Curierul Zilei - Poveste de Crăciun!
 Publicitate pdf
Poveste de Crăciun!
(2 voturi)
Friday, 19 December 2014

 Doar pînă astăzi, la ora 15, vă mai puteţi înscrie în concursul

Poveste de Crăciun!

 

  Cîştigătorul va primi un premiu surpriză! 

Doar pînă astăzi, 19 decem­brie, la ora 15, vă mai puteţi înscrieţi-vă la cea de-a VIII-a edi­ţie a con­cursu­lui Po­veste de Cră­ciun, or­ganizat de co­tidianul nostru. Pe 22 decem­brie, vor fi anunţaţi în ziar cîştigătorii, urmînd ca, pe 23 decembrie, la Teatrul de Păpuşi Aşchiuţă, să fie premianţi ocupanţii primelor trei locuri. De asemenea, de la ora 11, toţii copiii care s-au înscris în concurs vor putea urmări piesa de teatru „Aschiuţă în poveşti“.

Tot ce trebuie să faceţi pentru a vă înscrie la concursul „Poves­te de Crăciun“ de anul acesta este să aduceţi, la redacţia noastră, situată în Bulevardul Republicii nr. 1 A, lîn­gă Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş, o fotografie cît mai clară şi cît mai recentă a copilului sau nepotului dumneavoastră, ori s-o trimiteţi la adresa de e-mail: tonny_1968 @yahoo.com. Indiferent de modalitatea prin care va intra în posesia noastră, fotografia trebuie să fie însoţită neapărat de un număr de telefon la care puteţi fi contactaţi şi, bineînţeles, de o poveste inedită de Crăciun.

 A.Roşu

Viaţa, o poveste frumoasă

 „Dragă Moş Crăciun, eu am scris o poveste frumoasă în viaţa mamei mele, acum 6 luni. Te rog, continuă tu miracolul, şi adu-ne, în taină, tuturor lumina Crăciunului, a smereniei şi a bucuriei. Ajută-ne să trăim viaţa ca pe o poveste frumoasă. Cu drag, Maria Iustina!“.

(Maria Iustina - 6 luni)

Primul meu Crăciun

 „Nu ştiu eu prea multe despre Moş Crăciun/Că sînt mică tare... am doar 6 luni/Dar îmi spune mama că eşti drept şi bun/Şi an de an, aduci jucării pentru mulţi copii./Moşule, să ştii că eu am fost cuminte/Să n-o crezi pe mami... fiindcă ea te minte/Şi de vei veni, Moşule, să ştii că pe limba mea îţi spun poezii/Şi cîntece multe, s-aibă cin’ s-asculte/Am să-nchei aici, că mi-e cam somnic şi mă culc un pic/Şi cînd m-oi trezi, sub brăduţ vor fi... multe jucării!/Şi, apropo, Moşule, numele meu este Ana - Maria Antonia Istrate“.

(Ana - Maria Antonia Istrate - 6 luni)  

Vreau un puzzle cu o mie de piese

 „Mă numesc Mihăiţă şi am 6 ani. Sînt un băieţel cuminte şi deştept, mă spăl, mănînc, dorm şi cresc şi cu mami mă mîndresc. Te aştept cu veselie şi anul acesta şi sper să îmi aduci cadoul mult visat. Eu îmi doresc un puzzle cu o mie de piese. Anul acesta, vreau să le aduci şi părinţilor mei multă fericire. Te rog să le mai aduci cîte un sac de bunătate oamenilor răi şi un sac de sănătate fiecărui om bolnav. Am împodobit bradul cu globuri şi luminiţe, special pentru tine. Moş Crăciun, eu te iubesc, sănătate îţi doresc şi te aştept şi la anul care vine!“.     

(Mihăiţă Păunoiu - 6 ani) 


 

Dacă voi cîştiga, donez cadoul unui copil necăjit!

