Curierul Zilei - Alte ştiri pe scurt
 

*** Ce obligaţii au posesorii de case de marcat     *** 15 cîini şi-au găsit familie la Tîrgul de Adopţii      *** Se opreşte curentul în Piteşti!     *** PASTILA de UMOR      *** La ADLER PELZER GROUP distracţia a fost în floare     *** „Scurtcircuit“, semnalul de trezire la realitate!     *** Răcire accentuată a vremii     *** Protest la Spitalul Penitenciar Mioveni     *** Şi-au ciocnit maşinile la „Păsărica”     *** Condamnat pentru tăiere ilegală de arbori     *** L-a luat rîul din căruţă     *** De la dubiţă a luat foc gospodăria     *** Fost bar, incendiat de aurolaci     *** Condamnat pentru fals în înscrisuri     *** Miercuri în Cupă, sîmbătă cu U Cluj     *** Liga 1 - Etapa 9     *** 16 jucători pe lista preliminară     *** „Nu meritam să pierdem acest meci!“     *** FC Argeş-Luceafărul, se joacă duminică     *** Snagovul, noul lider!     *** „N-a fost un joc spectaculos!“     *** Încep 16-imile Cupei     *** Fotbal, volei, handbal, oină şi tenis la Mioveni    

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 24 iulie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Prins la volan avînd permisul anulat

Adrian T., de 46 de ani, din Piteşti, a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Costeşti, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 659, în comuna Suseni, avînd permisul de conducere anulat. În cauză a fost întocmit dosar penal.     

Circula cu maşina neînmatriculată

Filip S., de 27 de ani, din oraşul Ştefăneşti, a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti, în timp ce conducea în aceeaşi localitate, un autoturism neînmatriculat. În cauză a fost înregistrat dosar penal.  

Amendat din cauza alcoolului

Ion D., de 43 de ani, din Piteşti, a fost prins de către oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Piteşti, în timp ce conducea un autoturism Opel, pe Str. Smeurei, aflîndu-se sub influenţa alcoolului. Şoferul avea o concentraţie de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Şoferiţa conducea cu 107 km/h

Alina U., de 46 de ani, din Bucureşti, a fost depistată de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti, în timp ce conducea un autoturism Ford, pe D.N. 65B, în comuna Bradu, fiind înregistrată de aparatul radar cu viteza de 107 Km/h. Şoferiţa a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

 Vitezoman amendat

Liviu S., de 45 de ani, din Piteşti, a fost prins de către oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Piteşti, în timp ce conducea un autoturism Ford, pe D.N. 65B, în comuna Bradu, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 104 Km/h. Bărbatul fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Gonea cu 117km/h, în Bradu

Marian A., de 46 de ani, din comuna Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov, a fost depistat de către poliţiştii din cadrul  Biroului Rutier Piteşti, în timp ce conducea un autoturism Mercedes pe D.N. 65B, în comuna Bradu, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 117 Km/h. Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Conducea băut şi fără carnet!

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni l-au depistat pe Sorin V., de 44 de  ani, din Topoloveni, care conducea un autoturism pe  DN 7 - Topoloveni, fără a avea permis de conducere. Mai mult decît atît, bărbatul se afla sub influenţa alcoolului, etilotestul indicînd o concentraţie de  0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost înregistrat dosar de cercetare penală.

I-au fost recoltate probe de sînge

Oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Călineşti l-au depistat pe Ion U., de 63 de ani din Călineşti, care conducea un autoturism pe D.J. 704 B - Cîrstieni, aflîndu-se sub influenţa alcoolului. Şoferul avea o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal.
     Grupaj de I.Ivănoiu

Amenzi pentru tulburarea liniştii publice

Începînd de vineri seara şi pînă sîmbătă dimineaţa, agenţii din cadrul Poliţiei Locale Piteşti compartimentele Ordine Publică şi Intervenţie, au desfăşurat o amplă acţiune cu privire la respectarea  liniştii şi ordinii publice şi prevenirea consumului de alcool de pe domeniul public. Au fost vizate toate cartierele din Piteşti,  parcurile, locurile de joacă şi multe alte locaţii unde sunt indicii că se încalcă legea. Au fost date 41 sancţiuni contravenţionale şi amenzi cuprinse între 200 şi 1000 de lei, cu o valoare totală de peste 8 600 lei. Astfel de activităţi vor continua şi în perioada următoare.                                                                                    
I.Ivănoiu

Cod portocaliu de inundaţii pe rîul Bratia!

