Curierul Zilei - Doctorul Frãtoaica, îndrãgostit din nou
PRIMA PAGINA arrow reportaj arrow reportaj arrow Doctorul Frãtoaica, îndrãgostit din nou
 Publicitate pdf
Doctorul Frãtoaica, îndrãgostit din nou
(47 voturi)
Friday, 30 October 2009
 Omul adevãrat din spatele figurii publice. Aceasta este tema unei noi rubrici pe care o deschidem azi în paginile ziarului şi în care încercãm sã vã prezentãm acea parte mai puţin vizibilã din viaţa oamenilor întîlniţi în diferite ipostaze expuse publicului, care sã vã permitã sã vã faceţi o imagine despre cine este cu adevãrat acea persoanã. Am ales astãzi un medic.
L-aţi întîlnit la Urgenţã, poate a salvat viaţa dumneavoastrã sau viaţa unui om drag dumneavoastrã, îl vedeţi în şedinţele de Consiliu Local, fiind activ în politicã, îl vedeţi la evenimentele mondene, dar şi cînd e de muncã! Dacã nu l-aţi recunoscut încã, vã spunemşi numele: medicul Gheorghe Frãtoaica. Deşi pare a se fi spus totul despre el, Bebe Frãtoaica - cum îl alintã colegii şi prietenii - esteun subiect inepuizabil. E atît de implicat în tot ce face, de la administraţie la medicinã, de la politicã la viaţa sentimentalã, încît oricînd se poate spune ceva nou despre dumnealui. Definiţia sa ca om e datã de mai multe paradoxuri: militar de formaţie, urãşte armata şi ar desfiinţa-o, dacã ar putea; politician fiind, vorbeşte puţin şi vrea sã fie judecat dupã fapte; om extraodinar de puternic, prin condiţia meseriei pe care o practicã, dovedeşte cînd nu te aştepţi cã e un sentimental incurabil. L-am provocat, zilele trecute, la o discuţie despre sine şi am aflat o mulţime de lucruri mai mult decît interesante.    
  

 „Tînjeam dupã linişte!“

Demisia din Armatã a coincis cu intrarea în politicã. A ales, dupã cum afirmã, cel mai urît şi cel mai hulit partid la momentul ’90, PNŢ. „Cînd au fost treburile mai încurcate, dupã Revoluţie, mi-am dat demisia. Nu au vrut sã îmi dea drumul, dar m-am dus şi
m-am înscris în partid. Am avut legitimaţia 46 pe Prahova, pentru cã atunci eram în Garnizoana Prahova. Le-am pus carnetul pe masã şi de-abia atunci m-au lãsat sã plec“, îşi aduce aminte. Acelaşi moment a însemnat şi trecerea la medicina civilã. „Bineînţeles cã nu am plecat de azi pe mîine, m-am interesat unde mi-aş putea gãsi un loc de muncã. Ştiam cã sînt locuri de muncã la dispensar, în Argeş. Mai aveam o motivaţie. Am trãit toatã viaţa la oraş. Tînjeam, efectiv, dupã linişte! Chiar îmi plãcea ideea de a trãi la ţarã. Şi am gãsit şi locuri. Era unul liber la Miroşi, iar eu sînt nãscut la Cãldãraru şi crescut la Curtea de Argeş. Nu am gãsit la Curtea de Argeş, cã ãsta era visul meu, aşa cã am ales Miroşi şi am fost medic de dispensar aici, ceva ani, vreo 5. Apoi, am primit numirea ca director la Serviciul de Ambulanţã, dupã ce am mai trecut un an pe la Moşoaia, tot în ideea de a nu intra în oraş. Chiar dacã toatã lumea voia la oraş, eu visam sã stau la ţarã. Vrei sã-ţi spun ceva? Dupã ce am pãrãsit aceastã mizerabilã instituţie numitã Armata Românã, pînã acum vreo 5 ani eu m-am considerat în concediu! Aşa de bine mi-a fost şi atît de liniştit“.

