Curierul Zilei - Revelionul, pe ultima sută de metri
PRIMA PAGINA

*** A scăzut rata inflaţiei     *** PASTILA de UMOR      *** Românii vor să facă Revelionul în ţară     *** 2,5 milioane de leduri în aranjamentele festive de Sărbători     *** Legătura dintre tehnologie şi artă, făcută de 5 artişti      *** „Femeie în război”, la Cinema „Bucureşti”     *** Profesorul Constantin I. Năstase este iniţiatorul unei colecţii muzeistice     *** Atenţionări de la pompierii din Mioveni     *** Cinci persoane, reţinute pentru furt şi tăinuire     *** A stat 3 zile în casă cu fratele ucis!     *** Autopsierii, condamnaţi cu suspendare     *** Incendiu la Alpitex!     *** Localii au confiscat căruţele rromilor     *** Liga Naţiunilor     *** „Echipa stă bine în clasament!“     *** 5 egaluri şi 5 roşii     *** Meci demonstrativ cu Colegiul Brătianu     *** Vlad Mariea luptă pentru podium!     *** 8 medalii la Târgu Secuiesc     *** Mircea Sibiceanu, premiat la două competiţii!    

 
Revelionul, pe ultima sută de metri Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 29 decembrie 2015

Pentru cei care nu s-au decis unde petrec la sfîrşit de an

Revelionul, pe ultima sută de metri

 

 Revelionul este unul dintre cele mai aşteptate momente ale anului, cînd cu toţii ne dorim să petrecem pînă în zori şi să intrăm în noul an într-o atmosferă de vis. Pentru cei care nu-şi organizează acasă propria petrecere de Revelion sau nu se duc în vacanţă la munte, restaurantele argeşene vin cu oferte care de care mai interesante, pentru petrecerea celei mai lungi nopţi dintre ani. 

Şi preţurile s-au pliat pe aceste vremuri de criză pe care le trăim şi sînt pentru toate buzunarele. Costul unui loc, în noaptea de Revelion, la restaurant variază între 150 şi 400 de lei, în funcţie de renumele localului, de meniu şi de soliştii care întreţin atmosfera. Vă prezentăm, în continuare, ofertele cîtorva restaurante, unde mai sînt locuri pentru petrecerea Revelionului.  

Hanul Stejarul

Hanul Stejarul îşi aşteaptă clienţii în seara de Revelion cu un meniu all inclusive care costă 150 lei de persoană, în preţ fiind incluse produse tradiţionale româneşti, băutura şi muzica de petrecere pentru toate gusturile.

 Hanul Românesc

Hanul Românesc a decis că o persoană va plăti pentru Revelion 269 de lei, de persoană, cu free-bar şi o mulţime de preparate tradiţionale româneşti de calitate. Din programul artistic nu vor lipsi obiceiurile tradiţionale, muzică uşoară cu Elvis Cristian Florea, folclor şi muzică de petrecere cu Taraful Hanul Românesc.

 Cornul Vînătorului

Cei care decid să-şi petreacă Revelionul la Cornul Vînătorului trebuie să plătească la Standard: 300 - 350 lei/persoană din care fac parte mai multe bunătăţi, dintre care nu lipsesc aperitivul rece, peştele, friptura, desertul, băuturile, cocktailurile non-alcoolice şi alcoolice etc. La Salon Belvedere, preţul este de 190 lei/persoană. Muzică live cu George Urziceanu.  

 Bistro 27

Pentru petrecerea de Revelion trebuie să scoateţi din buzunar 300 de lei de persoană, la Bistro 27, în care este inclus un meniu all inclusive.

 Casa Veche

Petrecerea din seara de Revelion, la acest local, vă costă 279 de lei de persoană. Copiii sub 14 ani beneficiază de un meniu special, la preţul de 100 de lei, care include şi un cadou oferit persoanal de Moş Crăciun.

 Alcadibo Center

Aici, puteţi alege în a petrece Revelionul în una din cele două locaţii. Este vorba despre Revelionul în restaurant, la preţul de 220 de lei de persoană, cu petrecere cu formaţie de muzică, şi Revelion în Cramă, cu muzică oferită de DJ, la preţul de 190 de lei de persoană.

 Garden Pub

Petrecerea la sfîrşit de an în acest local vă costă 295 lei, de persoană. Nu vor lipsi distracţia, care începe la ora 21.00 şi care ţine toată noaptea, băutura şi mîncarea bine preparată.

 Victoria

Pentru a petrece la trecerea în noul an în această elegantă locaţie trebuie să plătiţi 300 de lei de persoană pentru Salon Ferdinand, de la parter, şi 250 de lei, pentru Salon Ferdinand, situat la mezanin.

 Magic Trivale

La restaurantul Magic, din Trivale, un loc la masa de Revelion costă între 300 - 400 lei, iar din meniu nu lipsesc preparatele culinare tradiţionale. Cei prezenţi se vor putea delecta cu piesele interpretate de Daniela Gyorfi & Trupa de dans, Iosif Nistor Band, Marian Mexicanu, Ana Maria Stoian, Taraf cu muzică de petrecere etc.

A.Roşu

 


Vizualizari: 3216

Fii primul care comenteaza articolul

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics




































Zi record

Marţi, 16.10.2018

--- 3.988 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info