Curierul Zilei - 2.070 de minute de antrenamente!
PRIMA PAGINA

*** Scrisoare deschisă unui prieten de la PNL     *** ️EU în lumea digitală     *** Miza este Parcul Industrial     *** Programul Simfoniei Lalelelor      *** Mioveniul a fost reprezentat în Portugalia      *** Se schimbă perioada fiscală     *** „Primăvara Poeţilor”     *** Proiecţie de gală „Faci sau taci“     *** Ediţie limitată Dacia, la Geneva     *** Voluntariat pentru studenţi la Senat    *** Prinsă copiind din telefon la simulare    *** Medic cercetat disciplinar pentru că a făcut gripă     *** Zăcea mort în mărăciniş     *** Agresorii poliţistei, reţinuţi     *** Există un cerc de suspecţi     *** Controale în cluburi şi discoteci     *** Sfinţii zilei      *** Clătite pufoase cu şuncă şi caşcaval      *** Un cîştig impresionant!     *** Evenimente 19 martie de-a lungul vremii     *** Pe podium la Bacău     *** La 18 ani a cîştigat Indian Wells!    *** După 9 ani, Raliul Argeşului revine în circuit!    *** Liga 1 - Etapa 2 (play-off şi play-out)    *** Încă o victorie pentru handbalistele din Mioveni    *** Oaspeţii, au obţinut 5 victorii!   

 Publicitate pdf
2.070 de minute de antrenamente! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 02 februarie 2017

Program spartan pentru jucătorii Mioveniului în cantonamentul de la Cheile Grădiştei

2.070 de minute de antrenamente!

# Galben-verzii încep returul de pe locul 6 şi pregătesc la munte asaltul către primele două locuri

 

 CS Mioveni pregăteşte şi în acest an partea a doua a campionatului la munte, la Cheile Grădiştei. Gal­ben-verzii au intrat în perioada de pregătire centra­lizată la începutul săptămînii trecute, iar acum can­tonamentul este pe final. Pregătirea a decurs foarte bine în toată această perioadă, iar staff-ul tehnic al echipei s-a declarat mulţumit de cum au decurs lucrurile.

 

Alexandru Pelici, Mihai Olteanu, Iordan Eftimie şi Iulian Ilie au la pregătire un lot de aproximativ 30 de jucători, din acesta făcînd parte şi cei şase juniori de la echipa a doua, aflaţi pe lista comună de jucători şi care pot evolua atît la Liga a II-a, cît şi la Liga a III-a. Jucătorii argeşeni sînt pregătiţi cu antrenamentele din cantonamente ale lui Pelici, avînd parte de acelaşi tratament şi în vară. Singura diferenţă este că atunci era o plăcere să faci pregătirea, în timp ce acum frigul este principalul inamic al jucătorilor. Cu toate acestea, îmbrăcaţi bine, cu căciuli pe cap, fulare la gît şi mănuşi în mîini, jucătorii Mioveniului trag din greu la Cheile Grădiştei, pentru că la finalul sezonului au o şansă foarte mare, aceea de a promova în Liga I, dacă vor o­cupa unul dintre primele două locuri ale clasamentului sau chiar şi pe al treilea, ce duce la baraj. În momentul de faţă echipa e pe locul 6, iar distanţa nu este foarte mare.