 

9 ani de Urgenţã, pe viaţã şi pe moarte

De 9 ani, doctorul Frãtoaica lucreazã la Urgenţa Judeţeanului, a cãrei structurã chiar el a înfiinţat-o, dupã ce fãcuse acelaşi lucru cu Serviciul de Ambulanţã. Muncã efectivã, pe viaţã şi pe moarte, despre care spune - destul de mîhnit - cã a început sã-şi punã amprenta asupra sãnãtãţii sale. „În Urgenţã, mai în vîrstã decît mine mai e doar doctorul Freiberger. În ultima perioadã, aceşti gãlãgioşi pacienţi de care ne ocupãm au ajuns sã ne atingã pe toţi. Uzura fizicã şi moralã a devenit vizibilã la toţi. Nu vorbesc numai de mine, ci şi de colegii mei. Mã uit şi la colegele me-le mult mai tinere, care au doar 35 - 40 de ani... Nu mai e nici unul dintre noi care sã nu sufere de o afecţiune a inimii. Dar nimeni nu vede chestiunea asta! Toatã lumea ştie doar sã ne înjure! Şi nu e firesc! Pînã acum 8 - 9 ani, în Urgenţã era o atmosferã normalã. Acum, aţi vãzut şi voi, presa, am ajuns sã lucrãm cu pazã la uşi. Mai nou, chiar sã chemãm forţele de intervenţie, sã potoleascã scandalagiii. Nu e normal aşa ceva! Este o nepãsare atît din partea conducerii, cît şi a pacienţilor!“. Aceasta este una dintre supãrãrile mari ale doctorului Frãtoaica.

 

Încã îl mai impresioneazã moartea

Deşi are ani buni de medicinã de urgenţã în spate, în care a vãzut cazuri peste cazuri, tragedii şi atrocitãţi, încã îl mai impresioneazã moartea. „Poate nu moartea în sine, dar contextul în care s-a produs, de multe ori!“, spune medicul de Urgenţã. Douã cazuri mai speciale i-au marcat, în ultima vreme, activitatea şi l-au atins mai mult decît altele. „Acum cîţiva ani, pe terenul de sport de la Liceul Sanitar, cîţiva bãieţi jucau fotbal. Unul de 17 ani a fãcut stop cardio-respirator... o moarte subitã. Nu e un caz singular, s-a mai întîmplat aşa ceva. Mi l-au adus în Urgenţã şi am resuscitat la el douã ore. Cred cã m-a impresionat chiar cel mai mult, în toatã cariera mea. Un al doilea caz care m-a atins a fost al unui domn. Un domn, pentru cã se vedea clar cã e un om cult. Nu am ştiut niciodatã ce profesie avea, dar l-am crezut un domn. A venit cu miocarditã, cu complicaţie majorã, edem pulmonar. Starea lui s-a agravat şi îşi tot cerea scuze cã, în loc sã dormim (era în jur de 2 noaptea), stãm pe lîngã el. Noi ne uitam cum se degradeazã, îl rugam sã nu vorbeascã, pentru a nu-şi îngreuna respiraţia, iar el îşi cerea scuze! Ultimele lui cuvinte au fost de iertare faţã de noi, cã ne ţine lîngã el. Apoi, a murit, sub ochii noştri, cerîndu-şi scuze...“. Un alt caz dramatic ce i-a rãmas în memorie s-a întîmplat de Revelionul trecut. „Am petrecut Revelionul resuscitînd! Era vorba despre mama colegei noastre doctoriţa Gabi Rãuţã, de la Hematologie. Un nenorocit, care nici mãcar nu a apãrut la spital, a lovit-o pe trecerea de pietoni... Amîndouã veneau la spital, sã petreacã Revelionul cu colegii de gardã. M-a impresionat din mai multe motive. În primul rînd, pentru cã era vorba de mama unei colege, iar Gabi e o fatã absolut deosebitã. Apoi, cã veneau la spital. Iar Gabi tocmai îşi îngropase şi bunica... A rãmas chiar singurã!“.

