Curierul Zilei - Începe superconcursul de frumuseţe Regina Piteştiului 2011! Ediţia a XIII-a
PRIMA PAGINA arrow CAMPANII arrow Concurs Regina Pitestiului arrow Începe superconcursul de frumuseţe Regina Piteştiului 2011! Ediţia a XIII-a

*** „Noul ministru trebuie să rezolve blocajele din justiţie“     *** ️Ordinea partidelor de pe buletinele de vot     *** Ratele vor scădea!     *** Se opreşte curentul în Ştefăneşti     *** Mioveniul, buget de 25 milioane euro!      *** 850 de oameni şi-au căutat de muncă      *** Sfinţii zilei      *** Galaxy A60 şi Galaxy A40s, lansate oficial    *** Energie şi proiecte noi!    *** PULPĂ DE PORC CU CIUPERCI    *** Evenimente 19 aprilie de-a lungul vremii    *** DORUL s-a întors din Palma de Mallorca    *** Scranos, fură parolele utilizatorilor şi vă lasă fără bani!    *** Cîştigătorii concursului „Ştiu şi aplic”      *** Lucrările pe DN 73 bat pasul pe loc    *** Exerciţiu de amploare al pompierilor la spitalul TBC     *** Duster vs glisieră la Schitu Goleşti!     *** Nu se ţin slujbe în bisericile unde au loc renovări    *** Record de amenzi     *** 42 de percheziţii la proxeneţi     *** Tată şi fiu, spărgători de case!     *** Cinci bărbaţi reţinuţi după descinderi     *** Liga Campionilor     *** Mioveniul joacă marţi cu Petrolul!     *** CS Dacia, calificată la Turneul Semifinal     *** Handbalistele joacă în deplasare     *** O nouă identitate vizuală pentru FRF      *** Astra şi Viitorul, favorite!     *** Baraj între play-off şi play-out      *** 80 de piloţi la Raliul Argeşului!     *** Vor 3 puncte şi în Capitală!     *** „Joacă doar cine merită!“     *** Guvernul va finanţa construirea Sălii Polivalente!     *** Preda şi Ungureanu boxează la Campionatul European    

 Publicitate pdf
Începe superconcursul de frumuseţe Regina Piteştiului 2011! Ediţia a XIII-a Imprimare E-mail
(9 voturi)
marţi, 05 iulie 2011

 Începe superconcursul de frumuseţe

Regina Piteştiului 2011! Ediţia a XIII-a

 

Nu rataţi ocazia şi înscrieţi-vă la cel mai tare concurs al verii!  

 

Curierul zilei organizează o nouă ediţie a concursului de frumuseţe Regina Piteştiului. Ediţia din 2011 este cea de-a XIII-a, dar cu siguranţă acest număr nu le va purta ghinion viitoarelor concurente.
 

 

Regulament

Începînd de astăzi, puteţi aduce la redacţia noastră, din Bdul I.C. Brătianu nr. 24, cîte o fotografie, cît mai recentă şi mai clară, de preferat în ţinută de zi, costum de baie şi rochie de seară, care să vă pună în valoare calităţile. De asemenea, vă mai puteţi înscrie şi la adresa de e-mail: Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. . Pentru a intra în concurs, fotografia este obligatoriu să fie însoţită de cîteva rînduri care să cuprindă: numele şi prenumele concurentei, vîrsta, dimensiunile, studii, hobby, motto şi neapărat un număr de telefon la care să poată fi contactată. Vîrsta minimă pentru înscriere la acest concurs este 15 ani. Fotografiile vor fi prezentate în Curierul zilei, în ordinea de primirea a acestora, apoi vor putea fi vizionate şi pe site-ul www.curier.ro! Deci, dacă sînteţi din Argeş, aveţi un aspect fizic plăcut şi vă place competiţia, nu mai pierdeţi timpul şi înscrieţi-vă la cel mai tare concurs de frumuseţe, Regina Piteştiului 2011! Este o şansă unică de afirmare!

 Antonela Roşu

 

În 2009, au fost desemnate două Regine ale Piteştiului!

La ediţia trecută a concursului organizat de cotidianul nostru, în 2009, au fost desemnate două concurente care să poarte acest titlu, de Regină a Piteştiului. Dintre cele peste 100 de concurente înscrise în competiţie, în finală au intrat doar 12 fete, care au primit de la cititori cele mai multe taloane. Dintre acestea, titlul le-a fost acordat frumoaselor Alexandra Misescu şi Andra Flavia Ungureanu.

 

A avut prezentări  de modă  în Bucureşti

 Alexandra Misescu are 17 ani şi este în prezent elevă în clasa a XII-a la Liceul Cronos din Bucureşti. Deoarece e cu sufletul tot alături de oraşul nostru, o parte din vacanţă şi-o va petrece la Piteşti. A lucrat o perioadă la o firmă cunoscută din Capitală, timp în care a avut şi mai multe prezentări de modă pentru creatori cunoscuţi din Bucureşti. „Mă bucur că am cîştigat acest titlu şi le doresc de pe acum viitoarelor concurente mult succes şi să aibă încredere în ele, să poată cîştiga titlul de Regina Piteştiului 2011!“.

 

Dă examen de licenţă la două facultăţi

 Andra Ungureanu are 21 de ani, iar zilele acestea este extrem de solicitată, deoarece susţine examenul de licenţă la cele două facultăţi pe care le-a urmat. Este vorba despre Finanţe - Bănci, la Universitatea din Piteşti, şi Administraţie Publică, din cadrul Universităţii Constantin Brâncoveanu. Andra se mai poate mîndri şi cu două titluri de Miss Boboc, obţinute în acelaşi an, la ambele facultăţi pe care le urma. A mai avut prezentări pentru diferite firme cunoscute şi a participat la mai multe evenimente de gen, din Piteşti. „Sînt într-o perioadă foarte solicitantă a vieţii mele, din cauza examenelor, dar nu pot să nu mă bucur că va avea loc concursul şi le urez multă baftă candidatelor care se vor înscrie în competiţie!“.

  

 

 
< Precedent


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info