Curierul Zilei - Români, vi se pregăteşte ceva!
PRIMA PAGINA
Aniversare
 Publicitate pdf
Români, vi se pregăteşte ceva!
(3 voturi)
Saturday, 12 August 2017


Români, vi se pregăteşte ceva!

 

Semnale. Fulgere. În zare. Uneori mai dese, alteori mai rare. Cîteodată mai estompate, alteori foarte virulente. Nu se ştie cine pune catastrofa la cale. E ceva ca o epidemie care umple lumea? Ca o fata­litate? Ca o caniculă care de-abia a început, dar nu trece?

Semnale. Teoretice. Savante. Filosofi, geneticieni, medici, specialişti - nu ştim cît de adevăraţi, nu ştiu cîţi improvizaţi, caută să ne convingă cum că unele exemplare umane se nasc sau au o mutaţie cu un cromozom deviat, care schimbă natura normală. Cu instincte şi sentimente sexuale contrare. De aici comportamente deviate, care încep să fie chiar dominante. Şi cînd sînt destui din aceştia, se grupează şi se declară o minoritate, care trebuie tolerată. Ba chiar protejată.
Şi se dau în vînt în public, ca să arate cît sînt ei de fericiţi. Şi cît sînt de persecutaţi.
Am zice, treaba lor. Să-şi poarte blestemul. Sau să-şi folosească şansa. Dar de ce caută să-şi facă prozeliţi? Să devieze oamenii normali? Să-i vîre în captivitatea lor homosexuală? Să-i abată pe altă cale. Să le schimbe viaţa. Scoţînd cetăţeni din destinul lor, în folosul personal, nu este acesta un furt care ar trebui aspru pedepsit?
Semnale, semnale… Să fie din întîmplare? Se pune ceva la cale?
Un tînăr intelectual, cu studii superioare, fost formator de opinie publică în jurnalism, ne povesteşte pe larg şi pasionat iubirea lui pentru un mascul… Un fost preot, de data aceasta englez, bărbat expirat, îşi aminteşte, rostogolind cuvintele în gura lui posmogită, cum l-a lovit dragostea la această vîrstă pentru un tînăr viril, cu care s-a cuplat în chip de soţie. Dar, ca orice femeie posesivă, a devenit capricioasă şi geloasă, simţindu-se neglijată.
Venise în ţară să ceară dreptul de cetăţenie şi acceptarea căsătoriei. Dar cînd a aflat că nu există legi pentru aşa ceva, şi cînd a mai şi descoperit că acel tînăr zvăpăiat, cu creastă pe creştet, mai avea şi alte relaţii, şi nu urmărea altceva decît să-i pună mîna pe averea agonisită o viaţă întreagă, a trăit o adevărată tragedie.
Nenumărate semnale de unde nici nu te-ai aştepta. Un preot de ţară, ajuns faimos în dublura de cîntăreţ popular, ar fi momit şi pervertit nenumăraţi copii să-i pregătească pentru viaţa homosexuală. Ba chiar ar fi avut contacte erotice cu unii dintre ei. Ceea ce se numeşte pedofilie, sancţionată de morală şi justiţie. Dar lui i s-a ridicat dreptul să mai slujească în biserică. Şi cam atît. Însă a fost suficient să provoace un mare scandal. Sute de enoriaşi i-au sărit în ajutor. Şi cer vehement să rămînă în poziţia avută. Printre ei, şi mulţi părinţi ai copiilor convertiţi, ba chiar abuzaţi. Ce să mai crezi?
Mai vreţi şi alt semnal de alarmă? O doamnă, şi nu oarecare, aflată în funcţia de pedagog la un seminar teologic, a sesizat în nenumărate rînduri Mitropolia şi Sfîntul Sinod despre orgiile petrecute în internat şi în chiliile mănăstirii în care viitorii preoţi acceptă să petreacă sodomic cu profesorii şi clericii. La care ar participa chiar Preasfinţitul Episcop.
Ca să scape de o asemenea învinuire, cei vizaţi, folosindu-se de autoritatea şi relaţiile lor şi de ştampila aflată la îndemână, au declarat femeia nebună. Dar comisiile medicale de specialitate au găsit-o perfect sănătoasă. Şi atunci, cum rămîne cu dezmăţul din acest sfînt locaş care pregăteşte viitorii preoţi ai credinţei creştine. Cît de plini de păcate sînt cei care ar trebui să le îndrume paşii pe calea lui Dumnezeu, dar îi vînd Satanei?
Şi hora demenţială nu se opreşte aici!
Sîntem bombardaţi cu asemenea ştiri, de dimineaţa pînă seara, şi de seara pînă dimineaţa. Fără îndoială că nu fără scop…
Între timp, homosexualii devin tot mai insistenţi. Nu le mai este de ajuns să ceară recunoaşterea. Mai au în arsenal şi alte motive şi tertipuri. Cum ar fi întîmplările cu mari cîntăreţi şi cîntăreţe, cu artişti şi artiste, cu mari intelectuali şi mari politicieni de ambele sexe, care au decăzut atît de jos, dar asta le e în fală…
Şi dacă le este recunoscută minoritatea, se mulţumesc numai cu atît? Nicicum. Vor reprezentanţi, în primării, în consilii, în instituţii de stat, ba chiar în Parlament, în guvern şi la preşedinţie, ca armenii, polonezii, tătarii, rromii şi multe alte etnii, ba chiar ceva mai mult? De ce nu şi ajutoare băneşti de la stat, pentru publicitate şi reclamă.
Dar cea mai arzătoare problemă pentru ei la data aceasta este legiferarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. În numele dreptului fiecărui cetăţean de a-şi hotărî soarta. Şi, mai departe, libertatea fiecărei familii de a adopta copii…
De unde atîţia prunci, dacă ei nu le pot da naştere? Bineînţeles, de la alţii… Ce orientare le-ar oferi ei copiilor crescuţi în acest mediu? Ai cui sînt ei? Cui să-i spună mamă, cui să-i spună tată? Şi cum va fi în generaţia viitoare? De unde alţi copii de crescut, dacă nu va avea cine să-i zămislească?
Ni se spune să nu avem grijă. Societatea va găsi forţa să se regleze singură. Şi apoi, treaba ei? Ce ne pasă? Grija noastră trebuie să fie pentru homosexualii actuali…
Toate aceste întîmplări nu sînt aruncate în gol. Tocmai se pregăteşte legea familiei şi căsătoriei. Se fac presiuni. Se anunţă concesii. Chiar şeful statului ne-a sfătuit să fim mai toleranţi în morală şi în credinţă.
Şi iată că un lider al acestei minorităţi, care declară că ţine de credinţa creştină, ne atrage atenţia că au trecut 2000 de ani de la Hristos. Deci, perceptele ar trebui revizuite… Avem exemplu, zice, în multe ţări occidentale, cu multă civilizaţie, şi de religie creştină. Unde funcţionează legi care permit căsătoria între persoane de acelaşi sex şi adopţia copiilor…
   Atenţie, români, vi se pregăteşte ceva!...   
Marin Ioniţă

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:Cod:* Code


Vizualizari: 5266

Comentarii (1)
Scris de Cristina in 15-08-2017 09:32 - Vizitator
 
 
Da, aveti dreptate. Trebuie sa avem grija, sa fim atenti si sa nu ne lasam manipulati de astia!!!
 

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 20.08.2019

--- 9.253 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info