Curierul Zilei - Doctorul Frãtoaica, îndrãgostit din nou
PRIMA PAGINA arrow reportaj arrow reportaj arrow Doctorul Frãtoaica, îndrãgostit din nou
Fapt divers*** ️ Reţinut că şi-a şters urmele accidentului     Fapt divers*** ️ I-a făcut moşmoane de 180 lei!     Cultural*** ️ Sfîntul Nicolae, ocrotitorul copiilor     Social*** ️ S-a redeschis Cetatea Poienari     Sport*** ️ Victoria este obligatorie!     Sport*** ️ Ce peşti puteţi pescui pe Dunăre    
 Publicitate pdf
Doctorul Frãtoaica, îndrãgostit din nou
(46 voturi)
Friday, 30 October 2009
 Omul adevãrat din spatele figurii publice. Aceasta este tema unei noi rubrici pe care o deschidem azi în paginile ziarului şi în care încercãm sã vã prezentãm acea parte mai puţin vizibilã din viaţa oamenilor întîlniţi în diferite ipostaze expuse publicului, care sã vã permitã sã vã faceţi o imagine despre cine este cu adevãrat acea persoanã. Am ales astãzi un medic.
L-aţi întîlnit la Urgenţã, poate a salvat viaţa dumneavoastrã sau viaţa unui om drag dumneavoastrã, îl vedeţi în şedinţele de Consiliu Local, fiind activ în politicã, îl vedeţi la evenimentele mondene, dar şi cînd e de muncã! Dacã nu l-aţi recunoscut încã, vã spunemşi numele: medicul Gheorghe Frãtoaica. Deşi pare a se fi spus totul despre el, Bebe Frãtoaica - cum îl alintã colegii şi prietenii - esteun subiect inepuizabil. E atît de implicat în tot ce face, de la administraţie la medicinã, de la politicã la viaţa sentimentalã, încît oricînd se poate spune ceva nou despre dumnealui. Definiţia sa ca om e datã de mai multe paradoxuri: militar de formaţie, urãşte armata şi ar desfiinţa-o, dacã ar putea; politician fiind, vorbeşte puţin şi vrea sã fie judecat dupã fapte; om extraodinar de puternic, prin condiţia meseriei pe care o practicã, dovedeşte cînd nu te aştepţi cã e un sentimental incurabil. L-am provocat, zilele trecute, la o discuţie despre sine şi am aflat o mulţime de lucruri mai mult decît interesante.    
  

 „Tînjeam dupã linişte!“

Demisia din Armatã a coincis cu intrarea în politicã. A ales, dupã cum afirmã, cel mai urît şi cel mai hulit partid la momentul ’90, PNŢ. „Cînd au fost treburile mai încurcate, dupã Revoluţie, mi-am dat demisia. Nu au vrut sã îmi dea drumul, dar m-am dus şi
m-am înscris în partid. Am avut legitimaţia 46 pe Prahova, pentru cã atunci eram în Garnizoana Prahova. Le-am pus carnetul pe masã şi de-abia atunci m-au lãsat sã plec“, îşi aduce aminte. Acelaşi moment a însemnat şi trecerea la medicina civilã. „Bineînţeles cã nu am plecat de azi pe mîine, m-am interesat unde mi-aş putea gãsi un loc de muncã. Ştiam cã sînt locuri de muncã la dispensar, în Argeş. Mai aveam o motivaţie. Am trãit toatã viaţa la oraş. Tînjeam, efectiv, dupã linişte! Chiar îmi plãcea ideea de a trãi la ţarã. Şi am gãsit şi locuri. Era unul liber la Miroşi, iar eu sînt nãscut la Cãldãraru şi crescut la Curtea de Argeş. Nu am gãsit la Curtea de Argeş, cã ãsta era visul meu, aşa cã am ales Miroşi şi am fost medic de dispensar aici, ceva ani, vreo 5. Apoi, am primit numirea ca director la Serviciul de Ambulanţã, dupã ce am mai trecut un an pe la Moşoaia, tot în ideea de a nu intra în oraş. Chiar dacã toatã lumea voia la oraş, eu visam sã stau la ţarã. Vrei sã-ţi spun ceva? Dupã ce am pãrãsit aceastã mizerabilã instituţie numitã Armata Românã, pînã acum vreo 5 ani eu m-am considerat în concediu! Aşa de bine mi-a fost şi atît de liniştit“.

