Curierul Zilei - Percheziţii la directorul CEZ Argeş
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers arrow Percheziţii la directorul CEZ Argeş
 

*** Ce obligaţii au posesorii de case de marcat     *** 15 cîini şi-au găsit familie la Tîrgul de Adopţii      *** Se opreşte curentul în Piteşti!     *** PASTILA de UMOR      *** La ADLER PELZER GROUP distracţia a fost în floare     *** „Scurtcircuit“, semnalul de trezire la realitate!     *** Răcire accentuată a vremii     *** Protest la Spitalul Penitenciar Mioveni     *** Şi-au ciocnit maşinile la „Păsărica”     *** Condamnat pentru tăiere ilegală de arbori     *** L-a luat rîul din căruţă     *** De la dubiţă a luat foc gospodăria     *** Fost bar, incendiat de aurolaci     *** Condamnat pentru fals în înscrisuri     *** Miercuri în Cupă, sîmbătă cu U Cluj     *** Liga 1 - Etapa 9     *** 16 jucători pe lista preliminară     *** „Nu meritam să pierdem acest meci!“     *** FC Argeş-Luceafărul, se joacă duminică     *** Snagovul, noul lider!     *** „N-a fost un joc spectaculos!“     *** Încep 16-imile Cupei     *** Fotbal, volei, handbal, oină şi tenis la Mioveni    

 
Percheziţii la directorul CEZ Argeş Imprimare E-mail
(14 voturi)
marţi, 03 martie 2015
Index Comentarii
Percheziţii la directorul CEZ Argeş
Pagina 2

Frîntu, reţinut că favoriza propria firmă

Percheziţii la directorul CEZ Argeş

 

 Nouă percheziţii au avut loc, ieri dimineaţă, la mai multe locaţii din judeţ. Acţiunea a fost organizată de ofiţerii Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş. Cel vizat este Ştefan Frîntu, şeful Centrului Operaţional Extindere Reţea (COER) Argeş, din cadrul CEZ Distribuţie. Acesta este acuzat de abuz în serviciu şi conflict de interese.

 Descinderile au fost organizate de poliţişti ai Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş. Au avut loc în total 9 percheziţii, fiind vizate 2 persoane. La acţiune au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Oamenii legii au mers la Ştefăneşti, acasă la directorul CEZ Argeş Ştefan Frîntu, la sediul firmei Forest Electro Grup 2002, tot la Şte­făneşti, despre care se spune că i-ar aparţine, dar şi la sediul CEZ Distribuţie din Piteşti, unde a fost percheziţionat biroul a­cestuia. Alte descinderi au fost organizate la persoane care au legătură cu firma coordonată de Frîntu. „Poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor, din cadrul IPJ Ar­geş, desfăşoară o acţiune care vizează probarea activităţii infracţionale a două persoane, bănuite de comiterea infracţiunilor de conflict de interese şi abuz în serviciu. Din cercetările poliţiştilor a reieşit faptul că un bărbat ar fi favorizat o societate comercială pentru ca aceasta să obţină lucrări la reţeaua de instalaţii electrice de pe raza judeţului Argeş“, declara Mădălin Zamfir în legătură cu acţiunea colegilor săi. Acasă la Frîntu, ieri dimineaţă era linişte. Poliţiştii şi-au terminat repede trea­ba şi au plecat după circa 2 ore. Soţia şefului COER CEZ s-a arătat destul de iritată la vederea jurnaliştilor în faţa casei sale şi le-a cerut acestora să părăsească zona, motivînd că ziariştii se află pe un drum privat, asta deşi nu era vreo plăcuţă care să indice acest lucru, nici vreo barieră care să interzică accesul sau vreo împrejmuire. Ca să se facă înţeleasă, doamna a ameninţat că va suna la 112, dacă jurnaliştii nu vor pleca. Ce o fi avut de ascuns? La percheziţiile de la sediul firmei Forest Electro Grup 2002, a participat şi şeful SIF, subcomisarul Bogdan Berechet. O altă descindere a avut loc la o firmă de pe strada Depozitelor, despre care se spune că ar fi beneficiat de sprijinul lui Frîncu în obţinerea unor avize.