 

 Nu suportã doctorii şpãgari

Cea mai grea parte din munca lui - ne-a mai mãrturisit - nu e ceea ce face acolo, ci momentul în care trebuie sã anunţe familia. „De multe ori, la noi impactul e mult prea ţigãnesc. Am luat ceva din comportamentul lor. Modul de manifestare a durerii este la noi mult prea public, prea evident!“, este de pãrere, bazîndu-se pe experinţa sa de pînã acum şi pe miile de cazuri pe care le-a vãzut. Un alt lucru nelalocul lui în societatea de acum este faptul cã, deşi pare foarte dur, multã lume încearcã sã tragã foloase material de pe urma morţii unui om apropiat, creînd în jurul acestui eveniment scandaluri mediatizate chiar întradins, denigrînd medicii şi personalul sanitar. „Zilele trecute, mi-a venit în Urgenţã o doamnã cu oarece pretenţii (a se citi ceva bani), cu o buzã umflatã. Îmi spunea cã a citit pe Internet cã e alergie şi cã a venit sã îi pun o perfuzie, cã dacã pãţeşte ceva! Conceptul de urgenţã preventivã nu existã! Dar credea cã, dacã are bani şi îmi aratã acest lucru, o tratez cum vrea şi cã trebuie sã-i rãspund cum îmi comandã. Avea, de fapt, stomatitã, de la lucrãrile dentare, şi o trimisesem la stomatolog, dar mi-a fãcut un scandal monstru. În condiţiile în care aveam de îngrijit un pacient cu plagã înjunghiatã! Nu o interesa, voia sã mã ocup numai de ea“. Medicul Frãtoiaca nu suportã nici doctorii şpãgari, care se „prostitueazã medical“ pentru bani: „Mã mai întreabã cîte cineva - culmea, pe mine! - cît sã dea la medicii din spital... Ãsta e folclor creat chiar de unii pacienţi, este chiar penibil! Nu sînt de acord cu medicii care cer! Pentru mine asta reprezintã o prostituţie. Nu am fãcut şi nu voi face niciodatã aşa ceva!“. Din pãcate, însã, în lipsa unui confort financiar, care îi împiedicã pe unii medici sã refuze banii oferiţi de pacienţi, mulţumirile lor sînt extrem de puţine. Despre foşti pacienţi trataţi, reveniţi pentru a-i mulţumi, doctorul Frãtoaica zice cã îi poate numãra pe degete: „În ultimii cinci ani, am avut trei cazuri!!!“.

 

 A demisionat din Armatã, pentru cã nu-i plãcea

Nãscut în Cãldãraru, deci argeşean get-beget, paşii l-au purtat în viaţã prin locuri îndepãrtate din ţarã, pînã în Apuseni, unde a fost medic militar timp de trei ani şi jumãtate, la Vînãtori de Munte. Crescut în oraş, mãrturiseşte cã şi-a dorit mereu liniştea de la ţarã, motiv pentru care a şi fost mai bine de trei ani medic în mediul rural. A urmat Facultatea de Medicinã Militarã şi apoi a fost chiar medic militar. Cu  toate acestea, nu suportã armata şi a plecat prin demisie. „Am fost 10 ani efectiv medic militar, dar am 16 ani de purtat uniformã. Nu mi-a plãcut! Îmi cer scuze pentru actualii militari, însã aceastã instituţie am considerat-o întotdeauna o instituţie retrogradã, în care s-au aciuat oameni incompetenţi profesional, cãrora nu le-a plãcut în viaţã sã munceascã. Ştii care era gîndirea pe care o aveau oamenii ce acum sînt colonei şi generali? Mã fac ofiţer, pentru cã nu mã duc la muncã, pentru cã nu fac nimic. Am avut ofiţer care fusese macaragiu! A venit în Armatã pentru cã avea un salariu şi primea repartiţie în oraş. Nici o legãturã cu înclinaţia cãtre arme! Astea sînt poezii idealizate de ei, pentru a motiva salariile nesimţite  ce se acordã în Armatã!“, este pãrerea sa. În plus, ne-a mai explicat cã, odatã ce am intrat în UE, nu mai avem graniţe, iar duşmani, nici atît! Dacã ar fi la putere, ar desfiinţa armata, aşa cum este ea acum, şi ar pãstra doar atîţia oameni cît ne-ar trebui ca sã ne respectãm obligaţiile faţã de partenerii de alianţe.  Nimic mai mult! Pe restul i-ar trimite la munca adevãratã. „În interior, nu îi mai vãd rostul! Cred doar cã este pãstratã, în aceeaşi gîndire comunistã, ca forţã de represiune, în cazul unor mişcãri sociale!“, mai spune dumnealui. 

