Curierul Zilei - Regina Piteştiului 2011! Ediţia a XIII-a
PRIMA PAGINA arrow CAMPANII arrow Concurs Regina Pitestiului arrow Regina Piteştiului 2011! Ediţia a XIII-a
 

*** 642 de locuri de muncă în Argeş     *** Investiţie importantă în amenajarea unui pîrîu     *** Tîrg de adopţii de cîini la Mioveni      *** „Jake şi femeile lui”      *** „Coşmarul Vraciului“      *** Muzică şi sport în faţa Primăriei Piteşti     *** Filmele săptămînii 21 - 27 septembrie      *** Dispărutul era spînzurat!      *** Omorît de un BMW     *** Doi şoferi răniţi grav, la Moşoaia!     *** Spărgătorii şi tăinuitorul, colegi de celulă     *** Pod reabilitat,după turnarea asfaltului!     *** Şapte oi omorîte şi şase stupi distruşi de urs     *** Ministrul Fifor, „no comment” despre tragedia de la Valea Urdii     *** Vor victoria în Moldova      *** Europa League, Etapa 1     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul carasului pe Dunăre     *** După puncte, la Timişoara     *** Atletic Bradu şi Unirea Bascov joacă astăzi în campionat     *** 80 de piloţi la Trofeul Câmpulung!     *** Fotbal la TV în week-end    

 
Regina Piteştiului 2011! Ediţia a XIII-a Imprimare E-mail
(11 voturi)
vineri, 08 iulie 2011

 A început superconcursul de frumuseţe

Regina Piteştiului 2011! Ediţia a XIII-a

Nu rataţi ocazia şi înscrieţi-vă la cel mai tare concurs al verii!  

 

Curierul zilei organizează o nouă ediţie a concursului de frumuseţe Regina Piteştiului. Ediţia din 2011 este cea de-a XIII-a, dar, cu siguranţă, acest număr nu le va purta ghinion viitoarelor concurente.   

 

   

 

Premiul Special la Regina Piteştiului 2009 

 

Nume: Andreea Florina Becu

 


Vîrsta: 17 ani, zodia Berbecului


Studii: elevă la Colegiul Maria Teiuleanu Piteşti, clasa a XI-a


Hobby-uri: dansul, pe care îl practică de la 9 ani, modellingul (a urmat cursurile Şcolii de manechine, fotomodele şi bune maniere Gina Bilous), cumpărăturile, excursiile, dansurile polulare (face parte din ansamblul Dorul). Îi place competiţia, deoarece acest concurs, spune Andrea, „este un prilej de a mă face cunoscută şi de a cunoaşte multe persoane“. A participat la numeroase competiţii: Locul II - Modelul iernii 2005, Locul I - Modelul primăverii 2007, Locul I - Un altfel de carnaval... haloween Buzău 2007, Locul I - Miss Boboc 2009 Colegiul Economic Maria Teiuleanu Piteşti şi, nu în ultimul rînd,  Premiul Special la Regina Piteştiului 2009.


Alimente preferate: dulciurile şi friptura cu cartofi.  
Motto: „Să speri în orice, căci însăşi viaţa este o speranţă!“.

 

„Acest concurs înseamnă mult pentru mine!“ 


Nume: Ancuţa Iuliana Soare


Vîrsta:
17 ani


Dimensiuni:
90 - 61 - 91
Studii:
elevă la Liceul Dimitrie Dima


Hobby-uri:
„De ceva timp cochetez cu modellingul. Ador să fiu în centrul atenţiei şi să mă distrez cît mai mult. Participarea la acest concurs va însemna mult pentru mine!“.

 

Regulament

 

Tot ce trebuie sã faceţi ca sã vã înscrieţi la concurs este sã aduceţi la redacţia noastrã, din Bdul I.C. Brãtianu nr. 24, cîte o fotografie, cît mai recentã şi mai clarã, de preferat în ţinutã de zi, costum de baie şi rochie de searã, care sã vã punã în valoare calitãţile. De asemenea, vã mai puteţi înscrie şi la adresa de e-mail: Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. Pentru a intra în concurs, fotografia este obligatoriu sã fie însoţitã de cîteva rînduri care sã cuprindã: numele şi prenumele concurentei, vîrsta, dimensiunile, studii, hobby, motto şi neapãrat un numãr de telefon la care sã poatã fi contactatã. Vîrsta minimã pentru înscriere la acest concurs este 15 ani. Fotografiile vor fi prezentate în Curierul zilei, în ordinea de primirea a acestora, apoi vor putea fi vizionate şi pe site-ul www.curier.ro! Deci, dacã sînteţi din Argeş, aveţi un aspect fizic plãcut şi vã place competiţia, nu mai pierdeţi timpul şi înscrieţi-vã la cel mai tare concurs de frumuseţe, Regina Piteştiului 2011! Este o şansã unicã de afirmare!
 
 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info