Curierul Zilei - Reţete de sărbători
PRIMA PAGINA

*** Punctul de pensie creşte semnificativ     *** Angajaţii de la Finanţe ameninţă cu greva     *** PASTILA de UMOR      *** Program nou la Zona de picnic Făget      *** Stadiul lucrărilor de investiţii executate pe domeniul public      *** 1092 de focare, 360.800 porci ucişi!     *** Volumul construcţiilor în scădere!     *** Expoziţia «Seminţe cu suflet», la Piteşti     *** Alege să nu fumezi!     *** Pensionarii aşteptaţi la bilete de tratament!     *** Primarul s-a ales cu camionul confiscat      *** Tînăr de 28 de ani, găsit spînzurat!     *** În arest după ce a spart o casă     *** Deţinuţii îşi pot executa pedeapsa acasă!     *** A murit şoferiţa de TIR care ajuta cîinii abandonaţi      *** Consumator de droguri, condamnat     *** Scandaluri sfîrşite la spital     *** „Meci greu, dar mergem să câştigăm“     *** „N-am primit nici o solicitare fermă”      *** Derby pentru supremaţie!     *** Vor să bată campioana!     *** 9 ani de la dispariţia lui Constantin Cârstea    

 
Reţete de sărbători Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 decembrie 2015

Reţete de sărbători

 

 Directorul OJFIR Argeş, Gheorghe Iliescu, vă recomandă:
Piftie de porc cu ardei iute

 

Pentru masa festivă de Crăciun, directorul Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Argeş, Gheorghe Iliescu, vă recomandă piftia de porc cu ardei iute, un preparat tradiţional şi foarte gustos. Pentru această reţetă aveţi nevoie de un picior întreg de porc, urechi de porc, şorici, foi de dafin, sare, ardei iute, piper şi usturoi. Se fierb urechile cu şoriciul şi piciorul de porc tăiat în bucăţi în apă cu foi de dafin şi piper pînă se desprinde carnea de pe os. Se adaugă sarea spre final. Se taie şoriciul feliuţe, iar carnea de pe picior şi urechile se porţionează şi se adaugă în boluri. Se pisează usturoiul, ardeiul iute se taie bucăţele şi se adaugă în zeama în care a fiert carnea şi după ce se amestecă bine se strecoară zeama după care se înlătură grăsimea de deasupra. Supa obţinută se pune peste carne în boluri şi se lasă la rece pînă se încheagă.  

   I.Ivănoiu


Vizualizari: 2702

Fii primul care comenteaza articolul

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics




































Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info