Curierul Zilei - Unde mai găsiţi locuri, de Revelion
PRIMA PAGINA

*** A scăzut rata inflaţiei     *** PASTILA de UMOR      *** Românii vor să facă Revelionul în ţară     *** 2,5 milioane de leduri în aranjamentele festive de Sărbători     *** Legătura dintre tehnologie şi artă, făcută de 5 artişti      *** „Femeie în război”, la Cinema „Bucureşti”     *** Profesorul Constantin I. Năstase este iniţiatorul unei colecţii muzeistice     *** Atenţionări de la pompierii din Mioveni     *** Cinci persoane, reţinute pentru furt şi tăinuire     *** A stat 3 zile în casă cu fratele ucis!     *** Autopsierii, condamnaţi cu suspendare     *** Incendiu la Alpitex!     *** Localii au confiscat căruţele rromilor     *** Liga Naţiunilor     *** „Echipa stă bine în clasament!“     *** 5 egaluri şi 5 roşii     *** Meci demonstrativ cu Colegiul Brătianu     *** Vlad Mariea luptă pentru podium!     *** 8 medalii la Târgu Secuiesc     *** Mircea Sibiceanu, premiat la două competiţii!    

 
Unde mai găsiţi locuri, de Revelion Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 27 decembrie 2016

Oferte de ultimă oră

Unde mai găsiţi locuri, de Revelion

 

 Cei care nu s-au decis încă unde vor petrece Revelionul au acum ocazia, pe ultima sută de metri, să mai aleagă din lista restaurantelor şi a localurilor care mai au cîteva locuri disponibile. Oricum, trebuie să vă grăbiţi, deoarece mai sînt doar cîteva zile pînă la cumpăna dintre ani!

 Restaurant Forever: 225 lei/persoană. Aperitiv rece: trandafir salam Sinaia, tartină cremă Philadelphia cu file de anşoa, rulou şuncă de Praga cu mozzarella, aspic de curcan, şunculiţă ţărănească, frigăruie doboş fantezie cu strugure, frigărui din chifteluţe, caşcaval, roşii Cherry, raffaello de brînzeturi şi vişine, caşcaval, telemea, salată de crudităţi, corăbioară cu icre de crap, legume proaspete, măsline, mozaic. Aperitiv cald: file de somon la grătar cu salată de sfeclă roşie şi hrean. Sărmăluţe cu mămăliguţă, ardei iute şi smîntînă. Rulou din piept de pui cu mozzarella, roşii deshidratate şi sos de smîntînă. Cotlet de porc la cuptor în sos de vin şi rozmarin. Cartofi aurii şi salată de murături ţărăneşti. Tort, free bar şi şampanie. Muzică de petrecere live cu Formaţia Tradiţional Piteşti, cu soliştii Marilena Dobrin şi Marian Ghiţă.

 Bistro 27: 300 lei/persoană, aperitiv: millefeuille de gorgonzola cu mango şi crumble de măsline negre, mini coquille umplute cu spumă de smîntînă, somon afumat natur, capere şi icre de manciuria, ruladă de casă din piept de pui cu ganache de morcovi cu sumac, rulou de prosciutto crudo cu rucolla şi scale de parmezan, tartă crocantă umplută cu salată de ton şi ou de prepeliţă, barquette cu spumă de ţelină aromată cu şofran şi pui teriyaki, biscuite crocant din pîine de secară cu cremă fină de brînză şi pastramă de vită cu pesmet de funghi porcini, măsline mamouth şi legume proaspete infuzate cu mentă şi busuioc. Platou cu peşte: file de butterfish glazurat la cuptor, piure de conopidă aromat cu migdale crocante, varză de bruxelle tocată aromată cu ulei de nuci şi mentă, esenţă cu ulei de pesto genovese şi crumble de fistic. Fel principal: tronquer din muşchiuleţ de porc gătit în vid cu ierburi de provence şi usturoi copt, pulpă de raţă la cuptor glazurată cu dulceaţă de chilly, cartofi dauphinoisse gratinaţi cu brînză Cedar maturată, sos de zmeură cu funghi porcini şi reducţie de vin de Porto. Desert: tort de ciocolată cu vişine confiate. Free bar.