 

9 ani de Urgenţã, pe viaţã şi pe moarte

De 9 ani, doctorul Frãtoaica lucreazã la Urgenţa Judeţeanului, a cãrei structurã chiar el a înfiinţat-o, dupã ce fãcuse acelaşi lucru cu Serviciul de Ambulanţã. Muncã efectivã, pe viaţã şi pe moarte, despre care spune - destul de mîhnit - cã a început sã-şi punã amprenta asupra sãnãtãţii sale. „În Urgenţã, mai în vîrstã decît mine mai e doar doctorul Freiberger. În ultima perioadã, aceşti gãlãgioşi pacienţi de care ne ocupãm au ajuns sã ne atingã pe toţi. Uzura fizicã şi moralã a devenit vizibilã la toţi. Nu vorbesc numai de mine, ci şi de colegii mei. Mã uit şi la colegele me-le mult mai tinere, care au doar 35 - 40 de ani... Nu mai e nici unul dintre noi care sã nu sufere de o afecţiune a inimii. Dar nimeni nu vede chestiunea asta! Toatã lumea ştie doar sã ne înjure! Şi nu e firesc! Pînã acum 8 - 9 ani, în Urgenţã era o atmosferã normalã. Acum, aţi vãzut şi voi, presa, am ajuns sã lucrãm cu pazã la uşi. Mai nou, chiar sã chemãm forţele de intervenţie, sã potoleascã scandalagiii. Nu e normal aşa ceva! Este o nepãsare atît din partea conducerii, cît şi a pacienţilor!“. Aceasta este una dintre supãrãrile mari ale doctorului Frãtoaica.

 

Încã îl mai impresioneazã moartea

Deşi are ani buni de medicinã de urgenţã în spate, în care a vãzut cazuri peste cazuri, tragedii şi atrocitãţi, încã îl mai impresioneazã moartea. „Poate nu moartea în sine, dar contextul în care s-a produs, de multe ori!“, spune medicul de Urgenţã. Douã cazuri mai speciale i-au marcat, în ultima vreme, activitatea şi l-au atins mai mult decît altele. „Acum cîţiva ani, pe terenul de sport de la Liceul Sanitar, cîţiva bãieţi jucau fotbal. Unul de 17 ani a fãcut stop cardio-respirator... o moarte subitã. Nu e un caz singular, s-a mai întîmplat aşa ceva. Mi l-au adus în Urgenţã şi am resuscitat la el douã ore. Cred cã m-a impresionat chiar cel mai mult, în toatã cariera mea. Un al doilea caz care m-a atins a fost al unui domn. Un domn, pentru cã se vedea clar cã e un om cult. Nu am ştiut niciodatã ce profesie avea, dar l-am crezut un domn. A venit cu miocarditã, cu complicaţie majorã, edem pulmonar. Starea lui s-a agravat şi îşi tot cerea scuze cã, în loc sã dormim (era în jur de 2 noaptea), stãm pe lîngã el. Noi ne uitam cum se degradeazã, îl rugam sã nu vorbeascã, pentru a nu-şi îngreuna respiraţia, iar el îşi cerea scuze! Ultimele lui cuvinte au fost de iertare faţã de noi, cã ne ţine lîngã el. Apoi, a murit, sub ochii noştri, cerîndu-şi scuze...“. Un alt caz dramatic ce i-a rãmas în memorie s-a întîmplat de Revelionul trecut. „Am petrecut Revelionul resuscitînd! Era vorba despre mama colegei noastre doctoriţa Gabi Rãuţã, de la Hematologie. Un nenorocit, care nici mãcar nu a apãrut la spital, a lovit-o pe trecerea de pietoni... Amîndouã veneau la spital, sã petreacã Revelionul cu colegii de gardã. M-a impresionat din mai multe motive. În primul rînd, pentru cã era vorba de mama unei colege, iar Gabi e o fatã absolut deosebitã. Apoi, cã veneau la spital. Iar Gabi tocmai îşi îngropase şi bunica... A rãmas chiar singurã!“.

