Curierul Zilei - Alexandru Neagu, la Pandurii
PRIMA PAGINA arrow sport arrow sport arrow Alexandru Neagu, la Pandurii
Fapt divers *** ️ Tâlhărit în bar, la păcănele!     Fapt divers *** ️ Au plecat cu mortul, a luat foc casa!     Economic *** ️ România, cea mai mare inflaţie din Europa     Sport *** ️ „Am controlat jocul, mai puteam marca!“     Social*** ️ Majorarea accizelor la ţigări, amânată     Fapt divers*** ️ Motociclist rănit, în accident     Fapt divers *** ️ Femeie dispărută de acasă!     Social *** ️ Trei viitori pompieri de nota 10!    
 Publicitate pdf
Alexandru Neagu, la Pandurii
(14 voturi)
Saturday, 18 February 2012

Un fotbalist crescut de FC Argeş a lăsat campionatul Spaniei şi a revenit în România

Alexandru Neagu, la Pandurii

 

 Din cauza politicii dezastruoase duse de patronul Cornel Penescu şi de Cătălin Barbu, clubul FC Argeş a pierdut în ultimii ani mulţi fotbalişti tineri de valoare. Unul dintre aceştia este Alexandru Neagu, care la doar 16 ani a plecat de la clubul din Trivale în Liga a doua spaniolă, la Murcia, după ce administratorul Cătălin Barbu i-a propus să semneze un contract pe cinci ani cu un salariu de mizerie. 

 

Fotbalistul piteştean nu a stat prea mult în Spania şi recent a revenit în România, dar la o e­chi­pă de Li­ga I. Alexandru Neagu va fi din a­cest sezon jucătorul celor de la Pan­durii Tîrgu Jiu, revelaţia cam­pi­onatului. Jucătorul care a împlinit de puţin timp 18 ani speră ca for­maţia gorjeană să fie o ram­pă de lansare pentru el: „Am a­juns la Pan­durii Tîrgu Jiu prin in­ter­mediul preşedintelui Eugen Pîr­vulescu. An­trenorul Petre Gri­go­raş a ur­mă­rit de mai mult timp evoluţiile mele de la echipa de club, dar şi de la echipa naţională Under 18 şi le-a spus celor din conducerea clubului să ia legă­tu­ra cu mine. Eu mai aveam două luni de contract cu cei de la Mur­cia şi intenţionam să îmi pre­lun­gesc înţelegerea cu ei. Mi s-a o­ferit această şansă să joc în Liga I şi nu puteam să o refuz. Acolo evoluam la echipa a doua a clubului, care activează în liga a treia, dar antre­na­mentele le făceam cu echipa mare. Sînt conştient că din cauza vîrstei pe care o am era mai greu să fiu titular într-un timp foarte scurt“.

 

 

 

„Grigoraş este un bun strateg“

Alexandru Neagu este impre­sio­nat de metodele de pregătire ale lui Petre Grigoraş: „Mă pregă­tesc cu ei din luna ianuarie, cînd a avut loc reunirea lotului. Am fost cu ei în două stagii de pregătire, iar luni vom merge din nou în An­talya, în cel de-al treilea stagiu. În două meciuri am fost titular, iar în ultimele două am intrat pe parcurs. Am găsit la Pandurii un grup unit şi un antrenor foarte bun. Petre Grigoraş este un bun strateg, dar în acelaşi timp şi un prieten cu jucătorii. Ştie să ţină bine grupul în mînă, iar la antrenamente, ce să ceară de la fiecare jucător în parte. Am ales Pandurii pentru că nu m-au interesat banii, ci doar să joc. Banii sînt cam aceiaşi cu cei pe care îi cîştigam şi în Spania“.

 

„Am ales o echipă bună“

Jucătorul este convins că, dacă va avea evoluţii bune la Pandurii, va intra în atenţia altor echipe mult mai mari: „Am ales o echipă bună, care practică un joc combinativ. Eu am fost folosit mijlocaş central, iar sistemul este 4-3-3. Sînt con­ştient că nu pot să fiu titular de la începutul returului, dar voi munci mult pentru a mă impune. Sînt con­vins că la această echipă pot să cresc mult în valoare, iar Pandurii poate fi o rampă de lansare pen­tru mine dacă voi confirma aşteptările“.

 

„Nu regret că am plecat de la FC Argeş“

Mijlocaşul nu regretă nici o clipă că a plecat de la FC Argeş: „Am plecat în cel mai potrivit moment de la Piteşti. Clubul se află într-o situaţie jenantă în ultimii ani, iar jucătorii se chinuiesc. Sînt prieten cu mulţi jucători care mi-au fost colegi la juniori. Am petrecut 7 ani frumoşi la acest club, iar antrenorul Gheorghe Cristian m-a ajutat foarte mult în cariera mea. Asta este viaţa şi fie­­care tr­buie să îşi facă un viitor mai bun!“.

Marius Duinea 

 


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Tâlhărit în bar, la păcănele!
Felicitari politistului care s-a implicat in prinderea infractorului.Rusinebsistemului care permite eliberarea lui desib...
20/08/19 08:49 Mai mult...

Gravidă moartă, la Judeţean!
O tragedie. Totusi cred ca la un alt spital posibil s-o fi trait.
20/08/19 08:40 Mai mult...

Tâlhărit în bar, la păcănele!
inseamna ca trebuie sa stea macar 5 ani inchis, nu 2 sau 3 ani!
20/08/19 08:22 Mai mult...

Gravidă moartă, la Judeţean!
O mizerie de articol! Vindeți numai mizerii!!!! Adevărul domnilor trebuie sa scrieți, nu minciuni!!!
20/08/19 07:59 Mai mult...

Gravidă moartă, la Judeţean!
Îngrozitor, altă mămică moartă , 3 bebeluși lăsați orfani de măcelarii din județean.... Oare de data asta vor ...
20/08/19 06:57 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Marţi, 06.08.2019

--- 2.722 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info