 CEZ Distribuţie se dezice de actele de corupţie

 Ştefan Frîntu este suspectat că a sprijinit firma care îi aparţine să obţină contracte pentru lucrări de instalaţii electrice în judeţul Argeş. Pecheziţiile efectuate ieri au fost confirmate şi de CEZ Distribuţie, care a remis un comunicat de presă în acest sens. „Începînd cu ora 6.00, în această dimineaţă, reprezentanţi ai DNA fac verificări la sediul CEZ din Piteşti. Persoana vizată în aceste verificări este domnul Ştefan Frîntu, angajat al departamentului COER. În acest moment, nu deţinem alte informaţii referitoare la obiectul cercetărilor. Grupul CEZ în România se dezice vehement de orice act de corupţie sau practică nelegală a angajaţilor săi şi pune la dispoziţia instituţiilor abilitate toate informaţiile necesare pentru clarificarea situaţiei“. Practic, CEZ Distribuţie nu vrea să-l protejeze pe directorul care şi-a favorizat propria firmă în contractele cu clienţii. Se spune că Frîntu, atunci cînd trebuia să îşi pună avizul pe vreun document, cerea clienţilor CEZ să execute lucrările cu SC Forest Electro Grup 2002. După percheziţiile de ieri, au fost duse la audieri cu mandat cinci persoane, între care, evident, şi Ştefan Frîntu, şi directorul firmei vizate.

Forest Electro Grup 2002, firmă-căpuşă

Pe site-ul de prezentare, despre SC Forest Electro Grup 2002 SRL se scrie că a fost înfiinţată în 2002. Conform datelor oferite de Registrul Comerţului, firma are ca domeniu de activitate principal lucrări de instalaţii electrice: reţele electrice de joasă ten­siune, reţele de medie tensiune, instalaţii electrice pentru constructii, montaj instalaţii electrice, tablouri electrice, cabluri electrice, relee electrice, conductori electrici, izolatori electrici, lucrări de instalaţii electrice, service instalaţii electrice, întreţinere instalaţii electrice, toate executate în Piteşti şi Argeş. Firma a evoluat din anul 2009 şi pînă în 2012, cifra de afaceri crescînd de la 6.385.781 lei, în anul 2009, la 10.372.393 lei. În ciuda sumelor rulate, firma nu avea profit în 2012, an în care figura cu 31 de angajaţi. 

Aseară, pe numele lui Ştefan Frîntu poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. 

M.Sandu  Foto: C.Tudor


Vizualizari: 9471

Comentarii (17)
Scris de gues in 16-03-2015 15:39 - Vizitator
 
 
adi ghita si daniel dinica mainile lui frantu,capusa este coaca viorel si sluga ionut stan(tepar in bransamente,avize date de catre ghita si dinica pe bani mullti si stim bine unde si cine a semnat pentru ele)
 
Scris de altul in 07-03-2015 07:46 - Vizitator
 
 
Marunti tata.......marunti.astept articol despre falimentarul electrica "unul" jean popescu si blocul de la stomatologie construit din salariu ha ha ha!!!! si multe altele.......
 
Scris de scooby do in 06-03-2015 09:38 - Vizitator
 
 
Aveti dreptate
 
Scris de contribuabil cez in 04-03-2015 12:37 - Vizitator
 
 
sa vedeti ce bani are domnul ghita adrian,tot de la avize,doi fosti angajatiȘionut stan si coaca viorel,astia fac bani cu laptopul,mai sunt cativa si la adrem invest,s-au empacipat si sunt in pas cu tehnolgia,nu se mai da contorul inapoi decat cu laptop,stie cineva din cez romania de ce au indivizii astia program de laptop si ce mai este necesar?
 
