Curierul Zilei - Reţete de sărbători
PRIMA PAGINA

*** „Noul ministru trebuie să rezolve blocajele din justiţie“     *** ️Ordinea partidelor de pe buletinele de vot     *** Ratele vor scădea!     *** Se opreşte curentul în Ştefăneşti     *** Mioveniul, buget de 25 milioane euro!      *** 850 de oameni şi-au căutat de muncă      *** Sfinţii zilei      *** Galaxy A60 şi Galaxy A40s, lansate oficial    *** Energie şi proiecte noi!    *** PULPĂ DE PORC CU CIUPERCI    *** Evenimente 19 aprilie de-a lungul vremii    *** DORUL s-a întors din Palma de Mallorca    *** Scranos, fură parolele utilizatorilor şi vă lasă fără bani!    *** Cîştigătorii concursului „Ştiu şi aplic”      *** Lucrările pe DN 73 bat pasul pe loc    *** Exerciţiu de amploare al pompierilor la spitalul TBC     *** Duster vs glisieră la Schitu Goleşti!     *** Nu se ţin slujbe în bisericile unde au loc renovări    *** Record de amenzi     *** 42 de percheziţii la proxeneţi     *** Tată şi fiu, spărgători de case!     *** Cinci bărbaţi reţinuţi după descinderi     *** Liga Campionilor     *** Mioveniul joacă marţi cu Petrolul!     *** CS Dacia, calificată la Turneul Semifinal     *** Handbalistele joacă în deplasare     *** O nouă identitate vizuală pentru FRF      *** Astra şi Viitorul, favorite!     *** Baraj între play-off şi play-out      *** 80 de piloţi la Raliul Argeşului!     *** Vor 3 puncte şi în Capitală!     *** „Joacă doar cine merită!“     *** Guvernul va finanţa construirea Sălii Polivalente!     *** Preda şi Ungureanu boxează la Campionatul European    

 Publicitate pdf
Reţete de sărbători Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 28 decembrie 2015

Reţete de sărbători

 Prefectul Mihail Oprescu vă recomandă:
Gîscă pe varză

 

Pentru masa festivă de sărbători, prefectul Mihail Oprescu vă recomandă un preparat foarte gustos cu care vă veţi impresiona invitaţii: gîscă pe varză. Pentru această reţetă aveţi nevoie de: o gîscă întreagă curăţată, sare, oţet, vin, piper, foi de dafin, cimbru, cuişoare, ienibahar. Din mirodenii, oţet, vin şi sare se face un baiţ în care se introduce gîsca pentru cel puţin 24 de ore la rece. Cînd se scoate din baiţ, se şterge gîsca şi se lasă puţin la uscat după care se înveleşte în fîşii de slănină de porc afumată după care se introduce la cuptor şi se coace bine. Se prepară varza călită după care într-o tavă se puna varza împrejurul gîştii sau se umple gîsca cu varză şi se serveşte caldă.  

   I.Ivănoiu

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 2709

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info