Curierul Zilei - Au pierdut două puncte!
PRIMA PAGINA
Fapt divers *** ️ Victima s-a luptat cu tâlharul pentru geantă     Fapt divers *** ️ La 18 ani, a violat o femeie de 58 de ani     Fapt divers *** ️Fără permis, a răsturnat maşina!     Social *** ️Amenzi de 1 milion la comerciaţi     Social *** ️ Antreprenorii români au tras un semnal de alarmă     Sport *** ️ Porcişteanu vrea victoria la Raliul Aradului     Fapt divers *** ️ A rămas fără permis după o tamponare!     Fapt divers *** ️ Extrădat în Italia pentru furt de maşini     Social *** ️ Contractul pentru DN 73 va fi reziliat    
 Publicitate pdf
Au pierdut două puncte! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 05 septembrie 2016

Mioveniul s-a întors doar cu un punct de la Arad, deşi a avut meciul în mînă şi a ratat un penalti

Au pierdut două puncte!

 

 Galben-verzii au făcut la Arad cea mai bună par­tidă a lor din acest cam­pionat, dar nu au reuşit să obţină decît un punct, în faţa unui ad­versar care anul tre­cut a mers la barajul de pro­movare în Liga I, iar în acest sezon era neîn­vins şi îşi depusese deja candi­datura la pro­mo­vare.

S-a terminat 0-0, dar galben-verzii au avut jocul în mînă, ratînd incredibil cîteva ocazii clare. Gazdele se temeau la început că Mioveniul va veni să se apere, să stea cu fundul în poartă. Însă lucrurile nu au stat deloc aşa, iar argeşenii au avut momente bune în care chiar au dominat partida. Primele 20 de minute au aparţinut oaspeţilor, care au trimis de 5 ori mingea spre poarta adversă, prin Ayza Biceanu, din nou Ayza, Boboc şi Rădescu. De-abia în minutul 22, gazdele au pus în pericol poarta lui Croitoru, goalkeeper-ul argeşean reţinînd în faţa lui Gligor şi Curtuiuş. Pînă la finalul primei reprize, arădenii au fost mai periculoşi, prin Burlă, Curtuiuş şi Strătilă de două ori, însă neavînd ocazii mari de gol, ci doar faze la poartă. După pauză, Mioveniul a ieşit mai bine, şi chair a avut avut şansa să deschidă scorul. Mai întîi, prin Staicu, atacantul ratînd incredibil din 6 m, deşi era singur cu portarul. Apoi prin Năstăsie care a ratat un penalti. În minutele 67 şi 68, au urmat două ocazii mari ale gazdelor prin Man şi Strătilă, însă utima, fază la care jucătorul a scăpat singur cu portarul, a ieşit în urma unui off-side şi un henţ. Ultimul sfert de oră a aparţinut argeşenilor, ratările fiind foarte mari. În minutul 74, portarul gazdelor a respins în ultimul moment şutul deviat de Năstăsie din careu, apoi Biceanu, Nilă şi Galan au tras pese, din poziţii excelente. Meciul avea să se încheie cu ocazia imensă a lui Nilă, care a scăpat singur cu portarul ardvers, iar acesta a respins cu piciorul şutul la colţul scurt.
CS Mioveni este pe locul 9 după acest egal de la Arad, cu 8 puncte adunate în 5 etape, fiind la 3 puncte de podium. Etapa următoare, sîmbătă, la Mioveni va veni ASU Poli Timişoara.