 

 Nu suportã doctorii şpãgari

Cea mai grea parte din munca lui - ne-a mai mãrturisit - nu e ceea ce face acolo, ci momentul în care trebuie sã anunţe familia. „De multe ori, la noi impactul e mult prea ţigãnesc. Am luat ceva din comportamentul lor. Modul de manifestare a durerii este la noi mult prea public, prea evident!“, este de pãrere, bazîndu-se pe experinţa sa de pînã acum şi pe miile de cazuri pe care le-a vãzut. Un alt lucru nelalocul lui în societatea de acum este faptul cã, deşi pare foarte dur, multã lume încearcã sã tragã foloase material de pe urma morţii unui om apropiat, creînd în jurul acestui eveniment scandaluri mediatizate chiar întradins, denigrînd medicii şi personalul sanitar. „Zilele trecute, mi-a venit în Urgenţã o doamnã cu oarece pretenţii (a se citi ceva bani), cu o buzã umflatã. Îmi spunea cã a citit pe Internet cã e alergie şi cã a venit sã îi pun o perfuzie, cã dacã pãţeşte ceva! Conceptul de urgenţã preventivã nu existã! Dar credea cã, dacã are bani şi îmi aratã acest lucru, o tratez cum vrea şi cã trebuie sã-i rãspund cum îmi comandã. Avea, de fapt, stomatitã, de la lucrãrile dentare, şi o trimisesem la stomatolog, dar mi-a fãcut un scandal monstru. În condiţiile în care aveam de îngrijit un pacient cu plagã înjunghiatã! Nu o interesa, voia sã mã ocup numai de ea“. Medicul Frãtoiaca nu suportã nici doctorii şpãgari, care se „prostitueazã medical“ pentru bani: „Mã mai întreabã cîte cineva - culmea, pe mine! - cît sã dea la medicii din spital... Ãsta e folclor creat chiar de unii pacienţi, este chiar penibil! Nu sînt de acord cu medicii care cer! Pentru mine asta reprezintã o prostituţie. Nu am fãcut şi nu voi face niciodatã aşa ceva!“. Din pãcate, însã, în lipsa unui confort financiar, care îi împiedicã pe unii medici sã refuze banii oferiţi de pacienţi, mulţumirile lor sînt extrem de puţine. Despre foşti pacienţi trataţi, reveniţi pentru a-i mulţumi, doctorul Frãtoaica zice cã îi poate numãra pe degete: „În ultimii cinci ani, am avut trei cazuri!!!“.

 

