Curierul Zilei - Anul Cocoşului de foc, mai bun ca 2016!
PRIMA PAGINA

*** O stafie bântuie prin România - stafia lui Zelea Codreanu      *** ️Se opreşte curentul în Piteşti     *** Cinema Lumina redat spectacolelor     *** Întîlnire a medicilor de familie, la Mioveni     *** Femeie de 90 de ani accidentată      *** Hoţi prinşi în flagrant!     *** Doi răniţi, în accident     *** Nebun cu un cuţit în mînă, pe stradă    *** Şofer turc, beat la volan    *** Pieton beat făcut una cu pămîntul    *** „Ţineţi mintea deschisă şi învăţaţi permanent!“    *** Ora să ştim     *** Biscuiţii Popular şi un mix de fructe, retraşi de la vînzare!     *** Teo Vlad, în expediţie pe Everest     *** Dacia a participat la Forul Industriei Auto     *** Sfinţii zilei      *** Moştenire şi avantaje materiale!     *** Ruladă de porc cu struguri     *** Evenimente 25 martie de-a lungul vremii     *** Rezulatete primei etape din preliminarii Euro 2020     *** Remiză albă la Petroşani!     *** Înfrîngere după greşeli în apărare    *** Naţionala U21, învinsă la limită     *** Pribeagu, locul 1 la Cupa Viva    *** Emil Săndoi a plecat de la FC Argeş!     *** Concurează cu un bolid de 200.000 euro!    *** Bianca Andreescu, în sferturi la Miami!    *** Campion de lupte la toate categoriile!   

 Publicitate pdf
Anul Cocoşului de foc, mai bun ca 2016! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 03 ianuarie 2017

Noul an chinezesc începe pe 28 ianuarie

Anul Cocoşului de foc, mai bun ca 2016! 

 

 După cum spun astrologii, va fi un an liniştit. În horoscopul chinezesc, Anul Cocoşului de foc începe în februarie şi aduce foarte multe schimbări benefice. Este anul armoniei, toleranţei şi depăşirii tensiunilor. Nu lipsesc nici veştile bune la capitolul dragoste!

Horoscopul chinezesc 2017 anunţă că vor avea loc evenimente cruciale şi întîlniri de importanţă majoră, ce pot schimba viaţa fiecăruia dintre noi. Spre deosebire de zodiacul european, cel chinezesc se raportează la anul specific Orientului Îndepărtat, iar anul chinezesc nu începe la 1 ianuarie, ci pe 28 ianuarie, şi se încheie pe 15 februarie 2018. Echivalentul cocoşului de foc este zodia Fecioarei. Anul 2017 va fi unul mai bun, iar copiii născuţi sub semnul cocoşului de foc sînt norocoşi.

 Preparate pentru bunăstare

Revelionul Chinezesc are loc în noaptea de 27 ianuarie, iar noul an începe pe 28 ianuarie. Cunoscut şi sub numele de Anul Nou Lunar sau Sărbătoarea Primăverii, Anul Nou Chinezesc e cea mai importantă sărbătoare din calendarul asiatic. După cum ne-a spus patronul Restaurantului Chinezesc, din Piteşti, în acea noapte, chinezii se delectează cu un meniu special. De pe mese nu lipsesc colţunaşii Cea Dz şi sărmăluţele, obligatorii în această noapte, spre a le aduce petrecăreţilor prosperitate. Pentru longevitate, se mănîncă un fel special de spaghete, numit Feng Tiao, iar ca să fii iute şi să te strecori în noul an, trebuie să mănînci peşte, dar în nici un caz prăjit! Una dintre delicatesele serii o reprezintă puiul aromat, fiert întreg, în diferite sosuri şi condimente chinezeşti. Pe mese, sînt aşezate tot felul de dulciuri, cum ar fi caramelele, bomboanele, ciocolata etc., fiindcă ele simbolizează abundenţa familiei, în noul an în care tocmai s-a intrat. Toţi cei prezenţi trebuie să mănînce diferite seminţe în coajă (nu decojite!), cum ar fi, de exemplu, cele de dovleac sau de floarea-soarelui. Ele reprezintă fertilitatea. Se mănîncă neapărat peşte, dar nu prăjit, ca să fim agili, în noul an.

