Curierul Zilei - Ce vă rezervă astrele în 2017!
PRIMA PAGINA
Fapt divers *** ️ A căzut de pe schelă de la etajul V     Fapt divers *** ️ S-a rătăcit cu BMW-ul pe un drum forestier     Fapt divers *** ️Anchetă la Jandarmeria Argeş     Social *** ️34 de persoane munceau la negru     Sport *** ️ Cei mai iubiţi dintre români vor pierde alegerile     Sport *** ️ Doi piteşteni, calificaţi la FOTE!     Social *** ️ Reglementări privind ucenicia la locul de muncă     Fapt divers *** ️ Carambol cu şapte maşini la Bascov     Fapt divers *** ️ A lovit un motociclist cînd intra în peco     Social *** ️ Moment festiv de Ziua Piteştiului    
 Publicitate pdf
Ce vă rezervă astrele în 2017! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 28 decembrie 2016

Horoscopul fiecărei zodii:

Ce vă rezervă astrele în 2017!

 

 Chiar şi în această epocă, a ştiinţei şi cunoaşterii exacte, sîntem foarte înclinaţi spre paranormal, încă mai avem prezicători şi vrăjitoare, iar oamenii cred în număr destul de mare în previziunile astrologice. Zodiile sînt pe primul loc, iar mulţi dintre noi citim sau ascultăm horoscopul înainte de a ne bea cafeaua sau de a ieşi din casă. Cînd vine vorba de încrederea pe care o au oamenii în metodele de prezicere a viitorului, astrologia este cea mai populară. Special pentru cei care credeţi în  zodiac vă spunem la ce să vă aşteptaţi în anul care vine. Iată ce zodii vor fi favorizate şi care vor avea un an 2017 mai greu.

 Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Vă puteţi controla mai uşor emoţiile atunci cînd aveţi de luat decizii importante. Un an foarte bun în care o să încercaţi lucruri noi, o să cunoaşteţi oameni noi. Un an extrem de bun cu reuşite pe toate planurile şi veţi reuşi uşor să vă faceţi remarcat. Este bine să vă controlaţi impulsivitatea. Puteţi să luaţi decizii care vă vor schimba viaţa pe termen lung. Veţi avea realizări şi în plan profesional şi veţi obţine funcţia dorită. O schimbare în carieră va fi posibilă spre sfîrşitul anului. Veţi putea sta liniştiţi din punct de vedere financiar. Faceţi mai multe economii dar nu este momentul pentru noi investiţii. Veţi fi mai deschişi şi veţi comunica mai bine cu partenerul. Dacă sînteţi singur, poate fi momentul să cunoaşteţi partenerul ideal. Din punct de vedere al sănătăţii noul an va fi unul bun. Vei avea mai multă grijă de sănătate. Încerci să ai un stil de viaţă sănătos, dar uneori, pasiunea pentru muncă va avea efecte negative asupra sănătăţii dumneavoastră. Veţi avea momente de slăbiciune şi oboseală, iar o vacanţă este benefică din cînd în cînd. Păstraţi un echilibru între muncă şi relaxare. Odihniţi-vă şi încărcaţi-vă bateriile de cîte ori aveţi ocazia. Îndreptaţi-vă energia pozitivă asupra stării de bine, iar pentru a evita consecinţele grave care vă pot afecta în timp sănătatea, încercaţi să nu vă stresaţi prea mult.

 Taur  (20 aprilie - 20 mai)

Veţi avea mai multă energie decît aţi avut pînă acum. Indiferent ce faceţi, aveţi grijă să nu vă irosiţi această energie, deoarece nu va dura la nesfîrşit. Anul viitor, vă puteţi impresiona prietenii şi şefii. Este bine să vă ocupaţi mai mult de relaţia de cuplu şi de hobby-uri. Tot ce vă propuneţi reuşiţi în 2017. Va fi un an foarte energic, de care trebuie să profitaţi. Toţi anii în care aţi muncit foarte mult vor da acum rezultate. Ambiţia vă va face să realizaţi aproape tot ceea ce vă propuneţi. În 2017 vă faceţi griji pentru carieră şi banii dumneavoastră. Veţi face economii serioase şi veţi reuşi să plătiţi datoriile. La sfîrşitul anului veţi avea parte de cîteva schimbări majore. Dragostea va fi foarte importantă pentru dumneavoastră în 2017. Dacă sînteţi într-o relaţie, ea se va îmbunătăţi. Dacă treceţi printr-o perioadă dificilă, e momentul sa vă spuneţi punctul de vedere. Dacă sînteţi singur, e posibil ca o prietenie să se transforme într-o relaţie de dragoste. Afecţiunile nu vă vor ocoli şi veţi avea unele probleme cu sistemul digestiv şi nervos.

 Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Încercaţi să reduceţi nivelul stresului, pentru ca sănătatea mentală să primează. Fiţi cît mai optimist şi încrezător în ce priveşte viitorul. Concentraţi-vă pe muncă, dar nu uitaţi de dragoste. 2017 este o perioadă productivă şi creativă pentru Gemeni. Veţi avea o viaţă socială foarte activă, lucru ce poate fi benefic carierei. Persoanele noi pe care le veţi cunoaşte vă pot influenţa munca. Vorbiţi mai puţin şi ascultaţi cu mai multă atenţie şi este posibil să aveţi mai mult succes ca niciodată. Veţi avea parte şi de iubire şi chiar vă puteţi căsătorii. Anul aduce schimbări pozitive şi în sănătate. În 2017, veţi fi neliniştiţi în privinţa carierei. Va fi un moment bun să vă gîndiţi şi să vă revizuiţi ideile şi obiectivele. Urmaţi-vă visurile, dar nu vă aşteptaţi ca toţi cei din jur să vă susţină. Nici din punct de vedere financiar nu trebuie să vă bazaţi pe altcineva. Anul 2017 nu este potrivit pentru a face un împrumut şi dacă îl veţi face, veţi regreta. Este bine să fiţi foarte atent cu banii pînă la finele anului. În dragoste veţi avea parte de un nou început. Pregătiţi-vă pentru aventură şi romantism. În general, sănătatea se va îmbunătăţi în 2017, dar trebuie să aveţi grijă de dietă. Fiţi mai atenţi la sistemul imunitar, altfel veţi avea mereu probleme. Anul acesta ar putea să aducă depresii sau stări de anxietate, iar pentru a le evita, este bine să vă păstraţi moralul ridicat şi să faceţi mai mult sport. Staţi departe de ţigări, mîncare nesănătoasă sau alcool. Luaţi vitamine sau suplimente alimentare pentru a avea de mai multă energie.

 Rac (21 iunie - 22 iulie)

În 2017 veţi avea multe sarcini de îndeplinit. În relaţia de cuplu vă exersaţi romantismul. Pot apărea şi zile grele, dar puteţi face faţă tuturor încercărilor. În 2017 veţi avea parte de cîteva opţiuni interesante ce vă vor schimba viaţa. Veţi avea de trecut probe dificile, dar la final succesul va fi al vostru. În această perioadă este bine să vă arătaţi calităţile şi creativitatea, aşadar trebuie să ieşiţi din cochilia ta. Încearcă să fiţi mult mai răbdători. Schimbări vor apărea şi în planul romantic. Cariera va fi foarte importantă în acest an şi e bine să fiţi pregătiţi pentru evenimente neprevăzute în domeniul profesional. Folosiţi-vă energia şi ambiţia ca să puteţi să vă atingeţi obiectivele pînă la sfîrşitul anului. Dacă vă doriţi o schimbare, o puteţi avea. Din punct de vedere financiar, va fi anul în care v-aţi putea gîndi la crearea unei afaceri pentru a avea încă o sursă de venit, folosindu-ţi creativitatea. Pînă la finalul anului este bine să faceţi economii. Treceţi printr-o perioadă emoţională a vieţii, în care vă doriţi mai multă apropriere în cuplu. Dacă aveţi deja o relaţie va trebui să comunicaţi foarte bine cu partenerul pentru a trece peste probleme. Veţi fi mai optimist şi mai încrezător în sine. Singurele probleme de sănătate care pot apărea sînt banale şi pot fi tratate uşor. Renunţaţi la fast-food şi la alte alimente pline de chimicale şi conservanţi.

