Curierul Zilei - Reţete de sărbători
PRIMA PAGINA
 

*** Reducere de 10% la plata datoriilor!     *** Depuneţi adeverinţa la Casa de Pensii!     *** Două decenii de proiecte de dezvoltare     *** Incendiere anunţată pe Facebook     *** Au atacat un şofer şi l-au jefuit     *** Spărgătorii au interdicţie să se apropie de păgubaş     *** 16 echipaje ISU la Mioveni, în concurs     *** Ministrul Fifor vine la Cîmpulung     *** Şi-au ciocnit maşinile, pe DN 73      *** Beţivan, lovit de maşină cînd traversa      *** Racordaţi ilegal la energie electrică     *** Jandarmii au donat sînge     *** Pe podium la Cupa Romgaz     *** Liga Campionilor, Etapa 1     *** Raicu la Campionatul Mondial     *** La Bradu s-au stabilit campionii!     *** Peste 80 de piloţi la Trofeul Cîmpulung Muscel      *** Liga 1     *** CS Mioveni joacă ani la Piteşti, cu CSO Ploepni     *** Sporting Lieşti - Mioveni, în Cupă     *** Programul şaisprezecimilor de finală este următorul:    

 
Reţete de sărbători Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 12 decembrie 2015

Reţete de sărbători

Preşedintele AJVPS Argeş, Constantin Istrătescu, vă recomandă
# Şalău la cuptor

 

 Un preparat sănătos pentru masa festivă de sărbători vă este recomandat de preşedintele Asociaţiei Judeţene a Vînătorilor şi Pescarilor Sportivi din Argeş, Constantin Istrătes­cu: şalău la cuptor.

Ingrediente: două bucăţi de şalău,  ulei de măsline, 3-4 căţei de usturoi, o ceaşcă de vin alb sec, o ceaşcă sos de roşii, roşii cherry, pătrunjel proaspăt, sare, piper proaspăt măcinat, o lămîie. Se curăţă cei doi peşti, se crestează şi în crestături se pun felii de lămîie. Presăraţi cu sare şi piper şi puneti apoi într-un vas termorezistent, dupa care îi stropiţi cu ulei de măsline. Usturoiul tocat mărunt se presară peste peşti, după care se dau la cuptor pentru 10 minute. După 10 minute îi scoatem şi adăugăm peste roşiile cherry tăiate în două. Se pun din nou la cuptor, iar cînd s-au rumenit roşiile turnăm peste ei o ceaşcă de vin şi una de sos de roşii. Îi dăm din nou la cuptor pentru 15 - 20 de minute. Cînd sînt gat, presărăm peste ei pătrunjel proaspăt tocat.

I.Ivănoiu Foto:C.Tudor

 


Vizualizari: 6174

Fii primul care comenteaza articolul

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---





































Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info