Curierul Zilei - Reţete de sărbători
PRIMA PAGINA

*** Manifestări dedicate Micii Uniri     *** ️Rechemările în service vor fi anunţate şi de ITP     *** Noi versiuni pentru SUV-ul Duster     *** Deschis la taxe şi impozite şi astăzi!     *** Programul Rabla continuă şi în 2019     *** Sfinţii zilei      *** Drumeţii şi aventură!     *** FRIPTURĂ DE PORC CU SOS DE PRUNE    *** Evenimente 24 ianuarie de-a lungul vremii    *** Cupa Unirii la şah    *** A fost lansată „Monografia comunelor din Argeş”     *** „O iubire, o poveste”, la Teatrul Davila    *** Gripa închide şcolile din toată ţara!    *** 40 de argeşeni cu gripă!     *** Aparat performant, la Secţia ORL    *** Şoferul a primit sute de comenzi!     *** A provocat accident cu 3 răniţi     *** Emoţiile au omorît-o la instanţă    *** A furat contorul lăsînd gazele pornite     *** A provocat un accident rutier soldat cu trei morţi     *** FIFA vrea extinderea Ligii Naţiunilor     *** Raliul Argeşului se va desfăşura pe Transfăgărăşan!     *** „Sînt unul dintre cei mai rapizi şi atletici conducători“     *** 30 de minute pentru jucătorii sub vîrstă!     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Turneu de minivolei pentru CS Dacia Mioveni 2012     *** „Dublă” amicală pentru tricolorii lui Roşu şi Ianovschi     *** Musceleanul Mihai Popescu a debutat în Scoţia    

 
Reţete de sărbători Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 24 decembrie 2015

Reţete de sărbători

 

 Comisarul-şef adjunct al CJPC Argeş, Violeta Nedelcu, vă recomandă:

 

Salată boeuf cu piept de pui

Pentru masa de sărbători, comisarul-şef adjunct de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş, Violeta Nedelcu, vă recomandă salată boeuf cu piept de pui. Pentru această reţetă aveţi nevoie de: un piept de pui dezosat  şi fără piele, 500 g morcovi, 500 g cartofi, o cutie mare de mazăre, maioneză din 3 - 4 ouă, castraveţi muraţi, gogoşari muraţi, cîteva linguri de muştar. Cartofii şi morcovii se spală foarte bine, şi apoi se pun în coajă la fiert. Cînd s-au fiert  se scurg de apă şi se lasă puţin la răcit. Apoi se curăţă  de coajă şi se toacă cubuleţe alături de castraveţii şi gogoşarii muraţi. Pieptul de pui se fierbe bine în apă cu sare, apoi se taie cubuleţe. Se amestecă toate cu mazărea scursă, muştarul şi maioneza şi se adaugă sare după gust. Se pune pe platouri sau farfurii şi se ornează cu maioneză, castraveţi, gogoşari muraţi şi măsline.    

I.Ivănoiu

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 2750

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net


Google Analytics






































Zi record

Miercuri, 23.01.2019

--- 4.353 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info