Curierul Zilei - - Reţete de sărbători
PRIMA PAGINA

*** Amenzi pentru aruncarea gunoiului      *** Controale ITM la firmele cu zilieri    *** Piteşteni cu datorii...la gunoi!     *** Sporul natural, în scădere!     *** Gripa, la un pas de epidemie!    *** Transfăgărăşanul, blocat de avalanşe     *** Lebede hrănite de o asociaţie      *** Sfinţii zilei      *** Surprize plăcute şi sănătate!     *** Filmele săptămînii 18-24 ianuarie     *** „Moon Hotel Kabul” şi „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Eminescu omagiat şi la Mioveni      *** Reţete compensate eliberate fără restricţii     *** 19 solicitări pentru SMURD     *** Fabrică de mobilă făcută scrum      *** Putea să ucidă dintr-un pumn     *** Strivit între autobuz şi o maşină     *** Mort după ce s-a răsturnat cu tractorul     *** ️Primul meci din Top 6     *** Fotbal la TV în week-end     *** Ce mai fac celegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** CS Mioveni începe meciurile de pregătire     *** „Sîntem cea mai mare academie de fotbal!“     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Prohibiţia la pescuit în 2019    

 
- Reţete de sărbători Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 15 decembrie 2015

- Reţete de sărbători

Primarul din Albota, Ion Dumitru, vă recomandă:
# Sărmăluţe în foi de varză cu afumătură

 

 Sarmalele în foi de varză cu afumătură nu au voie să lipsească de pe masa de Crăciun. Acest preparat tradiţional este preferatul primarului din Albota, Ion Dumitru.

Ingrediente: 2 verze murate mari, 1,5 kg carne proaspătă de porc, untură de porc, 150 g orez, costiţe afumate şi slănină afumată, cîteva cepe mari, sare, piper, foi de dafin, cimbru, bulion.
Se desfac foile de varză murată, iar carnea de porc se toacă. Se toacă şi cepele mărunt şi se călesc în puţină untură de porc. Se înmoaie orezul în apă, după care se amestecă cu carnea, ceapa călită, piper, sare şi cimbru după gust. Se întind foile tăiate în bucăţi potrivite, se adaugă compoziţia de sarmale şi se rulează. Se pun de preferinţă într-un vas de lut pe fundul căruia s-au pus cîteva foi de varză, foi de dafin şi bulion. Printre straturile de sarmale se adaugă costiţa şi slănina afumată. Deasupra se toacă mărunt varză murată, se pune în vas apă rece şi se bagă la cuptor la foc moderat pînă se fierbe bine varza. Se servesc cu mămăliguţă caldă, smîntînă şi ardei iute.

I.Ivănoiu 

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 2831

Comentarii (2)
Scris de Ioana in 17-12-2015 06:45 - Vizitator
 
 
Da da da maste chef :) :grin
 
Scris de Cristi Voinea in 16-12-2015 14:47 - Vizitator
 
 
:grin :upset :? Nu se poate!!! Participă la Master chef????
 

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net


Google Analytics






































Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info