 A demisionat din Armatã, pentru cã nu-i plãcea

Nãscut în Cãldãraru, deci argeşean get-beget, paşii l-au purtat în viaţã prin locuri îndepãrtate din ţarã, pînã în Apuseni, unde a fost medic militar timp de trei ani şi jumãtate, la Vînãtori de Munte. Crescut în oraş, mãrturiseşte cã şi-a dorit mereu liniştea de la ţarã, motiv pentru care a şi fost mai bine de trei ani medic în mediul rural. A urmat Facultatea de Medicinã Militarã şi apoi a fost chiar medic militar. Cu  toate acestea, nu suportã armata şi a plecat prin demisie. „Am fost 10 ani efectiv medic militar, dar am 16 ani de purtat uniformã. Nu mi-a plãcut! Îmi cer scuze pentru actualii militari, însã aceastã instituţie am considerat-o întotdeauna o instituţie retrogradã, în care s-au aciuat oameni incompetenţi profesional, cãrora nu le-a plãcut în viaţã sã munceascã. Ştii care era gîndirea pe care o aveau oamenii ce acum sînt colonei şi generali? Mã fac ofiţer, pentru cã nu mã duc la muncã, pentru cã nu fac nimic. Am avut ofiţer care fusese macaragiu! A venit în Armatã pentru cã avea un salariu şi primea repartiţie în oraş. Nici o legãturã cu înclinaţia cãtre arme! Astea sînt poezii idealizate de ei, pentru a motiva salariile nesimţite  ce se acordã în Armatã!“, este pãrerea sa. În plus, ne-a mai explicat cã, odatã ce am intrat în UE, nu mai avem graniţe, iar duşmani, nici atît! Dacã ar fi la putere, ar desfiinţa armata, aşa cum este ea acum, şi ar pãstra doar atîţia oameni cît ne-ar trebui ca sã ne respectãm obligaţiile faţã de partenerii de alianţe.  Nimic mai mult! Pe restul i-ar trimite la munca adevãratã. „În interior, nu îi mai vãd rostul! Cred doar cã este pãstratã, în aceeaşi gîndire comunistã, ca forţã de represiune, în cazul unor mişcãri sociale!“, mai spune dumnealui. 

 

Divorţat de douã ori

Deşi este un bãrbat obişnuit cu greutãţile, în aparenţã un om dur, Gheorghe Frãtoaica nu se sfieşte niciodatã sã-şi arate sentimentele şi nu foloseşte tactica specificã bãrbaţilor, aceea de a pãrea stãpîni pe poziţie şi pe subiect. De curînd, la toate evenimentele mondene, în oraş, la concerte sau la cumpãrãturi, apare însoţit de iubita lui, faţã de care se aratã de fiecare datã extrem de tandru şi îndrãgostit. Divorţat de douã ori, este din nou legat de cineva şi nu ascunde acest lucru. „Dupã o pauzã de 10 ani, am divorţat în primãvara lui 2000. Mihaela este prima care a reuşit sã se apropie. Trãim o epocã foarte proastã. Prima datã, am fost prost! S-a scris mult a doua oarã, cînd am divorţat. Eticheta cã sînt cel care pãrãseşte, cã sînt afemeiat m-a urmãrit mulţi ani la rînd. Cine m-a vãzut de aproape a putut sã-şi facã o imagine. Este adevãrat cã mi-au plãcut femeile, dar nu mi-a plãcut niciodatã sã-mi bat joc de cineva. De fiecare datã cînd am avut o relaţie, am spus clar, din capul locului, cum stã treaba: Pînã aici ne putem duce, mai mult nu pot! Mihaela este singura cu care a fost ceva deosebit. Nu are legãturã cu vîrsta, cu toate cã ea are doar 30 de ani. Nu are chiar nici o legãturã! Ea a reuşit sã mã înfrîngã! Sã-mi înfrîngã toate reticenţele, toatã neîncrederea. Este lucrul pe care îl apreciez la ea. Faptul cã e mai drãguţã în comparaţie cu alte femei reprezintã un bonus pentru mine, nu l-am dorit în mod special şi nu ãsta fost motivul pentru care am ajuns împreunã. Ştiţi cum e! Cînd am cunoscut-o, a fost aşa, ca şi cu un tablou: e frumos, dar nu poate fi al meu. Ea a fost mai tenace, a avut rãbdare. A reuşit sã mã înfrîngã!“.    

 

Ce urmeazã? Cãsãtoria!

Ce urmeazã pentru Gheorghe Frãtoiaca? Multe. Se cãsãtoreşte din nou! E vestea cea mai importantã. „Dacã lucrurile merg în continuare cum merg, categoric cã mã voi cãsãtori din nou, în curînd!“. În politicã, ţine mult la locul sãu de consilier local şi este posibil sã preia conducerea Spitalului Judeţean: „Am fost nominalizat pentru postul de director. Personal, nu mã grãbesc, dar se pare cã propunerea va fi fãcutã oficial. Dacã se va întîmpla, voi accepta“.

