Curierul Zilei - Eduard Şerban şi Denisa Dragomir, sportivii anului!
PRIMA PAGINA

Redacţia Curierul Zilei *** ️ vă urează un Paşte Fericit şi sărbători frumoase alături de cei dragi!     Social *** ️ Pastorala de Paște     Social *** ️ Vinerea Mare - Ziua răstignirii lui Iisus     Social *** ️ Programul instituţiilor de cultură în perioada sărbătorilor     Social *** ️ A fost sfinţită noua raclă pentru moaştele Sfintei Filoteia     Fapt divers *** ️ De la o măicuţă a luat foc o casă...     Fapt divers *** ️ Prins sub maşină la 84 de ani!     Fapt divers *** ️ La împăcare s-au bătut de au ajuns la spital!     Social *** ️ Ultimul veteran, Paraschiv Simăn a fost sărbătorit     Social *** ️ Măturătorii vor fi scutiţi de impozit!     Sport *** ️ Dornici de revanşă!“     Sport *** ️ „Ne dorim un nou titlu de campion”    
 Publicitate pdf
Eduard Şerban şi Denisa Dragomir, sportivii anului! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 13 decembrie 2017

CSM Piteşti şi-a premiat performerii din 2017

Eduard Şerban şi Denisa Dragomir, sportivii anului!

 

Clubul CSM Piteşti şi-a premiat, aseară, într-un cadru festiv cele mai bune rezultate obţinute în 2017. Festivitatea de premiere a avut loc la clubul Hush din Piteşti, în prezenţa şefilor de instituţii din administraţia locală şi a direc­torilor din Ministerul Sportului.


În acest an, cele nouă secţii ale grupării din Ştrand au cîştigat 284 de medalii la competiţiile interne şi internaţionale la care au participat. Cea mai valoroasă secţie a grupării piteştene este judoul care în acest an a obţinut 96 de medalii. Secţia fanion a clubului este urmată la mică distanţă de nataţie cu cele 87 de medalii. Podiumul pe secţii a fost completat de atletism cu cele 31 de medalii. Aşa cum era de aşteptat cei mai buni sportivi ai clubului condus de directorul Gheorghe Dinu au fost desemnaţi de la secţiile fruntaşe.
Judoka Eduard Şerban a fost desemnat cel mai bun sportiv al clubului în anul 2017 la masculin. Eduard este component al Lotului Naţional de cadeţi şi un sportiv de mare viitor al României. În acest an a devenit campion mondial de cadeti la ctg. 90 kg şi vicecampion balcanic la ctg. 90 kg. Mai are în palmares locul 3 la Festivalul Olimpic al Tineretul European la ctg. 90 kg. În acest an a obţinut 6 medalii la Campionatele Naţionale la ctg. 90 kg,Tineret, Juniori şi Cadeţi. Este un sportiv care poate deveni o certitudine pentru a reprezenta România la Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokio.

Ioniţă, Pălărie şi Coroja, antrenorii anului

Valentin Ioniţă şi Cornel Pălărie au fost desemnaţi antrenorii anului pentru munca depusă cu sportivul Eduard Şerban. Secţia de judo dispune la ora actuala de un cuplu de antrenori redutabil în judoul românesc. În acest an, sportivii secţiei au cîştigat peste 85 medalii la Campionatele Naţionale, 11 medalii la Campionate Mondiale, Europene şi Balcaniadă la toate categoriile de vîrstă. În acest an, secţia de judo a clubului CSM Piteşti a ocupat locul 1 din cele peste 200 de secţii afiliate la Federaţia Română de Judo. Titllul de antrenorul anului a fost obţinut şi de Valentin Coroja, tehnicianul care se ocupă de pregătirea atletei Denisa Dragomir. Secţia de atletism dispune la ora actuală de 5 antrenori, profesionişti în atletismul românesc. În acest an, sportivii secţiei au obţinut 31 medalii la Campionatele Naţionale şi 6 medalii în competiţii internaţionale, Campionate Mondiale, Europene şi Bal­ca­niadă. Secretul reuşitelor stă în puterea de muncă, priceperea, implicarea şli profesionalismul antrenorilor.

Denisa, pe podium la Mondiale!

Atleta Denisa Dragomir a fost desemnată cea mai bună sportivă a clubului în anul 2017 la feminin. Piteşteanca este compo­nentă a Lotului Naţional de senioare de Alergare Montană, iar în acest an a ocupat locul 3 la Campionatul Mondial de seniori, locul 3 la Campionatul Mondial de seniori cu echipa Romaniei. A cîştigat aurul la Campionatul Balcanic de seniori, argintul la Campionat Balcanic de seniori cu echipa Romaniei. În ultimii 5 ani este campioană naţională în proba de Alergare Montană. Este o sportivă rezistentă, cu o voinţă de fier în această probă specială de mare anduranţă.