 

Divorţat de douã ori

Deşi este un bãrbat obişnuit cu greutãţile, în aparenţã un om dur, Gheorghe Frãtoaica nu se sfieşte niciodatã sã-şi arate sentimentele şi nu foloseşte tactica specificã bãrbaţilor, aceea de a pãrea stãpîni pe poziţie şi pe subiect. De curînd, la toate evenimentele mondene, în oraş, la concerte sau la cumpãrãturi, apare însoţit de iubita lui, faţã de care se aratã de fiecare datã extrem de tandru şi îndrãgostit. Divorţat de douã ori, este din nou legat de cineva şi nu ascunde acest lucru. „Dupã o pauzã de 10 ani, am divorţat în primãvara lui 2000. Mihaela este prima care a reuşit sã se apropie. Trãim o epocã foarte proastã. Prima datã, am fost prost! S-a scris mult a doua oarã, cînd am divorţat. Eticheta cã sînt cel care pãrãseşte, cã sînt afemeiat m-a urmãrit mulţi ani la rînd. Cine m-a vãzut de aproape a putut sã-şi facã o imagine. Este adevãrat cã mi-au plãcut femeile, dar nu mi-a plãcut niciodatã sã-mi bat joc de cineva. De fiecare datã cînd am avut o relaţie, am spus clar, din capul locului, cum stã treaba: Pînã aici ne putem duce, mai mult nu pot! Mihaela este singura cu care a fost ceva deosebit. Nu are legãturã cu vîrsta, cu toate cã ea are doar 30 de ani. Nu are chiar nici o legãturã! Ea a reuşit sã mã înfrîngã! Sã-mi înfrîngã toate reticenţele, toatã neîncrederea. Este lucrul pe care îl apreciez la ea. Faptul cã e mai drãguţã în comparaţie cu alte femei reprezintã un bonus pentru mine, nu l-am dorit în mod special şi nu ãsta fost motivul pentru care am ajuns împreunã. Ştiţi cum e! Cînd am cunoscut-o, a fost aşa, ca şi cu un tablou: e frumos, dar nu poate fi al meu. Ea a fost mai tenace, a avut rãbdare. A reuşit sã mã înfrîngã!“.    

 

Ce urmeazã? Cãsãtoria!

Ce urmeazã pentru Gheorghe Frãtoiaca? Multe. Se cãsãtoreşte din nou! E vestea cea mai importantã. „Dacã lucrurile merg în continuare cum merg, categoric cã mã voi cãsãtori din nou, în curînd!“. În politicã, ţine mult la locul sãu de consilier local şi este posibil sã preia conducerea Spitalului Judeţean: „Am fost nominalizat pentru postul de director. Personal, nu mã grãbesc, dar se pare cã propunerea va fi fãcutã oficial. Dacã se va întîmpla, voi accepta“.

 Elena Mitalcov Marta  


Vizualizari: 302507

Comentarii (138)
Scris de dobre in 30-01-2010 18:24 - Vizitator
 
 
Este jenanta(de tot cacatul)campania asta de spalare a brunetului Fratoaica de toate pacatele de pana acum .Orice gest este facut cu reporterul Curierului dupa el. Ce va face? Este asa dulce in cur de-l pupati atat?
 
