Curierul Zilei - Reţete de sărbători
PRIMA PAGINA

*** Trei noi săli de sport în Piteşti      *** Seminar împotriva abuzurilor copiilor     *** PASTILA de UMOR      *** Sistarea furnizării apei potabile în Municipiul Piteşti, cartier Găvana III     *** Primăria cumpără utilaje      *** Intrarea Maicii Domnului în Biserică     *** Concert-lecţie marca Florin Totan     *** Încă două cursuri gratuite la Centrul Cultural Mioveni      *** „Jurnal de război”, lansată la Tîrgul Gaudeamus      *** A ameninţat cu maceta ca să primească băutură     *** A plonjat cu maşina în rîul Tîrgului     *** Angajat de la Dacia dispărut de o săptămînă     *** Fraţii, sub control judiciar     *** Fumatul, factor principal în apariţia cancerului     *** Veteranul Ionuţ Butoi, portdrapel la paradă      *** FCSB va juca trei meciuri la Piteşti!     *** „Vom face spectacol!“     *** Sala Sporturilor ar putea primi finanţare      *** Olympic Gym Piteşti, pe podium la Campionatul Naţional de Gimnastică     *** 8 medalii la Campionatele Mondiale de lupte     *** Doar un punct, pentru echipele argeşene     *** Karate: Medalii pentru CS Dacia     *** Liga II, Etapa 17     *** Liga Naţiunilor    

 
Reţete de sărbători Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 17 decembrie 2015

 Reţete de sărbători

Directorul DSVSA Argeş, Daniel Lupu, vă recomandă:
# Salată berlineză cu limbă de vită

 

 Pentru masa festivă de sărbători, directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş, Daniel Lupu, vă recomandă un preparat foarte gustos şi uşor de gătit: salată berlineză cu limbă de vită.

Pentru această reţetă aveţi nevoie de o limbă de vită, cîţiva castraveciori acri, maioneză, sare, foi de dafin şi piper. Limba se spală bine şi se pune la fiert în apă cu sare, foi de dafin şi piper. După ce s-a fiert bine carnea, se curăţă bine limba de pieliţe şi se taie cubuleţe. Separat, se taie cubuleţe castraveciorii acri şi se storc foarte bine. Se amestecă limba cu castreveţii şi se adaugă maioneză preparată în casă din ouă proaspete, ulei şi zeamă de lămîie. Se pune sare după gust şi se serveşte ca aperitiv ornată cu verdeţuri şi castraveciori.

    I.Ivănoiu 


Vizualizari: 2575

Fii primul care comenteaza articolul

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics



















Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info