Zanfir, cel mai bun atlet   

Atletismul şi-a premiat şi în acest an performerii. Cel mai bun atlet al secţiei a fost desemnat Constantin Zanfir care în acest an a obţinut 6 medalii la Campionate Naţionale de Juniori, din care 5 Titluri de Campion Naţional. În acest an, a participat la Campionatele Mondiale şi Balcaniada de juniori în proba de aruncare a discului. Locul secund în clasamentul secţiei i-a revenit lui Mariusan Dobrică, care în acest an a obţinut 5 medalii la Campionatele Naţionale de Tineret şi Juniori, argintul la Campionat Balcanic în proba de 4x400 m cu ştafeta de juniori. Tot în 2017a participat la Campionatele Europene în proba de 400 m juniori. Podiumul secţiei a fost completat de Ciprian Daroczi, multiplu medaliat în anul 2017 la Campionatele Naţionale de Juniori 1, medaliat cu argint la Campionatele Balcanice de Juniori 1 în proba de 4x100 m cu ştafeta masculină, medaliat cu aur în probele de heptatlon şi decatlon rezervate juniorilor 1. Antrenoarea secţiei a fost desemnată Otilia Eşanu care în numai cîţiva ani cu pasiune şi pricepere a reuşit să ridice o generaţie de sportivi, obţinînd în acest an 21 medalii la Campionatele Naţionale de Tineret, Juniori  şi copii şi 2 medalii la competiţiile internaţionale.

Haiducu, marea speranţă a înotului românesc

Secţia de nataţie a clubului din Ştrand rămîne una dintre cele mai valoroase. Cel mai bun înotător argeşean a fost desemnat Laurenţiu Haiducu. Este omponent al lotului naţional de juniori, participant la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Ungaria cu rezultate foarte bune în probele de 100 m, 200 m fluture şi 400 m Mixt. A participat în aceste zile la Concursul Ţărilor Central Europene în probele de 400 m şi 1500 m Liber, 200 m şi 400 m Mixt,100 m şi 200 m Fluture, cucerind 5 medalii, 2 de aur şi 3 de bronz doborînd şi un Record Naţional în proba de 400m Mixt. La Campionatele Naţionale de Seniori obţine 3 medali, iar la cele de tineret, 6 medalii. La CN de Juniori cîştigă 13 medalii şi doboară 4 Recorduri Naţionale în probele de 200 m fluture şi 400 m mixt. Este un sportiv care poate deveni o certitudine pentru a reprezenta România la Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokio. Haiducu este pregătit de Bogdan Chiriac, un antrenor tînăr, foarte bine pregătit, cu o mare putere de muncă şi o dorinţă de afirmare pe masura. Locul secund în clasamentul secţiei i-a revenit lui Răzvan Marinescu Popazov, component al lotului naţional de juniori, participant cu rezultate foarte bune la Campionatele Balcanice de juniori - Bulgaria în probele de 400 m şi 1500 m, medaliat în 6 probe la Campionatele Naţionale de Tineret. Podiumul secţiei a fost completat de către Daniel Nicuşan care în acest an a obţinut 14 medalii la Campionatele Naţionale de juniori. În proba de 200 m mixt realizeză şi un record naţional. Adriana Drigă este antrenoarea care împreună cu Bogdan Chiriac pregăteşte cei mai buni sportivi ai secţiei.
Exigentă şi conştiincioasă, nu acceptă nici un rabat de la disciplină. Este o antrenoare cu o putere de muncă şi o dorinţă de afirmare pe măsură. Poate pregăti cu rezultate bune sportivi la toate nivelurile de vîrstă. Viorel Ciobanu este antrenorul sportivilor Robert Glinţă şi Bogdan Scarlat, participanţi la Campionatele Mondiale şi Europene de seniori, multipli medaliaţi la Campionate Naţionale şi recordmeni  nationali. Cei doi sportivi reprezintă acum clubul Dinamo Bucureşti.

Raicu, un judoka de top

Judoul a fost desemnat şi în acest an secţia numărul 1 a clubului. Cel mai bun judoka al secţiei a fost declarat Alexandru Raicu, component a Lotului Olimpic de Seniori al României. Practica judo din anul 2006 şi este multiplu campion naţional. În 2017 a obţinut locul 3 la Jocurile Francofoniei, locul 3 la Campionatul Naţional de Seniori şi locul 1 la campionatul Naţional de Tineret. A participat la Campionatele Europene şi Mondiale de seniori şi este o speranţă a secţiei de judo pentru Olimpiada din 2020 de la Tokio. Locul secund în clasamentul secţiei a fost ocupat de Mădălina Stoica, componenta a Lotului Naţional de juniori. Practică judo din anul 2006 şi este multiplă campioană naţională. În 2017 a obţinut locul 4 la Campionatul European de Judo pentru tineret, locul 4 la Jocurile Francofoniei, locul 3 la Campionatul Naţional de seniori, locul 2 la CN de Tineret şi locul 1 la CN de Juniori. În acest an a mai participat la Campionatul Balcanic şi Campionatul European de juniori. Podiumul secţiei de judo a fost completat de Alin Albu, locul 2 la Campionatul Balcanic de Juniori, locul 3 la Campionatul Naţional de seniori, locul 2 la  Campionatul Naţional de tineret şi locuI 2 la Campionatul Naţional de juniori. Valentin Ioniţă este antrenorul celor mai buni sportivi ai secţiei şi secundul Lotului Naţional de juniori şi cadeţi de la Piteşti. Este un tehnician tînăr, foarte bine pregătit cu o mare putere de muncă şi o dorinţă de afirmare pe măsură. Colaborează foarte bine cu Cornel Pălărie, un antrenor pensionar cu o mare experienţă. În mod sigur, cu asemenea antrenori, destinele judoului piteştean sînt pe mîini bune. Premierea sportivilor a fost oficiată de consilierul local Cristian Gentea, preşedintele secţiei de judo a clubului din Ştrand. 
M.Duinea


Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:Cod:* Code


Vizualizari: 1701

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---
Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info