Curierul Zilei - Reţete de sărbători
PRIMA PAGINA
 

*** Reducere de 10% la plata datoriilor!     *** Depuneţi adeverinţa la Casa de Pensii!     *** Două decenii de proiecte de dezvoltare     *** Incendiere anunţată pe Facebook     *** Au atacat un şofer şi l-au jefuit     *** Spărgătorii au interdicţie să se apropie de păgubaş     *** 16 echipaje ISU la Mioveni, în concurs     *** Ministrul Fifor vine la Cîmpulung     *** Şi-au ciocnit maşinile, pe DN 73      *** Beţivan, lovit de maşină cînd traversa      *** Racordaţi ilegal la energie electrică     *** Jandarmii au donat sînge     *** Pe podium la Cupa Romgaz     *** Liga Campionilor, Etapa 1     *** Raicu la Campionatul Mondial     *** La Bradu s-au stabilit campionii!     *** Peste 80 de piloţi la Trofeul Cîmpulung Muscel      *** Liga 1     *** CS Mioveni joacă ani la Piteşti, cu CSO Ploepni     *** Sporting Lieşti - Mioveni, în Cupă     *** Programul şaisprezecimilor de finală este următorul:    

 
Reţete de sărbători Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 decembrie 2015

Reţete de sărbători

Directorul general al Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş, Simion Zanfir, vă recomandă:
# Ştiucă umplută

 

 Pentru masa festivă de sărbători, Directorul general al Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş, Simion Zanfir, vă recomandă un preparat sănătos cu care sigur vă veţi impresiona oaspeţii.     

Ingrediente: 2 ştiuci cca 1,5 kg bucata, miezul de la o pîine, 200 ml lapte, o legătură pătrunjel, o legătură ceapă verde, 3 - 4 căţei usturoi, sare, piper, 150 gr unt, 2 ouă, lămîie pentru servit

Mod de preparare: Vom folosi carnea de la ambele ştiuci şi o vom umple doar pe una din ele. Spălăm ştiuca. Crestăm  pielea în jurul capului şi facem loc cu un cuţit între carne şi piele, apoi desprindem uşor cu degetul pielea de carne. Tragem apoi uşor de piele ca de o mănuşă. Scoatem pielea ştiucii şi o întoarcem pe faţă. Se spală bine. Desprindem cu grijă carnea de pe şira spinării. Călim ceapa verde tocată  mărunt în 50 gr unt. Tocăm bine carnea ştiucii şi o punem într-un vas. Adăugăm ceapa, usturoiul pisat, pătrunjelul tocat mărunt, pîinea înmuiată în lapte şi stoarsă bine, ouăle, sarea şi piperul. Frămîntăm cu mîna ingredientele pînă se omogenizează. Umplem pielea ştiucii cu umplutura astfel obţinută lăsînd cîţiva centimetri liberi la capăt ca să putem băga capul. Montăm capul şi punem ştiuca în tava tapetată cu hîrtie de copt şi unsă cu unt. Ungem şi ştiuca pe toata suprafaţa cu unt. Dăm la cuptor aproximativ 40 minute pînă începe să se rumenească. Servim cu

     Iulia Ivănoiu 


Vizualizari: 2403

Fii primul care comenteaza articolul

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---





































Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info