Curierul Zilei - Reţete de sărbători
PRIMA PAGINA

*** Vor bani să îşi crească copiii      *** Proiect de cercetare nucleară la ICN      *** 800 de locuri de muncă în Spania      *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc     *** „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 16-22 noiembrie     *** Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit     *** Beat turtă, a căzut în canal      *** S-a oprit cu maşina într-un pod     *** Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi     *** Înlocuiţi carnea cu fasole      *** Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”     *** Amenzi drastice pentru şoferi      *** 30 lei biletul la meciul cu americanii     *** Liga Naţiunilor     *** După puncte la Timişoara!     *** Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!     *** Voleibalistele junioare joacă la Braşov      *** Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov     *** Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul şalăului cu peştişori vii    

 
Reţete de sărbători Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 12 decembrie 2015

Reţete de sărbători

Preşedintele AJVPS Argeş, Constantin Istrătescu, vă recomandă
# Şalău la cuptor

 

 Un preparat sănătos pentru masa festivă de sărbători vă este recomandat de preşedintele Asociaţiei Judeţene a Vînătorilor şi Pescarilor Sportivi din Argeş, Constantin Istrătes­cu: şalău la cuptor.

Ingrediente: două bucăţi de şalău,  ulei de măsline, 3-4 căţei de usturoi, o ceaşcă de vin alb sec, o ceaşcă sos de roşii, roşii cherry, pătrunjel proaspăt, sare, piper proaspăt măcinat, o lămîie. Se curăţă cei doi peşti, se crestează şi în crestături se pun felii de lămîie. Presăraţi cu sare şi piper şi puneti apoi într-un vas termorezistent, dupa care îi stropiţi cu ulei de măsline. Usturoiul tocat mărunt se presară peste peşti, după care se dau la cuptor pentru 10 minute. După 10 minute îi scoatem şi adăugăm peste roşiile cherry tăiate în două. Se pun din nou la cuptor, iar cînd s-au rumenit roşiile turnăm peste ei o ceaşcă de vin şi una de sos de roşii. Îi dăm din nou la cuptor pentru 15 - 20 de minute. Cînd sînt gat, presărăm peste ei pătrunjel proaspăt tocat.

I.Ivănoiu Foto:C.Tudor

 


Vizualizari: 6245

Fii primul care comenteaza articolul

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics




































Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info