Curierul Zilei - RĂCITURĂ DE PORC MUNTENEASCĂ
PRIMA PAGINA arrow social economic arrow Social Economic arrow RĂCITURĂ DE PORC MUNTENEASCĂ
Fapt divers*** ️ Reţinut că şi-a şters urmele accidentului     Fapt divers*** ️ I-a făcut moşmoane de 180 lei!     Cultural*** ️ Sfîntul Nicolae, ocrotitorul copiilor     Social*** ️ S-a redeschis Cetatea Poienari     Sport*** ️ Victoria este obligatorie!     Sport*** ️ Ce peşti puteţi pescui pe Dunăre    
 Publicitate pdf
RĂCITURĂ DE PORC MUNTENEASCĂ
(0 voturi)
Friday, 15 November 2019


RĂCITURĂ DE PORC MUNTENEASCĂ

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 60 min
Timp de g[tire: 300 min
Gata ]n: 6 ore, 0
INGREDIENTE:
1 ou fiert tare
200 gr. mazăre fiartă
1 căpăţână usturoi
4 morcovi; 2 cepe
400 gr. carne macră de porc
1/2 cap de porc cu ureche
4 picioare porc
piper ; sare
MOD DE PREPARARE:
1. Picioarele şi capul se pârlesc la flacăra aragazului, se răzuie şi se spală în mai multe rânduri în apă rece, până ce sunt albe şi curate. Apoi, capul se taie.
2. Carnea şi extremităţile porcului se pun la fiert în 6 litri de apă rece cu sare. După ce s-a luat spuma care se va forma la suprafaţă, se pun cepele şi morcovii, care se scot înainte de a fi fiartă carnea.
3. Se lasă la fiert până ce carnea se ia de pe oase şi zeama scade la jumătate. Carnea se scoate, se aruncă oasele şi ceapa şi ce rămâne se taie bucăţi mici. Usturoiul se pisează şi se pune în zeama în care a fiert carnea. Se lasă aşa 15-20 de minute, după care se strecoară şi se potriveşte gustul de piper.
3. În patru vase se pune pe fund o felie de ou fiert şi apoi mazăre şi rondele de morcovi. Se pun carnea şi bastonaşe de morcovi şi apoi se toarnă zeamă. Se acoperă şi se dau la rece, dacă este posibil nu în frigider.

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 504

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Luni, 11.11.2019

--- 2.687 vizitatori unici ---





 
Flag Counter


PRchecker.info