 Restaurantul The Prestige Ballroom Piteşti - grup peste 10 persoane 319 lei/persoană, grup peste 5 persoane 349 lei/persoană, tarif de persoană - 399 lei/persoană. Muzică cu Formaţia Monden.ro din Piteşti. Gustare Rece: Jeleu de portocale cu fructe de mare. Butoiaş de kiwi cu icre de somon. Tartă cu pastă de fois gras cu stafide şi caise confiate. Terină de curcan cu ulei de trufe în foietaj. Cuib cu ouă de prepeliţă. Pastă de şalău de nil cu lime şi capere. Turnuleţ de castravete cu frigăruie de gorgonzola cu nucă pralinată şi strugure. Coşuleţ de roşie cu pastă de brînză cu caşcaval afumat şi curcuma. Veneţiană cu tartar de somon fume cu creveţi în sos chilli. Salată italiană cu prosciuto, scali de parmezan, oţet balsamic, jeleu de sfeclă şi cotlet malaga. Involtini cu salvie şi caşcaval. Krakers cu brînză brie, strugure şi nuci caramelizate. Gustare Caldă: Somon Asiatic cu piure cu cartofi dulci şi mentă, cu biscuiţi de spanac, grapefruit roşu gratinat şi sos sweet chilli. Friptură: Piept de raţă royal pe varză roşie în vin cu nucă pralinată şi sos de portocale cu grand marnier. Ruladă de porc italiană cu cartofi duchesse cu busuioc şi nucşoară acompaniată de sos fin din brînză de capră şi sos de ardei cu portocale. Mix de salate cu dressing de portocale şi rodie. Desert: Parfe de ciocolată cu ghimbir caramelizat, ulei de portocale şi piper roşu. Băuturi All-Inclusive.

 Restaurant Castel: între 275 - 350 lei/persoană, în funcţie de locul la masă. Starter Privilege 2017, File de biban de mare în stil italian, Wellcome 2017, Prosecco VAL D’OCA Doc Blu Millesimato şi platouri de tartine cu pastă de brînză feta, somon fume şi icre roşii. Sărmăluţe pe cruton de mămăliguţă şi bacon crocant. Mix Grill Garini: butucel din muşchiuleţ de porc, pulpiţă de raţă confiată, costiţe de porc Gourmet. Desert: Tiramisu Castel la cupă. Băuturi răcoritoare - Free Bar, băuturi alcoolice. Program artistic cu: Formaţia Quasar Ro Band condusă de Adrian Marinescu, recital folclor Constantin Măgureanu, recital pop-dance Claudia Pavel (Cream). Copiii pînă în 12 ani achită 1/2 din tariful locului ales şi beneficiază de meniu pentru copii constînd în: Starter Privilege 2017, Crochete de pui cu două sosuri, hamburger Royal, desert: Tiramisu (fără cafea) cu fructe de pădure la cupă, răcoritoare (la discreţie).

 Hanul Românesc: 310 lei/persoană. Gustare românească: nufăr din salam de Sibiu, rulou din şuncă presată cu cremă de brînzeturi, tartă cu file de Anchoa, răcitură de curcan cu mozaic de legume, ou de prepeliţă în cuib de castravete, picioruşe de crab, coşuleţ cu salată de ţelină şi pui, şorici, frigăruie de roşii chery şi mozzarella, frigărui de camembert şi struguri albi, tartină cu icre roşii şi icre negre, mozaic de măsline marinate cu oregano, terină de pui, mix de legume. Peşte: Doradă pe pat de orez sălbatic cu legume mexicane. Cupă de şampanie. Sărmăluţe în foi de varză cu ardei iute, costiţă, smîntînă şi mămăliguţă. Ruladă de porc la cuptor cu cartofi franţuzeşti şi murături de casă asortate. Desert: îngheţată în trei culori. Fructe proaspete: pepene galben, ananas, struguri, banane, mere, portocale. Free bar şi bar cocteil. Nu va lipsi programul artistic.

