Curierul Zilei - 22 de jucători, la reunirea lotului!
PRIMA PAGINA

*** Peste un milion de contribuabili, în Spaţiul Privat Virtual     *** ️21 de persoane munceau la negru      *** Gunoiul trebuie pus în saci diferiţi!      *** Euro creşte la sfîrşit de săptămînă     *** Pompier argeşean, campion naţional     *** Jandarmi în acţiune pe durata slujbelor religioase    *** 12 proxeneţi reţinuţi    *** Percheziţii la hoţii din Miceşti    *** Le-a dispărut fata de acasă    *** A zburat prin aer cu maşina şi a scăpat nevătămat!     *** Momitoarele grele, ideale pe ape curgătoare     *** Monturi de pescuit la crap în Delta Dunării     *** Misiune grea în Capitală     *** Cupa Lalelelor, la Bazinul Olimpic     *** Fotbal la TV în week-end     *** Barajul de promovare în iunie     *** Bilete online la meciurile din Norvegia şi Malta     *** Putere, flexibilitate şi reguli!    *** Sfinţii zilei     *** BlackBerry Messenger se desfiinţează în curînd    *** CIORBĂ RĂDĂUŢEANĂ    *** Evenimente 20 aprilie de-a lungul vremii    *** Aceşti români fantastici    *** „Fraţii Sisters“ şi „Minte-mă frumos în Centrul Vechi“    *** „Nepoţii lui Tănase“ vin la Piteşti     *** Liga Campionilor1,4 tone de deşeuri adunate din Lacul Prundu    *** 1,4 tone de deşeuri adunate din Lacul Prundu    *** Au rămas fără drujbe    *** Mîine este Paştele la catolici    *** Ortodocşii sărbătoresc Floriile    *** Tîrg de Florii la Cîmpulung   

 Publicitate pdf
22 de jucători, la reunirea lotului! Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 13 ianuarie 2018

Săndoi a condus primul antrenament la FC Argeş

22 de jucători, la reunirea lotului!


FC Argeş şi-a reluat, ieri, pregătirea pentru partea secundă a campio­natului. Alb-violeţii s-au reunit la stadionul Nicolae Dobrin, sub comanda principalului Emil Săndoi, după o lună de vacanţă. La prima şedinţă de pregătire condusă de tehnicianul oltean au fost prezenţi 22 de jucători care au evoluat la echipa de fotbal a Piteştiului şi în prima parte a sezonului. Singurii absenţi motivaţi au fost mijlocaşii Andrei David şi Raul Costin care, de săptămîna viitoare, se vor alătura lotului.  

Înainte de primul antrenament, a fost organizată şi o conferinţă de presă în care Săndoi şi-a prezentat colaboratorii cu care va lucra. Principalul oltean va fi ajutat de secundul Vali Năstase, preparatorul fizic Dan Didiţă şi antrenorul cu portarii, Dumitru Hotoboc. Primul antrenament a avut loc pe terenul sintetic al stadionului şi a fost unul de reacomodare la efort după această vacanţă de iarnă. De astăzi, piteştenii îşi vor intensifica pregătirea, urmînd ca pe 23 ianuarie să intre în cantonament pentru zece zile. Gruparea argeşeană va disputa în această iarnă 7 meciuri de verificare cu echipe de ligile a IV-a, a III-a şi a II-a, cei mai puternici adversari fiind Chindia Tîrgovişte şi Metaloglobus Bucureşti, echipe care activează în eşalonul secund. Din cele şapte partide, cinci se vor disputa la Piteşti, iar celelalte două în deplasare.  

„Să formăm o echipă competitivă“  

Sandoi vrea să facă din FC Argeş o echipă puternică cu care să se lupte pentru promovarea în Liga I în sezonul viitor: „Am ţinut neapărat să fim şi noi în formaţie completă în această zi în care începe perioada de pregătire pentru partea a doua a sezonului. Toţi patru am venit cu sufletul deschis. Sîntem conştienţi că nu va fi uşor, pentru că FC Argeş a fost, este şi sperăm că va rămîne un brand în fotbalul românesc chiar dacă în momentul de faţă activează în liga secundă. Merite deosebite pentru regăsirea clubului FC Argeş chiar şi pe scena Ligii a II-a le au organele locale care au reuşit să readucă acest brand pe scena fotbalului românesc. Începem o perioadă de pregătire. Avem şase săptămîni şi cîteva zile la dispoziţie pînă la începerea campionatului. Echipa a avut evoluţii bune, poate chiar foarte bune, în acest tur de campionat. Sperăm să continuăm şi noi cu aceleaşi rezultate, iar dacă se poate, să le şi îmbunătăţim. Punctele se iau mai uşor în turul campionatului. Este o regulă nu numai în Liga a II-a, ci şi în Liga I. Sînt convins că şi celelalte echipe se vor întări şi vor face sacrificii pentru a acumula cît mai multe puncte. Nu avem o misiune uşoră din acest punct de vedere. Am văzut echipa la cîteva meciuri oficiale, iar pe unii dintre jucători îi cunosc dinainte. Eu cred că sînt perspective frumoase la FC Argeş. Ne-am propus în acest retur de campionat să jucăm un fotbal frumos, să încercăm să aducem cît mai mulţi suporteri la stadion şi să formăm o echipă cît mai competitivă pentru campionatul următor, care din punctul meu de vedere va prezenta un interes deosebit datorită echipelor de tradiţie care vor promova. Fotbalul este pentru spectatori. În momentul în care avem spectatori în tribune, trebuie să avem şi calitate“.

