Curierul Zilei - Reţete de Paşte
PRIMA PAGINA
 

*** Apă cu bacterii în trei comune!     *** Sîntem campioni la mame sub 15 ani!     *** PASTILA de UMOR      *** Cursurile pietei valutare     *** Ursul a mîncat oaia omului     *** Turist de 22 de ani, mort de frig     *** A căzut în cap, pe casa scării      *** A nins pe Transfăgărăşan      *** Imnul Centenarului pe acorduri de pian!     *** Concert de pian pentru 4 mîini     *** Pasionalul tango, la Davila     *** 6 medalii la Campionatul Naţional     *** „Putem obţine o medalie în acest sezon“     *** Începe Memorialul Ziguli     *** Bogdan Cuzma a cîştigat Trofeul Câmpulung Muscel 2018     *** Cupa Romaniei Faza pe judeţ      *** Învinşi în deplasarea de la Horezu     *** Vor calificare în optimi!     *** Fost antrenor al Mioveniului, la Dinamo    

 
Reţete de Paşte Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 26 aprilie 2016

Reţete de Paşte

Jean Dumitraşcu, managerul Filarmonicii, vă recomandă
# Pască fără aluat

 

 De pe masa de Paşte nu pot lipsi preparatele tradiţionale româneşti precum cozonacul, pasca, ouăle roşii şi preparatele din carne de miel. Managerul Filarmonicii Piteşti, Jean Dumitraşcu, vă recomandă pasca fără aluat. 

Aveţi nevoie doar de bunăvoinţă, de 45 de minute din viaţă şi de o pungă de stafide, de o fiolă aromă de vanilie sau de rom, de 400 g zahăr sau îndulcitor, de 10 ouă, de 400 ml smîntînă 20% grăsime, 200 g unt, 5 linguri făină, 5 linguri griş şi de 1 kg brînză dulce de vaci. Cît timp pregătim compoziţia, preîncălzim cuptorul. Aşadar, într-un vas mare, cu ajutorul unui mixer sau cu telul, se adaugă ingredientele treptat, amestecînd continuu la viteză medie pînă se omogenizează compoziţia. Se toarnă totul într-un vas de yena sau într-o tavă care nu lipeşte (rotundă, de preferat) şi se dă la cuptor. Nu umpleţi vasul pînă la refuz, compoziţia va creşte. Se mănîncă rece şi este bună mai multe zile dacă o păstraţi la frigider.

I.Ivănoiu 


Vizualizari: 2342

Comentarii (1)
Scris de Dana D in 29-04-2016 02:33 - Vizitator
 
 
Super :)
 

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics




































Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info