Curierul Zilei - Reţete de sărbători
PRIMA PAGINA

*** Se opreşte curentul în Hîrtieşti     *** 200 de locuri de muncă în agricultură      *** Dacia recheamă în service peste 13.000 de maşini!     *** Cartofii şi legumele, în topul scumpirilor!     *** Sfinţii zilei      *** Sumă mare de bani!    *** BALMOŞ CA ÎN BUCOVINA     *** Evenimente 16 ianuarie de-a lungul vremii     *** Premiera „O noapte furtunoasă“ reprogramată     *** Violonistul Horia Văcărescu, în premieră la Piteşti     *** 14 cazuri de gripă confirmate     *** Vrea cetăţenia română, ca să primească ajutor     *** A uitat de biberon pe aragaz     *** Şmecher la volan a fost reţinut!     *** Conducea o maşină neînmatriculată     *** Femeia de 33 de ani a murit la spital     *** Agresorul s-a întors în arest     *** Accident cu 4 maşini la Curtea de Argeş     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** CS Mioveni, la doctor!     *** Sepsi OSK, cel mai omogen lot     *** Pregătire la Piscul Negru!     *** Competiţiile la care vor participa în 2019 înotătorii argeşeni     *** Cantonament şi pentru piteşteni     *** Bianca Andreescu, în turul 2 la Australian Open!     *** „Putem termina în primele trei locuri“     *** Debut de foc în Top 6!      *** A apărut Cupa României de Baschet 3x3!     

 
Reţete de sărbători Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 decembrie 2015

Reţete de sărbători

 

 Directorul OJFIR Argeş, Gheorghe Iliescu, vă recomandă:
Piftie de porc cu ardei iute

 

Pentru masa festivă de Crăciun, directorul Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Argeş, Gheorghe Iliescu, vă recomandă piftia de porc cu ardei iute, un preparat tradiţional şi foarte gustos. Pentru această reţetă aveţi nevoie de un picior întreg de porc, urechi de porc, şorici, foi de dafin, sare, ardei iute, piper şi usturoi. Se fierb urechile cu şoriciul şi piciorul de porc tăiat în bucăţi în apă cu foi de dafin şi piper pînă se desprinde carnea de pe os. Se adaugă sarea spre final. Se taie şoriciul feliuţe, iar carnea de pe picior şi urechile se porţionează şi se adaugă în boluri. Se pisează usturoiul, ardeiul iute se taie bucăţele şi se adaugă în zeama în care a fiert carnea şi după ce se amestecă bine se strecoară zeama după care se înlătură grăsimea de deasupra. Supa obţinută se pune peste carne în boluri şi se lasă la rece pînă se încheagă.  

   I.Ivănoiu

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 2766

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net


Google Analytics






































Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info