Curierul Zilei - Andi Jianu, campionul de 11 ani!
PRIMA PAGINA arrow sport arrow sport arrow Andi Jianu, campionul de 11 ani!

*** Peste un milion de contribuabili, în Spaţiul Privat Virtual     *** ️21 de persoane munceau la negru      *** Gunoiul trebuie pus în saci diferiţi!      *** Euro creşte la sfîrşit de săptămînă     *** Pompier argeşean, campion naţional     *** Jandarmi în acţiune pe durata slujbelor religioase    *** 12 proxeneţi reţinuţi    *** Percheziţii la hoţii din Miceşti    *** Le-a dispărut fata de acasă    *** A zburat prin aer cu maşina şi a scăpat nevătămat!     *** Momitoarele grele, ideale pe ape curgătoare     *** Monturi de pescuit la crap în Delta Dunării     *** Misiune grea în Capitală     *** Cupa Lalelelor, la Bazinul Olimpic     *** Fotbal la TV în week-end     *** Barajul de promovare în iunie     *** Bilete online la meciurile din Norvegia şi Malta     *** Putere, flexibilitate şi reguli!    *** Sfinţii zilei     *** BlackBerry Messenger se desfiinţează în curînd    *** CIORBĂ RĂDĂUŢEANĂ    *** Evenimente 20 aprilie de-a lungul vremii    *** Aceşti români fantastici    *** „Fraţii Sisters“ şi „Minte-mă frumos în Centrul Vechi“    *** „Nepoţii lui Tănase“ vin la Piteşti     *** Liga Campionilor1,4 tone de deşeuri adunate din Lacul Prundu    *** 1,4 tone de deşeuri adunate din Lacul Prundu    *** Au rămas fără drujbe    *** Mîine este Paştele la catolici    *** Ortodocşii sărbătoresc Floriile    *** Tîrg de Florii la Cîmpulung   

 Publicitate pdf
Andi Jianu, campionul de 11 ani! Imprimare E-mail
(6 voturi)
miercuri, 23 martie 2011

Colţul tinerelor talente

Andi Jianu, campionul de 11 ani!

 

 Prin aceastã rubricã ne propunem de azi înainte sã promovãm tinerele talente din sportul argeşean, copii şi tineri care au rezultate pînã acum în sportul pe care îl practicã şi care promit în viitor. Astãzi, rubrica îi este dedicatã unui tenisman de 11 ani, care face deja performanţã la aceastã vîrstã.

 

 

Andi Jianu este nãscut în comuna Cãlineşti şi s-a apucat de tenis de cîmp la patru ani, chiar în ziua cînd împlinea aceastã vîrstã, atunci primind cadou o minge de burete şi un set de rachete de plastic, iar tatãl lui, Ionuţ Jianu, un cunoscut antrenor de tenis, a constatat cã micuţul avea talent în acest sport. Încã de atunci, Andi a început antrenamentele regulate, iar de la 7 ani a început sã facã douã antrenamente la grupã şi unul individual. În 2007 a participat la primul lui concurs - Victor Hãnescu - unde de altfel s-a şi remarcat. Au urmat şi alte competiţii, ca Boromir Babolat, Vero, TTK, secondate de unele internaţionale: Platz Jungen -U15, Blesinger Reisen Tennis şi Cup 2010. Primul lui titlu a fost adjudecat la vîrsta de 8 ani, iar la multe din concursurile susţinute ulterior a fost cîştigãtor, finalist sau sfertfinalist. Pînã acum a reuşit sã adune cinci locuri I, patru locuri II şi trei locuri III, dar şi mai multe menţiuni. Primul lui loc I a fost cîştigat la vîrsta de 9 ani. Pe plan internaţional a fost prezent pe podium în toate cele trei competiţii susţinute pînã în prezent, în pofida faptului cã în concursurile respective limita de vîrstã era 15 ani.

„Dã dovadã de sîrguinţã, atunci cînd se antreneazã pentru un turneu, iar cînd ceva nu îi reuşeşte astãzi, a doua zi repetã acel lucru pînã izbuteşte. Cred cã va reuşi acolo unde alţii au dat greş“, spunea despre Andi Jianu tatãl lui, care îi este şi antrenor.

 

În vara acestui an, Jianu va participa la un turneu în Franţa, intitulat Petit France, unde sperã sã aibã o poziţie cît mai bunã pe podiumul de premiere.

 

Aşteptãm informaţii despre copii sportivi talentaţi, care credeţi cã meritã promovaţi în aceastã rubricã, pe adresa: Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

 

 S.Mihai

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiExclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info