Cîntarul şi apoi antenament

Revenind la programul spartan instituit în cantonament, banca tehnică a echipei a pus la punct cu atenţie fiecare detaliu, jucătorii beneficiind în această locaţie de toate condiţiile necesare pentru a face performanţă, pornind de la cazare şi masă şi continuînd cu terenuri de antrenament, sală de forţă, refacere cu bazin, saună şi masaj. Jucătorii galben-verzi pe toata durata cantonamentului au avut parte numai de zile normale de antrenament, cu o singură excepţie, duminică, atunci cînd du­pă-amiază a fost liber, începînd la ora 7,30, cu trezirea. Igiena de dimineaţă trebuie făcută repede, pentru că la ora 7,45 se face cîntarul, fotbaliştii fiind cîntăriţi, iar greutatea fiecăruia fiind notată în tabel. După cîntar, la ora 8,00, se serveşte micul dejun la restaurantul complexului, fotbaliştii avînd la dispoziţie o oră pentru a mînca. După prima masă a zilei, jucătorii trebuie să pregăteacă primul antreament al zilei, care poate începe fie la 10,00, fie la 10,30, fie la 11,00. În fieare dintre cazuri însă, şedinţa tehnică durează 90 de minute. Antrena­­mentul de dimineaţă a fost făcut în fiecare zi pe terenul sintetic de dimensiuni normale al complexului şi a constat în alergări.

La sală sau pe teren

După prima parte grea a zilei, lotul Mioveniului serveşte la ora 13,00 prînzul la acelaşi restaurant, iar apoi, istoviţi, jucătorii se duc în camere la odihnă. NU mult însă, doar pînă la 15,30, cînd se trezesc, pentru că la ora 16,00 pleacă la antrenamentul de după-amiază. Acesta s-a desfăşurat pînă acum, alternativ, în trei locaţii: afară, pe terenul sintetic, în sala de sport sau în sala de forţă. În primul caz, a fost vorba de fiecare dată de un antreament tehnico-tactic, în al doilea la fel, iar în al treilea de un antrenament fizic. De fiecare dată, antrenametnele durează cîte două ore, pînă la ora 18,00.  După ce se întorc la hotel, fotbaliştii au la dispoziţie o oră şi jumătate, pînă la 19,30, să îşi tragă sufletul şi să facă dus, pentru că apoi trebuie să meargă la cină. După masa de seară, fotbaliş­tii au liber, iar fiecare îşi umple timpul cu ce vrea, fie joacă o carte, fie joacă un rummy, fie se uită la film sau joacă un joc pe laptop. Stingerea este la ora 22,00, iar aceasta ese dată de secunzi, care trec prin fiecare cameră şi verifică dacă jucătorii s-au culcat.

 

 

Lotul complet

Lotul Mioveniului deplasat la munte a devenit complet la mijlocul săpătmînii trecute, la trei zile după ce s-a urcat la munte. Astfel, la Cheile Grădiştei s-a plecat fără trei jucători, Andrei Tirică, Edi Stoica şi Daniel Iancu, cei trei fiind nevoiţi să rămînă la Piteşti pentru încă două zile, deoarece au trebuit să mai repete nişte analize care nu au ieşit bine prima dată. În această situaţie au mai fost şi alţi jucători în precedentele cantonamente, dar nu a fost pînă la urmă nimic grav.

Duminică au avut liber

După o săptămînă plină de antrenamente, jucătorii Mioveniului au avut duminică după amiază liber. Dimineaţa a fost făcut antrenamentul iar seara fotbaliştii au fost scutiţi fiecare făcînd ce vrea. Mulţi jucători au fsot vizitaţi chiar şi pentru cîteva ore de prietene sau soţii la munte, după care acestea s-au întors acasă.

Se protejează de frig

Principalul inamic al jucă­torilor în toată această perioadă a fost frigul. Fotbaliştii au găsit însă soluţii să treacă cu bine şi de acest hop, iar la antrenamente, mulţi au apă­­rut mascaţi, cu căciuli pe cap şi fulare la gît şi pe faţă şi bineînţeles cu mănuşi în mîini. Maseurii au avut şi ei grijă ca la fiecare antrenmaente fotbaliştii să aibă la dispoziţie cîte un ceai fierbinte, care era servit în pauzele dintre antrenamente.

Munca în echipă

Toată banca tehnică a Mioveniului este pe teren la fiecare antrenamente. Fie că este vorba de şedinţă tehnică pe terenul sintetic, fie că e vorba de antrenament la sală, Alexandru Pelici îi are alături pe secunzii Iordan Eftimie şi Mihai Olteanu, dar şi pe antrenorul cu portarii Iulian Ilie. Fiecare din ei lucrează însă cu cîte o grupă, dar antrenmaentele sînt aceleaşi, mici excepţii făcînd portarii.