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a dat, ieri după-amiază, o avertizare de cod portocaliu de inundaţii pe rîul Bratia, din judeţul Argeş. Acesta a fost valabil, ieri,  între orele 16,10 şi 23.55. „ Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pîraie, viituri rapide, pe rîurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante  de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de inundaţie, pe rîurile din bazinele hidrografice: Bratia, judeţul Argeş.  Fenomenele se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe unele rîuri mici din bazinul mijlociu al rîului Bratia“, avertiza Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. Rîul Bratia izvorăşte din munţii Iezer-Păpuşa şi străbate comunele: Berevoeşti, Aninoasa, Vlădeşti, Bălileşti, Goleşti.    
M.Sandu

Accident cu trei maşini la Bradu

Echipajele SMURD au intervenit la 27 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 5 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel,  un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat  de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în localitatea Bradu, pe DN 65 B,  la un accident rutier produs între trei autoturisme. În urma accidentului a fost victimă un pasager de 65 de ani, care acuza dureri la coloana cervicală.  I s-au acordat îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital.   

Incendiu pe Rîurilor

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiul Piteşti, strada Rîurilor,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la resturi vegetale. Au ars aproximativ 20 kg resturi vegetale şi menajere. Concluzia pompierilor a fost că incendiul a pornit din cauza focului deschis în spaţii deschise. 

Au refuzat transportul la spital

Membri unui echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă  de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în localitatea Bradu, la un accident rutier produs între un autoturism şi o motocicletă. Cele două persoane aflate pe motocicletă prezentau contuzii uşoare şi au refuzat transportul la spital, iar şoferul autoturismului, cu traumatism cranio-facial şi escoriaţii, de asemenea, a refuzat transportul la spital.

Circulaţi cu viteză redusă cînd plouă!

Ca urmare a codulu galben de ploi valabil în Argeş pînă la noapte, la ora 23, poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş  recomandă şoferilor să se intereseze cu privire la starea meteorologică de pe traseul pe care urmează să îl parcurgă. De asemenea, pe timpul călătoriei cu autovehiculul, şoferii trebuie să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa de siguranţă în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic. În situaţia conducerii autovehiculelor pe timp de ploaie, este necesară utilizarea luminilor de întîlnire şi pe timpul zilei, pentru toate categoriile de drumuri. Atunci cînd vizibilitatea în oglinzile retrovizoare ale autovehiculului este redusă, folosirea luminilor de către ceilalţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers. Se recomandă păstrarea unei distanţe mai mari faţă de autovehiculele care circulă în faţă, precum şi evitarea acţionării bruşte a mecanismului de direcţie şi a sistemului de frînare al autovehiculului, pentru evitarea derapajelor necontrolate. Pietonii sînt rugaţi să-şi ia toate măsuri de precauţie pentru a fi siguri că sunt observaţi în trafic de către şoferi. Totodată, sînt sfătuim să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă prin locurile permise, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi!

18 şoferi lăsaţi pietoni

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopurile acestora au fost prevenirea evenimentelor rutiere şi conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 121 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 50.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 18 permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Prins băut la volan

Mircea G., de 49 de ani, din Piteşti, a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti, în timp ce conducea un autoturism Logan, pe str. Calea Craiovei, aflîndu-se sub influenţa alcoolului. Şoferul avea o concentraţie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.   
Grupaj de I.Ivănoiu

Vizualizari: 750

Fii primul care comenteaza articolul

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:Cod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

Fost campion naţional la box, contrabandă cu ţigări
Mircea e unul dintre "cei curati';in sensul ca toate afacerile pe care le are,desi toate ilegale,sunt facute fara violen...
24/09/18 10:26 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Acuma ce sa mai zica Sandoi da vina pe portar dar dupa meciul cuCluj de ce nu la laudat la ce intervenții a avut uite a...
24/09/18 08:10 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Intuisem infrangerea ce urma la Bacau dupa ce vizionasem cateva zeci de minute din meciul cu U Cluj.Fotbal haotic,la voi...
24/09/18 08:08 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Slabi, slabi, slabi! Va bat toti amatorii si fomistii! Rusine! Antrenorul e vinovat, nu portarul! Cine il titularizeaza?...
24/09/18 07:53 Mai mult...

Filmaţi în timp ce furau bere dintr-un magazin
Asa se intampla in cele mai multe magazine, multi hoti prinsi de vanzatoare sau patroni care nu anunta politia.Asemenea ...
24/09/18 07:33 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info