Scris de iulica in 14-01-2010 12:06 - Vizitator
 
 
 
Scris de mariana in 12-01-2010 08:53 - Vizitator
 
 
Este adevarat cu dr. Mihaila de la ginecologie, un mare excroc iar colegi sai ii iau apararea si chiar ii dau sfaturi cum sa rezolve anumite cazuri mai complicate operate chiar de el dar nu le ia in seama si da gres. Exact cum a fost cazul meu si poate multe alte paciente ca mine au fost nenorocite pe viata urmind tratamente de lunga durata pt ca d-l doctor opereaza fara nici un fel de responsabilitate doar de dragul de a opera, la cazurile complicate nu se pricepe deloc.Oameni buni degeaba te ia cu vorba buna si cu linguseala daca nu e sigur pe el.De 8 ani de cind m-a operat nu am mai calcat prin judeteana la ginecologie imi este frica de profesionalizmul medicilor.Merg la Bucuresti dar cu eforturi foarte mari datorita d-lui Mihaila.Acum trece pe linga mine pe strada si se uita inapoi uimit ca totusi mai traiesc.Cred ca am avut zile de la d-zeu si eu si copilul.Pacat d-l doctor ca trebuie sa iau medicamente toata viata pt. ca d-voastra nu ati fost atent pe timpul sarcini sa ma supravechiat cum trebuie si sa vedeti ca un bun profesionist complicatiile care au aparut, sa stiti ca nu se joaca cu viata oamenilor. Cite paciente ale d-voastra or fi in situatia mea? cred ca stiti mai bine poate va face-ti un semn mare de ??????
 
Scris de pt bebelu in 10-01-2010 18:31 - Vizitator
 
 
sa nu-ti para rau pt ea, nu cred ca e departe de caracterul lui, vrea faima, bani...etc....sa vezi ce poceala dracu isi ia de la nea Fratoaica.....stai sa treaca ceva timp.
 
Scris de curios! in 09-01-2010 19:46 - Vizitator
 
 
sa taca naibii cu minciunile lui! asa o fi procedat si cu mandra de la salvare "pana aici se poate"? nu ia spaga? hai sictir! ce a vazut cea care este "altfel" mai studiati! intre altele, are un copil de crescut...
 
Scris de comentattor in 09-01-2010 19:38 - Vizitator
 
 
foarte interesant ce scriu astia despre el... dar nu spun lucruri grave care-l fac, ca om, de evitat. daca este sincer? nu. s-au auzit, in diverse situatii si din surse diferite, ecouri ale faptelor lui din care reiese clar ca nu-si asuma niciodata vina. ba mai mult, este incapabil sa ia o decizie de unul singur. ii plac femeile, poate prea mult ca sa se rezume la una singura, dar cum ramane cu fata care l-a insotit prin campania electorala, pe la biserica, la votare... actuala are un copil de crescut. banii nu au varsta!
 
Scris de gigicu in 01-01-2010 18:29 - Vizitator
 
 
fratoaica asta un criminal m-a tinut la urgnta si nu mi-a dat salvare pentru bucuresti desii nu avea sectie aici si nu puteau sa-mi faca numic o jigodie ii era frica sa i-a banii iar fi luat dar nu-mi facea nimik doar slvarea pentru bucuresti aprobarea lui ,simplu la etajul 8 este la medicala 2 Flori Trandafir dai banu si te rezolva imediat cu orice
 
Scris de pacient 2 in 17-12-2009 22:57 - Vizitator
 
 
Nici o zi fara spaga,d-le doctor Stuparu H. (fost medic militar actual medic la Spitalul Municipal Campulung Muscel ).La multi bani!
 
Scris de simi in 17-12-2009 10:31 - Vizitator
 
 
este un medic slab,un circar ce face tam-tam numai pt.a-si ascunde incompetenta,un badaran si cel mai mare spagar. Poate jura pe Biblie ca nu ia spaga? In plus este sforarul nr.1 din PDL. Ne ducem dracu cu sanatatea condusa de el,de Popa,medici facuti la gramada,manageri facuti pe pupaturi in cur. Ne meritam soarta.
 