Meniul fotbaliştilor

Micul dejun: bufet suedez: ouă ochiuri sau fierte, omletă, caşcaval, brînză, salam, şuncă, crenvurşti, miere, gem, dulceaţă, unt, ceai, cafea, apă plată, suc natural, iaurt
Prînz: supă de găluşte/cremă de legume/supă de pui, grill sau cuptor - pulpă de pui dezosată, piept pui, pulpă la cuptor, aripioare, vită (rasol/muşchi), garnitură - rizotto, cartofi naturi/  ţărăneşti, desert - plăcintă cu mere/ brînză dulce/stafide, clătite.
Cina: caşcaval pane/paste/ficăţei cu mămăliguţă, bulz ţărănesc, grătar de pui/vită, friptură la tavă, fructe, cîte o bere sau un pahar de vin roşu (rar, la solicitarea antrenorului).
În zi de meci, se mănîncă cu 3 - 4 ore înainte piept de pui cu paste, plus ciocolată.

Fără probleme medicale

De cînd a început cantonamentul şi pînă acum, lotul Mioveniului nu s-a confruntat cu probleme medicale. Medicul echipei, Viorel Nicola, este alături de jucători în cantonament şi îi monitorizează cu atenţie pe jucători. „Din punct de vedere medical, totul este OK pînă acum. Mai avem de făcut ceva analize la cei noi, dar nu cred că sînt probleme. Nu am avut nicio problemă serioasă pînă acum încît să am motiv să-i opresc de la antrenamente. În alte dăţi au mai fost răciţi, unii nu au mai putut duce antrenamentele, dar acum, nu. Singura problemă a fost cu Cioc, care a fost şi trimis acasă din cauza unei tendinite“, ne-a spus medicul echipei.

Programul unei zile de cantonament

# ora 7,30: trezirea
# ora 7,45: cîntarul
# orele 8,00 - 9,00: micul dejun
# orele 10,30 - 12,00: primul antrenament
# ora 13,00: prînzul
# orele 13,30 - 15,30: odihnă
# orele 16,00 - 18,00: al doilea antrenament
# ora 19,30: cina
# orele 20,00 - 22,00: program liber
# ora 22,00: stingerea

Portari:

# Octavian Popescu # Flavius Croitoru # Bogdan Preda # Valentin Sima

Fundaşi:

# Andrei Tirică # Cătălin Alexe # Bogdan Vişa # Ionuţ Stoica # Costinel Gugu # Mihai Şchiopu # Andrei Traşcu # Marius Tomozei # Ionuţ Burnea # Edi Stoica

Mijlocaşi:

# Alin Popa # Victor Mazilu # Ionuţ Rădescu # Adrian Iamandi # Andrei Neagoe # Ciprian Biceanu # Marius Galan # Ionuţ Mîrzeanu # Rareş Lazăr # Alexandru Cioc # Roberto Ayza # Cosmin Piscanu # Daniel Iancu

Atacanţi:

# Eduard Florescu # Andrei Nilă # Mihai Vintilă # Cosmin Năstăsie # Marius Staicu # Eduard Neacşu # Sebastian Ivan
Au plecat: l Bogdan Stancu (liber de contract) l Robert Boboc (împrumut expirat)
Au venit: l Andrei Neagoe (Chindia Tîrgovişte) l Cătălin Alexe (Viitorul) l Cosmin Piscanu (CSM Rm. Vîlcea) l Ionuţ Burnea (Unirea Tărlungeni)
Juniori de la echipa a II-a: l Eduard Neacşu l Sebastian Ivan l Andrei Traşcu l Rareş Lazăr l Alexandru Cioc l Valentin Sima


S.Mihai

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:Cod:* Code


Vizualizari: 1530

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info