Curierul Zilei - Mioveniul a urcat pe locul 3!
PRIMA PAGINA

*** Rezultate slabe la simularea evaluării     *** ️Peste 5.000 de fermieri şi-au depus cererile la APIA     *** Transportatorii români protestează la Strasbourg     *** 60.000 de elevii vor primi mere     *** Proiect pentru tinerii din Mioveni      *** Sfinţii zilei      *** Alături de prieteni şi familie!     *** Ruladă de porc cu ciuperci    *** Evenimente 26 martie de-a lungul vremii    *** Atelier de reciclare    *** Augustin Lucici, expoziţie în Italia!    *** Ansamblul Dorul la Forumul European al Roboticii     *** Concert pentru vibrafon şi orchestră      *** Inginer mort pe stradă, în drum spre serviciu     *** Reţinut că a încălcat iar ordinul de protecţie     *** Gol puşcă, pe Bulevardul Pardon     *** Trei maşini lovite de un şofer neatent     *** Lovit de maşină cînd traversa pe trecere!     *** Avansări în grad de Ziua Poliţiei Române     *** A revenit Siriscevic     *** Doar 1 punct, deşi meritau 3!     *** „Am pierdut două puncte!”    *** „Sîntem pe drumul cel bun”    *** Victorie obţinută cu emoţii!    *** Rezulatete primei etape din preliminarii Euro 2020    *** 23 de medalii la Naţionale    *** CS Dacia Mioveni s-a întors cu 6 medalii de la CN de Înot de la Bacău    *** Demisii şi rezultate bombă!   

 Publicitate pdf
Mioveniul a urcat pe locul 3! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 31 octombrie 2016

Liga a II-a, etapa a 14-a: Galben-verzii au învins cu 4-1, la Clinceni

Mioveniul a urcat pe locul 3!

 

 CS Mioveni trece printr-o perioadă foarte bună, fără doar şi poate, echipa an­tre­nată de Alexandru Pelici ajungînd, cel puţin pînă azi, pe locul al treilea al clasamentului, la trei puncte distanţă de ocupanta locului 2 cu care are meci direct etapa următoare şi la 6 puncte de lider.

Sîmbătă, galben-verzii au spulberat pe Academica Clinceni în deplasare, scorul final fiind 4-1. Argeşenii au început mai greu jocul, şi primul sfert de oră a aparţinut gazdelelor, acestea avînd iniţiativa şi creîndu-şi două situaţii de poartă. Apoi însă, oaspeţii au echilibrat şi încet-încet au trecut la conducerea jocului. Florescu a dat startul fazelor de poartă ale Mioveniului, cu un şut de la 15 m puţin pe lîngă. Apoi, Ayza a înscris, însă golul a fost anulat, eronat, spunem noi, pe motiv de off-side. Rădescu l-a încercat şi el pe Matache, însă portarul a fost la post. În minutul 33, Gugu deschide scorul, după un şut, respins în faţă al lui Florescu din lovitură liberă. În minutul 35, Rădescu este faultat în careu, dar nu se dă penalti, iar în minutul 38, Galan trimite puţin pe lîngă, după o fază de atac a oaspeţilor. Scorul a  fost majorat în minutul 39 de Rădescu, acesta încununîndu-şi astfel o evoluţie bună. După pauză, în minutul 56, Popescu îşi salvează echipa, scoţînd senzaţional din vinclu mingea şutată din lovitură liberă, pentru ca, două minute mai tîrziu, Năstăsie să marcheze pentru 0-3, după ce, în prealabil, Florescu a trimis în bară. De altfel, Florescu a făcut şi el un meci bun şi putem spune că merita şi el un gol în acest joc. În minutul 66, gazdele reduc din handicap, după o fază controversată, jucătorii oaspeţi susţinînd că mingea reluată de Marin nu a trecut linia porţii. Apoi, Năstăsie trage milimetric pe lîngă, de la 18 m, Nilă este şi el la un pas de gol, dar Matache scoate in extremis, pentru ca următoarea fază să-i aparţină lui Rădescu, care nu a nimerit cu puţin spaţiul porţii după o centrare a lui Nilă. Florescu mai ratează şi el o ocazie bună, după care Vişa îşi salvează echipa de la un gol, ca şi făcut, cu o intervenţie de pe linia porţii. Scorul final a fost stabilit de Nilă, după o acţiune proprie încheiată cu finalizare în mare stil. Cele trei puncte obţinute la Clinceni vin să încununeze o săptămînă bună pentru CS Mioveni, care a început cu o remiză la Metalul Reşiţa şi a continuat cu o calificare în optimile Cupei, obţinută la Satu Mare. Iar cu această victorie echipa argeşeană a urcat pînă pe locul 3 al clasamentului şi va rămîne aici, cel puţin pînă astăzi, cînd va juca Foresta Suceava.