Scris de eugen in 07-12-2009 18:30 - Vizitator
 
 
 
Scris de Stefan in 07-12-2009 13:16 - Vizitator
 
 
Vreau sa completez si eu cu faptul ca acest MIHAILA ADRIAN de la ginicologie este un individ bun prieten cu alcoolul ,un nesimtit despre care am auzit ca-i cam scapa miinile pe sinii femeilor,recunoscut pentru betii in spital si avansuri scirboase facute pacientelor !PENIBIL !
 
Scris de elenaz in 28-11-2009 20:15 - Vizitator
 
 
casa de piatra! 
a patra oara sa fie cu noroc!
 
Scris de Silviu in 28-11-2009 11:41 - Vizitator
 
 
Presa libera
Trebuie ca o mare parte a presei sa recunoasca faptul ca multe articole sunt facute la comanda. Trebuie sa-l ridicam in slavi pe X,sa-l coboram pe Y,in functie de interese. D-na Elena Mitalcov are curajul sa faca publica adevarata motivatie a articolului? Dar d-na Barata?
 
Scris de Dr.S.G-U.P.U-Valcea in 27-11-2009 21:52 - Vizitator
 
 
medic sp.med.urgenta
Casa de piatra !
 
Scris de sorina in 26-11-2009 09:44 - Vizitator
 
 
medic sp.med.urgenta
Sigur ca traieste in orasul asta autoarea articolului.Sugur stie foarte bine cine este de fapt acest Fratoaica.Sigur are niste interese cineva din conducerea Curierul sa isi permita fatuca asta sa scrie asemenea minciuni .Nu a venit din Honolulu sa faca interviul.Nu ia spaga Fratoiaca?Bai hai sictir ca sa vorbesc pe limba ta aia spurcata.Sa va fereasca D-zeu sa ajungeti pe laba lui.Nici in cot nu-l doare.Vorbea la telefon cu amicii lui de pahar si pacientii sa zbateau pe acolo.Hai sictir Fratoiaca,mincinos vulgar si violent.Sa jure femeile alea de la UPU ca nu le-a pipait pe toate.hai domne ce drcu,cum sa minti in halul asta?!Se plange ca lucreaza sub presiune?Dar nu lucreaza toata lumea sub stres?ce-ai vrea haimana?Sa stai mort de beat prin paturile de la UPU .Bai frate cat de jegosi sunt unii/Cum sa minti in halul asta ?!
 
Scris de Doctorul in 25-11-2009 22:30 - Vizitator
 
 
medic sp.med.urgenta
are cineva curajul sa-i supuna unui examen psihologic si profesional pe cei din UPU?. Eu unul obisnuit pot cere legal asta? Este valabil si pt.cei de la Ambulanta. Macar sa stim pe cine platim sa ne salveze.
 
Scris de Chirurgul in 25-11-2009 22:27 - Vizitator
 
 
medic sp.med.urgenta
La UPU avem 2 categorii: parveniti: Herman,Fratoaica,Fraiberger; 
Nebuni(CIUDATI): Dogaru,Bulgar; obisnuiti: Nistor,Barbu; Nulitati: Martau,Stocheci,Alexandrescu; si un medic: Pascu
 
Scris de Scaraoschi in 25-11-2009 22:23 - Vizitator
 
 
medic sp.med.urgenta
Gheorgica ce te faci daca il pierdeti pe Base? Dai de dracu! Esti ultima spita la caruta si nimeni nu te ia in seama. Alexandreasca,pe care ai bagat-o in PDL te-a lucrat si acum se pisa pe tine. Tu chiar crezi ca esti scula in PSD? Prostule!
 
Scris de Sorina,o fosta... in 25-11-2009 22:18 - Vizitator
 
 
medic sp.med.urgenta
Mihaela va avea parte de acelasi tratament ca si cele 2 neveste ,ca si cele multe altele... Va suferi toanele unui "geniu",tigan nesimtit,fara nimic sfant in el. Un om de cacat!
 