 Leu (23 iulie - 22 august)  

Un an bun pentru Leu. Se anunţă avansări în carieră sau îmbunătăţirea relaţiei de cuplu. Ştii ce vrei şi îţi va fi uşor să realizezi tot ce îţi pui în cap graţie atitudinii pozitive, energiei şi optimismului. În 2017, Leii pun accent pe dragoste şi relaţii serioase. Foarte multe schimbări pozitive. Cu privire la carieră, trebuie să ştii că anul viitor vă aduce oportunitatea, mai clară ca niciodată, de a arăta ce şi cum puteţi face. Spre sfîrşitul lunii ianuarie, se anunţă un nou început în domeniul relaţiilor amoroase, fie o nouă dragoste, fie o nouă etapă în relaţia cu partenerul actual. În 2017, trebuie să aveţi mai multă grijă la sănătate, pentru că, dacă nu aveţi grijă ca toate aspectele vieţii să fie în echilibru, s-ar putea să aveţi probleme. S-ar putea să cădeţi în capcana de a vă concentra doar pe un singur domeniu al vieţii şi să le ignoraţi pe celelalte. Dacă aveţi animale de companie, aveţi mai multă grijă de ele.

 Fecioară (22 august - 22 septembrie)

Toate acţiunile tale din 2017 vor fi productive. Relaţia de cuplu este foarte importantă şi acorzi mai mult timp familiei şi hobby-urilor. Aveţi în acest an o infinitate de oportunităţi. Un lucru important pe care trebuie să îl stiţi pentru anul viitor este că trebuie să aveţi mai multă grijă de relaţiile cu cei apropiaţi. 2017 va fi un an de încercare pentru Fecioare, în domeniul carierei. Vor avea loc foarte multe schim-bări în carieră. Viaţa romantică va fi plină de surprize. Dacă eşti deja căsătorit sau într-o relaţie serioasă, lucrurile vor merge din ce în ce mai bine pentru tine în anul care vine. Dacă sînteţi singur, veţi găsi partenerul de viaţă ideal. Nativii Fecioară se vor bucura de o sănătate de fier. Stresul sau oboseala nu vor putea să le strice buna dispoziţie şi nici să le elimine energia pe care o au în interior. Pînă la jumătatea anului, va trebui să vă concentraţi eforturile pentru a depăşi schimbările cu care vă veţi confrunta însă, spre sfîrşitul anului, cînd vă veţi găsi stabilitatea.

 Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Nu neglijaţi prieteniile sau relaţiile de afaceri. În relaţiile cu cei apropiaţi, nu vor exista conflicte sau neînţelegeri şi veţi privi totul mult mai optimist. Cei apropiaţi vor avea nevoie de tine mai mult ca oricînd în 2017. Balanţele vor excela în sectorul carierei în 2017, mai ales cele ce fac o muncă intelectuală şi creativă. Cariera te va împinge să îţi depăşeşti anumite limite şi să încerci lucruri noi. Din punct de vedere al banilor, anul se anunţă unul cu multe cheltuieli nejustificate. Trebuie să ştii că nu va fi un lucru benefic pentru relaţie dacă vei avea aşteptări foarte mari de la partener, pentru că s-ar putea să fii dezamăgit. În prima parte a anului veţi fi plini de energie şi voie bună şi veţi fi, prin atitudinea pozitivă, ferit de probleme grave de sănătate. Aveţi mare grijă la dietă şi controlaţi-vă foarte bine regimul alimentar. Evitaţi să mîncaţi alimente care ştiţi că nu vă fac bine, pentru că s-ar putea să vă treziţi cu probleme destul de serioase.

 Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

2017 va avea urcuşuri şi coborîşuri. Echilibraţi-vă viaţa personală cu cea profesională. Aveţi răbdare şi acţionaţi cu calm. Pentru Scorpioni, anul 2017 va fi unul al realizărilor. Însă nu orice fel de realizări, ci chiar materializarea unor idei sau proiecte la care vă gîndiţi de mult, dar nu aţi apucat niciodată să le duceţi la bun sfîrşit. Relaţiile tale vor decurge mai bine ca oricînd, iar speranţa şi optimismul îşi vor face simţită prezenţa din plin în viaţa ta. În prima jumătate a anului, s-ar putea sa daţi peste cîteva neplăceri şi lucruri negative în ce priveşte viaţa profesională. Situaţia se va îmbunătăţi în a doua parte a anului. Toţi Scorpionii care şi-au pierdut speranţa de mai bine pînă acum ar trebui să afle că anul ce vine aduce cu sine o viaţă sentimentală mult mai bună decît în anii precedenţi. Urmaţi-vă instinctele şi faceţi ce simţiţi. Unii Scorpioni îşi fac planuri de căsătorie pînă la finele lui 2017. Anul 2017 va aduce pentru Scorpioni o sănătate de fier. Nu se anunţă probleme grave de sănătate. Veţi avea parte de un optimism exacerbat, dar o încredere exagerată şi irealistă vă poate dauna. Aveţi grijă la dietă, beţi multe lichide ţi încercaţi să nu munciţi prea mult, pentru că stresul vă poate afecta.

 Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Anul 2017 înseamnă pentru Săgetători multe schimbări în viaţă, în plan personal şi profesional. Vă aşteaptă schimbări majore ce vizează stilul de viaţă, relaţiile sau cariera. Cele mai importante schimbări pot avea loc în domeniul profesional, la locul de muncă. Veţi beneficia mai mult anul acesta de susţinerea familiei, prietenilor şi colegilor de muncă. Sugestia astrelor: nu vă faceţi planuri măreţe, încercaţi să rezolvaţi problemele zilnice fără prea mult stres şi veţi reuşi să depăşiţi chiar şi cele mai mari obstacole. Veţi cunoaşte oameni noi ce vă pot ajuta să avansaţi în carieră. Staţi cît mai departe de conflictele de la locul de muncă. Nu staţi foarte bine la capitolul finanţe, chiar mai rău ca în 2016 aşa că încearcaţi să economisiţi şi să nu cumpăraţi obiecte inutile. Este un an bun pentru începerea unei afaceri pe cont propriu, deoarece astrele vă vor ajuta sa aveţi succes. Viaţa amoroasă a nativului Săgetător va fi foarte agitată în 2017. Latura emoţională va ieşi la lumină, mai mult decît în anul 2016. Acest aspect îi va influenţa în special pe nativii ce nu au partener, care în 2017 se vor bucura de toată atenţia sexului opus şi vor putea cuceri cu uşurinţă pe oricine vor. Încercaţi să vă controlaţi pornirile şi să evitaţi relaţii nepotrivite. Pentru Săgetători, 2017 aduce o stare bună de sănătate, deşi apar unele probleme minore. Veţi avea un an plin de energie şi veţi fi într-o formă fizică de invidiat. Nu trebuie să exageraţi cu efortul fizic deoarece pot apărea ulterior consecinţe neplăcute. Nu trebuie să păstrezi alături oameni ce îţi pot dăuna.

 Capricorn  (22 decembrie -19 ianuarie)

În 2017, tot ce plănuiţi se transformă în realitate. Pînă la finalul anului, toate proiectele se vor realiza. Petreceţi mai mult timp alături de prieteni şi aveţi grijă de relaţia de cuplu. Veţi putea face schimbări pozitive în toate aspectele vieţii. Ambiţiile profesionale vă vor împiedica să evoluaţi în plan personal şi vă va fi destul de dificil să obţineţi un echilibru între muncă şi viaţa amoroasă sau de familie. Cariera este pentru nativii Capricorn pe primul loc în acest an. Orice îţi propui reuşeşti să duci la bun sfîrşit. Abilităţile profesionale sînt preţuite de cei cu care lucrezi şi apreciate de superiori. Mari schimbări în domeniul profesional pot apărea în special la jumătatea anului. Din punct de vedere financiar, prima jumătate a anului vă va găsi concentrat asupra metodelor prin care vă puteţi mări veniturile. Staţi departe de eventualele tentaţii finaciare, nu cheltuiţi mai mult decît vă puteţi permite şi nu ezitaţi să investiţi cînd apare o oportunitate. Viaţa amoroasă este influenţată de felul în care aţi gestionat relaţiile în 2016. Veţi vedea mai clar dacă persoana de lîngă dvs. este cea potrivită şi veţi avea curajul şi puterea de a pune capăt unei relaţii care este văzută nepotrivită. Nu faceţi lucrurile numai cum vreţi voi. Cei ce intră în 2017 fără partener, îl vor găsi pe parcursul acestui an. Planetele se aliniază în 2017 şi vă vor ajuta să aveţi o stare foarte bună de sănătate. Prima parte a anului vă pot aduce cîteva probleme minore de sănătate dar veţi trece uşor peste ele. Vă puteţi confunta cu unele probleme cauzate de stres şi oboseală la muncă.

 Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

În 2017 veţi lua viaţa mai în serios decît aţi făcut-o pînă acum. Pentru Vărsători se anunţă un an plin de evenimente plăcute. Vă veţi bucura de o dezvoltare armonioasă a vieţii profesionale, dar şi amoroase. Comunicarea este cheia pentru obţinerea succesului pe plan profesional. Toate parteneriatele încheiate în acest an vor fi în favoarea ta. În dragoste, trebuie să mizaţi pe sinceritate şi să aveţi mai multă încredere în partener. Nativii Vărsător vor avea un an cu multe schimbări pe plan profesional. Unii vor reuşi să înceapă proiecte importante, pe termen lung, alţii vor termina ce au început în 2016. Toate planurile pe care le-aţi amînat pînă acum pot deveni realitate. Trebuie să aveţi mare atenţie la modul în care vă administraţi veniturile. Învăţaţi să economisiţi şi schimbaţi-vă priorităţile cînd este vorba de cheltuieli inutile. Este posibil să apară cîteva cheltuieli majore ce au legătură cu starea de sănătate a celor din familie. Va fi un an intens, plin de emoţii şi dorinţe. Toate temerile pe care le-aţi avut cu privire la relaţia de cuplu vor dispărea, iar momentele romantice vor fi mai dese şi mai intense. Cînd problemele vă copleşesc cel mai bine este să staţi şi să discutaţi pentru a ajunge la un consens. Nativii singuri îşi vor pune în valoare abilităţile de cuceritori pentru a atrage orice persoană îşi propun. Naturaleţea este una dintre cele mai importante calităţi ale Vărsătorilor. Veţi avea un an bun din punct de vedere al stării de sănătate. Vă veţi confrunta cu stări de oboseală, slăbiciune şi o senzaţie de epuizare tot anul, dar nu este vorba de nimic serios. Finalul anului aduce stabilitate.

 Peşti (19 februarie - 20 martie)

Pentru Peşti, este un an excelent, cu multe oportunităţi. Petreceţi mai mult timp cu prietenii şi familia. Anul 2017 va fi unul înconjurat de mister. Persoane şi situaţii din trecut vă vor influenţa activităţile din acest an. Spre deosebire de perioada precedentă, în 2017 veţi avea parte de mai multă acţiune şi mai puţine vorbe. Este posibil să vă confruntaţi cu unele situaţii ce v-ar putea transforma într-o persoană pesimistă şi vă pot accentua dubiile cu privire la viaţa personală şi cea profesională. În general, va fi un an bun pentru viaţa profesională a Peştilor. Este o perioadă bună în care veţi reuşi să puneţi în aplicare ideile, iar proiectele începute în 2016 vor fi duse la bun sfîrşit. Din punct de vedere financiar, în acest an ar trebui să evitaţi cheltuielile majore sau investiţiile şi nu ar strica să faceţi şi economie. Viaţa amoroasă a Peştilor va fi una foarte dinamică în 2017. Dacă sînteţi în căutarea sufletului pereche, trebuie sa aveţi încredere că astrele vă vor ajuta. Nativii aflaţi într-o relaţie trebuie să înveţe să îşi controleze mai bine momentele de impulsivitate, deoarece acestea pot afecta iremediabil relaţia lor, indiferent de cît timp formează un cuplu. Peştii vor avea o stare de sănătate bună, cu un nivel mare de energie şi optimism care îi va ajuta în orice situaţie. Este important să vă folosiţi de această energie într-un mod constructiv şi pozitiv. Pot apărea schimbări majore în viaţa dumneavoastră, care vor avea efecte pozitive asupra personalităţii şi stării de sănătate a acestui nativ. Cu ajutorul astrelor şi datorită personalităţii puternice a Peştilor, veţi reuşi ca în anul 2017 să renunţaţi la consumul de alcool sau la fumat.

 A.Roşu

 

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:Cod:* Code


Vizualizari: 3090

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info