 Academica Clinceni - CS Mioveni 1-4 (0-2)

Au marcat: Marin (66) / Gugu (33), Rădescu (39), Năstăsie (58), Nilă (93)
 Academica: Matache - Venţer, Niţu, Marian Marin, Florin Ştefan - Udrea, Costin Gheorghe (58 Cocîrlă) - Coman (75 Botean), Predescu, Fota (46 Cojnea) - Antohi. Antrenor: Adrian Ene
 Mioveni: Popescu - Tirică, Gugu, Vişa, Edi Stoica - Biceanu, Galan - Rădescu, Florescu (80 Iamandi), Ayza (66 Alin Popa) - Năstăsie (72 Nilă).
Arbitru: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova)
Cartonaşe galbene: Udrea (75) / Edi Stoica (90)

Cum s-au marcat golurile:

 0-1, min. 33: Florescu trage din lovitură liberă, de la 18 m, central, Matache respinge în faţă, Gugu se desprinde de marcaj şi împinge mingea în poartă
 0-2, min. 39: Rădescu primeşte o pasă de la Galan, pe dreapta, intră singur în careu şi înscrie
 0-3, min. 58: Florescu scapă pe contraatac pe dreapta, intră în careu, trage la colţul lung, mingea loveşte bara şi ricoşează în centrul careului de unde Năstăsie o trimite în poarta goală
 1-3, min. 66: gazdele centrează din lovitură liberă, de pe dreapta, la colţul lung, de unde Marin împinge balonul în plasă din 2 m de lîngă Gugu
 1-4, min. 90+3: Nilă scapă pe contraatac, intră singur în careu, întoarce un adversar şi trage pe lîngă portar

Filmul meciului

 min. 8: Coman centrază pe jos, de pe dreapta, iar Tirică respinge în ultimul moment din faţa lui Antohi, care se pregătea să trimită mingea în poartă.
 min. 11: Predescu pe centru, de la 18 m, trage pe jos, mingea trece peste poartă.
 min. 20: Mioveniul recuperează un balon, Florescu preia şi apoi trage de la 25 m, pe jos, puţin pe lîngă
 min. 22: Edi Stoica centrează de pe stînga, Ayza reia cu capul în plasă, însă golul este anulat pe motiv de off-side.
 min. 23: Combinaţie frumoasă între Rădescu şi Năstăsie, primul trage apoi de la 16 m, însă mingea este trimisă slab, pe centru, iar portarul prin­de.
 min. 33: 0-1!
 min. 35: Rădescu cere penalti, după ce Matache scapă un balon şi îl atinge pe jucătorul Mioveniului în momentul cînd a vrut să preia.
 min. 38: Atac al Mioveniului, mingea trece pe traseul Florescu - Năstăsie - Galan, ultimul trage de la 18 m central, pe lîngă.
 min. 39: 0-2!
 min 56: Gheorghe trage direct pe poartă din lovitură liberă de pe stînga, executată la colţul scurt, dar Popescu scoate senzaţional
 min. 58: 0-3!
 min. 66: 1-3!
 min. 69: Contraatac al oaspeţilor, Rădescu îi pasează pe stînga lui Năstăsie, iar acesta trage milimetric pe lîngă, de la 18 m.
 min. 76: Nilă, de pe partea dreap­tă, din careu, aproape de linia de fund, şutează direct la colţul scurt, de unde Matache respinge in extremis în corner.
 min. 77: Nilă centrează de pe dreapta, iar Rădescu şutează din careu milimetric pe lîngă
 min. 79: Florescu trage din poziţie bună, de la 16 m, pe jos, portarul reţine
 min. 80: Vişa respinge senzaţional, de pe linia porţii, şutul lui Butean de pe dreapta.
 min. 90+3: 1-4!