Scris de Gabi Burcea in 25-11-2009 22:16 - Vizitator
 
 
medic sp.med.urgenta
stiu eu de ce nu le dau banii .Si asa castiga prea mult si mie nu-mi iese nimic... Fara tichete cadou,fara prima de stabilitate,fara nimic.
 
Scris de Adi - felcerul in 25-11-2009 22:14 - Vizitator
 
 
medic sp.med.urgenta
la UPU sunt doua personaje cheie : Dr.Martoaica si Dr.Fratau.-inseparabili,la fel de "calificati"si de talentati la"ciubucuri" . Fara nici o retinere sa ia bani inclusiv de la apartinatorii pacientilor despre care stiu sigur ca vor da coltul in urmatoarele ore. este adevarat ca nu cer dar si daca nu dai se poarta mijerabil. Despre calificare:facuti specialisti pe vechime,fara studii,fara rezidentiat,fara nimic. Gargaragii cu scoala vietii si fara nici o competenta. Una cand are un caz ce o depaseste(mai toate) cheama tot spitalul sa o ajute,celelalt fara sa realizeze gravitatea face manevre spectacol si ucide fara remuscare. Mult mai mult rau dar ceea ce este grav e ca nu realizeaza ca prin prostie poate face rau si mai are senzatia ca este un geniu. Vai de cei ce ajung pe mana lor.
 
Scris de Dudu in 25-11-2009 22:06 - Vizitator
 
 
medic sp.med.urgenta
ESTE JENANT CA DOCTORI CUM ESTE BEBELUL SUNT RIDICATI IN SLAVI. INCOMPETENTA SI FALSITATEA SUNT RIDICATE LA RANG DE VIRTUTE. cA MEDIC=ZERO,CA OM=ZERO,CA POLITICIAN=ZERO!
 
Scris de Virgil -DESPRE MIHAILA- in 23-11-2009 18:53 - Vizitator
 
 
medic sp.med.urgenta
Acest individ este intr-adevar un porc :sotia mea mi-a povestit ca i-a facut avansuri pe fata,avind cuvinte de lauda la adresa sinilor ei , si-a permis ,jigodia dracului,s-o invite la o cafea in camera de garda.Nu mai spun ca nu e singura pacienta care se plinge ca mirosea a bautura...
 
Scris de ASISTENTA in 19-11-2009 04:20 - Vizitator
 
 
medic sp.med.urgenta
IN SPITALUL JUDETEAMN SINGURUL MEDIC CARE NU AM AUZIT NICIODATA SA CEARA ESTE DR BADANOIU,CARE TE SI CEARTA DACA II INTINZI MANA,BRAVO LUI..ASTA OM SI TOTI IL VORB PE LA SPATE,DE CE? 
CA ESTE MAI DESTEPT CA EI PROPABIL,ORICUM NIMENI NU-L IA IN MESERIE :)
 
Scris de fosta asisitenta in 19-11-2009 04:16 - Vizitator
 
 
medic sp.med.urgenta
dragii mei,medicii buni din spitalul judetean pitesti sunt:dr Badanoiu,dr TOMA,DR VOICAN UN FFFF BUN MEDIC ,nu am cuvinte..felicitarile mele ..dr PLETEA O DR BUNA,si la ginecologi eu m-as da decat pe mana dr COPACEANU E UN MEDIC CAT DE AT BUN.IN REST NUMAI LICHELE STIU SA IA BANIIIIII MULTI.RUSINEEEEEEEEEE.II STIU PE TOTI FF BINE CA AM LUCRAT CU EI
 
Scris de anonim in 18-11-2009 21:54 - Vizitator
 
 
medic sp.med.urgenta
tocmai el vb de k nu ia spaga.el e primul la spaga cea mai mare :grin
 
Scris de balan lilianna in 17-11-2009 23:17 - Vizitator
 
 
medic sp.med.urgenta
Il cunosc pe acest MIHAILA ca pe un cal breaz ;toate infirmierele din maternitate sunt martore la cite sticle de whisky si bere string dupa el din camera de garda !Adesea aceste fete chiar se intreaba cit poate sa bea acest individ ? Am mai vazut si noi barbati care beau,am mai vazut si excese ,dar asa de mult si mereu este din cale-afara !
 
