Curierul Zilei - Reţete de sărbători
PRIMA PAGINA

*** Cea mai frumoasă fată din cartier: domnul Mihai Alexandrescu, purtător de cuvânt al PNL Argeş     *** Evitaţi îngheţarea contorului de apă!      *** PASTILA de UMOR      *** Adrian şi Anca Tase susţin o prelegere depre boli grave     *** Sufletiştii au dăruit seminţe la Piteşti     *** Copil din Mioveni are nevoie de ajutor     *** Spectacol aviatic de Ziua Naţională, la Mioveni      *** Incendiu la stîlpul electric     *** Riscă să fie evacuată pentru 1.000 de lei     *** S-a proptit cu maşina într-un stîlp     *** Asistentă cu arsuri, refuzată de spitale      *** Accident grav, la Valea Ursului     *** Maşină de marfă prinsă între o dubiţă şi TIR     *** Unirea Bascov, remiză, de la 2-0     *** Culisele meciului     *** Doar egal, după ce au condus la pauză     *** Ripensia Timişoara - CS Mioveni 1-1 (0-1)     *** România, victorie cu Lituania, în Liga Naţiunilor     *** Susţinuţi de fani     *** La 4 puncte de lider!      *** Campioana ne-a predat o lecţie de baschet!     *** Nini: „O înfrîngere care doare“     *** Cristian Achim: „Mă bucură reacţia echipei”    

 
Reţete de sărbători Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 18 decembrie 2015

Reţete de sărbători

Directorul Centrului Cultural Piteşti, Carmen Salub, vă recomandă:
# Friptură de porc cu mirodenii orientale

 

 Pentru masa festivă de sărbă­tori, directorul Centrului Cultural Piteşti, Carmen Salub, vă recomandă friptură de porc cu mirodenii orientale, o reţetă uşor de preparat şi foarte gustoasă.

Pentru a o prepara aveţi nevoie de carne slabă de porc tăiată felii, curry, ceapă, usturoi, praf de usturoi,  boia de ardei dulce, sare, zeamă de lămîie. Ceapa şi usturoiul se pun în blender şi se mixează după care se  amestecă cu zeama de lămîie, sarea şi celelalte mirodenii. Se pun feliile de carne în această compoziţie şi se lasă la fezandat la rece pînă a doua zi după care se frig la grill. Friptura se serveşte cu salată de crudităţi şi cu o garnitură din cartofi în stil oriental. Cartofii se fierb în coajă după care se curăţă şi se taie felii. Se prăjesc în puţin în ulei într-un wok, iar la final, se presară cocktail-ul de mirodenii orientale care a fost folosit şi la prepararea fripturii: curry, praf de usturoi, boia de ardei dulce. 

I.Ivănoiu 


Vizualizari: 2320

Fii primul care comenteaza articolul

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics




































Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info