Curierul Zilei - Gianny a prăjit tarantule la „Chefi la cuţite“!
PRIMA PAGINA

*** Vor bani să îşi crească copiii      *** Proiect de cercetare nucleară la ICN      *** 800 de locuri de muncă în Spania      *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc     *** „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 16-22 noiembrie     *** Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit     *** Beat turtă, a căzut în canal      *** S-a oprit cu maşina într-un pod     *** Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi     *** Înlocuiţi carnea cu fasole      *** Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”     *** Amenzi drastice pentru şoferi      *** 30 lei biletul la meciul cu americanii     *** Liga Naţiunilor     *** După puncte la Timişoara!     *** Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!     *** Voleibalistele junioare joacă la Braşov      *** Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov     *** Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul şalăului cu peştişori vii    

 
Gianny a prăjit tarantule la „Chefi la cuţite“! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 18 octombrie 2017

Le-a făcut o surpriză lui Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu

Gianny a prăjit tarantule la „Chefi la cuţite“!

 

Cîştigătorul sezonului 3 al show-ului culinar de la Antena 1, „Chefi la cuţite“, piteş­teanul Gianny Bănuţă, a reve­nit în preselecţiile e­mi­­siu­nii, vrînd să le fa­că o surpriză celor trei chefi.  Pus mereu pe şotii, fos­tul concu­rent le-a pre­gă­tit che­filor un pre­pa­rat de-a dreptul şocant, chiar de coşmar pentru Florin Dumi­trescu! In­gre­dientul de şoc a fost tarantula!    


 Gianny s-a apucat să gătească tarantule tempura cu garnitură de orez prăjit şi mazăre, această garnitură fiind preparată de el şi în finala care i-a adus marele premiu în sezonul trecut.

Şi-a făcut tatuaj despre finala cîştigată

„Îi luăm pe domnii şi îi punem la prăjit“, a descris el paşii reţetei, precizînd că tarantulele prăjite sînt foarte gustoase. Chef Florin a avut parte de un adevărat şoc atunci cînd a văzut farfuria. „Băi, e ditamai păianjenul în farfurie, sînteţi nebuni?!“, a zis el supărat, neîndrăznind să dea capacul. „Dacă se trezeşte ăsta şi mă muşcă?“, a glumit Bontea. „Florică, uite, şi-a făcut şi pînză, băi! Nu vrei un copănel de tarantulă?“, a continuat juratul. Singurul care a avut curajul să guste a fost Scărlătescu. „Azi, fac 20 de ani de bucătărie“, a zis Gianny, venind în faţa chefilor care au avut parte de o surpriză plăcută la vederea fostului concurent. Aceştia i-au remarcat tatuajul de pe braţ, iar el le-a explicat că movul vine de la echipa mov din care a făcut parte, V-ul de la iniţiala numelui bunicii sale, Violeta, căreia i-a dedicat premiul, cuţitul de la emisiune, iar tatuajul mai conţine şi ora şi data la care a avut loc finala în urma căreia a fost desemnat cîştigătorul concursului.
I.Ivănoiu

Vizualizari: 1693

Fii primul care comenteaza articolul

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:



Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net


Google Analytics




































Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info