Curierul Zilei - Reţete de Paşte
PRIMA PAGINA
 

*** Ce obligaţii au posesorii de case de marcat     *** 15 cîini şi-au găsit familie la Tîrgul de Adopţii      *** Se opreşte curentul în Piteşti!     *** PASTILA de UMOR      *** La ADLER PELZER GROUP distracţia a fost în floare     *** „Scurtcircuit“, semnalul de trezire la realitate!     *** Răcire accentuată a vremii     *** Protest la Spitalul Penitenciar Mioveni     *** Şi-au ciocnit maşinile la „Păsărica”     *** Condamnat pentru tăiere ilegală de arbori     *** L-a luat rîul din căruţă     *** De la dubiţă a luat foc gospodăria     *** Fost bar, incendiat de aurolaci     *** Condamnat pentru fals în înscrisuri     *** Miercuri în Cupă, sîmbătă cu U Cluj     *** Liga 1 - Etapa 9     *** 16 jucători pe lista preliminară     *** „Nu meritam să pierdem acest meci!“     *** FC Argeş-Luceafărul, se joacă duminică     *** Snagovul, noul lider!     *** „N-a fost un joc spectaculos!“     *** Încep 16-imile Cupei     *** Fotbal, volei, handbal, oină şi tenis la Mioveni    

 
Reţete de Paşte Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 aprilie 2016

Reţete de Paşte

# Drob de miel

 

 De pe masa festivă de Paşte drobul de miel este un preparat important şi pe placul gurmanzilor. Elena Trache, din Piteşti, vă recomandă următoarea reţetă de drob de miel.

Ingrediente: măruntaiele mielului (inimă, ficat, rinichi), 500 gr ficat de pui, 4 ouă fierte, 4 ouă crude, 4 legături de ceapă verde, 3 legături de pătrunjel, 3 legături de mărar, 2 felii de pîine, o cană lapte, sare, piper, pesmet, prapure de miel.
Preparare: Măruntaiele mielului şi ficăţeii de pui se pun într-o cratiţă cu apă rece pentru o oră, să iasă sîngele din ele. Se vor pune la fiert în apă cu sare.  Punem la fiert 4 ouă, 5 - 6 minute de cînd clocoteşte apa după care le lăsăm să se răcească şi le decojim. Ceapa verde, pătrunjelul şi mărarul se toacă mărunt. Măruntaiele fierte bine se lasă să se răcească. Se dau prin maşina de tocat împreună cu feliile de pîine înmuiate în lapte. Se amestecă cu verdeaţa tocată şi cu ouăle crude. Condimentăm cu sare şi piper. Într-o tavă de chec pe care o vom unge cu ulei şi o tapetăm cu pesmet, punem prapurele cu marginile afară. Umplem tava pe jumătate cu compoziţia de drob, aranjăm ouălele fierte şi turnăm şi restul de compoziţie peste. Acoperim cu prapurele. Se dă la cuptor pentru 40 - 45 min. Se scoate din tavă şi se taie felii după ce s-a răcit.

I.Ivănoiu 


Vizualizari: 2381

Fii primul care comenteaza articolul

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---





































Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info