 „Moş Crăciun, mă numesc Gabriel Narcis Petrovici, am aproape 12 ani şi, cînd m-am născut, nu ştiu ce vină am avut, că tatăl meu nu m-a vrut, cu toate că mai am doi fraţi mai mari, şi am fost dat în asistenţă maternală la o familie bună, apoi, de doi ani şi ceva, sînt la noul Aşezămînt de Copii Sfîntul Ierarh Leontie, din Rădăuţi, judeţul Suceava. Să ştiţi că eu sînt cuminte, mă silesc să fiu cît mai bun la învăţătură şi întotdeauna îmi place să-i ajut pe ceilalţi copii, care sînt mai necăjiţi ca mine. Vreau să vă spun că aici, în interiorul aşezămîntului, avem cea mai frumoasă biserică, unde ne rugăm cu toţii ca lumea să fie mai bună şi mai înţelegătoare. Cu toate că poate de multe ori mai am şi eu nevoie de unele lucruri, m-am gîndit ca, anul acesta, să nu cer nimic de la Moş Crăciun, dar, dacă totuşi, cînd veţi extrage premiul special din sac pentru un copil şi poate chiar eu voi fi acela, vă rog foarte frumos să-l dăruiţi din partea mea la cel mai necăjit băieţel sau fetiţă din judeţul Argeş, aşa cum ne învaţă şi în Evanghelie, să fim cît mai buni unii cu alţii, prin asta împlinind cuvîntul Domnului Iisus Hristos, care este mai presus şi are întîietate în faţa oricăror lucruri pămînteşti! Am uitat să vă spun că eu iubesc foarte mult echipa de fotbal FC Argeş, deoarece acolo a activat cel mai bun fotbalist din ţara noastră, Nicolae Dobrin. Cam atît am avut de scris şi de aceea, Moş Crăciun, pentru dumneavoastră şi pentru toţi spiriduşii de la cotidianul Curierul zilei: Eu, Gabi Petrovici/Vă transmit acum, de aici/ Peste o sută de pupici/I-am văzut eu că-s vioi/Cum se-ndreaptă către voi/Vin acum să vă-nconjoare/ Nu aveţi nici o scăpare! Sărbători fericite!“.   

 (Gabriel Narcis Petrovici - 12 ani)  

 

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:Cod:* Code


Vizualizari: 19565

Comentarii (5)
Scris de BRAVO NARCIS! in 23-12-2014 23:43 - Vizitator
 
 
BRAVO COPILASULE DIN SUCEAVA, FELICITARI, MERITI TOT CE E MAI BUN PENTRU CA ESTI DARNIC!
 
Scris de IULIANA in 23-12-2014 21:34 - Vizitator
 
 
FOARTE FRUMOASE SCRISORI!
 
Scris de prof. IULIA MIHAELA NOICA in 23-12-2014 19:53 - Vizitator
 
 
Iubiti prieteni necunoscuti, 
 
Atat de frumoase au fost mesajele acestor copii de parca ar fi coborat CEL DE SUS pe pamant in ajun de CRACIUN si ma rog LUI sa nu treaca nerasplatite aceste ganduri frumoase din suflet. 
Va pup, va iubesc mult!
 
Scris de Daria Rusu in 20-12-2014 10:49 - Vizitator
 
 
Fârâ discuţie Gabi pt ideea ta pozitivâ de a ajuta pe alţi copii mai necâjiţi,dacâ eu aş fi moş Crâciun ,te,aş premia şi pe tine şi pe copilul celălalt mai necâjit. FELICITÂRI.
 
Scris de Maria Gaftoneanu in 20-12-2014 07:09 - Vizitator
 
 
Felicitâri Gabi. M,a impresionat mesajul tâu. Chiar dacâ tata nu te iubeşte ,fii pe deplin încredinţat câ Tatâl din ceruri te iubeşte ,te ocroteşte,şi,ţi va purta de grijâ. BRAVO.
 

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info