Curierul Zilei - Reţete de sărbători
PRIMA PAGINA

*** Cea mai frumoasă fată din cartier: domnul Mihai Alexandrescu, purtător de cuvânt al PNL Argeş     *** Evitaţi îngheţarea contorului de apă!      *** PASTILA de UMOR      *** Adrian şi Anca Tase susţin o prelegere depre boli grave     *** Sufletiştii au dăruit seminţe la Piteşti     *** Copil din Mioveni are nevoie de ajutor     *** Spectacol aviatic de Ziua Naţională, la Mioveni      *** Incendiu la stîlpul electric     *** Riscă să fie evacuată pentru 1.000 de lei     *** S-a proptit cu maşina într-un stîlp     *** Asistentă cu arsuri, refuzată de spitale      *** Accident grav, la Valea Ursului     *** Maşină de marfă prinsă între o dubiţă şi TIR     *** Unirea Bascov, remiză, de la 2-0     *** Culisele meciului     *** Doar egal, după ce au condus la pauză     *** Ripensia Timişoara - CS Mioveni 1-1 (0-1)     *** România, victorie cu Lituania, în Liga Naţiunilor     *** Susţinuţi de fani     *** La 4 puncte de lider!      *** Campioana ne-a predat o lecţie de baschet!     *** Nini: „O înfrîngere care doare“     *** Cristian Achim: „Mă bucură reacţia echipei”    

 
Reţete de sărbători Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 decembrie 2015

Reţete de sărbători

Directorul general al Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş, Simion Zanfir, vă recomandă:
# Ştiucă umplută

 

 Pentru masa festivă de sărbători, Directorul general al Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş, Simion Zanfir, vă recomandă un preparat sănătos cu care sigur vă veţi impresiona oaspeţii.     

Ingrediente: 2 ştiuci cca 1,5 kg bucata, miezul de la o pîine, 200 ml lapte, o legătură pătrunjel, o legătură ceapă verde, 3 - 4 căţei usturoi, sare, piper, 150 gr unt, 2 ouă, lămîie pentru servit

Mod de preparare: Vom folosi carnea de la ambele ştiuci şi o vom umple doar pe una din ele. Spălăm ştiuca. Crestăm  pielea în jurul capului şi facem loc cu un cuţit între carne şi piele, apoi desprindem uşor cu degetul pielea de carne. Tragem apoi uşor de piele ca de o mănuşă. Scoatem pielea ştiucii şi o întoarcem pe faţă. Se spală bine. Desprindem cu grijă carnea de pe şira spinării. Călim ceapa verde tocată  mărunt în 50 gr unt. Tocăm bine carnea ştiucii şi o punem într-un vas. Adăugăm ceapa, usturoiul pisat, pătrunjelul tocat mărunt, pîinea înmuiată în lapte şi stoarsă bine, ouăle, sarea şi piperul. Frămîntăm cu mîna ingredientele pînă se omogenizează. Umplem pielea ştiucii cu umplutura astfel obţinută lăsînd cîţiva centimetri liberi la capăt ca să putem băga capul. Montăm capul şi punem ştiuca în tava tapetată cu hîrtie de copt şi unsă cu unt. Ungem şi ştiuca pe toata suprafaţa cu unt. Dăm la cuptor aproximativ 40 minute pînă începe să se rumenească. Servim cu

     Iulia Ivănoiu 


Vizualizari: 2460

Fii primul care comenteaza articolul

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics




































Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info