 Restaurant Magic Trivale - 200 - 400 lei/persoană, în funţie de locul ocupat în salon. Ambientul este asigurat de Taraful de la Clejani, Constantin Enceanu şi Nistor Iosif Band. Meniu cu preparate alese, printre care: coşuleţ cu ouă de prepeliţă şi somon fume, carpacio de dovlecei cu brînză feta şi ierburi din grădină, ruladă de curcan cu mozzarella şi ardei copţi, ruladă de pui în pancetta cu dulceaţă de ceapă roşie, terină de porc în mantie de clătită, viţel în mantie de morcov cu alge nori şi mousse de sfeclă roşie, scampi îmbrăcaţi în cartofi serviţi la cupă cu sos chilli, trio de măsline marinate, tartă de foie gras şi glazură, roşii cu mousse de brînză, ruladă de caşcaval, somon marinat şi gratinat cu sos tzatziki pe pat de baby morcov şi brocoli acompaniat cui sos de grapefruit. Cupă de şampanie. Fel principal: pulpă de raţă confiată, pandişpan din porumb cu parmigiano şi varză roşie, dulceaţă de ardei iute, antricot de vită marinat cu cimbrişor şi ierburi de grădină, gratinat cu roşii proaspete, miere, măsline şi schalli de parmezan, cartofi gratinaţi, sos franţuzesc, salată magic. Desert: gateau imagique avec creme glacee. Free bar etc.

 Restaurant La Cetate: 295 lei/persoană, meniu diversificat şi free bar. Muzică cu trupa casei, Daniela Andrei Band.

 Club Hush: 249 lei/persoană, petrecere de Revelion cu meniul diversificat care include şi free bar.

 Restaurantul Cornul Vînătorului: Salon Modern - parter 350 lei/persoană, etaj balustradă - 300 lei/persoană, etaj fereastă - 250 lei/persoană. Salonul Regal: ring + loja 1 - 350 lei/persoană şi loja de la fereastră - 300 lei/persoană. Gustare rece: pancake cu sfeclă roşie, timbal de somon fume, tartină cu muşchi de vită, millefeuillier de morcov şi gorgonzola, toust cu pate de peşte afumat, burger crocant de cod negru, salată yakitori, batoane din muşchiuleţ de porc, suav de Philadelphia cu icre negre şi roşii, pan brioche cu foie gras de raţă şi teriyaki. Peşte: butterfish cu seminţe de mac, burete de spanac şi sos de dovleac, pulpă de raţă cu sos de mango, varză roşie şi rozmarin. Fel principal: turnedou de muşchi de vită cu sos Porto acompaniat de cartofi Duchess, ciuperci pleurotus şi salată tonică. Desert: prăjitură Guinness şi mousse de lime, cascadă de fructe. Produse bar. Salonul Belvedere - 200 lei/persoană, Salonul Oval - 200 lei/persoană, Salonul Vînătoresc - 220 lei/persoană şi Salonul Ciuleandra - 220 lei/persoană. Gustare rece: salată cu muşchiuleţ de porc, trufe de brînză de capră cu piper, telemea cu mac, feta cu verdeţuri, caleidoscop din şuncă presată şi ardei tricolor, icre de crap, pandişpan cu spanac şi brînză, tartină cu ou de prepeliţă şi somon fume, salam, babic, minifrigărui cu roşii cherry şi caşcaval afumat, măsline, burger crocant cu pui, muşchi file. Peşte: file de păstrăv la cuptor cu legume şi sos alb, sărmăluţe cu mămăliguţă, ardei iute, costiţă şi smîntînă. Fel principal: medalioane din muşchiuleţ de porc cu salsa bordelesa acompaniat de cartofi umpluţi cu caşcaval, roşie şi bacon. Desert: cheescake de mango. Fructe, cafea, produse bar. Salonul Business - 280 lei/persoană pentru grup 40 persoane şi Salonul Randez Vous - 250 lei/persoană pentru grup 25 persoane.