Achiziţii în toate compartimentele

Tehnicianul oltean îşi doreşte să întărească lotul după ce va face o evaluare a potenţialului fotbaliştilor actuali: „Este prima zi a pregătirilor şi nu pot spune prea multe lucruri despre transferuri. Astăzi o să luăm pulsul, să vedem ce s-a întîmplat şi în această perioadă de vacanţă pentru că noi le dădusem un program jucătorilor. Pînă la urmă, sîntem în România şi mai pot fi scăpări. Sperăm să nu mai fie de acum încolo. Vrem să vedem de la ce nivel plecăm. În funcţie de asta, în perioada următoare să putem să ne desfăşurăm antrenamentele în condiţii optime. Sînt convins că cei din conducere ne vor pune totul la dispoziţie. Mai trebuie să mai avem şi puţină baftă cu vremea. Este stabilit programul pe aceste şase săptămîni. Vor fi şi unele jocuri amicale care în principal sînt deja planificate. Acolo pot să mai apară unele mici modificări. Obiectivul meu personal este să urcăm cît se poate de sus. Ne mai dorim cîţiva jucători, dar asta nu înseamnă că nu avem încredere deplină în fotbaliştii care sînt în momentul de faţă la FC Argeş. Dacă vom avea oportunităţi să mai aducem anumiţi jucători, cîte unul în fiecare compartiment, o vom face. Nu îi vom aduce doar de dragul de a-i aduce“.   

„Pregătirea fizică face diferenţa“  

Antrenorul argeşenilor le-a mulţumit predecesorilor săi care au pregătit echipa în ultimii ani, după care a analizat meciurile echipei pe care a apucat să le vadă pe viu: „Vreau să le mulţumesc tuturor antrenorilor care s-au ocupat de destinele acestei echipe încă de la înfiinţare. Nicu Dică chiar a făcut nişte lucruri deosebite, reuşind să promoveze echipa în Liga a II-a. Cînd eram antrenor la Chiajna, am disputat un joc amical cu Piteştiul. Mie chiar mi-a plăcut foarte mult echipa din Piteşti la vremea respectivă. Şi din punct de vedere fizic, dar şi tehnico-tactic. Le-am mulţumit şi celor doi antrenori care au fost în turul campionatului. La început de sezon a fost impactul cu Liga a II-a. Era normal ca echipa să nu defileze aşa cum s-a întîmplat în Liga a III-a. E o diferenţă de valoare între adversarele pe care le întîlneşti. În vara anului trecut s-au făcut o serie de transferuri, iar din punct de vedere al omogenităţii, echipa a mai slăbit puţin şi era normal ca la început să fie o perioadă de căutări, iar după aceea, odată cu trecerea timpului, să crească în valoare. Ultimele rezultate pe care echipa le-a obţinut au fost foarte bune. Am văzut o formaţie foarte bine pregătită din punct de vedere fizic. Am urmărit două meciuri acasă, unul cu Snagovul, cîştigat cu 1-0, şi altul cu ASU Timişoara, în care echipa s-a impus cu 2-0. La partida cu Timişoara am văzut o echipă FC Argeş care din minutul 30 s-a ridicat peste adversar ca nivel de joc, iar din minutul 60 pînă în minutul 90, din punct de vedere fizic, şi-a dominat total adversarul. Pe final de campionat, echipele care stau foarte bine din punct de vedere fizic au cîştig de cauză. Asta o să ne propunem şi noi de la a doua parte a sezonului“.    

