Curierul Zilei - Marii perdanţi ai Argeşului!
PRIMA PAGINA arrow Politic arrow Marii perdanţi ai Argeşului!

*** Trei noi săli de sport în Piteşti      *** Seminar împotriva abuzurilor copiilor     *** PASTILA de UMOR      *** Sistarea furnizării apei potabile în Municipiul Piteşti, cartier Găvana III     *** Primăria cumpără utilaje      *** Intrarea Maicii Domnului în Biserică     *** Concert-lecţie marca Florin Totan     *** Încă două cursuri gratuite la Centrul Cultural Mioveni      *** „Jurnal de război”, lansată la Tîrgul Gaudeamus      *** A ameninţat cu maceta ca să primească băutură     *** A plonjat cu maşina în rîul Tîrgului     *** Angajat de la Dacia dispărut de o săptămînă     *** Fraţii, sub control judiciar     *** Fumatul, factor principal în apariţia cancerului     *** Veteranul Ionuţ Butoi, portdrapel la paradă      *** FCSB va juca trei meciuri la Piteşti!     *** „Vom face spectacol!“     *** Sala Sporturilor ar putea primi finanţare      *** Olympic Gym Piteşti, pe podium la Campionatul Naţional de Gimnastică     *** 8 medalii la Campionatele Mondiale de lupte     *** Doar un punct, pentru echipele argeşene     *** Karate: Medalii pentru CS Dacia     *** Liga II, Etapa 17     *** Liga Naţiunilor    

 
Marii perdanţi ai Argeşului! Imprimare E-mail
(6 voturi)
marţi, 13 decembrie 2016
Index Comentarii
Marii perdanţi ai Argeşului!
Pagina 2

Marii perdanţi ai Argeşului!

 

 Tudor Pendiuc, Andrei Gerea şi Ion Popa pot fi consideraţi marii per­danţi ai acestor alegeri. Asta pentru că, din da­tele provizorii pe care le avem, Tudor Pendiuc a ratat postul de sena­tor, iar Andrei Gerea pe cel de deputat. Ion Popa, pentru că filiala libe­ra­lilor din Argeş a scos un scor sub aştep­tări la acest scrutin, şi-a dat demisia din funcţia de preşe­dinte al PNL Argeş 

Potrivit datelor Biroului Electoral de Circumscripţie Argeş, du­pă centralizarea a 505 secţii de votare, din 520, rezultatele indică un procent de 58,93 la Cameră pentru PSD şi 58,84 la Senat. Un scor sub aşteptări au avut cei de la ALDE Argeş şi cei de la PNL Argeş. Ca urmare a faptului că scorul scos la votare a fost în Argeş sub aşteptări, Ion Popa şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al filialei.
La Camera Deputaţilor, potrivit ultimelor date pe care leavem, PNL a obţinut 24.817 de voturi, adică 12,43%, iar la Senat, PNL a obţinut 25.156 de voturi, adică 12,60%. În ambele situaţii, liberalii argeşeni au obţinut sub 25%, ceea ce înseam­nă că nu şi-au atins obiectivul şi nici n-au scos patru parlamentari, ci doar doi.

Andrei Gerea nu va deveni deputat

În ce priveşte rezultatele ALDE Argeş, la Cameră, din rezultatele parţiale, ALDE a obţinut 12.788 de voturi, adică 6,40%, iar la Senat, 13.911 de voturi - 6,97%. Un scor sub aşteptări, care nu conferă, cel puţin acum, înainte de centralizarea finală a rezultatelor, în judeţul nostru, partidului un post de deputat. Astfel, după trei man­date de parlamentar, Gerea se pare că nu l-a prins pe al treilea acum. Am discutat, ieri, despre aceste rezultate obţinute, cu Andrei Gerea, care ne-a precizat: „Rămîne de văzut dacă e perdant, în sensul mandatului. Trebuie să aşteptăm să vedem ce zice şi BEC. Organizaţia rămîne puternică, a obţinut peste media naţională a partidului“. 

Tudor Pendiuc nu a ajuns senator

După mai multe manda­te de primar, Tudor Pendiuc n-a obţinut la acest scru­tin mandatul pentru care a candidat, cel de senator.  Am luat legătura telefonic cu el şi ne-a pre­­­­cizat: „Lucrurile sînt în analiză. Prefer să comentez după o analiză la rece, şi nu la cald“.