 UTA BD - CS Mioveni 0-0

 UTA: Miron - David, Manea, Gligor, Burlă - Strătilă, Chindriş, Ionuţ Tănase (67 Jorza), Copil (56 Andor), Denis Man (82 Stahl) - Curtuiuş. Antrenor: Roland Nagy
 Mioveni: Croitoru - Tirică (45 Bogdan Stancu), Gugu, Ionuţ Stoica, Edi Stoica - Boboc, Biceanu (75 Galan) - Rădescu, Năstăsie, Ayza - Staicu (64 Nilă). Antrenor: Alexandru Pelici
Arbitru: Cătălin Buşi (Rm. Vîlcea)
Cartonaşe galbene: Curtuiuş (51), Gligor (60) / Boboc (37), Edi Stoica (90)

Filmul meciului:

 min. 5: centrare bună în faţa porţii arădene, Ayza greşeşte însă preluarea
 min. 6: Biceanu şutează de la 16 m din voleu, mingea trece însă pe lîngă
 min. 9: Edi Stoica îi pasează bine lui Ayza pe 16 m, brazilianul şutează peste din prima
 min. 13: Boboc preia şi apoi trage de la 16 m peste poartă
 min. 20: Rădescu trage de la 20 m p lîngă buturi
 min. 22: Ocazie mare pentru UTA - centrare din corner, mingea ajunge cu noroc la Gligor, la 10 metri lateral dreapta, acesta şutează din voleu, dar Croitoru respinge în faţă. Curtuiuş nu e atent, mingea se loveşte de el şi apoi portarul argeşean prinde
 min. 35: Burlă şutează şi el de la 25 m, puternic, cu efect, însă balonul terce mult peste
 min. 40: Cutuiuş, la 20 m central, face un un-doi cu un coechipier şi apoi trage din prima, pe jos, puţin pe lîngă
 min, 45: Strătilă trage puternic de la 18 m central, puţin peste poartă
 min. 45: Strătilă reia cu capul din ca­reu o centrare de pe stînga, Croitoru reţine însă pe linia porţii
 min. 50: ocazie mare pentru Mioveni - Bogdan Stancu centrează de pe dreapta, Staicu apare singur pe colţul scurt, dar luftează incredibil, mingea îi sare apoi pe Năstăsie şi Gligor respinge din şase metri
 min. 59: 11 m pentru Mioveni! Pe contraatac, Ayza îi pasează lui Năstăsie, acesta driblează la 16 m şi este faultat în careu. Arbitrul dă penalti şi galben pentru Gligor. Năstăsie este cel care execută, bate slab pe centru, şi portatul, deşi plecat în stînga, respinge in extremis cu un picior
 min. 67: ocazie mare pentru UTA - Man reia cu capul din 6 m puţin pe lîngă, după o centrare de pe dreapta
 min. 68: din nou ocazie mare pentru UTA- pe contraatac, Strătilă face un 1-2 cu Curtuiuş, rămîne singur cu portarul la 16, îl driblează pe Croitoru şi apoi trimite pe jos în plasa laterală, deşi poarta era goală. Faza a reieşit însă după ce Curtuiuş se afla în off-side şi a preluat cu mina, infracţiuni nesancţionate însă de arbitri
 min. 74: Ocazie mare pentru Mioveni - Rădescu  centrează bine de pe dreapta, Năstăsie deviază de la 16 m, portarul însă se întinde şi respinge in extremis
 min. 75: Biceanu driblează, urcă spre poartă, dar trimite peste
 min. 79: Năstăsie recuperează, îi pasează lui Nilă care trage din prima prin surprindere de la 25 m, peste poartă însă
 min. 80: o nouă fază bună pentru argeşeni, Ayza îi pasează lui Boboc, acesta driblează pe 16 m, nu trage din poziţie bună, pasează în dreapta, de unde Galan trage din prima mult peste
 min. 88: mingea se plimbă prin careul Mioveniului de la un arădean la altul, pînă la urmă Chindriş reia din foarfecă, pe lîngă poartă
 min. 91: ocazie mare pentru Mioveni-  Nilă scapă singur pe dreapta după un 1-2 cu Rădescu, intră în careu, trage la colţul scurt, dar Miron rspinge senzaţional cu piciorul
 min. 93: Gălan şutează puternic şi periculos, pe jos, paralel cu linia porţii, din lovitură liberă, de la 2-3 m de linia de corner, de pe dreapta, Burlă deviază în corner

Culisele meciului

Joc bun văzut de toată ţara

 Vremea a fost excelentă pentru fotbal, sîmbătă dimineaţă, la Arad, termometrele înregistrînd la ora partidei în jur de 28 de grade Celsius.
 Partida a fost televizată de Digi şi Dolce, astfel că stadionul Motorul nu s-a umplut pînă la refuz, mai rămînînd locuri libere pe peluza dinspre tabelă.

