Curierul Zilei - O iubire ca-n poveşti, la Bascov!
PRIMA PAGINA arrow fapt divers arrow Fapt Divers arrow O iubire ca-n poveşti, la Bascov!
Fapt divers*** ️ Patru elevi în arest!     Fapt divers*** ️ Au snopit în bătaie un bărbat     Fapt divers*** ️ Acuzaţi de crimă, au ieşit din arest!     Social*** ️ APIA începe plata subvenţiilor pentru fermieri!     Social*** ️ Opriţi risipa alimentară!     Fapt divers*** ️ Accident pe A1 provocat de un cal!     Fapt divers*** ️ Trafic blocat de accident     Fapt divers*** ️ Braconierii prindeau peşte cu setca!     Social*** ️ Un carnaval ce nu are rival    
 Publicitate pdf
O iubire ca-n poveşti, la Bascov!
(15 voturi)
Tuesday, 28 May 2013

 Directoarea şi primarul,

O iubire ca-n poveşti, la Bascov!

# Ogică, Gogu Davidescu şi alţi primari înainte de Stancu au avut, se pare, un loc în sufletul „divei“ # Soţia edilului din Bascov cică ar fi la curent cu relaţia „profesională“ a celor doi # De atîta dragoste, alesul şi-a pus eşarfa tricoloră invers # Dacă ar fi adevărat, pe cînd o nouă căsătorie a primarului Gheorghe Stancu, aşa cum ne-au obişnuit şi alţi edili din ţară?


Primarilor de pe la noi le stă bine dacă au cîte o damă bine... crescută pe lîngă ei. Adică senzuală, înaltă şi fru­moasă, cu zîmbetul în colţul gurii şi cu mulţi ani mai tinerică!

 

Printre craii de primari care fac cu ochiul bine domniţelor de prin preajmă se găseşte şi cel din Bascov. Că doar are cu ce, adică diplome multe, dar nu de pe la facultăţi, şi are şi cu cine, se pare. Şi dacă tot se poate, de ce nu!? De ceva timp, Gheorghe Stancu are o relaţie, profesională, ce credeaţi?, cu o domniţă frumuşică foc şi cu ochi scîn­te­ietori, pe care a şi pus-o director la Casa de Cultură Adriana Trandafir, din Bascov. Chiar dacă nu ne vine să credem, fiind con­vinşi de statornicia şi fidelitatea primarului Stancu, dăm curs unor zvonuri care încon­joară comuna.

 

Se afişează împreună

Cît de bine se pricepe directoarea de la Casa de Cultură din Bascov, respectiv fru­mu­şica Lorena Toma, la ce are de făcut, a­dică la cultură, rămîne de văzut, însă, cu siguranţă, trebuie să fie expertă în relaţii in­terumane, mai ales cu superiorii săi, avînd în vedere că este des văzută în compania celui care i-a dat pe mînă instituţia, adică pri­­marul Gheorghe Stancu. De ce tocmai dom­nişoarei brunete, cu o istorie destul de con­troversată, nu se ştie, dar gurile rele spun că personajele luate în discuţie ar a­vea o le­gătură amoroasă, secretă, bine­înţeles. Cei doi au vrut să ţină relaţia cît de ascuns se poate, însă se  vorbeşte prea mult de ea, şi este imposibil să iasă fum fără o scînteie de foc pe undeva în spaţiul dintre primărie şi Casa de Cultură de la Bascov. Primarul Gheor­ghe Stancu, cel care nu se mai află de mult la prima tinereţe, nu a fost deloc gră­bit nici cu şcoala, aşa că nici cu iubirea nu a dat fuga, a aşteptat să atingă şi el o vîrstă î­na­in­te să se dedea la domnişoare cu pi­cioa­re lungi şi ochi alunecoşi. Primarul de la Bas­cov nici nu e gelos măcar şi are o în­cre­dere totală în tînăra Lorena Toma să-şi facă de cap cum şi cu cine doreşte ea... re­feritor la dezvoltarea instituţiei pe care i-a dat-o pe mînă, bineînţeles.

 

Foto din arhivă, la inaugurarea Casei de Cultură Adriana Trandafir, din Bascov

 

Gura lumii...de pe net

Şi, ca să nu zică lumea că sîntem noi răi, vom publica şi comentariile postate de citi­torii noştri pe site, la momentul la care noi am publicat ştirea cu privire la inaugurarea Casei de Cultură Adriana Trandafir, din Bas­­cov. În respectivele comentarii, domni­şoara Lorena Toma este „prezentată“ ca fiind a­dînc înfiptă printre oameni politici cu­noscuţi ai judeţului, printre care Gheorghe Davi­des­cu, fostul prefect de Argeş, şi nu numai. Şi de cînd se învîrte în astfel de cer­curi, nici nu i-a mers rău junei Lorena, care se pare că îşi trage şi ditamai casa la Bas­cov, din mun­ca ei, prestată peste hotare şi definitivată pe plan local. Comentariile sînt publicate exact aşa cum au fost ele scrise pe site-ul www.curier.ro.

„Scris de Lorena toma, in 11-12-2012 19:59

Va avertizez pe cei care vă substituiţi unor persoane care nu au legătura cu subiectul... Nu doamna stancu a postat acel comenta­riu... Mergeţi prea departe! Ganditi de doua ori inainte sa scrieti o data! Eu ma opresc aici, de acum inainte se vor ocupa cei in ma­sura!

Scris de Sorin, in 11-12-2012 18:49

Lorena e o fata desteapta si asta deran­jea­­za. Lasa bosorogii frustrati si clubul ne­ves­telor ranite sa suspine! Forza lore!

