Curierul Zilei - Doar egal cu o nou-promovată!
PRIMA PAGINA

*** Peste un milion de contribuabili, în Spaţiul Privat Virtual     *** ️21 de persoane munceau la negru      *** Gunoiul trebuie pus în saci diferiţi!      *** Euro creşte la sfîrşit de săptămînă     *** Pompier argeşean, campion naţional     *** Jandarmi în acţiune pe durata slujbelor religioase    *** 12 proxeneţi reţinuţi    *** Percheziţii la hoţii din Miceşti    *** Le-a dispărut fata de acasă    *** A zburat prin aer cu maşina şi a scăpat nevătămat!     *** Momitoarele grele, ideale pe ape curgătoare     *** Monturi de pescuit la crap în Delta Dunării     *** Misiune grea în Capitală     *** Cupa Lalelelor, la Bazinul Olimpic     *** Fotbal la TV în week-end     *** Barajul de promovare în iunie     *** Bilete online la meciurile din Norvegia şi Malta     *** Putere, flexibilitate şi reguli!    *** Sfinţii zilei     *** BlackBerry Messenger se desfiinţează în curînd    *** CIORBĂ RĂDĂUŢEANĂ    *** Evenimente 20 aprilie de-a lungul vremii    *** Aceşti români fantastici    *** „Fraţii Sisters“ şi „Minte-mă frumos în Centrul Vechi“    *** „Nepoţii lui Tănase“ vin la Piteşti     *** Liga Campionilor1,4 tone de deşeuri adunate din Lacul Prundu    *** 1,4 tone de deşeuri adunate din Lacul Prundu    *** Au rămas fără drujbe    *** Mîine este Paştele la catolici    *** Ortodocşii sărbătoresc Floriile    *** Tîrg de Florii la Cîmpulung   

 Publicitate pdf
Doar egal cu o nou-promovată! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 26 septembrie 2016

Liderul s-a încurcat pe propriul teren

Doar egal cu o nou-promovată!

 

 SCM Piteşti, liderul seriei a treia, a făcut vineri seară primul pas greşit în acest tur de campionat,după ce a terminat la egalitate, 1-1, confruntarea de pe propriul teren cu nou-promovata Flacăra Moreni.     

Confruntarea dintre cele două echipe a fost la discreţia argeşenilor, care s-au precipitat la finalizare şi au ratat din toate poziţiile. După o prima repriză dominată copios de gazde, argeşenii au rămas în zece oameni, Albu văzînd direct cartonaşul roşu, în urma unei altercaţii cu un adversar. Chiar şi în inferioritate numerică, piteştenii au pus presiune pe adversar şi au reuşit să-şi creeze foarte multe ocazii de a deschide scorul. Insistenţa gazdelor se putea concretiza şi pe tabela de marcaj. În minutul 74, David a scos un penalti, însă a ales varianta unei scăriţe, în detrimentul unui şut în forţă, şi a ratat acea lovitură de pedeapsă. Contrar cursului jocului, Flacăra Moreni a reuşit să deschidă scorul prin Negrea, după o greşeală a portarului Udeanu. Alb-violeţii au reuşit să restabilească egalitatea cu două minute înainte de finalul timpului regulamentar prin căpitanul George Cotigă, care a marcat cu un şut din interiorul careului. Argeşenii au avut şansa de a obţine toate punctele, însă şutul lui Năstăsie a trecut milimetric pe lîngă bară laterală.
SCM Piteşti: Udeanu - Şandru, Panait (min. 85 Murineanu), Cotigă, Deaconescu - Andrei David (min. 80 Serbanică), Anghelină, Năstăsie, Şerban (min. 71 Oancea - Albu, Grecu. Antrenor: Nicolae Dică
Flacăra Moreni: Halcu - D. Matei, Acasandrei, Pîrvu, Tronaru (min. 60 Palamariu) - L. Plăcintă, M. Plăcintă - Drăgan, Rogojină (min. 75 Nedelcu), Negrea - Iliescu (min. 87 Ene). Antrenor: Gabriel Paraschiv
Arbitri: Valentin Porumbel (Olteniţa), Aurelian Toie (Bucureşti), Cristian Măndiţă (Tunari)
Observatori: Florin Duinea (Craiova), Felix Grigore (Bucureşti)
Stadion: Nicolae Dobrin. Spectatori: 1.000
Cartonaşe galbene: Panait, David, Oancea, Năstăsie, Grecu, Anghelină, Şandru/Mihai Plăcintă, Iliescu, Acasandrei.
Cartonaş roşu: Marius Albu, minutul 44.