Scris de Electricianul in 03-03-2015 19:59 - Vizitator
 
 
Va rugam verificati si firma EBC, care in sudul judetului a "rupt" tot
 
Scris de gazarul in 03-03-2015 19:53 - Vizitator
 
 
La Gdf Suez nu intreaba nimeni ce fac acolo ?
 
Scris de gazarul in 03-03-2015 19:50 - Vizitator
 
 
La Gdf Suez nu intreaba nimeni ce fac acolo ?
 
Scris de mic in 03-03-2015 19:45 - Vizitator
 
 
De certificatele verzi nu intreaba nimeni unde se duc banii ???
 
Scris de Unul in 03-03-2015 18:38 - Vizitator
 
 
Am citit de nu stiu cate ori sa ma conving ca e adevarat, am mai auzit si pe realitatea.Cum sa nu fie firma lui?E a lui, are doua case, masini, copiii, bani peste bani, numai din munca cinstita.Cand am auzit de el nici nu stiam ca lucreaza la CEZ, stiam numai de firma si cat de bine-i merge...sa vedem urmarea si ce pateste si cum de n-are firma profit, l-o fi transferat in dolari in alta parte.Mai stii..
 
Scris de ion in 03-03-2015 17:42 - Vizitator
 
 
La Auchan nu verifica nimeni produsele expirate ??? Ca e jale...am fost la OPC si...pauza !
 
Scris de adr in 03-03-2015 18:10 - Vizitator
 
 
@Oana. Stiam ca Badea s-a pensionat. Dar, Badea are bagat si fecioru acolo. SI mai este si ******. Asa ca neamu preda stafeta....
 
Scris de cocos in 03-03-2015 14:14 - Vizitator
 
 
VERIFICATIA SI ACTIVITATEA LUI BRATULESCU si VA INCHINATI
 
Scris de DUMNEZEII DE LA CEZ in 03-03-2015 10:48 - Vizitator
 
 
umilintele nu se vor incheia niciodata. se tin in brate unii pe altii, toti sunt adusi de ''TATA JEAN".
 
Scris de Adi in 03-03-2015 10:36 - Vizitator
 
 
Bravo domnilor politisti,jandarmi si procurori,simtim ca se face ceva dreptate.Va sfatuiesc sa verificati si SC EMCO SRL,axata si pe astfel de lucrari,plus constructii civile si retele de apa,canalizare etc.Tovarasul Baron,patronul firmei a pus-o pe nevastasa directoare la OI POS MEDIU PITESTI,prin coruptie si mita,printr-un concurs trucat.Aceasta treaba nu va spune nimic stimati domni si doamne.Oricum,felicitari.
 
Scris de yoyo in 03-03-2015 10:20 - Vizitator
 
 
Pe cind si la Spitalul Judetean ? Sa vedeti cati trebuiau sa se pensioneze ( ex dir ec Besliu ) , sa vedeti cum au toti toate neamurile angajate (de ex. sefa de la runos -Arbanas si multi altii ...........)
 


 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

Fost campion naţional la box, contrabandă cu ţigări
Mircea e unul dintre "cei curati';in sensul ca toate afacerile pe care le are,desi toate ilegale,sunt facute fara violen...
24/09/18 10:26 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Acuma ce sa mai zica Sandoi da vina pe portar dar dupa meciul cuCluj de ce nu la laudat la ce intervenții a avut uite a...
24/09/18 08:10 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Intuisem infrangerea ce urma la Bacau dupa ce vizionasem cateva zeci de minute din meciul cu U Cluj.Fotbal haotic,la voi...
24/09/18 08:08 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Slabi, slabi, slabi! Va bat toti amatorii si fomistii! Rusine! Antrenorul e vinovat, nu portarul! Cine il titularizeaza?...
24/09/18 07:53 Mai mult...

Filmaţi în timp ce furau bere dintr-un magazin
Asa se intampla in cele mai multe magazine, multi hoti prinsi de vanzatoare sau patroni care nu anunta politia.Asemenea ...
24/09/18 07:33 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info