 Elena Mitalcov Marta  


Vizualizari: 299017

Comentarii (138)
Scris de Mitica in 23-12-2012 16:56 - Vizitator
 
 
Doctorul Fratoaica nu se refera la medicii militari; nu despre medicii militari spune ca sant incopetenti profesional ci despre ofiterii si cei care comanda in armata. Eu ii dau dreptate si am sa va spun de ce printr-o mica poveste? 
In timpul servicilui militar, intr-o dumunica, participam la o activitate de munca in folosul comunitatii. In pauza de masa dupa ce am primit suplimentul ( sunca si paine) am facut un foc la care am fript salnina primita.Eram mai multi militari in termen si langa noi a venit medicul militar al unitatii ,care era un om popular, si a fript si el slanina , ce o primise. A discutat cu noi si toti faceam haz de sunca fripta ce o consumam.Un tanar locotenent , el raspundea de actinea respectiva, a venit la noi si a inceput sa ne dea cu burta de pamant ca stateam de vorba si glumeam. Doctorul militar , avea gradul de capitan, se uita dezamagit la modul cum noi soldatii eram pedepsiti pentru ca statuseram de vorba, in pauza de masa,alaturi de el. 
In mod normal tanarul locotenent trebuia sa se adreseze capitanului si apoi sa decida ce vina aveam noi si daca trebuia sa fim pedepsiti sau nu. 
La sfarsitul zilei doctorul a venit la noi si si-a cerut scuze ca din cauza sa a trebui ca noi sa suportam instructia disciplinara. 
Vedeti ! cam asa stateau lucrurile in armata. Cine comanada nu tinea seama si de valoarea altor semeni. Cu siguranta ca doctorul era superior ( ca educatie) locotenentului dar cine comanda nu tinea cont de acest amanunt.
 
Scris de dana in 21-12-2012 13:06 - Vizitator
 
 
Ma mir ca nu suporta domnul doctor pe cei din breasla sa care iau bani, mai ales ca si dansul se numara printre ei.Eu de cate ori am fost la urgente cu tata si cu mama (si ma duc des) nu am trcut de dansul pana nu i-am bagat la buzunar, caci altfel face pe nervosul sau ocupatul si te tine pe tusa.Sa va fie rusine!!!!!
 
Scris de MADA BADEA in 30-11-2012 16:32 - Vizitator
 
 
FELICITARI D-LE DOCTOR FRATOAICA,MERITATI DIN PLIN.MADALINA BADEA
 
Scris de "în care s-au aciuat oameni i in 10-08-2012 12:21 - Vizitator
 
 
Ce parere de idi... sadea. Cu alte cuvinte, dr. Carol Davila, medic militar si fondator al invatamantului superior medical din Romania, fondator al medicinii militare, creator de scoala medicala etc, a fost " incompetent profesional" - Pozitia acestui talamb jigneste, in primul rand, scoala medicala romanesca si, pe plan local, tot personalul medico-militar din SMU Dr. Jianu.
 
Scris de Stergeti odata articolul asta in 01-08-2012 14:12 - Vizitator
 
 
Pisica s-a imputit de mult. Mai are putin si iese la pensie si el o da pe dragoste. 
Ardeti gazu. de pomana in ziar
 
Scris de Alen in 10-07-2012 22:56 - Vizitator
 
 
Doctore nu mai minti...vorbesti urat si nu ai suflet pentru meseria asta...LASA PE ALTII ..sincer ..la pensie tata...hai ca ai luat spaga destul...FRATILOR VRETI SNTATEA?SA NU AJUNGETI PE MANA LUI FRATOAICA ...CA VA FACE BULETIN DE SUBSOL..ZAMBIND..DOCTORE?de cate ori am vazut eu cat de urat vorbesti si te comporti.SINCER?MI E JENA CA ESTI MEDIC..!
 
