Curierul Zilei - Reţete de sărbători
PRIMA PAGINA

*** Ilumintatul festiv rămîne montat la Mioveni      *** Directorul general Dacia a luat prînzul cu jurnaliştii     *** Primăria vrea să reducă subvenţia pentru căldură!     *** 16 cazuri de gripă confirmate în Argeş     *** Sfinţii zilei      *** Cea mai bună zi pentru Raci!    *** Sfinţii zilei      *** RĂCITURĂ MUNTENEASCĂ     *** Evenimente 18 ianuarie de-a lungul vremii     *** Aniversare de prestigiu la Şcoala Mihai Eminescu      *** Şoferul reţinut după moartea tinerei     *** Percheziţii la un afacerist din Bradu     *** Îşi aniversează ziua în arest!     *** A doborît trei femei dintr-o lovitură     *** În 2 săptămîni, 7 ordine de protecţie     *** Concurs cu scandal, la Cetăţeni     *** Hotărîre de Guvern pentru Sala Polivalentă     *** Miza pe juniorii din propria pepinieră!      *** „Sîntem la un nivel satisfăcător“     *** Vechile Dacii revin în competiţii!     *** Sîmbătă, primul amical pentru CS Mioveni     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Mai mulţi juniori decît seniori!     *** Amicale tari înainte de Euro, pentru tineret     *** Amicale tari înainte de Euro, pentru tineret     *** S-au stabilit sferturile Cupei     *** Voleibalistele junioare de la CS Dacia vor juca acasă    

 
Reţete de sărbători Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 decembrie 2015

Reţete de sărbători

 

 Directorul APIA Argeş, Marius Stroescu, vă recomandă:
Cîrnaţi de casă

 

Pentru masa de Crăciun, directorul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Argeş, Marius Stroescu, vă recomandă cîrnaţii de casă. Pentru acest preparat delicios aveţi nevoie de: pulpă şi fleică de porc şi carne de vită, în proporţie 70% carne de porc şi 30% de vită, oase de vită, usturoi, sare, piper, cimbru şi busuioc. Oasele de vită se fierb bine, iar zeama obţinută se amestecă cu carnea tocată cît mai mare fie la maşina de tocat, fie din cuţit dacă preparaţi o cantitate mai mică de carne. Se condimentează carnea şi se umplu maţele cu compoziţia obţinută. Cîrnaţii se pun la uscat la rece, o zi - două, după care se pot pune la afumat, după preferinţe.

I.Ivănoiu

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 2556

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net


Google Analytics






































Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info