Culisele meciului

Asistenţă redusă

 Aproximativ 30 - 40 de persoane au asistat, sîmbătă dimineaţă, la Clinceni, la meciul echipei gazdă cu Mioveniul, iar la final, au plecat toţi dezamăgiţi.
 Vremea a fost răcoroasă, la ora partidei, termometrele arătînd în jur de 13 grade Celsius, însă vîntul bătea destul de tare.

Modificări în echipă

 Faţă de echipa cîştigătoare folosită în Cupă, Pelici a făcut şi cîteva modificări la acest joc: portarul Popescu revenind între buturi, Tirică jucînd fundaş dreapta, Edi Stoica evoluînd fundaş stînga, Galan intrînd titular la mijlocul terenului, Florescu apărînd şi el în primul unsprezece, la fel ca şi Năs­tăsie.
 De altfel, dintre aceştia, Stoi­ca, Florescu şi Năstăsie nici nu au fost în lotul deplasat la Satu Mare.

Gugu, primul gol al sezonului

 Costinel Gugu a marcat primul său gol din acest sezon pentru CS Mioveni. Fundaşul se află astfel la a doua reuşită pentru galben-verzi, după ce a dat un gol şi sezonul trecut, în partida de la Rm. Vîlcea
 Ionuţ Rădescu a înscris al doilea gol al său din acest campionat, după ce mai marcase unul în partida cu ASU Poli Timişoara.

Nilă a spart gheaţa

 Cosmin Năstăsie a aşjuns la cota 6 în clasamentul marcatorilor, atacantul marcînd, sîmbătă, golul de 3-0 al echipei argeşene, după ce ultima oară marcase în jocul cu Brăila de la Mioveni
 Andrei Nilă a spart şi el gheaţa în acest campionat, înscriind în finalul partidei golul de 4-1, după o acţiune personală, finalizată frumos, cu dribling şi şut pe lîngă poartar.

Stancu, doar rezervă

 Pe banca de rezerve a gazdelor au rămas, pînă la finalul partidei, portarul Andrei Crivăţ şi ju­cătorii de cîmp Alexandru Chebac, Răzvan Dogaru şi Laurenţiu Olea.
 De partea cealaltă, la CS Mioveni au făcut degeaba deplasarea la Clinceni portarul Flavius Croitoru şi jucătorii de cîmp Bogdan Stancu, Marius Tomozei şi Marius Staicu.

Patru jucători U 21

 La Academica Clinceni, jucători UNDER 21 au fost l acest meci Florin Ştefan (născut 1996), Nicuşor Fota (născut 1996), Marius Coman (născut 1996), în repriza a doua mai intrînd şi Marian Gojnea (născut 1997), Mihai Butean (născut 1996) şi Marius Cocîrlă (născut 1996)
 La galben-verzi, au fost în acest joc fotbalişti Under 21 Andrei Tirică (născut 1996), Ionuţ Ră­descu (născut 1996), Eduard Florescu (1996), pe parcurs mai in­trînd şi Adrian Iamandi (născut 1995).

Arbitră din Tg. Jiu

 Arbitri au fost la acest meci  Viorel Nicuşor Flueran (Craiova) - Asistenţi: Doru Zamfir (Slatina) şi Ramona Doriana Udrea (Tîrgu Jiu). Rezervă a fost la acest joc Nicolae Brezoi din Bucureşti.
 Observatori au fost delegaţi la Clinceni Silviu Crîngaşu din Ploieşti şi Camelia Nicolae din Bucureşti.

S.Mihai

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:Cod:* Code


Vizualizari: 1776

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info