 Şobolanul (Săgetător)

Cei născuţi sub semnul Şobolanuli vor avea parte un an în care se vor bucura de distracţie şi de o poziţie socială bună, dar şi de relaţii armonioase în familie. Trebuie să muncească mai mult, pentru că va întîlni cîteva dificultăţi în carieră, dar nu trebuie să uite să se relaxeze. Vor avea parte de împliniri în viaţa de familie. Este posibil să fie nevoiţi să facă mai multe eforturi în carieră pentru a se smulge din rutina zilnică. Ei trebuie să-şi aloce răgaz odihnei şi relaxării. Deşi uneori poate părea egoist, Şobolanul este de fapt o fire sentimentală şi sensibilă. Se lasă uşor purtat de pasiune şi de gelozie. Şobolanul ştie să se bucure de plăcerile vieţii, este mare amator de mîncăruri rafinate şi cunoscător al vinurilor bune. Este curios din fire în legătură cu orice subiect şi simte repede cînd este rost de cîştig, fiind un adevărat oportunist.

 Bivolul (Capricorn)

Bivolul va trăi un an bun, în care toate eforturile îi vor fi răsplătite. Este un moment prielnic pentru economii, deoarece se bucură de stabilitate pe plan financiar. Pot apărea unele oportunităţi neaşteptate în afaceri. Îşi ascunde sentimentele, mai ales cînd este îndrăgostit, de teamă să nu fie respins. Nu îi este frică de singurătate şi preferă să-şi petreacă serile într-o căsuţă liniştită, la ţară, decît într-o cafenea plină de agitaţie. Bivolul nu este diplomat El spune totul pe şleau, fără ezitare. Dacă este atacat de cineva, ripostează imediat, ca un taur, gata să împungă. Bivolul are o imensă capacitate de muncă, aparent fără efort. Este o persoană cu picioarele pe pămînt. Atacă problemele frontal, fără ocolişuri, iar soluţiile găsite de el nu sînt mereu cele mai simple. Şi în dragoste, deviza Bivolului este încet dar sigur. Iubeşte plăcerea, dar nu se implică prea uşor. Dacă nu se găseşte cineva să îi facă avansuri, are toate şansele să rămînă singur. 

 Tigrul (Vărsător)

Tigrul se bucură de un an bun, dar va fi scuturat la un moment dat de o veste şocantă. Din fericire, ai toată susţinerea de care ai nevoie pentru a depăşi aceste dificultăţi. Pare să aibă noroc în demersurile care ţin de studii, să fie nevoit să facă faţă unei competiţii dure în carieră şi i se impune să fie mai grijuliu faţă de starea lui de sănătate. Tigrul are o nestăvilită poftă de viaţă şi nu-i lipsesc mijloacele pentru a-şi face parte. Averile îl lasă rece, dar se dă în vînt după aventuri care îi pun puterile la încercare. Nimic nu îi poate sta în cale, nici situaţiile neprevăzute, nici pericolul. Dacă este pus într-un post de subordonat, se sufocă. Viaţa amoroasă a Tigrului este trepidantă şi romantică, aşa cum este toată viaţa lui. Tigrul este varianta modernă a cavalerului fără teamă. Nu ezită să se caţăre în turnuri pentru a salva prinţesele aflate la ananghie. 

 Iepurele (Peşti)

Iepurele se numără, din păcate, printre zodiile care vor avea parte de cîteva clipe grele în 2017. Aveţi grijă la certurile cu apropiaţii, care se pot transforma în conflicte pe viaţă, şi gîndiţi-vă bine înainte de a vă asuma orice angajament. Nu se împacă foarte bine cu Cocoşul, aşa că poate să fie antrenat în situaţii dificile, fiind nevoie să dea dovadă mereu de o cît mai mare diplomaţie. Iepurele este un personaj plin de viaţă dar aşezat, calm şi realist. Îşi foloseşte inteligenţa pentru a-şi crea un adăpost după gustul lui, unde se izolează de tot ce nu suportă: dezordine, certuri, indiscreţii, zarvă şi ură. De aici şi principalul lui defect, tendinţa de a fugi la adăpost imediat ce apare un conflict. Datorită talentului de negociator şi minţii lui ascuţite, Iepurele are o ascensiune rapidă în societate, chiar dacă nu aleargă după promovări. Are încredere în instinctele lui şi poate mirosi o afacere bună. Cu puţin noroc, restul este aproape o formalitate. Iepurele este o persoană de nădejde, pe care prietenii pot conta. În dragoste, preferă îmbrăţişările tandre şi mîngîierile în locul pasiunii înfocate. Romantic din fire, sensibil şi atent faţă de partener, Iepurele ştie cum să se facă dorit prin bunătate şi şarm. 

