Curierul Zilei - Reţete de sărbători
PRIMA PAGINA

*** Rezultate slabe la simularea evaluării     *** ️Peste 5.000 de fermieri şi-au depus cererile la APIA     *** Transportatorii români protestează la Strasbourg     *** 60.000 de elevii vor primi mere     *** Proiect pentru tinerii din Mioveni      *** Sfinţii zilei      *** Alături de prieteni şi familie!     *** Ruladă de porc cu ciuperci    *** Evenimente 26 martie de-a lungul vremii    *** Atelier de reciclare    *** Augustin Lucici, expoziţie în Italia!    *** Ansamblul Dorul la Forumul European al Roboticii     *** Concert pentru vibrafon şi orchestră      *** Inginer mort pe stradă, în drum spre serviciu     *** Reţinut că a încălcat iar ordinul de protecţie     *** Gol puşcă, pe Bulevardul Pardon     *** Trei maşini lovite de un şofer neatent     *** Lovit de maşină cînd traversa pe trecere!     *** Avansări în grad de Ziua Poliţiei Române     *** A revenit Siriscevic     *** Doar 1 punct, deşi meritau 3!     *** „Am pierdut două puncte!”    *** „Sîntem pe drumul cel bun”    *** Victorie obţinută cu emoţii!    *** Rezulatete primei etape din preliminarii Euro 2020    *** 23 de medalii la Naţionale    *** CS Dacia Mioveni s-a întors cu 6 medalii de la CN de Înot de la Bacău    *** Demisii şi rezultate bombă!   

 Publicitate pdf
Reţete de sărbători Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 17 decembrie 2015

 Reţete de sărbători

Directorul DSVSA Argeş, Daniel Lupu, vă recomandă:
# Salată berlineză cu limbă de vită

 

 Pentru masa festivă de sărbători, directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş, Daniel Lupu, vă recomandă un preparat foarte gustos şi uşor de gătit: salată berlineză cu limbă de vită.

Pentru această reţetă aveţi nevoie de o limbă de vită, cîţiva castraveciori acri, maioneză, sare, foi de dafin şi piper. Limba se spală bine şi se pune la fiert în apă cu sare, foi de dafin şi piper. După ce s-a fiert bine carnea, se curăţă bine limba de pieliţe şi se taie cubuleţe. Separat, se taie cubuleţe castraveciorii acri şi se storc foarte bine. Se amestecă limba cu castreveţii şi se adaugă maioneză preparată în casă din ouă proaspete, ulei şi zeamă de lămîie. Se pune sare după gust şi se serveşte ca aperitiv ornată cu verdeţuri şi castraveciori.

    I.Ivănoiu 

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 2696

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info