Arbitru din Vîlcea

 Înainte de partidă, gazdele au reclamat faptul că Mioveniul va veni să se apere la Arad, însă lucrurile nu au stat deloc aşa, şi argeşenii au făcut un joc foarte bun.
 Meciul a fost arbitrat de Cătălin Buşi din Rm. Vîlcea, care a fost ajutat la cele două linii de Raul Ghiciulescu din Lugoj şi Andrei Nicolae din Timişoara.

Patru galbene

 Observatori au fost delegaţi la acest joc Ştefan Szliaghi din Satu Mare şi Dumitru Paraschiv din Severin. Rezervă de arbitri a fost Vladimir Nagy din Aiud.
 Centralul a acordat în a­ceastă partidă patru galbene, două gazdelor în repriza secundă şi do­uă oaspeţilor, unul în prima parte a jocului şi altul în minutul 90.

Galben la penalti

 La UTA, Curtuiuş a văzut galben pentru că l-a lovit în săritură pe Gugu, fază la care putea lua şi roşu pentru că i-a spart nasul argeşeanului, iar Gligor a fost şi el avertizat la faza de la 11 m.
 La Mioveni, Boboc a luat galben pentru ţinere, după ce Biceanu a pierdut mingea în faţa lui, iar Edi Stoica a fost avertizat în final pentru că a şutat în minge după fluierul arbitrului.

Nu au jucat deloc

 Pe banca de rezerve a gazdelor au rămas pînă la finalul partidei portarul Vasile Barna şi jucătorii de cîmp Richard Filaret, Michel Vlad şi cristian Costin.
 De partea cealaltă, la Mioveni, au făcut degeaba deplasarea la Arad portarul Octavian Popescu şi jucătorii de cîmp Bogdan Vişa, Daniel Iancu şi Eduard Florescu.

Stancu, la debut

 Cei trei jucători Under 21 folosiţi de gazde în acest meci au fost Bogdan Burlă (născut 1996), Ionuţ Tănase şi Denis Man (ambii născuţi 1998). Ultimii doi au fost schimbaţi cu Amir Jorza (1999) şi Albert Stahl (1999).
 La Mioveni, jucători Under 21 au fost Andrei Tirică (născut 1996), Robert Boboc (1995) şi Ionuţ Rădescu (1995). Primului i-a luat locul, în finalul primei părţi, Bogdan Stancu.

Patru meciuri fără gol primit

 În echipa argeşeană s-a aflat la primul joc, în acest an, fundaşul dreapta, Bogdan Stancu. Acesta l-a înlocuit pe Tirică, accidentat, şi a jucat în repriza a doua foarte bine.
 Pentru CS Mioveni a fost al patrulea joc fără înfrîngere şi fără gol primit: 1-0 cu Satu Mare, 0-0 la Călăraşi, 1-0 cu Tărlungeni şi, acum, 0-0 la UTA.    

Rezultate în weekend

 Liga a III-a : FC Voluntari II - CS Mioveni II 2-2 (1-1)
Au marcat: Nica (7), Diaconu (50) / Iamandi (27), Neacşu (55)
 Liga a III-a: Flacăra Moreni -Atletic Bradu 1-1 (1-0)
Au marcat: Acasandrei (24) / I. Tameş (70 - pen.)

S.Mihai

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:Cod:* Code


Vizualizari: 1708

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info