Curierul Zilei - Reţete de Paşte
PRIMA PAGINA

*** Se opreşte curentul la Călineşti     *** ️Elevii primesc bani de la şcoală     *** Ultima zi de achiziţionare a titlurilor Tezaur     *** DN 73 C, cel mai distrus din judeţ     *** Prins băut la volan      *** Pensionarul a donat 46.000 lei     *** Un şofer beat, a lovit un biciclist beat!     *** Boxerul i-a rupt maxilarul pentru o ţigară    *** Jandarmul, a prins-o pe ţigancă în flagrant    *** Incendiu într-o hală de prelucrare a lemnului    *** Viteza a distrus două maşini    *** Sesiune de comunicări     *** Două concerte Paula Seling la Mioveni într-o zi!      *** Ziua Cercetaşului, sărbătorită la Mioveni      *** Evenimente 22 februarie de-a lungul vremii     *** Sfinţii zilei      *** Schimbări, cadouri şi stres!     *** PUI CU USTUROI ŞI BUSUIOC ÎN SOS DE UNT ŞI ROŞII     *** Liga 1 Cifrele etapei a 24-a     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Au prezentat jucătorii transferaţi!     *** Programul şi televizările „sferturilor” Cupei României    *** Cursuri gratuite de înot, pentru elevii din Mioveni    *** Voleibalistele din Mioveni joacă duminică     *** Vor pe podium    *** Piteştiul va găzdui Cupa României!    *** „Întîlnim cel mai incomod adversar posibil“    *** Încă un transfer după termenul limită   

 Publicitate pdf
 
Reţete de Paşte Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 26 aprilie 2016

Reţete de Paşte

Jean Dumitraşcu, managerul Filarmonicii, vă recomandă
# Pască fără aluat

 

 De pe masa de Paşte nu pot lipsi preparatele tradiţionale româneşti precum cozonacul, pasca, ouăle roşii şi preparatele din carne de miel. Managerul Filarmonicii Piteşti, Jean Dumitraşcu, vă recomandă pasca fără aluat. 

Aveţi nevoie doar de bunăvoinţă, de 45 de minute din viaţă şi de o pungă de stafide, de o fiolă aromă de vanilie sau de rom, de 400 g zahăr sau îndulcitor, de 10 ouă, de 400 ml smîntînă 20% grăsime, 200 g unt, 5 linguri făină, 5 linguri griş şi de 1 kg brînză dulce de vaci. Cît timp pregătim compoziţia, preîncălzim cuptorul. Aşadar, într-un vas mare, cu ajutorul unui mixer sau cu telul, se adaugă ingredientele treptat, amestecînd continuu la viteză medie pînă se omogenizează compoziţia. Se toarnă totul într-un vas de yena sau într-o tavă care nu lipeşte (rotundă, de preferat) şi se dă la cuptor. Nu umpleţi vasul pînă la refuz, compoziţia va creşte. Se mănîncă rece şi este bună mai multe zile dacă o păstraţi la frigider.

I.Ivănoiu 

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code


Vizualizari: 2511

Comentarii (1)
Scris de Dana D in 29-04-2016 02:33 - Vizitator
 
 
Super :)
 

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net


Google Analytics






















































Zi record

Miercuri, 23.01.2019

--- 4.353 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info