Curierul Zilei - Andi Jianu, campionul de 11 ani!
PRIMA PAGINA arrow sport arrow sport arrow Andi Jianu, campionul de 11 ani!
Fapt divers *** ️ Tâlhărit în bar, la păcănele!     Fapt divers *** ️ Au plecat cu mortul, a luat foc casa!     Economic *** ️ România, cea mai mare inflaţie din Europa     Sport *** ️ „Am controlat jocul, mai puteam marca!“     Social*** ️ Majorarea accizelor la ţigări, amânată     Fapt divers*** ️ Motociclist rănit, în accident     Fapt divers *** ️ Femeie dispărută de acasă!     Social *** ️ Trei viitori pompieri de nota 10!    
 Publicitate pdf
Andi Jianu, campionul de 11 ani!
(6 voturi)
Wednesday, 23 March 2011

Colţul tinerelor talente

Andi Jianu, campionul de 11 ani!

 

 Prin aceastã rubricã ne propunem de azi înainte sã promovãm tinerele talente din sportul argeşean, copii şi tineri care au rezultate pînã acum în sportul pe care îl practicã şi care promit în viitor. Astãzi, rubrica îi este dedicatã unui tenisman de 11 ani, care face deja performanţã la aceastã vîrstã.

 

 

Andi Jianu este nãscut în comuna Cãlineşti şi s-a apucat de tenis de cîmp la patru ani, chiar în ziua cînd împlinea aceastã vîrstã, atunci primind cadou o minge de burete şi un set de rachete de plastic, iar tatãl lui, Ionuţ Jianu, un cunoscut antrenor de tenis, a constatat cã micuţul avea talent în acest sport. Încã de atunci, Andi a început antrenamentele regulate, iar de la 7 ani a început sã facã douã antrenamente la grupã şi unul individual. În 2007 a participat la primul lui concurs - Victor Hãnescu - unde de altfel s-a şi remarcat. Au urmat şi alte competiţii, ca Boromir Babolat, Vero, TTK, secondate de unele internaţionale: Platz Jungen -U15, Blesinger Reisen Tennis şi Cup 2010. Primul lui titlu a fost adjudecat la vîrsta de 8 ani, iar la multe din concursurile susţinute ulterior a fost cîştigãtor, finalist sau sfertfinalist. Pînã acum a reuşit sã adune cinci locuri I, patru locuri II şi trei locuri III, dar şi mai multe menţiuni. Primul lui loc I a fost cîştigat la vîrsta de 9 ani. Pe plan internaţional a fost prezent pe podium în toate cele trei competiţii susţinute pînã în prezent, în pofida faptului cã în concursurile respective limita de vîrstã era 15 ani.

„Dã dovadã de sîrguinţã, atunci cînd se antreneazã pentru un turneu, iar cînd ceva nu îi reuşeşte astãzi, a doua zi repetã acel lucru pînã izbuteşte. Cred cã va reuşi acolo unde alţii au dat greş“, spunea despre Andi Jianu tatãl lui, care îi este şi antrenor.

 

În vara acestui an, Jianu va participa la un turneu în Franţa, intitulat Petit France, unde sperã sã aibã o poziţie cît mai bunã pe podiumul de premiere.

 

Aşteptãm informaţii despre copii sportivi talentaţi, care credeţi cã meritã promovaţi în aceastã rubricã, pe adresa: Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

 

 S.Mihai

 


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Tâlhărit în bar, la păcănele!
Felicitari politistului care s-a implicat in prinderea infractorului.Rusinebsistemului care permite eliberarea lui desib...
20/08/19 08:49 Mai mult...

Gravidă moartă, la Judeţean!
O tragedie. Totusi cred ca la un alt spital posibil s-o fi trait.
20/08/19 08:40 Mai mult...

Tâlhărit în bar, la păcănele!
inseamna ca trebuie sa stea macar 5 ani inchis, nu 2 sau 3 ani!
20/08/19 08:22 Mai mult...

Gravidă moartă, la Judeţean!
O mizerie de articol! Vindeți numai mizerii!!!! Adevărul domnilor trebuie sa scrieți, nu minciuni!!!
20/08/19 07:59 Mai mult...

Gravidă moartă, la Judeţean!
Îngrozitor, altă mămică moartă , 3 bebeluși lăsați orfani de măcelarii din județean.... Oare de data asta vor ...
20/08/19 06:57 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Marţi, 06.08.2019

--- 2.722 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info