Curierul Zilei - Reţete de sărbători
PRIMA PAGINA

*** Cea mai frumoasă fată din cartier: domnul Mihai Alexandrescu, purtător de cuvânt al PNL Argeş     *** Evitaţi îngheţarea contorului de apă!      *** PASTILA de UMOR      *** Adrian şi Anca Tase susţin o prelegere depre boli grave     *** Sufletiştii au dăruit seminţe la Piteşti     *** Copil din Mioveni are nevoie de ajutor     *** Spectacol aviatic de Ziua Naţională, la Mioveni      *** Incendiu la stîlpul electric     *** Riscă să fie evacuată pentru 1.000 de lei     *** S-a proptit cu maşina într-un stîlp     *** Asistentă cu arsuri, refuzată de spitale      *** Accident grav, la Valea Ursului     *** Maşină de marfă prinsă între o dubiţă şi TIR     *** Unirea Bascov, remiză, de la 2-0     *** Culisele meciului     *** Doar egal, după ce au condus la pauză     *** Ripensia Timişoara - CS Mioveni 1-1 (0-1)     *** România, victorie cu Lituania, în Liga Naţiunilor     *** Susţinuţi de fani     *** La 4 puncte de lider!      *** Campioana ne-a predat o lecţie de baschet!     *** Nini: „O înfrîngere care doare“     *** Cristian Achim: „Mă bucură reacţia echipei”    

 
Reţete de sărbători Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 16 decembrie 2015

Reţete de sărbători

Managerul Filarmonicii Piteşti, Jean Dumitraşcu, vă recomandă:
# Spaghete cu carne de porc şi busuioc

 

 Pentru sărbători, managerul Filarmonicii Piteşti, Jean Dumitraşcu, vă recomandă spaghete cu carne de porc şi busuioc, un preparat gustos şi care nu necesită mult timp de lucru. Ingrediente: 500 g carne tocată de porc, 500 g spaghete, 500 g bulion, 100 ml ulei, 2 cepe, 4 linguriţe pastă de ardei, sare, piper, busuioc şi parmezan. 

   Mod de preparare:

Punem la prăjit în ulei carnea tocată şi ceapa tăiată mărunt; condimentăm cu sare, piper şi busuioc. După ce s-a încins uleiul, punem cele 4 linguriţe de pastă de ardei şi lăsăm la prăjit pînă ce carnea este făcută, iar apoi se pune bulionul peste şi mai lăsăm cîteva minute. Între timp, fierbem şi spaghetele în apă cu sare, iar apoi le strecurăm. După ce s-a scurs bine apa din ele, amestecăm cu 3 linguri din sosul de bulion obtinut. Cînd le servim, punem pe un platou spaghetele, sosul de carne cu bulion în mijloc, iar deasupra răzuim puţin parmezan.

I.Ivănoiu


Vizualizari: 2629

Fii primul care comenteaza articolul

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics




































Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info