Curierul Zilei - Ianna a făcut furori la Filarmonică
PRIMA PAGINA arrow cultural monden arrow cultural monden arrow Ianna a făcut furori la Filarmonică

*** Amenzi pentru aruncarea gunoiului      *** Controale ITM la firmele cu zilieri    *** Piteşteni cu datorii...la gunoi!     *** Sporul natural, în scădere!     *** Gripa, la un pas de epidemie!    *** Transfăgărăşanul, blocat de avalanşe     *** Lebede hrănite de o asociaţie      *** Sfinţii zilei      *** Surprize plăcute şi sănătate!     *** Filmele săptămînii 18-24 ianuarie     *** „Moon Hotel Kabul” şi „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Eminescu omagiat şi la Mioveni      *** Reţete compensate eliberate fără restricţii     *** 19 solicitări pentru SMURD     *** Fabrică de mobilă făcută scrum      *** Putea să ucidă dintr-un pumn     *** Strivit între autobuz şi o maşină     *** Mort după ce s-a răsturnat cu tractorul     *** ️Primul meci din Top 6     *** Fotbal la TV în week-end     *** Ce mai fac celegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** CS Mioveni începe meciurile de pregătire     *** „Sîntem cea mai mare academie de fotbal!“     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Prohibiţia la pescuit în 2019    

 
Ianna a făcut furori la Filarmonică Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 26 martie 2011

Într-o rochie transparentă şi foarte decoltată,

Ianna a făcut furori la Filarmonică

 

 Spectatorii de la Filarmoni ca Piteşti au avut parte, joi seara, de un spectacol inedit, prezentat de grupul Dinstin-to şi Ianna Novac, o solistă basarabeancă avînd mulţi fani, datorită vocii sale superbe, dar şi a aspectului ei extrem de atrăgător. Sala Casei Sindicatelor din Piteşti a fost aproape plină, însă majoritatea spectatorilor era formată din publicul fidel, trecut de 40 - 50 de ani, care are şi abonamente. 

 

Spectacolul a fost deschis chiar de tînăra Ianna, care şi-a făcut apariţia într-o rochie lungă, cu trenă din dantelă albă transparentă, spartă pînă pe coapsa piciorului, foarte decoltată şi cu o căptuşeală cît să acopere părţile „esenţiale“. Cei care au stat în primul rînd au avut parte de imagini „revelatoare“, fiindcă în timp ce solista dansa, i s-au văzut şi chiloţeii. Dacă spectatorii mai tineri au apreciat priveliştea, cei mai în vîrstă şi-au cam aplecat privirile, jenaţi de situaţie. Solista, în schimb, s-a mişcat cu dezinvoltură, în ciuda ţinutei extrem de pretenţioase. Cu siguranţă unii bărbaţi din sală au avut la ce visa după acest spectacol. Admiratorii interpretei trebuie să ştie că aceasta este căsătorită de vreo opt ani cu tenorul Octavian Dobrotă, unul dintre membrii trupei Distinto. Dacă în privinţa rochiei cîrcotaşii au ce discuta, la capitolul voce nu prea au ce să-i reproşeze. Basarabeanca a cîntat dumnezeieşte atît melodii din repertoriul clasic, cît şi contemporane, confirmîndu-şi titlul de vocea de aur de peste Prut, care i-a fost acordat la Gala Femei de succes, în acest an.

 

Băieţii de la Distinto, răsplătiţi cu ropote de aplauze

 Grupul Distinto, format din tenorii Octavian Dobrotă, Marius Olteanu şi basul Marius Olteanu, a smuls mai multe aplauze decît Ianna, fiindcă băieţii au fost mai jucăuşi, mai glumeţi şi au reuşit să-i facă pe spectatori să şi cînte arii celebre, dar în variantă pop. Ianna a mărturisit că Piteştiul este oraşul ei preferat. „Piteştiul e oraşul meu de suflet. Aici am cei mai buni prieteni, iar sora mea, cea mai bună prietenă, este de aici. Revin cu mare plăcere de fiecare dată. Acum nouă ani, cînd am venit din Moldova, la Piteşti m-am oprit. Apoi am mers la Bucureşti, să studiez muzica“, a spus solista. Cei patru artişti au venit la Piteşti cu muzică de operă, dar pe care au îmbrăcat-o în strălucirea muzicii moderne, iar asta le-a adus mulţi fani din rîndurile tinerilor, care au redescoperit farmecul muzicii adevărate, cîntate live de nişte voci talentate. Publicul i-a aplaudat frenetic la finalul spectacolului, cerînd un bis, dar artiştii nu şi-au forţat vocile şi au părăsit scena, conform programului stabilit. 

 


Iulia Şutan Foto: Ion Tudor

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Click view
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info