Curierul Zilei - Reţete de Paşte
PRIMA PAGINA

*** Cozile de topor din pădurea românească     *** 8 miniştri noi şi un nou vicepremier     *** Avem stocuri de antiderapant     *** PASTILA de UMOR      *** „Un secol de muzică tradiţională românească”     *** Workshop pentru formarea profesională      *** Autorităţile din Mioveni pregătite pentru iarnă      *** Incendiu la Vlădeşti     *** Crimă, la un pahar de ţuică!     *** Spărgătorii de la Primăria Leordeni, prinşi!     *** Prima zăpadă a venit cu accidente şi evenimente     *** Bărbat paralizat, scos din incendiu     *** Spaniolii preferă familii de români, căpşunari!     *** Următorul meci al Mioveniului, vineri la 17:00     *** „Nu putem rata obiectivul!“     *** Pelici: „Am întîlnit o echipă bună“     *** 4 medalii de bronz la Focşani     *** Pe frig, doar 20 de goluri     *** Raicu s-a oprit în turul 2      *** Meci crucial pentru tricolori     *** Show baschetbalistic la Piteşti!     *** „3 puncte foarte importante”     *** Popa: „Am pierdut pe greşeli individuale”    

 
Reţete de Paşte Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 26 aprilie 2016

Reţete de Paşte

Jean Dumitraşcu, managerul Filarmonicii, vă recomandă
# Pască fără aluat

 

 De pe masa de Paşte nu pot lipsi preparatele tradiţionale româneşti precum cozonacul, pasca, ouăle roşii şi preparatele din carne de miel. Managerul Filarmonicii Piteşti, Jean Dumitraşcu, vă recomandă pasca fără aluat. 

Aveţi nevoie doar de bunăvoinţă, de 45 de minute din viaţă şi de o pungă de stafide, de o fiolă aromă de vanilie sau de rom, de 400 g zahăr sau îndulcitor, de 10 ouă, de 400 ml smîntînă 20% grăsime, 200 g unt, 5 linguri făină, 5 linguri griş şi de 1 kg brînză dulce de vaci. Cît timp pregătim compoziţia, preîncălzim cuptorul. Aşadar, într-un vas mare, cu ajutorul unui mixer sau cu telul, se adaugă ingredientele treptat, amestecînd continuu la viteză medie pînă se omogenizează compoziţia. Se toarnă totul într-un vas de yena sau într-o tavă care nu lipeşte (rotundă, de preferat) şi se dă la cuptor. Nu umpleţi vasul pînă la refuz, compoziţia va creşte. Se mănîncă rece şi este bună mai multe zile dacă o păstraţi la frigider.

I.Ivănoiu 


Vizualizari: 2396

Comentarii (1)
Scris de Dana D in 29-04-2016 02:33 - Vizitator
 
 
Super :)
 

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics




































Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info