Curierul Zilei - Executor acuzat că şi-a bătut socrii la nuntă
PRIMA PAGINA arrow fapt divers arrow fapt-divers arrow Executor acuzat că şi-a bătut socrii la nuntă

*** Decupaţi din acest articol 396 de cuvinte. Este cadoul meu pentru voi     *** ️Codurile penale modificate de urgenţă      *** În Argeş, investiţii de peste un miliard de lei      *** A scăzut datoria publică a României      *** Vin ajutoarele de urgenţă!      *** Reţinut pentru a fi extrădat     *** Percheziţii la tiriştiicare furau marfa    *** Falşi angajaţi de la Salubritate, cereau bani!    *** Ieri, Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală Bucureşti a confirmat apariţia     *** „Tedi- Şcoala Siguranţei“, la Cîmpulung     *** Se opreşte curentul în Mioveni     *** Concurs de simulare de procese     *** I-a ars casa de la o lumînare!     *** Militarii musceleni, la Cincu     *** Autoturisme de epocă la Retroparada Primăverii 2019 în Cîmpulung     *** Sfinţii zilei      *** Noroc cu carul!     *** CURCAN CU ROZMARIN    *** Evenimente 18 aprilie de-a lungul vremii    *** Liceul cu cei mai mulţi elevi calificaţi la olimpiade naţionale    *** Elevii vor încondeia ouă    *** Excursie prin Europa    *** Gala de balet „Surîsul primăverii... la Piteşti”    *** „Kareu de aşi” la Piteşti     *** Gala de balet „Surîsul primăverii... la Piteşti”    *** Liga Campionilor    *** Reguli noi pentru promovare    *** Tenis: Flavia Ogrezeanu, un nou premiu    *** Trei musceleni la Campionatul Balcanic de Marş    *** Raliul Argeşuluire vine în circuit!    *** Trei musceleni la Campionatul Balcanic de Marş    *** „Mă antrenez pentru aurul olimpic“   

 Publicitate pdf
Executor acuzat că şi-a bătut socrii la nuntă Imprimare E-mail
(6 voturi)
marţi, 06 noiembrie 2018


Executor acuzat că şi-a bătut socrii la nuntă


Cel mai frumos moment din viaţa unor tineri, nunta lor, s-a transformat într-un adevărat coşmar, în urmă cu două săptămîni. În toiul petrecerii a izbucnit un scandal care a avut urmări nebănuite. Circul s-a mutat la poliţie, acum cei doi soţi, disputîndu-şi copilul în vîrstă de numai 2 luni. S-a ajuns şi la instanţă, iar acuzaţiile apar de fiecare parte. Mirele un cunoscut executor judecătoresc, cel acuzat că şi-ar fi bătut socrii şi cumnatul, susţine că, de fapt, el a fost cel agresat.

Povestea de dragoste dintre Constantin M. şi Elena M. a început anul trecut. A fost dragoste la prima vedere, susţine bărbatul un cunoscut executor judecătoresc. Cei doi s-au mutat împreună iar Elena M. medic stomatolog, a rămas însărcinată. Fericiţi, cei doi s-au căsătorit în acest an. În urmă cu două luni şi jumătate, a venit pe lume băieţelul. Mămica a născut într-o clinică din Luxemburg. Constantin M. a planificat nunta pînă la cel mai mic detaliu şi sîmbătă, pe data de 27 octombrie, nunta a avut loc la Cornul Vînătorului. Totul a fost foarte frumos, însă în jurul orei 2:00 noaptea, cînd toată petrecerea s-a transformat într-un coşmar pentru mireasă. Aceasta susţine că părinţii şi fratele său au fost loviţi de mire, şi toată petrecerea s-a încheiat cu un scandal monstru.