Scris de Dragomir in 24-06-2012 14:06 - Vizitator
 
 
8) iale spaga nu te uita la iei k nu au .daka vos sanatate sa plateaska ca si eu am platit an bucuresti 50 milioane pt o interventie chirurgicala
 
Scris de maria in 04-06-2012 13:04 - Vizitator
 
 
ce atata il lauda adriana.papusa daca nu sti nu mai vb,una este cand se comporta el acasa cu familia,si apropriatii f,dar tu nu sti cum se comporta la servici,cum le vorbeste f urat colegelor de breazla,si alte lucruri,pot sa-ti zic ca mai ai de papat f mult.si pot sa zic ca esti f usor influentata de ce vezi tu,
 
Scris de Adrian in 22-05-2012 17:51 - Vizitator
 
 
De cînd e articolul ăsta pe site,dr.Frătoaica s-a și DESPĂRȚIT DE NEVASTĂ . 
Toată lumea știe că a prins-o în pat cu FOSTUL, cînd era de gardă și a venit noaptea acasă pe neanunțate. 
Deh,năravul vechi al femeii ,n-are lecuire...
 
Scris de Adriana in 21-05-2012 08:12 - Vizitator
 
 
Nu mai scrieti rautati ! 
Domnul doctor, intreaga familie, sunt niste oameni minunati, un vecin extraordinar. 
Are o fetita superba !
 
Scris de denis in 16-03-2012 08:07 - Vizitator
 
 
un mare spagar,dar minte cu nerusinare,rusine!
 
Scris de gioni in 06-03-2012 11:14 - Vizitator
 
 
de la caldararu???aoleuuuu sa nu mai spui ca esti nascut acolo.ne faci com.de ocara :grin
 
Scris de vdtoth in 04-03-2012 14:52 - Vizitator
 
 
E cel mai mare spagar! Am fost cu fratele la urgenta. Pana nu i-am dat bani nu s-a uitat la el. Sa taca naibii din gura!
 
Scris de nicolae constantin -curtea de in 15-02-2012 20:34 - Vizitator
 
 
Printre cei cărora le-a salvat viata ma afil si eu . In urma unui accident de motocicleta (m-a lovit un camion din lateral stanga ) am ajuns la judetean cu pulsul 7 având splina rupta . Nu mi-a dat șanse de supraviețuire si totusi si-a făcut treaba ,spunând ulterior : \" a avut zile de la Dumnezeu\" . Din păcate nu fac parte din cei trei pacienți care s-au întors sa-i mulțumească. Noi supraviețuitorii nu stim ca de fapt serviciul de urgenta este la fel de important in salvarea vieții ca si medicul care efectuează operația . 
Mulțumiri doctorului Fratoaica de la urgente si doctoriței domnișoară Petolea -chirurg de operatie
 
Scris de Niki in 08-02-2012 10:58 - Vizitator
 
 
Lasati omul in pace !  
Astuia nu i se mai scoala maciuca de ani de zile. Sunt destule femei care pot depune marturie . Mai rau este ca dupa ce te mingiie cu fularul se lauda ca ti-a traso .
 
Scris de observator in 08-12-2011 09:16 - Vizitator
 
 
La urma-urmei nu cei care scriu aici tot felul de tampenii, sunt de vina. 
In primul rand dl.doctor ca a acceptat. 
In al doilea rand cei care nu schimba subiectul.
 
Scris de ortega in 01-12-2011 14:00 - Vizitator
 
 
pentru fete . sa stiti ca niki are dreptate . daca vreti sa stiti , impotenta nu se instaleaza dintr-o data , te lasa sa te faci de ras de patru , cinci ori . dupa care incepi sa canti " pusca si cureaua lata " . poate ca " bebe" n-a inceput sa cante . e la prima faza . mai sunt doi ca el : viorel lis si irinel columbeanu .
 
Scris de Observator pentru niki in 02-11-2011 07:58 - Vizitator
 
 
ce sa am cu tine? atata te duce mintea, atata faci, atata scri!
 
