Curierul Zilei - Reţete de Paşte
PRIMA PAGINA

*** Vor bani să îşi crească copiii      *** Proiect de cercetare nucleară la ICN      *** 800 de locuri de muncă în Spania      *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc     *** „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 16-22 noiembrie     *** Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit     *** Beat turtă, a căzut în canal      *** S-a oprit cu maşina într-un pod     *** Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi     *** Înlocuiţi carnea cu fasole      *** Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”     *** Amenzi drastice pentru şoferi      *** 30 lei biletul la meciul cu americanii     *** Liga Naţiunilor     *** După puncte la Timişoara!     *** Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!     *** Voleibalistele junioare joacă la Braşov      *** Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov     *** Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul şalăului cu peştişori vii    

 
Reţete de Paşte Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 aprilie 2016

Reţete de Paşte

# Drob de miel

 

 De pe masa festivă de Paşte drobul de miel este un preparat important şi pe placul gurmanzilor. Elena Trache, din Piteşti, vă recomandă următoarea reţetă de drob de miel.

Ingrediente: măruntaiele mielului (inimă, ficat, rinichi), 500 gr ficat de pui, 4 ouă fierte, 4 ouă crude, 4 legături de ceapă verde, 3 legături de pătrunjel, 3 legături de mărar, 2 felii de pîine, o cană lapte, sare, piper, pesmet, prapure de miel.
Preparare: Măruntaiele mielului şi ficăţeii de pui se pun într-o cratiţă cu apă rece pentru o oră, să iasă sîngele din ele. Se vor pune la fiert în apă cu sare.  Punem la fiert 4 ouă, 5 - 6 minute de cînd clocoteşte apa după care le lăsăm să se răcească şi le decojim. Ceapa verde, pătrunjelul şi mărarul se toacă mărunt. Măruntaiele fierte bine se lasă să se răcească. Se dau prin maşina de tocat împreună cu feliile de pîine înmuiate în lapte. Se amestecă cu verdeaţa tocată şi cu ouăle crude. Condimentăm cu sare şi piper. Într-o tavă de chec pe care o vom unge cu ulei şi o tapetăm cu pesmet, punem prapurele cu marginile afară. Umplem tava pe jumătate cu compoziţia de drob, aranjăm ouălele fierte şi turnăm şi restul de compoziţie peste. Acoperim cu prapurele. Se dă la cuptor pentru 40 - 45 min. Se scoate din tavă şi se taie felii după ce s-a răcit.

I.Ivănoiu 


Vizualizari: 2419

Fii primul care comenteaza articolul

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics




































Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info