Filmul meciului

Min. 7: Grecu îi pasează lui Panait în careu, însă şutul acestuia trece peste transversală.
Min. 20: Drăgan nu îl poate învinge pe Udeanu din 2 metri!
Min. 29: Grecu trimite cu capul peste poartă, în urma unei lovituri de colţ executate de David.
Min. 39: Centrare în careu, Cotigă trimite cu capul spre poartă, însă Halcu scoate de sub transversală.
Min. 42: Năstăsie trimite un şut în forţă de la 25 m, dar portarul oaspeţilor scoate miraculos.
Min. 44: Marius Albu vede direct cartonaşul roşu, după o altercaţie cu un adversar.
Min. 46: Anghelină centrează perfect în careu, iar David, din 2 m, singur cu portarul, încearcă o scăriţă, şi Halcu reţine.
Min. 68: Anghelină centrează în careu, iar Şerban trimite cu capul în portar.
Min. 73: David este faultat în careu, centralul indică penalti, însă David alege o scăriţă în locul unui şut în forţă. Balonul este reţinut fără probleme de Halcu, care a rămas în picioare.
Min. 78: Oancea din interiorul careului trimite în bara laterală, mingea revine în careu, însă Acasandrei reuşeşte să respingă din faţa porţii şutul lui Grecu!
Min. 81: 0-1 - Lovitură liberă de la 40 m, Udeanu iese greşit din poartă pînă la linia de 16 m, iar Negrea trimite în plasă din interiorul careului.
Min. 88: 1-1 - Cotigă restabileşte e­galitatea cu un şut din interiorul careului.
Min. 90: Năstăsie trage milimetric pe lîngă poartă din interiorul careului.

Culisele meciului SCM Piteşti - Flacăra Moreni 1-1

Arbitraj slab

Centralul Valentin Porumbel a reuşit să enerveze ambele echipe prin prestaţia din teren. Pe parcursul celor 90 de minute, centralul din Olteniţa a acordat 10 cartonaşe galbene şi unul roşu, deşi per ansamblu nu a fost un joc cu durităţi. Argeşenii au încasat şapte galbene şi un roşu, fapt care l-a nemulţumit pe Nicolae Dică: la finalul întîlnirii i-a cerut socoteală centralului pentru această manieră de arbitraj.

Două galerii de la Moreni

Flacăra Moreni a fost susţinută la Piteşti de două galerii, ce au fost distribuite de forţele de ordine în cele două peluze ale arenei. Pe parcursul întîlnirii, suporterii oaspeţilor şi-au încurajat favoriţii şi nu au creat nici un fel de probleme forţelor de ordine. Suporterii sînt foarte ataşaţi de echipa din Moreni şi au organizat pe pagina de facebook a clubului o acţiune prin care au strîns bani pentru a cumpără echipament jucătorilor!

Fotbaliştii Mioveniului, la meci

Profitînd de faptul că urmau să joace ieri în deplasarea de la Chindia Tîrgovişte, mai mulţi fotbalişti de la CS Mioveni au venit vineri la stadionul Nicolae Dobrin pentru a urmări confruntarea dintre SCM Piteşti şi Flacăra Moreni. Jucătorii galben-verzi au urmărit această partida întrucît SCM Piteşti poate fi adversarul din turul 5 al Cupei României, care se va juca în perioada 4-5 octombrie.

Preşedintele Chindiei, în tribune

Marcel Ghergu, fost jucător la FC Argeş şi preşedintele executiv al clubului Chindia Tîrgovişte, liderul ligii secunde, a fost şi el prezent la partida de vineri. Oficialul clubului tîrgoviştean a urmărit meciul alături de Gabi Alexe, directorul de organizare al SCM Piteşti, şi de foştii fotbalişti Jean Barbu, Vasile Popa, Paul Ciobanu şi Marius Priseceanu. La finalul întîlnirii, conducătorul clubului dîmboviţean a spus că argeşenii meritau să cîştige, însă fotbalul te pedepseşte dacă îl tratezi la mişto, aluzie la felul în care David a executat acel penalti.

Udeanu a gafat

Portarul piteştenilor, Andrei Udeanu, a greşit decisiv la golul marcat de Flacăra Moreni. Goal-keeperul argeşean nu avea de ce să iasă din poartă la acea fază, întrucît în careul de 16 metri mai erau şi alţi jucători argeşeni care puteau respinge balonul. În afară de această greşeală, Udeanu a mai avut o ieşire greşită pe o centrare în careu, fază care, din fericire, nu s-a lăsat cu gol în poarta piteştenilor. Alături de David, care a bătut la mişto acea lovitură de la 11 m, şi de Albu, care şi-a lăsat echipa în zece oameni, pot fi consideraţi vinovaţii morali pentru acest rezultat de egalitate.