 Dragonul (Berbec)

Dragonul va avea unul dintre cei mai buni ani din viaţă. Este favoritul Cocoşului de Foc, fiind compatibil cu acesta. Treburile îi merg ca unse în profesie sau învăţătură, însă nu trebuie să-şi forţeze norocul şi să rişte prea mult în plan financiar şi profesional. Dragonul este născut pentru a fi stăpîn absolut. Este un războinic înnăscut, lasă pămîntul pîrjolit în urmă şi înflăcărează inimile în calea lui. Dragonul este sortit proiectelor măreţe. Se simte cel mai bine cînd este implicat în acţiuni de mare anvergură. Este intuitiv, vizionar şi foarte creativ. Are un simţ înnăscut al spectacolului şi al apariţiilor spectaculoase. Face parte din categoria celor puternici şi are o energie inepuizabilă. Un Dragon nu aşteaptă de la partener decît să îi aducă onoruri. Pentru el, dragostea este ceva ce i se cuvine, fără ca el să datoreze ceva în schimb, aşa că deseori partenerul trebuie să se mulţumească cu puţin pentru a fi fericit. 

 Şarpele (Taur)

Şarpele face şi el parte din favoriţii Cocoşului de Foc. Veţi a­vea parte de prosperitate materială, relaţii familiale armonioase şi fericire conjugală. Faceţi şi cîteva economii pentru un viitor mai puţin favorabil. Şarpele intră uşor pe sub pielea Cocoşului. Este un maestru cuceritor de inimi şi reuşeşte să-i facă pe cei din jur să-şi piardă capul. Rafinat, amuzant şi seducător. Îi place să-şi rezolve singur problemele, în ritmul lui propriu, diferit de al celor din jur. Este un negociator subtil şi nu-l deranjează să aibă de-a face cu parteneri redutabili. Are calmul şi resursele interioare necesare pentru a obţine ceea ce vrea. Deşi este gelos, nu este foarte stabil şi nici fidel. Îi place să seducă orice victimă care îi iese în cale, fie şi numai ca să se asigure că nu şi-a pierdut puterea de seducţie.

 Calul (Gemeni)

Calul are un an greu, dar va depăşi dificultăţile prin muncă. Nu va avea mari probleme, nici oportunităţi nemaipomenite în 2017. Nu străluceşte în viaţa socială, ideile lui originale îi dau prilejul să se afirme profesional şi să aibă parte de cîştiguri consistente. Pentru chinezi, Calul este simbolul fericirii supreme. Această zodie este înzestrată cu loialitatea şi eleganţa unui animal de rasă şi cu o nerăbdare copilărească. Calul are nevoie să se simtă independent, liber şi, mai presus de toate, să nu se ştie supravegheat de cineva. Calul nu face economii şi este inconsecvent în privinţa banilor. Dacă îi are, foarte bine, dacă nu, trăieşte şi fără ei. Mereu îndrăgostit, mîndru ca un armăsar, Calul savurează emoţiile tumultuoase ce îl cuprind atunci cînd se îndrăgosteşte. De cîte ori descoperă un nou partener, se avîntă trup şi suflet în aventură. Este plin de pasiune, dar fără gelozie şi fără a fi posesiv. Este un tovarăş de viaţă minunat, foarte generos cu cei dragi. Pasiunea lui nu durează mult, pentru că se plictiseşte repede. La primul semn de monotonie, Calul pleacă dintr-o relaţie.

 Capra (Rac)

Capra este favorita mediului profesional în 2017, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre viaţa personală. Vor avea parte de un an incitant, plin de experienţe de viaţă plăcute. Chiar dacă face mari cheltuieli, ele îşi vor arăta roadele. Capra este un artist, o fire blîndă şi paşnică. Are gusturi rafinate şi se visează înconjurată de mătăsuri şi covoare scumpe. În ce priveşte banii, are un talent deosebit de a-i cheltui pe ai altora. Reuşeşte să se înconjoare cu binefăcători care cred în talentul ei şi sînt dispuşi să o susţina cu multă generozitate. Capra este o fire sensibilă şi dependentă, care nu poate trăi fără dragoste. Are nevoie de un tovarăş de viaţă care să o protejeze, să fie tandru şi să îi acorde foarte multă atenţie. Este fidelă şi, dacă partenerul îi asigură un cămin liniştit şi un trai în tihnă şi siguranţă, se va dovedi a fi partenerul ideal.

