Curierul Zilei - Manechine fără chiloţi la Culorile Toamnei!
PRIMA PAGINA arrow cultural monden arrow stiri cultural monden arrow Manechine fără chiloţi la Culorile Toamnei!

*** Locuri insuficiente în creşele din Piteşti!     *** Shaker Beach Party!      *** Încă trei grătare la zona de picnic Făget      *** Fetiţe lovite de maşină     *** Comandantul nu are avere, nici pile!     *** Adolescentul a făcut infarct     *** A murit Florea Tolea     *** A hărţuit şi a ameninţat o femeie     *** Fosta Şcoală generală nr. 6 din Vişoi, în paragină totală!     *** Primarul Ene şi-a tras avion     *** Gratuitate la rebranşare!     *** O nouă lege a asociaţiilor de proprietari      *** „Mereu pe fugă, dar nu şi astăzi”, la Cinema „Bucureşti”     *** Amical FC Argeş-Rapid, la Curtea de Argeş     *** Lucian Diaconescu şi Florin Drăguşin, antrenorii campionilor de la Sporting     *** Europa League, turul 1 preliminar     *** Universitatea din Piteşti, campioană europeană universitară!     *** "S-au ocupat în mod special de pregătire"     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul avatului pe Dunăre    

 
Manechine fără chiloţi la Culorile Toamnei! Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Atmosferă încinsă la cea de-a XIX-a ediţie a festivalului

Manechine fără chiloţi la Culorile Toamnei!

 

 Anul acesta, la cea de-a XIX-a ediţie a Festivalu­lui Naţional Studenţesc de Modă Culorile Toam­­nei, pe scena Teatrului Al. Davila au urcat opt cen­tre universitare din ţară, inclusiv Piteşti. Din juriu au făcut parte Cătălin Botezatu, rectorul Universită­ţii din Piteşti - Ionel Didea, directorul CCS - Daniel Ionescu, fon­da­torul proiectului In­foFashion Platinum Agency Romania - Ma­rius Seceleanu, ş.a.   

Înainte de concurs, pe sce­nă au urcat Valeria Co­man, directorul artistic al fes­ti­­valului, şi Cătălin Botezatu, preşedintele juriului. Deoare­ce peste o săptămînă e ziua de naş­tere a creatorului, el a primit o diplomă de excelenţă, un trofeu al fes­tivalului, un tort şi un coş cu tran­dafiri. „La fiecare ediţie vin la Piteşti cu cea mai mare dragoste. Iubesc acest oraş şi o iubesc pe Valeria Coman, sufletul acestui festival“, a spus Botezatu.

Trofeul a plecat la Bucureşti

Raluca Măndiţă a reprezentat centrul universitar Bucureşti, deşi a absolvit Liceul de Artă Dinu Lipatti, din Piteşti. A pre­zen­tat co­lecţia haute couture Duality, foar­te sofisticată, în culori alb, ne­gru, galben. Datorită unicit­ăţii sale şi ideii de concepţie, Botezatu a de­cis că merită să primească Tro­feul. Braşovul a participat cu două co­lecţii: una realizată din tricota­je gen plasă şi alta, extrem de sexy şi provocatoare, ce aparţi­ne lui Ru­ben Stir, mana­ge­rul Agre­s­­sione Models Agency. Colecţia a făcut deliciul publicu­lui masculin, care a putut urmări în a­devărata splen­doare fundul şi sînii mode­lelor, deoarece totul a fost bazat pe transparenţă, iar fe­tele nu au purtat lenjerie inti­mă. Cei de la Timişoara au venit cu tricotaje aplicate pe stofă. Plo­ieştiul a pre­zentat colecţia Royali­ty, Tîrgu Mu­­reşul, una retro, în alb - negru, nu­mită Văduva Neagră. Sibiul a venit cu Twist, o colecţie SF, ins­pi­ra­tă de Războiul de Inde­pen­­den­ţă American, băieţii fiind îm­bră­caţi în tricot cu blug.

Iată cîştigătorii!  

Marele Trofeu a fost revendi­cat de Bucureşti, locul I de Timi­şoa­­­­­ra, locul II de Tîrgu Mureş, iar lo­cul III de Ploieşti. Premiul de po­pu­­­laritate a ajuns la Braşov, cel de o­riginalitate la Sibiu. Cel mai bun manechin masculin a fost a­les O­vidiu Iliescu (Sibiu), iar Cel mai bun ma­nechin feminin - De­nisa Vlă­dău. Piteştiul a primit Pre­miul de Cre­aţie pentru colecţia Lady a Iri­nei Iacob. Modelele au pre­zen­tat haine din blăniţă, în com­binaţie cu alte materiale şi cu ciucuraş.

„Persoana iubită nu e Bianca!“

„Iarna aceasta se poartă culo­rile nud, cele ale pămîntu­lui, ro­şu, bordo, alb - negru. La pan­tofi, revine modelul cu toc î­nalt, subţire şi vîrf ascuţit. În nici un caz nu recomand fustele scur­­te, cu cizme peste genun­chi, ce dau un aer de femei u­şoa­re. Cît despre Revelion, fie­care ar tre­bui să poarte ceva în care se sim­te confortabil“, ne-a spus de­signerul Cătălin Bote­zatu. Referitor la viaţa lui per­so­nală, a adăugat: „Deoarece de ziua mea voi fi plecat din ţară, voi serba, sîmbătă, într-un club din Bucureşti. Tema e Ca­sino Par­ty. Pentru că toată lu­mea în­trea­bă, vor fi şi Bianca şi Anda la petrecere. În plan profesional am multe proiecte, un Fashion TV etc. Cre­ez şi hainele pen­tru Ge­rard Depar­dieu, Monica Belluci şi O­mar Sharif, cîţiva din actorii din filmul „Fal­conman“, reali­zat în România. De Reve­lion plec în a­fa­ră, cu persoana iu­bi­tă, ca­re în nici un caz nu e Bianca. Cu­rioşilor le pot spune doar a­tît: acea per­soa­nă nu va fi nicio­dată în lumina re­flec­toare­lor! Mesa­jul meu ar fi ca toţi să-i aju­tăm, cu ce putem, în perioada sărbă­torilor pe cei săr­mani, care au ma­re nevoie de noi. Eu, sigur, am să fac acest lucru! Vă doresc un an nou, cu multă lumină în suflet!“.  

Antonela Roşu  Foto: Ion Tudor  

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiGoogle Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 09.07.2018

--- 3.717 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info