Curierul Zilei - Astãzi, primele concurente înscrise în ediţia a XIII-a
PRIMA PAGINA arrow CAMPANII arrow Concurs Regina Pitestiului arrow Astãzi, primele concurente înscrise în ediţia a XIII-a
 

*** Reducere de 10% la plata datoriilor!     *** Depuneţi adeverinţa la Casa de Pensii!     *** Două decenii de proiecte de dezvoltare     *** Incendiere anunţată pe Facebook     *** Au atacat un şofer şi l-au jefuit     *** Spărgătorii au interdicţie să se apropie de păgubaş     *** 16 echipaje ISU la Mioveni, în concurs     *** Ministrul Fifor vine la Cîmpulung     *** Şi-au ciocnit maşinile, pe DN 73      *** Beţivan, lovit de maşină cînd traversa      *** Racordaţi ilegal la energie electrică     *** Jandarmii au donat sînge     *** Pe podium la Cupa Romgaz     *** Liga Campionilor, Etapa 1     *** Raicu la Campionatul Mondial     *** La Bradu s-au stabilit campionii!     *** Peste 80 de piloţi la Trofeul Cîmpulung Muscel      *** Liga 1     *** CS Mioveni joacă ani la Piteşti, cu CSO Ploepni     *** Sporting Lieşti - Mioveni, în Cupă     *** Programul şaisprezecimilor de finală este următorul:    

 
Astãzi, primele concurente înscrise în ediţia a XIII-a Imprimare E-mail
(10 voturi)
joi, 07 iulie 2011

 Superconcursul de frumuseţe: Regina Piteştiului 2011!

Astãzi, primele concurente înscrise în ediţia a XIII-a 

 

   
 

Nu are probleme cu greutatea  

 

Nume: Alexandra Moise

Vîrstã: 17 ani, zodia Capricorn

Studii: elevã la Colegiul Economic Maria Teiuleanu

Hobby-uri: dansul, filatelia, animalele, filmele de comedie şi romantice

Alimente preferate: tortul de ciocolatã, fãcut de mama şi bunica ei, sãrmãluţele cu mãmãliguţã, friptura de pui şi sucurile naturale. Nu are probleme cu greutatea, rãmîne mereu la aceeaşi greutate, respectiv 50 de kilograme.

 

Vrea sã devinã un nume în lumea modei


Nume: Daniela Marinescu
Vîrstã: 16 ani şi o mare dorinţã de a fi un manechin de excepţie
Dimensiuni: 93 - 61 - 91, 1,71 metri înãlţime, 53 de kilograme
Studii: elevã la Liceul Dinicu Golescu, din Cîmpulung
Hobby-uri: muzica house (nu suportã manelele), petrecerile cu prietenii, moda (este model la o agenţie din Bucureşti), filmele de groazã, romantice şi comediile
Alimente preferate: supa de pui fãcutã de mama ei, prãjiturile cu multã ciocolatã (nu-şi face probleme cu privire la greutate), salata de orice fel şi fructele, în special strugurii şi zmeura, pe care o culege de pe un deal din apropierea casei.

 

Regulament

 

Tot ce trebuie sã faceţi ca sã vã înscrieţi la concurs este sã aduceţi la redacţia noastrã, din Bdul I.C. Brãtianu nr. 24, cîte o fotografie, cît mai recentã şi mai clarã, de preferat în ţinutã de zi, costum de baie şi rochie de searã, care sã vã punã în valoare calitãţile. De asemenea, vã mai puteţi înscrie şi la adresa de e-mail: Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. Pentru a intra în concurs, fotografia este obligatoriu sã fie însoţitã de cîteva rînduri care sã cuprindã: numele şi prenumele concurentei, vîrsta, dimensiunile, studii, hobby, motto şi neapãrat un numãr de telefon la care sã poatã fi contactatã. Vîrsta minimã pentru înscriere la acest concurs este 15 ani. Fotografiile vor fi prezentate în Curierul zilei, în ordinea de primirea a acestora, apoi vor putea fi vizionate şi pe site-ul www.curier.ro! Deci, dacã sînteţi din Argeş, aveţi un aspect fizic plãcut şi vã place competiţia, nu mai pierdeţi timpul şi înscrieţi-vã la cel mai tare concurs de frumuseţe, Regina Piteştiului 2011! Este o şansã unicã de afirmare!
 
 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info