Curierul Zilei - Reţete de sărbători
PRIMA PAGINA
 

*** Hoţ filmat cînd fura dintr-un centru pentru copii     *** Un medic şi-a transformat maşina-n tomberon!     *** Detenţia la domiciliu, neconstituţională!     *** Delict pe insula Caprelor!     *** „O creatură delicată” şi „Scurtcircuit”, la Cinema Bucureşti     *** Academicianul Gheorghe Păun vorbeşte despre globalizare     *** Chinezii, interesaţi de domeniul agro-alimentar din Argeş      *** Afacerile din comerţ, în creştere     *** Spionaţi de adversari     *** Culisele meciului FC Argeş - U Cluj     *** La doar 1 punct de podium!     *** „Diferenţa trebuia să fie mult mai mare!“     *** „N-am găsit soluţii să desfacem apărarea“     *** Liga Campionilor, Etapa 1     *** „Am crezut în echipă, de la început!“     *** Unirea Bascov, pe locul 4     *** Codin şi Preda au adus primul punct al lui Bradu     *** 24 de goluri, 7 penaltiuri, o eliminare    

 
Reţete de sărbători Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 18 decembrie 2015

Reţete de sărbători

Directorul Centrului Cultural Piteşti, Carmen Salub, vă recomandă:
# Friptură de porc cu mirodenii orientale

 

 Pentru masa festivă de sărbă­tori, directorul Centrului Cultural Piteşti, Carmen Salub, vă recomandă friptură de porc cu mirodenii orientale, o reţetă uşor de preparat şi foarte gustoasă.

Pentru a o prepara aveţi nevoie de carne slabă de porc tăiată felii, curry, ceapă, usturoi, praf de usturoi,  boia de ardei dulce, sare, zeamă de lămîie. Ceapa şi usturoiul se pun în blender şi se mixează după care se  amestecă cu zeama de lămîie, sarea şi celelalte mirodenii. Se pun feliile de carne în această compoziţie şi se lasă la fezandat la rece pînă a doua zi după care se frig la grill. Friptura se serveşte cu salată de crudităţi şi cu o garnitură din cartofi în stil oriental. Cartofii se fierb în coajă după care se curăţă şi se taie felii. Se prăjesc în puţin în ulei într-un wok, iar la final, se presară cocktail-ul de mirodenii orientale care a fost folosit şi la prepararea fripturii: curry, praf de usturoi, boia de ardei dulce. 

I.Ivănoiu 


Vizualizari: 2245

Fii primul care comenteaza articolul

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---





































Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info