taxe de protecție , schimbați conducerea și pe polițiști corupți .
 
Scris de muscelean in 24-10-2019 14:25 - Vizitator
 
 
FELICITARI PENTRU AUTORUL ARTICOLULUI! 
In sfarsit s-a gasit un reporter adevarat, care scrie un articol despre realitatea din Campulung. 
Mai sunt multe de divulgat. De exemplu cine a eliberat autorizatii de constructie pentru casele de pe malul raului, o zona plina de microbi, atat la propriu cat si la figurat. 
Cine le tine spatele tuturor hotilor si talharilor din piata centrala? 
Domnule primar, va place mirosul din centrul orasului??? Oare de unde vine??? 
Campulungul este o adevarata pepiniera de borfasi!
 
Scris de Sandel in 24-10-2019 13:28 - Vizitator
 
 
Domnul Ionel matasaru violează fetițe ....
 
Scris de xy in 24-10-2019 11:00 - Vizitator
 
 
Daca nu aparea in presa, politia musamaliza totul.Pt. politisti, victimele sunt de vina, mai ales cele care reclama insistent si nu-si fac dreptate singuri.
 
Scris de Proxeneți câmpul lung in 24-10-2019 07:29 - Vizitator
 
 
Același situație este și același poveste o are și o fata din com. Corbi jud Argeș pe nume Serbucă Grațiela racolata de proxeneți din câmpul lung la clubul din Domnești unde aveau legătură cu patronii fiind polițiști.
 

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Cititorii mei, stăpânii mei sau despre încă o diversiune
Nu stiu ce procentaj de diversiune rezulta din actiunea de retragere a unor decoratii dar,in mod sigur este o "golaneala...
12/12/19 22:10 Mai mult...

Un temut procuror s-a pensionat!
Felicitari d-le procurer. Cred ca sunteti putin mai in varsta , aveti 27 de ani de munca , eu mai am putin si va egalez ...
12/12/19 21:42 Mai mult...

A fost demis prefectul Emilian Dragnea
Curatenie! Asta a umblat numai sef peste tot,vezi directoriatul de la DSP Arges si altele.... Un capabil,ce naiba! He...
12/12/19 18:33 Mai mult...

Cititorii mei, stăpânii mei sau despre încă o diversiune
nu mai jigniti un editorialist senil, ratat si nostalgic prin ungherele comunistoide din piteşti!
12/12/19 18:32 Mai mult...

A fost demis prefectul Emilian Dragnea
Curatenie! Asta a umblat numai sef peste tot,vezi directoriatul de la DSP Arges si altele.... Un capabil,ce naiba! He...
12/12/19 18:25 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Luni, 11.11.2019

--- 2.687 vizitatori unici ---

 
Flag Counter


PRchecker.info