Ion Popa a demisionat

Ieri, Ion Popa şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte. L-am sunat să-l întrebăm despre acest lucru, iar acesta ne-a spus: „Mi-am dat demisia (n.r. - din funcţia de preşedinte PNl Argeş), pentru neatingerea obiec­­tivului stabilit.  Avem un BPN şi se va decide mîine (n.r. - astăzi) ce vom face mai departe“. Deci ieri nu se ştia cu exactitate cine va prelua conducerea interimară. La nivel central, Alina Gorghiu şi-a depus luni mandatul de şef al formaţiunii liberale, declarînd că acesta era „singurul gest“ pe care îl putea face după eşecul partidului său în alegeri.

A.Dumitru
 


Vizualizari: 7028

Comentarii (20)
Scris de Iaca cui in 15-12-2016 11:37 - Vizitator
 
 
ALDE gerea: ti-a facut-o Pendiuc. 
De, unde nu-i cap... 
Pai tu p-ala vroiai să-l bagi in parlament? 
Nu pot să zic cum ești dar ești mai p... decât ne așteptam! 
Bine că n-ai intrat, si fa bine si nu mai catinda pe nicăieri!
 
Scris de ghita in 14-12-2016 07:21 - Vizitator
 
 
drum bun catre coliba cu asi .
 
Scris de Vasile Pena in 14-12-2016 01:22 - Vizitator
 
 
Un mare ? ,ALDE a trecut pragul
 
Scris de Tudor in 14-12-2016 00:41 - Vizitator
 
 
Putem rasufla usurati : Am scapat de acesti oameni.Pendiuc are calendarul incarcat de DNA iar ceilalti doi :Iani poate repara daciile pe care le a bisnitarit cu seful lor Bisnitarul nr 1 Stroe iar gerea la sevice la sotie Succes
 
Scris de Ghita Pristanda in 14-12-2016 00:42 - Vizitator
 
 
Nu am ce comenta la adresa domnilor Gerea si Popa, insa fostul primar a sperat sa obtina o imunitate parlamentara! Domnul Pendiuc crede ca a avut mari realizari in Pitesti, dar tot timpul s-a folosit de foloasele primite de la partid si de pe urma fondurilor europene. Justitia a demonstrat ca este un om penal. Din cauza dansului a distrus simbolul judetului si si-a batut joc de traditia si istoria FC Arges. Tot timpul a fost pe mana cu penalii si a facut afaceri cu ei. Sa va fie rusine domnule Pendiuc ca v-ati batut joc de pitesti si inca o data sa va fie rusine ca ati distrus FC Arges! Locul dvs este la puscarie nu in parlament! PSD-ul si-a dat seama la timp ca din cauza unora ca dvs isi prejudicia imaginea!
 
Scris de IANI in 13-12-2016 19:05 - Vizitator
 
 
Iani se vedea ministru de interne. Acum se poate autointitula ministru de interne la ..., Stefanesti dar acest lucru se poate daca il numeste pe Ionitescu sef de post.
 
Scris de misulica in 13-12-2016 14:30 - Vizitator
 
 
cand scapam de pendiuc si gerea ?
 
Scris de Ion in 13-12-2016 10:58 - Vizitator
 
 
Ion Popa Sa -si dea demisia din Senat. Nu din partid. Trebuia sa se treaca pe pozitia a 2-a, nu primul. A ingropat partidul. Acum vor prelua comanda vechii PDL -isti si se vor uni cu PMP. Cu un singur presedinte. basescu.
 
Scris de Carasco in 13-12-2016 10:12 - Vizitator
 
 
Cred ca postul de senator pentru Colibasi o sa-l obtina sigur...e vorba de domnul Pendiuc desigur !!! cat tupeu din partea lui !!!!
 
Scris de gicu in 13-12-2016 10:00 - Vizitator
 
 
ce-a facut domnul Gerea pentru salariatii de la Arpechim ?SI Pendiuc pentru Pitesteni ?
 
Scris de gicu in 13-12-2016 09:49 - Vizitator
 
 
poate in acumvor sa ne spuna sinoua ce-a facur Pendiuc si Gerea pentru Pitesteni respectiv argeseni?
 
Scris de Maria Georgescu in 13-12-2016 09:06 - Vizitator
 
 
Gerea a distrus Arpechimul ca si ministru. Rusine Gerea ca te vroiai deputat.
 
Scris de argeseanu in 13-12-2016 08:44 - Vizitator
 
 
Referitor la Gerea. Cand pui pe lista nr. 1 pe Pendiuc ce rezultate speri sa ai? Te amesteci cu taratele, temananca porcii.
 
Scris de nelu in 13-12-2016 08:37 - Vizitator
 
 
ion popa oricum juca pentru psd
 
Scris de vasile in 13-12-2016 08:35 - Vizitator
 
 
sunt fericitca pendiuc a pierdut
 


 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics


Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info