Hotoboc: „Să continuăm  lucrurile bune“

Antrenorul cu portarii al echipei din Trivale se aşteaptă la un retur mult mai greu: „Din punctul meu de vedere, returul va fi mult mai greu faţă de ce a fost în tur. Noi am demonstrat şi în turul campionatului că am format o echipă. S-a format o familie şi cred că în retur lucrurile se vor îmbunătăţi şi mai mult. Sper să continuăm pe aceeaşi linie şi să urcăm şi mai mult în clasament“, a spus Dumitru Hotoboc.

Hotoboc: „Să continuăm  lucrurile bune“

Antrenorul cu portarii al echipei din Trivale se aşteaptă la un retur mult mai greu: „Din punctul meu de vedere, returul va fi mult mai greu faţă de ce a fost în tur. Noi am demonstrat şi în turul campionatului că am format o echipă. S-a format o familie şi cred că în retur lucrurile se vor îmbunătăţi şi mai mult. Sper să continuăm pe aceeaşi linie şi să urcăm şi mai mult în clasament“, a spus Dumitru Hotoboc.

Năstase: „La Piteşti este casa mea“

Secundul Vali Năstase era foarte fericit că s-a întors la clubul la care s-a format: „Am venit cu braţele deschise. Aici am început fotbalul mare şi m-am lansat ca jucă­tor la echipe mari. Sînt bucuros că m-am întors acasă, la FC Argeş. Aici este şi casa mea. Sper să facem treabă bună împreună, să avem continuitate în rezultatele din turul campionatului. Avem mult de muncă şi nu ne va fi uşor. Asta este meseria noastră de antrenori, să îndrumăm jucătorii să joace cît mai bine, să avem un fotbal plăcut, să aducem lumea la stadion cum era odată, pe vremuri. Îmi doresc să fim sănătoşi şi să avem putere de muncă“.

 

Cotigă: „Vrem locul 3“    

George Cotigă, căpitanul lui FC Argeş, are ambiţii mari în acest retur de campionat: „Îmi pare bine că ne-am reîntors la antrenamente după o perioadă cam lungă. Am stat cam mult în vacanţă şi aşteptam cu toţii să începem treaba. Vrem ca în acest nou an să continuăm parcursul din ultimele etape din tur şi din cele două care s-au jucat deja din retur. Plecăm cu gîndul de a atinge locul 3. Asta ne-am propus şi acesta este obiectivul nostru. Pentru acest lucru trebuie să muncim bine în perioada asta. Prima impresie lăsată de domnul Emil Săndoi este una plăcută. Ne bucurăm că a ajuns alături de noi şi sperăm să facem o treabă bună împreună. La vizita medicală am fost în regulă. Acum sper să stăm bine şi la testele fizice“.
Didiţă: „Să construim un club puternic“
Dan Didiţă, preparatorul fizic, a revenit la echipa din Trivale după o absenţă de cîteva luni: „Mă bucur pentru revenire. Îi mulţumesc domnului Emil Săndoi pentru încredere şi sper ca împreună cu jucătorii şi conducerea să construim un club puternic. Sper ca în scurt timp să obţinem şi performanţele care să îi readucă la stadion pe spectatori şi să-i mulţumească“.
Lotul prezent la reunire:
Portari: Tavi Popescu, Nicuşor Grecu, Alexandru Oprican.
Fundaşi: George Cotigă, Dorinel Oancea, Ionuţ Mihăiescu, Băgdan Vişa, Cătălin Stan, Dănuţ Şerbănică, Andrei Tofan.
Mijlocaşi: Alin Popa, Ionuţ Năstăsie, Ionuţ Şerban, Robert Grecu, Radu Bîrzan, Antonio Cruceru, Andrei Panait.
Atacanţi: Vasile Buhăescu, Marius Albu, Cătălin Barbu, Costin Stoica, Andrei Nilă.
Programul echipei:
23 ianuarie - 2 februarie: Cantonament la IATSA
25 ianuarie - FC Argeş - Unirea Bascov(Liga a IV-a)
1 februarie - FC Argeş - Academia Rapid(Liga a IV-a)
7 februarie - FC Argeş - Chindia Târgovişte
28 ianuarie - FC Argeş - FC Aninoasa(Liga a III-a)
10 februarie - FC Argeş - Petrolul Ploieşti(Liga a III-a)
14 februarie - Metaloglobus Bucureşti - FC Argeş
17 februarie - Popeşti Leordeni (Liga a III-a) - FC Argeş  n
M.Duinea  Foto: I.Tudor, C.Tudor

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:Cod:* Code


Vizualizari: 2233

Comentarii (1)
Scris de Vivi in 13-01-2018 07:16 - Vizitator
 
 
Hai FC Argeș succes Doamne ajuta tuturor
 

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info