Scris de mihaela spania in 29-10-2011 10:53 - Vizitator
 
 
tot respectul pentru domnul doctor ,tot binele din lume ,sanatate fericire ,si va multumim ca existati
 
Scris de niki in 27-10-2011 21:08 - Vizitator
 
 
Ce ai cu mine,nu-nțeleg ? 
Am zis că Bebe are *** mică,că mie așa mi s-a părut.Dar nu asta e problema, nasol era că de umflat i se umflă dar nu i se-ntărește. 
Foarte frustrant !
 
Scris de Observator pentru nick in 17-10-2011 08:59 - Vizitator
 
 
cred ca adriana se refera la copilita doctorului dar tie sarmana iti sta gandul numai la ... cioace, rusine fato!
 
Scris de Niki- pentru Adriana in 16-10-2011 21:55 - Vizitator
 
 
Cind vorbesti despre " minune" si o descrii asa frumos,inteleg ca te referi la cioaca lui,nu-i asa ?
 
Scris de Adriana in 16-10-2011 18:09 - Vizitator
 
 
Rusine voua care clevetiti aici vrute si nevrute, rusine voua mari "doamne" care ati fost curtate si ati dedus "multe". Mai si scrieti !!! (ex.Nick) 
Cred ca numai ura, invidia si prostia, v-au determinat pe unii dintre voi, nu pe toata lumea, sa postati asa ceva. 
O observatie ar fi sa schimbati titlul articolului, domnul dr. are o minune mica, frumoasa si sanatoasa, sa-i traiasca, sa ajunga sa se bucure de realizarile ei .
 
Scris de cristina in 06-10-2011 18:23 - Vizitator
 
 
mai oameni buni,nebuni,numai noi romanii putem sa gandim asa ceva,nu va este rusine,un om daca iti face bine,il tii minte 2 zile dar ,,,daca auzi nu stiu ce de la lelea floarea pe ulita,imediat sariti si jigniti. 
omul asta ca si multi altii ,si-au tocit coatele pe bencile scolii,nu am nimic personal cu acest medic,dumnezeu mi-a ajutat si nu am avut niciodata nevoie de el ,ca si medic,desi am stat in romania 27 de ani,(pitesti),dar a salvat multe vieti,ca si multi alti medici nu numai din pitesti,dar si din romania. 
ca si cu medicul carnarul,,,,este cineva de aici care a fost si este cinstit? 
vedeti-va de treburile voastre
 
Scris de Pentru Niki in 04-10-2011 15:43 - Vizitator
 
 
Bravo tie ! Pai la ce te astepti de la un tataie caruia ii pute gura si-si cauta ochelarii ca sa-si gaseasc cioaca ?
 
Scris de Niki in 03-10-2011 16:42 - Vizitator
 
 
Bebe este IMPOTENT de vre-o citiva ani.Am avut "cinstea" de a fi curtata de el in urma cu ceva timp si.....lasa foarte mult de dorit! 
Ulterior am aflat ca au mai patit si alte fete rusinea de a fi "pacalite" . Aviz amatoarelor !
 
Scris de ionela in 01-10-2011 09:13 - Vizitator
 
 
bravo lui , stie ce vrea de la viata.
 
Scris de eu in 19-09-2011 07:33 - Vizitator
 
 
este un libidinos, crede ca mor femeile dupa el, se insala amarnic...
 
Scris de psihologul,un coleg in 27-08-2011 22:41 - Vizitator
 
 
Bebita dragul meu, cand privesti ingerasul de copil(fetita?) nu iti pui intrebarea ca tratamentul prescris creeaza infertilitate? Sa-ti traiasca?
 
Scris de donisroi in 20-07-2011 15:07 - Vizitator
 
 
Tataie,  
Las-o moale ca faci "ifract" si -ti cad oulele in tigae...
 


 


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Luni, 11.11.2019

--- 2.687 vizitatori unici ---

 
Flag Counter


PRchecker.info