Maimuţa (Leu)

Maimuţa primeşte promisiuni de la Anul Cocoşului de Foc, dar nu va obţine rezultate decît dacă va şti să conceapă cele mai bune planuri şi să îşi pună în valoare ideile aşa cum trebuie. Se poate aştepta să îi fie recompensate eforturile şi perseverenţa din ultimii ani, financiar sau sentimental. Este cel mai inteligent dintre toate animalele zodiacului chinezesc. Are o capacitate deosebită de a ieşi din orice încurcătură. Maimuţa se simte în largul său în public, la petreceri simandicoase. Este un personaj şarmant, capabil să întreţină atmosfera cu poveştile ei nostime şi irezistibile. Este ambiţioasă, inventivă şi energică, fiind în stare să muncească pe mai multe fronturi în acelaşi timp. Se simte în elementul ei cînd are mereu ceva nou de făcut, cînd se confruntă cu proiecte ce îi pun puterile la încercare. Este foarte descurcăreaţă în afaceri şi abilă în negocieri. Maimuţa nu suportă monotonia şi are nevoie de pasiune, ce îi înflăcărează imaginaţia. O eternă adolescentă, visătoare şi mare amatoare de jocuri sentimentale. Maestră a seducţiei, zdrobeşte inimi fără nici o remuşcare. Face uz de armele sale preferate, veselia, fantezia şi înşelăciunea.

Cocoşul (Fecioară)

Cocoşul o va duce foarte bine în 2017. Va avea parte de succes în afaceri, dragoste şi sănătate. Singura grijă este să nu considere că e un privilegiat şi să se lase purtat de val. Cocoşii de foc au un mare potenţial pentru succes în orice carieră şi-ar alege. Au o înclinaţie către finanţe şi un talent evident pentru munca cu numerele. Anul 2017 va fi unul în care cocoşul va avea puţin noroc în dragoste şi nu este cel mai potrivit an pentru o relaţie. Viaţa romantică a cocoşilor va fi sub semnul extremelor. Este ocazia ideală pentru ca nativi acestei zodii chinezeşti să se facă remarcaţi de şefi. Este ahtiat după onoruri şi medalii şi îi place să i se recunoască talentele la justa lor valoare şi să fie felicitat în orice împrejurare. Da­că se găseşte cineva care să-l critice, sare imediat la atac cu ghearele, pentru că nu suportă să fie criticat. Este un expert în domeniul lui şi îşi asumă numai riscuri controlate, pentru că nu suportă nesiguranţa. Cocoşul este foarte meticulos şi analizează totul în detaliu pentru a evita surprizele. Uneori, însă, perfecţionismul lui exagerat îl împiedică să acţioneze la momentul potrivit. Într-o relaţie sen­timentală, Cocoşul vrea stabilitate, linişte şi echilibru. Nu este tentat de aventuri.

Cîinele (Balanţă)

Cîinele trebuie să se aştepte la un an confuz, presărat cu certuri şi probleme la care ar fi trebuit să se aştepte, pentru că sînt urmarea acţiunilor şi deciziilor lui. Caută cea mai bună cale de a ajunge la succes şi, odată găsită, nu se mai abate de la ea. Are de înfruntat un rival puternic în afaceri sau în viaţa personală. Duelul cu acesta îi poate face să înţeleagă că nu a făcut o investiţie inspirată în sfera financiară sau sentimentală. Cîinele este un prieten de nădejde, loial, devotat, blînd şi înţelegător. Este corect şi conştiincios. Chiar dacă nu munceşte cu pasiune, este constant şi energic. Cînd vine vorba de bani, se îngrozeşte la gîndul că ar putea fi sărac. Nu pentru că ar fi ahtiat după bani sau dornic de lux, ci pentru că vrea să asigure bunăstarea şi fericirea familiei. Cîinele este fidel prin excelenţă. De cele mai multe ori va avea mult de căutat pînă îşi găseşte partenerul potrivit, dar niciodată nu se dă bătut şi îşi va găsi marea dragoste. Ştie cum să se facă iubit, este sincer, tandru, fidel şi generos.

 Mistreţul (Scorpion)

Mistreţul va primi şi bune şi rele de la 2017. Cariera merge bine, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre relaţiile personale. Se agaţă cu orice preţ de confortul şi siguranţa căminului, iar o persoană care apare în existenţa lui îi poate deschide ochii asupra unor dimensiuni nebănuite ale lumii. Mistreţul este cinstit, demn, hotărît şi responsabil. Nu suportă minciuna, ipocrizia şi şmecheria. Este generos şi săritor cu cei apropiaţi din familie şi din cercul de prieteni. Uneori chiar exagerează cu generozitatea, pentru că nu ştie să refuze şi mulţi sînt tentaţi să profite de el. Mistreţul nu se fereşte de muncă şi vrea să se realizeze profesional, dar nu cu orice preţ. Nu-i place concurenţa, nu e oportunist şi nu acceptă să fie părtaş la intrigi. Mistreţul iubeşte dragostea, în toate formele ei, cu mîngîieri tandre, gesturi romantice, dineuri senzuale şi sex sălbatic. Este un partener fidel, dar foarte posesiv şi gelos. Este fericit cînd partenerul îşi manifestă în public dragostea şi pasiunea pentru el.

Antonela Roşu

 

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:Cod:* Code


Vizualizari: 2805

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info