Curierul Zilei - Reţete de sărbători
PRIMA PAGINA

*** Punctul de pensie creşte semnificativ     *** Angajaţii de la Finanţe ameninţă cu greva     *** PASTILA de UMOR      *** Program nou la Zona de picnic Făget      *** Stadiul lucrărilor de investiţii executate pe domeniul public      *** 1092 de focare, 360.800 porci ucişi!     *** Volumul construcţiilor în scădere!     *** Expoziţia «Seminţe cu suflet», la Piteşti     *** Alege să nu fumezi!     *** Pensionarii aşteptaţi la bilete de tratament!     *** Primarul s-a ales cu camionul confiscat      *** Tînăr de 28 de ani, găsit spînzurat!     *** În arest după ce a spart o casă     *** Deţinuţii îşi pot executa pedeapsa acasă!     *** A murit şoferiţa de TIR care ajuta cîinii abandonaţi      *** Consumator de droguri, condamnat     *** Scandaluri sfîrşite la spital     *** „Meci greu, dar mergem să câştigăm“     *** „N-am primit nici o solicitare fermă”      *** Derby pentru supremaţie!     *** Vor să bată campioana!     *** 9 ani de la dispariţia lui Constantin Cârstea    

 
Reţete de sărbători Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 21 decembrie 2015

Reţete de sărbători

Liderul Sanitas, Filiala Argeş, Doina Fănică, vă recomandă:
# Piftie de curcan

 

 Pentru masa de Crăciun, liderul Sanitas, Filiala Argeş, Doina Fănică, vă recomandă un preparat delicios şi sănătos, care poate înlocui cu succes carnea de porc: piftie de curcan.

Ingrediente: Pentru această reţetă aveţi nevoie de două pulpe de curcan, sare, 2 mocovi, o rădăcină de pătrunjel, un păstîrnac, o ceapă, o ţelină, o căpăţînă mai mare de usturoi, piper boabe.

 Mod de preparare:

Se pun pulpele spălate la fiert şi, după ce luaţi spuma, puneţi o ceapă tăiată în două, doi căţei de usturoi şi piper. Lăsaţi la fiert vreo 2 ore, pînă carnea înfloreşte pe os, dar încă nu e desprinsă. În acest moment puneţi sare şi legume ca pentru orice supă: morcovi, pătrunjel, păstîrnac şi ţelină. Mai fierbeţi împreună cu legumele încăvreo 20 de minute, cînd carnea va fi de tot desprinsă de pe os. Scoateţi tot ce se afla în supă pe o farfurie, strecuraţi printr-un tifon zeama şi daţi-o la răcit pînă cînd grăsimea se solidifică la suprafaţă. Luaţi grăsimea de deasupra cu o lingură. Repuneţi supa pe foc şi adăugaţi usturoiul pisat. Tăiaţi cubuleţe carnea şi legumele! Puneţi în vase straturi de carne şi legume, adăugaţi supa şi daţi la rece pînă se încheagă!     

 I.Ivănoiu 


Vizualizari: 2691

Fii primul care comenteaza articolul

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics




































Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info