Curierul Zilei - Reţete de sărbători
PRIMA PAGINA
 Publicitate pdf
Reţete de sărbători Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 28 decembrie 2015

Reţete de sărbători

 Prefectul Mihail Oprescu vă recomandă:
Gîscă pe varză

 

Pentru masa festivă de sărbători, prefectul Mihail Oprescu vă recomandă un preparat foarte gustos cu care vă veţi impresiona invitaţii: gîscă pe varză. Pentru această reţetă aveţi nevoie de: o gîscă întreagă curăţată, sare, oţet, vin, piper, foi de dafin, cimbru, cuişoare, ienibahar. Din mirodenii, oţet, vin şi sare se face un baiţ în care se introduce gîsca pentru cel puţin 24 de ore la rece. Cînd se scoate din baiţ, se şterge gîsca şi se lasă puţin la uscat după care se înveleşte în fîşii de slănină de porc afumată după care se introduce la cuptor şi se coace bine. Se prepară varza călită după care într-o tavă se puna varza împrejurul gîştii sau se umple gîsca cu varză şi se serveşte caldă.  

   I.Ivănoiu

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 2761

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info