Curierul Zilei - Reţete de sărbători
PRIMA PAGINA

*** A scăzut rata inflaţiei     *** PASTILA de UMOR      *** Românii vor să facă Revelionul în ţară     *** 2,5 milioane de leduri în aranjamentele festive de Sărbători     *** Legătura dintre tehnologie şi artă, făcută de 5 artişti      *** „Femeie în război”, la Cinema „Bucureşti”     *** Profesorul Constantin I. Năstase este iniţiatorul unei colecţii muzeistice     *** Atenţionări de la pompierii din Mioveni     *** Cinci persoane, reţinute pentru furt şi tăinuire     *** A stat 3 zile în casă cu fratele ucis!     *** Autopsierii, condamnaţi cu suspendare     *** Incendiu la Alpitex!     *** Localii au confiscat căruţele rromilor     *** Liga Naţiunilor     *** „Echipa stă bine în clasament!“     *** 5 egaluri şi 5 roşii     *** Meci demonstrativ cu Colegiul Brătianu     *** Vlad Mariea luptă pentru podium!     *** 8 medalii la Târgu Secuiesc     *** Mircea Sibiceanu, premiat la două competiţii!    

 
Reţete de sărbători Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 30 decembrie 2015

Reţete de sărbători

 

 Inspectorul şef al ITM Argeş, Cristian Soare,  vă recomandă:

Somon în crustă de ierburi

Pentru masa festivă de Revelion, inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş, Cristian Soare, vă recomandă somon în crustă de ierburi, un preparat delicios şi sănătos. Pentru această reţetă aveţi nevoie de: 4 bucăţi de somon, 3 felii de pîine, o legătură de pătrunjel, o lămîie, sare, piper, muştar Dijon, 2 linguri de ulei de măsline.
Într-un robot de bucătărie puneţi pîinea, pătrunjelul şi o lingură de ulei de măsline. După ce obţineţi un amestec fin, îl condimentaţi cu sare şi piper după gust. Pe o tavă aşezaţi hîrtie de copt şi puneţi bucăţile de somon. Pe somon întindeţi cîte o lingură de muştar, iar peste se pune din amestecul făcut la robot şi apăsaţi uşor ca să adere. Introduceţi tava la cuptor timp de aproximativ 15 minute. Somonul se poate servi cu legume sotate şi o salată de crudităţi.

    I.Ivănoiu


Vizualizari: 2882

Fii primul care comenteaza articolul

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics




































Zi record

Marţi, 16.10.2018

--- 3.988 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info