Curierul Zilei - Reţete de sărbători
PRIMA PAGINA

*** Vor bani să îşi crească copiii      *** Proiect de cercetare nucleară la ICN      *** 800 de locuri de muncă în Spania      *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc     *** „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 16-22 noiembrie     *** Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit     *** Beat turtă, a căzut în canal      *** S-a oprit cu maşina într-un pod     *** Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi     *** Înlocuiţi carnea cu fasole      *** Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”     *** Amenzi drastice pentru şoferi      *** 30 lei biletul la meciul cu americanii     *** Liga Naţiunilor     *** După puncte la Timişoara!     *** Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!     *** Voleibalistele junioare joacă la Braşov      *** Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov     *** Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul şalăului cu peştişori vii    

 
Reţete de sărbători Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 14 decembrie 2015

Reţete de sărbători

Primarul din Băbana, Bebe Ivan, vă recomandă:
# Tobă de casă

 

 Nu e masă festivă de Crăciun fără un preparat tradiţional din carne de porc: toba de casă. Aceasta vă este recomandată de primarul din Băbana, Bebe Ivan, un iscusit bucătar.

Ingrediente: o burtă de porc, o jumătate de cap de porc, urechi de porc, rinichi şi limbă de porc, cît mai  mult şorici, cimbru, de preferinţă de grădină, foi de dafin, piper, usturoi, sare. Primarul Bebe Ivan recomandă celor care vor să consume preparatul într-un timp mai scurt să folosească usturoiul verde. Se fierbe capul de porc cu organele şi şoriciul alături de condimente cu excepţia usturoiului. După ce s-au fiert toate, de dezosează capul şi se taie feliuţe alături de organe şi şorici după care se introduc în burta de porc alături de usturoiul tocat mărunt.  Se daugă din zeama în care au fiert şi se amestecă bine. Burta nu trebuie umplută prea tare ca să nu plesnească la fiert. Se leagă foarte strîns sau se coase cu aţă, se înţeapă de mai multe ori cu acul, se aşază în vasul în care au fiert organele punîndu-se la fiert în zeama rămasă care se completează cu apă, dacă este necesar. Imediat ce începe să se umfle, se fac cîteva înţepături şi se lasă pînă începe să clocotească, apoi dă focul la mic, ca să fiarbă foarte încet. Cînd este gata, se scoate din apă, se aşează pe un fund de lemn, deasupra tobei se aşează alt fund de lemn, iar peste el o greutate. Se ţine astfel la rece pînă a doua zi.

I.Ivănoiu 


Vizualizari: 6068

Comentarii (1)
Scris de dna in 14-12-2015 11:44 - Vizitator
 
 
bebe ivan este un ****** un amenintator ,care si atradat prietenii si cei care lau ajutat dar dumnezeu nu doarme
 

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics




































Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info