Curierul Zilei - Reţete de sărbători
PRIMA PAGINA

*** Se opreşte curentul în Mărăcineni     *** Motor pentru Nissan, produs la Mioveni     *** Locuri de muncă pentru studenţi, în Germania     *** Pe 24 ianuarie, nu se lucrează!     *** Încep exproprierile pentru Drumul Expres     *** Încă trei persoane cu gripă!     *** 43 de solicitări pentru SMURD     *** I-a pus cuţitul la gît vînzătoarei!      *** Din cauza vitezei s-a oprit cu maşina în pom     *** I-a arătat „păsărica“ şi el a şantajat-o     *** După ce a devenit tătic, s-a spînzurat!     *** În timpul încăierării şi-a tăiat fiul     *** COŞULEŢ DE SCĂRIŢĂ CU CÎRNAŢI DE PLEŞCOI     *** Aventură şi un cîştig substanţial!     *** Sfinţii zilei      *** Evenimente 23 ianuarie de-a lungul vremii     *** Antologie despre Chişinău     *** „Frizerul de cîini” şi „Dovlatov”, la Cinema „Bucureşti”     *** FC Argeş joacă sîmbătă primul amical     *** Gheorghe, Paliciuc şi Orbeanu, la lotul naţional!     *** Jeremic, MVP-ul etapei!     *** Vor 10 medalii la Campionatul Balcanic     *** Liga tinerilor jucători      *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Pregătire centralizată la Izvorani!     *** 10 juniori în lot    

 
Reţete de sărbători Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 30 decembrie 2015

Reţete de sărbători

 

 Inspectorul şef al ITM Argeş, Cristian Soare,  vă recomandă:

Somon în crustă de ierburi

Pentru masa festivă de Revelion, inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş, Cristian Soare, vă recomandă somon în crustă de ierburi, un preparat delicios şi sănătos. Pentru această reţetă aveţi nevoie de: 4 bucăţi de somon, 3 felii de pîine, o legătură de pătrunjel, o lămîie, sare, piper, muştar Dijon, 2 linguri de ulei de măsline.
Într-un robot de bucătărie puneţi pîinea, pătrunjelul şi o lingură de ulei de măsline. După ce obţineţi un amestec fin, îl condimentaţi cu sare şi piper după gust. Pe o tavă aşezaţi hîrtie de copt şi puneţi bucăţile de somon. Pe somon întindeţi cîte o lingură de muştar, iar peste se pune din amestecul făcut la robot şi apăsaţi uşor ca să adere. Introduceţi tava la cuptor timp de aproximativ 15 minute. Somonul se poate servi cu legume sotate şi o salată de crudităţi.

    I.Ivănoiu

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 2962

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net


Google Analytics






































Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info