Curierul Zilei - „Sîntem gemeni!“
PRIMA PAGINA arrow CAMPANII arrow Poveste de Craciun arrow „Sîntem gemeni!“

*** Vor bani să îşi crească copiii      *** Proiect de cercetare nucleară la ICN      *** 800 de locuri de muncă în Spania      *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc     *** „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 16-22 noiembrie     *** Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit     *** Beat turtă, a căzut în canal      *** S-a oprit cu maşina într-un pod     *** Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi     *** Înlocuiţi carnea cu fasole      *** Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”     *** Amenzi drastice pentru şoferi      *** 30 lei biletul la meciul cu americanii     *** Liga Naţiunilor     *** După puncte la Timişoara!     *** Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!     *** Voleibalistele junioare joacă la Braşov      *** Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov     *** Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul şalăului cu peştişori vii    

 
„Sîntem gemeni!“ Imprimare E-mail
(6079 voturi)
miercuri, 07 decembrie 2011
Index Comentarii
„Sîntem gemeni!“
Pagina 2

Atenţie, părinţi şi bunici!

A început a V-a ediţie a concursului Poveste de Crăciun!

 

S-a dat startul celei de-a V-a ediţii a concursului Po­ves­te de Crăciun, organizat de cotidianul nostru. A­ten­ţie! Concursul este dedicat în exclusivitate copiilor! La edi­ţia de anul trecut s-au înscris 102 copii, cu vîrste între 2 şi 14 ani. Tot ce trebuie să faceţi pentru a vă înscrie la concursul Po­veste de Crăciun, de anul acesta, este să aduceţi la redacţia noas­tră, situată în Bdul I.C. Brătianu nr. 24, o fotografie cît mai cla­ră şi cît mai recentă a copilului dumneavoastră, sau să o trimiteţi la adresa de email: Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. Aceasta trebuie să fie însoţită, neapărat, de un număr de telefon la care puteţi fi con­tac­­taţi şi, bineînţeles, de o poveste inedită de Crăciun. La final, cîştigă­torii vor primi, ca în fiecare an, premii-surpriză! Anul trecut, ocupanţii pri­me­lor trei locuri au fost răsplătiţi cu cîte o pungă plină cu dulciuri şi cîte o pereche de patine pen­tru gheaţă!

 

„Sîntem gemeni!“

 Dragă Moşule, îţi scriem pen­tru prima oară! Am auzit atî­tea poveşti despre tine, că aduci ca­douri la toţi copiii din lume şi că vei veni şi la noi anul acesta. Nu­mele nostru este Răzvan şi Denis, avem doar un an şi 10 luni, sîntem doi fraţi gemeni şi ne iubim foarte mult... chiar dacă ne mai certăm pe jucării... Pă­rinţii şi bunicii noştri ne învaţă zi de zi lucruri noi! De curînd ne-a arătat poze cu tine... ai o barbă albă aşa de mare... cred că eşti foarte bătrînel!
Abia aşteptăm să te cunoaştem, dar sperăm să nu plîngem atunci cînd te ve­dem, ca orice copil de vîrsta noas­tră. Dacă va fi aşa, te ru­găm să nu te superi pe noi, pen­tru că vom creşte şi noi mai mari şi ne vom revanşa faţă de tine, spunîndu-ţi multe poezii şi cînte­cele. Ne dorim să primim de la tine multe jucării, iar pentru pă­rinţii şi bunicii noştri multă sănă­tate, ca să ne poată creş­te. Moşule, să nu uiţi să ne aduci ce te-am rugat!
 
Te pupăm, cu multă dragoste, Răzvan şi Denis!

Vizualizari: 32372

Comentarii (17)
Scris de Tati in 16-12-2011 21:33 - Vizitator
 
 
Va iubesc mult copii mei frumosi
 
Scris de andrada in 14-12-2011 00:19 - Vizitator
 
 
contati mereu, pe votul meu...sunteti frumosi ....
 
Scris de cami in 12-12-2011 15:53 - Vizitator
 
 
sunteti frumosi.sa va aduca mosul multe dulciuri si jucarii. :p
 
Scris de rodica in 11-12-2011 22:39 - Vizitator
 
 
sunteti cei mai frumosi copii din lume
 
Scris de rodica in 11-12-2011 22:31 - Vizitator
 
 
Dragi copii, 
Va mirati voi cum se poate, 
Mos Craciun, din cer de-acolo, 
Sa le stie toate, toate.Iarna’n noapte, pe zapada, 
El trimite cate-un inger 
La fereastra ca sa vada… 
 
Ingerii se uita-n casa 
Vad si spun, iar mosul are 
Colo-n cer, la el in tinda, 
Pe genunchi o carte mare. 
 
Cu condei de-argint el scrie 
Ce copil si ce purtare…Si de-acolo stie Mosul, 
Ca-i siret el, lucru mare.Pt cei mai dulci ingerasi :)
 
Scris de lavinia in 11-12-2011 17:14 - Vizitator
 
 
Sunteti niste copii foarte frumosi si cred ca Mosul o sa vina la voi. Daca veti fi ascultatori si ii veti ajuta pe parintii si bunicii vostri,va va aduce muullteeee cadouri. va pup si avetsi grija de voi :*
 
Scris de lenty in 10-12-2011 09:18 - Vizitator
 
 
sunteti doi baieti foarte frumosi la fel k parintii vostrii.Sa va tina d-zeu sanatosi,iar cand veti fi mari sa rupeti inimile fetelor cu privirea voastra cuceritoare.Va pup dulce 8)
 
Scris de meg in 09-12-2011 21:01 - Vizitator
 
 
sunteti cei mai frumosi gemeni din lume,sa ascultati pe mami si tati,cand o sa fiti mari o sa inebuniti fetitele si gagicile.bafta multa si toata iubirea din lume!!!!!!!!!!!1 :) :p :) :p :p :p :p :p
 
Scris de Andreiutza in 09-12-2011 11:44 - Vizitator
 
 
Multa bafta!sper sa castigati!
 
Scris de nicky in 07-12-2011 20:17 - Vizitator
 
 
Foarte frumosi si dragalasi ... Sa fie sanatosi si cuminti , pentru ca mosul va trece in mod sigur si pe la ei si le va aduce multe,multe jucarii pentru amandoi ! La Multi Ani !!!
 
Scris de Mami si tati in 07-12-2011 18:17 - Vizitator
 
 
Va iubim mult!
 
Scris de Mami si tati in 07-12-2011 18:07 - Vizitator
 
 
Ii multumim Domnului ca ne-a dat doi copii frumosi si destepti. Va iubim foarte mult!
 
Scris de DanielP in 07-12-2011 16:42 - Vizitator
 
 
Frumosi copii.Sa va traiasca si sa creasca mari si sanatosi.
 
Scris de Mada in 07-12-2011 14:10 - Vizitator
 
 
Cei mai dulci si mai  
frumosi gemeni contati pe votul meu :) :) :) :)
 
Scris de razvan gninea in 07-12-2011 11:21 - Vizitator
 
 
Sunteti cei mai frumosi copii din lume 8)
 


 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info