Meciul, văzut de antrenori

Dică: „Rezultatul mă supără“

Nicolae Dică, antrenor SCM Piteşti: „Felicitări pentru a doua repriză! Chiar dacă am jucat în zece oameni, am dominat jocul. Cred că am avut peste 15 ocazii de gol. Am ratat şi un penalti. Singurul lucru care mă supără este rezultatul. Băieţii au avut atitudine, chiar dacă am jucat al cincilea meci în 14 zile. Nu s-a văzut nici o secundă că am jucat atîtea meciuri. Am fost pregătiţi fizic pentru acest meci. Am fost chiar peste cei de la Moreni, care au jucat o dată la săptămînă. Asta este un lucru pozitiv. I-am avertizat pe băieţi că este doar începutul de campionat şi că avem mult de muncă pînă cînd vom îndeplini obiectivul. Au fost faze în care mingea nu a vrut să intre în poartă. Am ratat şi acel 11 m. Cred că, dacă aveam mai multă concentrare la finalizare, ne impuneam. Dacă eram mai atenţi, puteam să marcăm 4-5 goluri. Momentul psihologic a fost la ratarea acelui 11 m de către David. Era minutul 75. Golul lor a venit din nimic. Nu este uşor să joci în zece oameni şi echipa adversă să ajungă o singură dată la poartă. Este un lucru pozitiv. Ăsta este fotbalul! Trebuie să trecem cît mai repede peste acest rezultat şi să cîştigăm meciul de la Voluntari“.

Paraschiv: „Un punct nesperat“

Gabriel Paraschiv, antrenor Flacăra Moreni: „Am obţinut un punct nesperat, iar spre sfîrşitul jocului puteam pierde. Din păcate, jucătorii mei nu s-au adaptat la nivelul Diviziei C. Nu am avut atacuri cînd adversarul a rămas în inferioritate numerică. Am marcat acel gol la acea fază fixă, dar după aceea am trecut prin mari emoţii. Adversarul a ratat foarte multe ocazii de a marca. Suporterii au fost alături de noi, dar noi nu am putut să-i bucurăm cu o victorie. În fotbal, dacă joci bine, este imposibil să nu aduni puncte. SCM Piteşti mi s-a părut o echipa foarte bună, care, în opinia mea, este principala favorită la cîştigarea seriei“.

      M.Duinea

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:Cod:* Code


Vizualizari: 2181

Comentarii (6)
Scris de PIT in 28-09-2016 20:45 - Vizitator
 
 
Scm-ul reprezinta multa vrajala!
 
Scris de sandu` in 28-09-2016 09:29 - Vizitator
 
 
SCM cea mai frumoasa gluma politica! 
Argesul cel adevarat a murit de mult timp! 
La multi va cam prieste acest SCM si va doresc sa sustineti si in cupele europene! 
Sa dim seriosi, atata nesimtire pe autoritati care promit verzi si uscate!  
Nu se face niciun demers ca FC Arges sa revina pe scena fotbalistica si totul e un teatru ieftin ca a fost an electoral.  
SCM, SCM, SCM, o sa strigati mult si bine in C !!!! La revedere!
 
Scris de Conica in 27-09-2016 23:07 - Vizitator
 
 
E o situatie foarte urata si e neplacut ca la Mioveni se poate. Din pacate in Pitesti se cam bate joc! Domnul Jonica e bine sa ia lectii de la domnul Jorjescu in materie de fotbal!
 
Scris de argesescu in 27-09-2016 09:31 - Vizitator
 
 
daca se dorea atat de mult promovarea si ca acest club sa devina FC Arges, in mod sigur se faceau transferuri de nivelul ligii 2. 
este o minciuna tot ce se petrece cu acest SCM...praf in ochi din partea autoritatilor. 
cand cumparati domnilor palmaresul si brandul FC Arges? daca mai mintiti mult in mod sigur Dica va pleca de la echipa.
 
Scris de argesfan in 26-09-2016 10:34 - Vizitator
 
 
oaspetii cu 2 galerii si gazdele cu 50 de suporteri....pai dc nu inchiriaza partidul o galerie pt aplaudacul sef...c?a ti adus la meci un nr egal de supoarteri cu al oaspetilor....ce iubeste pitestiul,aceasta echipa
 
Scris de Alin in 26-09-2016 00:23 - Vizitator
 
 
Asa e cand ti se urca vedetismul la cap. Dica trebuie sa.i trezeasca , altfel e de rau. Udeanu nu e portar de Pitesti, este foarte slab, instabil emotional, anul trecut, din cauza lui s.a pierdut promovarea, a gresit grav la ambele goluri ale Afumatilor la Pitesti. Lucru decisiv la final de sezon. O alta problema: va pla e sa jucati cu stadionul gol? Pai aveti nocturna si voi jucati vinerea? Cine sa vina la meciuri? Tatamare? Ce naiba conducere de cacao are clubul asta? Cum atrageti lumea la stadion?
 

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info