 Hanul Stejarul: 200 lei/persoană, cadru rustic cu mîncare tradiţională şi băutură pe gustul tuturor, alături de formaţia localului şi Coco de la Slatina. Aperitiv: Salam de porc, Tobă, Cartaboş, Şuncă ţărănească, Piftie, Caşcaval, Roşie, Telemea, Castravete, Măsline, Chifteluţe, Salată de boeuf, Icre pe lămîie, Şorici, Pîrjoală de peşte. Sărmăluţe cu mămăliguţă, varză şi ardei iute. Friptură: Cotlet de porc cu garnitură de cartofi ţărăneşti, ornat cu murături. Desert: Prăjitură de casă. Cafea la discreţie. Băuturi alcoolice şi răcoritoare la discreţie: Coca cola, Fanta, apă minerală şi plată, palincă, vişinată, ţuică, vin (alb / roşu), cafea. Şampanie 100 ml de persoană.

Restaurant Victoria: Salon Ferdinand: 350 lei/persoană. Muzică live cu Viciu Nistor Band, Grupul Folcloric Gavril Prunoiu condus de Liviu Iana. Nu vor lipsi surprizele speciale şi cadourile. Gustare rece: Foie Gras cu dulceaţă de roşii Cherry, terină din piept de raţă şi jeleu de coacaze, terină de caşcaval cu strugure în barot de nucă, canape cu muşchiuleţ de porc şi dulceaţă de ceapă, medalion de curcan imperial, sushi cu legume, tartină cu icre somon, tartină cu icre Tarama, ruladă în trei culori, praline Victoria. File de somon în crustă de pramezan servit cu baghete de legume şi sos olandez. Piept de curcan în sos de merişoare sevit cu bezele de legume. Muşchiuleţ de porc în crustă de susan cu sos de vin, cartofi crocanţi şi mix de salată. Tort festiv, fructe, mix alune. Open Bar cu Whisky, Vodka, Gin, Campari, Cinzano, Palincă, Vin Alb sau Roşu, apă minerală sau plată, sucuri din gama Coca Cola şi Granini Portocale sau Grapefruit, cafea, spumant.

 Casa Veche: de la 279 lei/persoană, iar copiii sub 14 ani plătesc 100 lei, pentru un meniu special şi un cadou oferit personal de Moş Crăciun.

 Taverna Teilor: 240 lei/persoană, cu un meniu ales special pentru această noapte şi băuturi la discreţie.    

 Restaurant AMD: 190 lei/persoană. Meniu atractiv, atent selecţionat, open bar şi muzică live cu interpretul Iulian Brezan.

 La Strada: 280 lei/persoană. Aperitiv: coşuleţe crocante cu salată berlineză şi germeni de ridichie, terină cu muşchiuleţ de porc afumat şi sos de mere, mini sandwich-uri cu cremă de somon fume şi buko, piept de raţă afumat în jeleu de caise infuzat cu ghimbir proaspăt, baghetă prăjită cu sote de hribi gratinată cu Cedar, frigărui cu pecorino melone şi prosciutto crudo, vittelo tommato, rulou de caşcaval cu unt cremos, brînză pufoasă şi strugure, midii umplute cu cremă de morcov aromat. Peşte: butterfish cu morcov caramelizat şi cremă de mazăre. Fel principal: muşşchiuleţ de porc afumat cu ierburi de provence şi trufe negre în şuncă de Parma, vită Wellington şi cartofi quatro formaggi. Desert: tort festiv. Free bar all night.

A.Roşu



Vizualizari: 2928

Fii primul care comenteaza articolul

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics




































Zi record

Marţi, 16.10.2018

--- 3.988 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info