Scris de Lorena toma, in 11-12-2012 18:36

Da, asta este tare! La ce va mai duce min­tea! M-ati facut sa rad! Nu se coboara sotia d-lui Stancu la nivelul asta! In primul rand ai o logica impecabila cand spui sa nu ma supar ca face lumea greseli de expri­mare pentru ca asta inseamna ca multi citesc zia­rul!!! Asa ceva... Care e legatura?! Undeva la constanta, probabil! Si va ho­tarati pana la urma, care e amantul meu?! Gogu, stancu, o­gica, tony...? I-am avut amanti pe toti cand eram in italia, nu? Uite, va ajut eu! Amantul meu este berlusconi! Eu zic sa incetati cu co­mentariile astea de o inteligenta usor scele­rata (a se confrunta dex.ul)! D\‘ asta nu mer­ge nimic in tara asta, ca in loc sa puneti osul la munca, nu-i lasati nici pe altii sa mun­ceasca! Ati mers prea departe semnand in numele unei femei ca­re nu are legatura cu subiectul, o sa aflam de unde tastati, e grav deja! Ne vedem cu­rand! Punct.

Scris de seby, in 11-12-2012 13:57

in sfarsit si-a dat seama doamna Stancu cine-i Lorena... Cate victime va mai face? cineva imi spunea: era mai bine sa fiu curva si aveam noroc in viata...

Scris de sotia lui stancu, in 11-12-2012 12:04

draga Lorena, nu trebuie sa te superi ca se fac greseli gramaticale, inseamna ca a­cest ziar este citit de toata lumea... Ar trebui sa ma supar eu ca zilnic, pana sa te numeasca, trimiteai sms-uri sotului meu si acesta imi spunea ca esti prietena prefectului davidescu. dar am luat o plasa. Sotul meu mi-a zis la fel cand te-a angajat ca l-a rugat Gogu, dar iar m-am inselat. Te rog lasa-mi familia in pace, vreau sa traiesc langa „batranelul“ meu (asa ii zici tu), gaseste-ti locul tau de munca in italia, nu-l confunda cu OGICA!!

Scris de Lorena toma, in 10-12-2012 18:56

Si inca ceva: promit solemn sa organizez si cursuri de limba romana, intrucat observ ca avem multi cetateni cu deficit grav la acest capitol! E trist.. Ex... Numele lui lorena toma.. Se zice numele lorenei toma... Sau  „bacx de pui“ .. Serios? Puii se vand la bacx?! Si asa se scrie BAX!? Si exemplele pot continua.. Uite d’ asta ne-am gandit sa va culturalizam putin... ! Va asteptam cu drag!

Scris de Lorena toma, in 10-12-2012 18:38

Ma bucura faptul ca sunt atat de im­por­tanta incat sa beneficiez de toate aceste co­mentarii... Eu am curajul sa ma semnez cu nume si prenume, imi sustin afirmatiile sub o identitate clara! Voi? O adunatura de carco­tasi penibili fara rezultate in viata.. Continuati sa barfiti pe la colturi, in timp ce altii avan­seaza! Am sa demonstrez ce pot face.. Asa cum am facut si la antena1! In urma mea a ramas ceva... Inclusiv voi astia, ilustri ano­nimi! Tot in urma mea sunteti! Ie­siti in fata si sustineti-va afirmatiile! Hai, va astept! Face to face! Continuati sa barfiti, dragilor, in­seam­na ca exist! Va multumesc anticipat si va as­tept la spectacolele casei de cultura „Adriana Trandafir“ ! Poate va reveniti!!!

Scris de calin, in 10-12-2012 08:54

pun pariu ca=l baga pe stancu in faliment d-ra Lory? nu-i scapa nimic este diabolica...

Scris de sefa sefelor, in 10-12-2012 00:22

stiti cum ii zic oamenii protagonistei? TONTONELA

Scris de maria, in 09-12-2012 22:00

a fost amanta lui tony calin politistul de la sectia 3 pitesti, cel care a luat spaga un bacx de pui si a fost condamnat la exe­cutare. Ea l-a pus sa fure ca altfel il para­sea...

Scris de noemi, in 09-12-2012 20:00

bagati pe google numele lui lorena toma si va ia groaza ce gasiti: scandal sexula cu ogica, si din surse sigure amanta primarului de la bascov, care a venit de o saptamana in romania din italia. vaide cultura noastra, cine conduce aceasta investitie care a cos­tat dublu decat a fost proiectata...“ 

 


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Vor 3 puncte la Tr Severin
Felicitari Badea! Ai debutat exact ca Dica! Se pare ca nu se schimba nimic!Sa vedem cu ce explicatii mai vi si tu. Timp ...
16/10/19 17:02 Mai mult...

Şeful de post a falsificat acte din dosar
Referitor la articolul publicat, vă rog să mă contactați, pentru că ați spus numai minciuni.
15/10/19 15:27 Mai mult...

PUI CU PERE
Trebuie să fii dement să prăpădi aşa ceva.
15/10/19 14:51 Mai mult...

Poliţiştii au început să dea amezi pentru telefon
un nene militian de la centru spunea" NU VOM DA AMENZI" doar avertismente se pare ca din data de 12 au intrat direct in...
15/10/19 14:14 Mai mult...

Reţinut de poliţişti, eliberat de instanţă
Da ce instanta de treaba in Arges, ii verifica cineva pe Magistrati astia, ca poate lasa in libertate un viitor criminal...
15/10/19 07:05 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info