RULADĂ DE PUI UMPLUTĂ CU DOVLECEI |
Monday, 11 November 2019 | ||||
RULADĂ DE PUI UMPLUTĂ CU DOVLECEITimp de preparare: 40 min Timp de gătire: 60 min Gata în: 1 ore, 40 INGREDIENTE: 800 gr. carne tocată de pui 2-3 cepe ; 2-3 ouă 2 cubuleţe concentrat de legume pentru pui miezul de la 1-2 felii de pâine 4 dovlecei cu coaja verde sare; piper;1 cutie smântână 4 linguri pesmet verdeaţă pentru ornat 1 cubuleţ unt MOD DE PREPARARE: 1. Se pun într-un bol, carnea tocată, ceapa tocată mărunt, miezul de pâine, ouăle, cubuleţele de concentrat de legume pentru carnea de pui şi se amestecă bine, până se obţine o pastă de carne bine legată. Se taie o bucată de hârtie pentru copt, se unge cu unt şi se presară câteva linguri de pesmet. Se pune compoziţia de carne şi se aranjează foaia de ruladă uniform, pentru a putea fi umplută. 2. Se curăţă dovleceii de codiţe, se spală în câteva ape, se şterg şi se taie bucăţi foarte fine şi subţiri, apoi se scurg de zeamă, se amestecă cu sare şi cu smântână. Compoziţia obţinută se toarnă peste cea de carne şi se întinde uniform. 3. Rulada se aranjază astfel încât să fie egală pe toate părţile, se împachetează, se aşază în tavă şi apoi se bagă în cuptorul încins. Ca să nu se ardă, se acoperă cu hârtia pentru copt şi se lasă în cuptor. Se serveşte caldă sau rece, cu diverse garnituri. Scrie comentariu NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului. Vizualizari: 362
Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v. |
|
--- 2.687 vizitatori unici ---