Curierul Zilei - Reţete de sărbători
PRIMA PAGINA

*** Meditaţii gratuite pentru elevi, în şcoli     *** ️Cinematografele din Cîmpulung, încotro?     *** Se schimbă programul de ridicare a gunoiului      *** 2 miliarde lei pentru Prima Casă     *** Taxa auto, înapoi pînă în iunie     *** Atenţionări privind arderea miriştilor      *** Sfinţii zilei      *** Relaxare şi generozitate!    *** PLĂCINTĂ CU CARNE ŞI CIUPERCI    *** Evenimente 23 februarie de-a lungul vremii    *** Filmele săptămînii 22-28 februarie    *** Conducea o maşină neînmatriculată    *** Transporta muncitori fără permis    *** Elevi chiulangii, prinşi la păcănele!     *** Bucureşteni, în arest pentru contrabandă    *** Instanţele din Argeş sufocate de dosare     *** Cu gîndul doar la victorie     *** Vor să ia 3 puncte la Baloteşti!    *** CS Mioveni, nenvinsă şi în retur!     *** Cum se păstrează coropişniţele     *** Curierul zilei vă prezintă speciile de pescuit    

 Publicitate pdf
Reţete de sărbători Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 16 decembrie 2015

Reţete de sărbători

Managerul Filarmonicii Piteşti, Jean Dumitraşcu, vă recomandă:
# Spaghete cu carne de porc şi busuioc

 

 Pentru sărbători, managerul Filarmonicii Piteşti, Jean Dumitraşcu, vă recomandă spaghete cu carne de porc şi busuioc, un preparat gustos şi care nu necesită mult timp de lucru. Ingrediente: 500 g carne tocată de porc, 500 g spaghete, 500 g bulion, 100 ml ulei, 2 cepe, 4 linguriţe pastă de ardei, sare, piper, busuioc şi parmezan. 

   Mod de preparare:

Punem la prăjit în ulei carnea tocată şi ceapa tăiată mărunt; condimentăm cu sare, piper şi busuioc. După ce s-a încins uleiul, punem cele 4 linguriţe de pastă de ardei şi lăsăm la prăjit pînă ce carnea este făcută, iar apoi se pune bulionul peste şi mai lăsăm cîteva minute. Între timp, fierbem şi spaghetele în apă cu sare, iar apoi le strecurăm. După ce s-a scurs bine apa din ele, amestecăm cu 3 linguri din sosul de bulion obtinut. Cînd le servim, punem pe un platou spaghetele, sosul de carne cu bulion în mijloc, iar deasupra răzuim puţin parmezan.

I.Ivănoiu

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 2737

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net


Google Analytics
























































Zi record

Luni, 28.01.2019

--- 4.246 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info