Scris de Un PDL-ist in 17-11-2009 20:51 - Vizitator
 
 
medic sp.med.urgenta
Nu te lasa Gheorghe! Cainii latra,caravana trece. Acum te pun astia director si visul tau de marire se implineste(primar n-o sa fii niciodata...asa ca...). Nu conteaza ce cur pupi,buzele spalate-sunt ca si noi. Esti dr.bun_ce spun eu bun, esti Profesorul urgentei,barbat fatal(mor piti dupa tine),destept si cu bani(bineinteles ca numai din salariu...). Sa ne traiesti bine dom'doctor,minune a UPU
 
Scris de Fratoaica = doctor nebun si pe in 14-11-2009 18:50 - Vizitator
 
 
medic sp.med.urgenta
As vrea sa-mi dau si eu cu parerea despre doctorul Fratoaica. In doua cazuri cand am fost la urgenta si dansul era de garda, mi-a lasat un gust foarte amar comportamentul sau fata de pacienti. Am asistat cand o pacienta, asistenta pensionara, culmea fosta colega cu Fratoaica, era grav bolnava, iar acesta nu o baga in seama. Noroc ca un doctor de garda de la Medicala, care a recunoscut-o, a internat-o si a pregatit-o ptr operatie,altfel saraca femeie ar fi murit asteptand in sala de la urgente.  
Altadata cand am fost la urgente, era foarte coleric si nervos pe pacienti si urla ca un nebun. In ziarul dvs citeam despre acest doctor ca fostul antrenor de fotbal de la copii lui FC Arges, descoperitorul lui Dobrin si a altor campioni ai tarii, Leonte Ianovschi s-a prezentat la urgente, iar acesta nici nu a vrut sa-l bage in seama. Deci nu sunt cazuri izolate. 
Personal, daca il gasesc de garda, ptr a-mi remedia suferinta, trebuie sa scot din buzunar bani, ca altfel risc sa astept ore intregi sau sa suport iesirile sale nervoase. Oare nimeni nu vede ca acest doctor sufera de nervozitate si ca este intr-o stare psihica foarte agravanta. Nu este decat un pas ca in viitorul apropiat sa auzim de el pe la principalele jurnale de stiri ca din cauza sa au murit oameni.Cineva mai jos il numea criminal, nu era departe de adevar. Si nu inteleg de ce spune ca nu sufera doctorii spagari, ptr ca de la mine ia destul, poate ca din cauza concurentei. 
In final, vreau sa laud atitudinea mult mai umana a doctorului Freiberger tot de la urgenta.
 
Scris de dr.MIHAILA ADRIAN in 14-11-2009 14:36 - Vizitator
 
 
medic sp.med.urgenta
DR.MIHAILA ADRIAN,din Maternitatea spit jud ,este intradevar cel mai incompetent de acolo ,cel mai nerecomandabil ,UN BETIV agresiv si persiflant care mai are si mizerabilul obicei de a face avansuri scirboase pacientelor.NU UITATI ; el afost mina dreapta a lui Nurciu, cunoscuti ca fiind ,,Criminali de mame,, asta a fost mutat la Pitesti ca sa i se piarda urma si sa i se inchida dosarele de ucidere din culpa !!Acest MIHAILA ,a fost cel cu care a baut Carnaru cind cu televiziunea,si el era la fel de beat ,desi era de garda,noroc ca nici nu mai putea vorbi si s-a incuiat in camera!HALAL medici avem!! Oare cum ii mai tine pamintul?
 


 


embedgooglemap.net
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fii reporter!

Zi record

Marţi, 14.01.2020

--- 3.288 vizitatori unici ---

 
Flag Counter


PRchecker.info