Curierul Zilei - Ianna a făcut furori la Filarmonică
PRIMA PAGINA arrow cultural monden arrow cultural monden arrow Ianna a făcut furori la Filarmonică
Fapt divers *** ️ Şoferul beat s-a urcat pe scuar     Fapt divers *** ️ Elevi prinşi cu marijuana     Fapt divers *** ️Iubitul părăsit i-a bătut pe îndrăgostiţi     Fapt divers *** ️Şase maşini incendiate din răzbunare!     Editorial *** ️ Cei mai iubiţi dintre români vor pierde alegerile     Sport *** ️ Victorie obţinută fără emoţii!     Social *** ️ A renunţat la funcţia de manager     Social *** ️ Cea mai mare creştere economică din Europa     Social *** ️ Se opreşte curentul în Poienarii de Muscel     Social *** ️ Se optează pentru admitere separată    
 Publicitate pdf
Ianna a făcut furori la Filarmonică Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 26 martie 2011

Într-o rochie transparentă şi foarte decoltată,

Ianna a făcut furori la Filarmonică

 

 Spectatorii de la Filarmoni ca Piteşti au avut parte, joi seara, de un spectacol inedit, prezentat de grupul Dinstin-to şi Ianna Novac, o solistă basarabeancă avînd mulţi fani, datorită vocii sale superbe, dar şi a aspectului ei extrem de atrăgător. Sala Casei Sindicatelor din Piteşti a fost aproape plină, însă majoritatea spectatorilor era formată din publicul fidel, trecut de 40 - 50 de ani, care are şi abonamente. 

 

Spectacolul a fost deschis chiar de tînăra Ianna, care şi-a făcut apariţia într-o rochie lungă, cu trenă din dantelă albă transparentă, spartă pînă pe coapsa piciorului, foarte decoltată şi cu o căptuşeală cît să acopere părţile „esenţiale“. Cei care au stat în primul rînd au avut parte de imagini „revelatoare“, fiindcă în timp ce solista dansa, i s-au văzut şi chiloţeii. Dacă spectatorii mai tineri au apreciat priveliştea, cei mai în vîrstă şi-au cam aplecat privirile, jenaţi de situaţie. Solista, în schimb, s-a mişcat cu dezinvoltură, în ciuda ţinutei extrem de pretenţioase. Cu siguranţă unii bărbaţi din sală au avut la ce visa după acest spectacol. Admiratorii interpretei trebuie să ştie că aceasta este căsătorită de vreo opt ani cu tenorul Octavian Dobrotă, unul dintre membrii trupei Distinto. Dacă în privinţa rochiei cîrcotaşii au ce discuta, la capitolul voce nu prea au ce să-i reproşeze. Basarabeanca a cîntat dumnezeieşte atît melodii din repertoriul clasic, cît şi contemporane, confirmîndu-şi titlul de vocea de aur de peste Prut, care i-a fost acordat la Gala Femei de succes, în acest an.

 

Băieţii de la Distinto, răsplătiţi cu ropote de aplauze

 Grupul Distinto, format din tenorii Octavian Dobrotă, Marius Olteanu şi basul Marius Olteanu, a smuls mai multe aplauze decît Ianna, fiindcă băieţii au fost mai jucăuşi, mai glumeţi şi au reuşit să-i facă pe spectatori să şi cînte arii celebre, dar în variantă pop. Ianna a mărturisit că Piteştiul este oraşul ei preferat. „Piteştiul e oraşul meu de suflet. Aici am cei mai buni prieteni, iar sora mea, cea mai bună prietenă, este de aici. Revin cu mare plăcere de fiecare dată. Acum nouă ani, cînd am venit din Moldova, la Piteşti m-am oprit. Apoi am mers la Bucureşti, să studiez muzica“, a spus solista. Cei patru artişti au venit la Piteşti cu muzică de operă, dar pe care au îmbrăcat-o în strălucirea muzicii moderne, iar asta le-a adus mulţi fani din rîndurile tinerilor, care au redescoperit farmecul muzicii adevărate, cîntate live de nişte voci talentate. Publicul i-a aplaudat frenetic la finalul spectacolului, cerînd un bis, dar artiştii nu şi-au forţat vocile şi au părăsit scena, conform programului stabilit. 

 


Iulia Şutan Foto: Ion Tudor

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Derby de tradiţie doar pentru palmares!
FFF. Modest ce a făcut la FCSB ? Discordie Alibec , Budescu etc.
19/05/19 13:44 Mai mult...

Derby de tradiţie doar pentru palmares!
PRIMARE , nu faceți greșeală asta să-l aduceți pe DICĂ . Noi nu-l vrem țineți cont și de noi .
19/05/19 11:25 Mai mult...

Medic condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare
99%din medici sunt șpăgari, nu-i interesează de pacienți, nu empatizeaza decât cu banii, nu mai pui ca unii habar n...
19/05/19 08:31 Mai mult...

Iorga omorât a doua oară
Bai Smeo...nu este mai urat sa scrii prostii din astea la batranete, nu ti-e scarba de ce iti iese pe gura? Lasa naiba s...
18/05/19 23:12 Mai mult...

Medic condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare
Pentru întreaga mass media: Mare păcat că nu faceți cunoscute și nenumăratele vieți salvate de către dr Anca Ale...
18/05/19 20:46 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info