Un mire dezlănţuit

" Ziua a decurs normal, la fel şi petrecerea, pînă după miezul nopţii. La local am avut asigurată şi cameră de hotel pentru copil, acesta fiind supravegehat de maam mea, şi de mine. În jurul orei 2:00, pîrîtul a venit în camera de hotel unde se afla copilul  împreună cu mine şi mama mea. Acesta mi-a reproşat că plec prea des de la petrecere, deşi eu trebuia să merg să alăptez copilul şi să îl liniştesc de cîte ori plîngea, acesta fiind obişnuit numai cu mine, eu fiind cea care a stat lîngă el în permanenţă de la naştere. Mama mea a încercat să-i explice pîrîtului aceste aspecte şi i-a solicitat să facem cu rîndul, să mai vină şi dumnealui la copil.Nu cred că a terminat ce avea de spus, cînd, din senin, pîrîtul a lovit-o pe mama mea cu palma peste ureche, aceasta dezechilibrîndu-se şi căzînd, cîteva minute fiind inconştientă. Uşa camerei fiind deschisă, s-au auzit zgomote şi ţipete, datorită cărora au venit mai multe persoane printre care şi fratele meu. Acesta văzîndu-şi mama pe jos a ţipat şi s-a aplecat să o ridice. În acel moment pîrîtul a început să-l lovească cu picioarele şi cu pumnii. La scurt timp, atars de zgomotele puternice a venit şi tatăl meu, pîrîtul încercînd să se strecoare prin mulţime  pentru a-l lovi şi pe acesta, în cele din umră, reuşind" , susţine Elena M. despre întîmplarea nefericită de la nunta sa.

Bărbatul a plecat cu copilul

Urmare a scandalului a fost sesizată poliţia şi un  echipaj de la Secţia 3 Piteşti a mers la faţa locului. " Părinţii mei împreună cu fratele meu au plecat la poliţie pentru a formula plîngere penală împotriva pîrîtului, înregistrată cu numărul 940/28/10/2018., la Secţia 3 Poliţie Piteşti, eu rămînînd în cameră cu copilul. Pîrîtul văzînd că părinţii mei se duc la poliţie a decis să îşi pregătească terenul în apărarea sa; şi-a rupt cămaşa de pe acesta şi a coborît în local, la nişte prieteni ai acestuia spunîndu-le că a fost agresat de familia mea. Din acel moment petrecerea s-a terminat, toată lumea a aflat de incident şi a plecat. Pîrîtul a venit în cameră, unde în permanenţă mă însoţea cineva şi mi-a solcitat să mergem cu copilul acasă. I-am spus că noi nu vom mai merge acasă cu el. Atunci a început să mă ameninţe că îmi va lua copilul, că nu am să-l mai văd, că va avea grijă de familia mea, că pe tatăl meu îl va băga la puşcărie în maximum un an dacă eu nu merg acasă. După mai multe discuţii pîrîtul s-a ridicat şi a luat copilul din pat pentru a pelca cu acesta. L-am implorat să-mi lase copilul, că trebuie alăptat, chiar şi fratele acestuia l-a sfătuit să nu ia copilul, însă acesta nu s-a lăsat înduplecat de lacrimile mele, plecînd cu copilul. Am încercat să-l opresc însă nu am putut face nimic fiindu-mi teamă de o nouă reacţie violentă a acestuia" a continuat femeia.

Nu a putut să-şi alăpteze bebeluşul

A doua zi mama şi-a sunat soţul cerînd să fie lăsată să îşi alăpteze copiul. S-a derulat un nou episod neplăcut. " L-am sunat pentru a aduce copilul. L-am implorat  deoarece copilul trabuia alăptat, acesta fiind alăptat exclusiv cu lapte matern, explicîndu-i că există riscul să pierd laptele. Mi-a solicitat să vin în apartamentul din Piteşti, unde locuisem în ultimele trei săptămîni şi urma să locuim după nuntă. Mi-a fost foarte teamă să mă duc singură în apartament aşa că am stabilit să vină cu copilul în maşină, în faţa blocului pentru a-l alăpta. În dimineaţa respectivă am sunat şi la Protecţia Copilului însă aceştia mi-au spus că nu pot face nimic însă vor încerca să-l apeleze  în vederea unei medieri cu privire la copil şi ne-au trimis tot la poliţie. Am solicitta la secţia1 Poliţie un echipaj care să mă însoţească.  şi am mers îmrpeună la aparament, însă acesta nu era acasă. L-am sunat spunîndu-i că-l aştept şi a apărut după o oră şi jumătate. A oprit maşina în mijlocul străzii spunîndu-mi să urc. I-am solicitat să parcheze, fiindu-mi teamă că dacă urc din stradă, acesta va porni maşina şi va pleca  şi nu îmi mai dă drumul să cobor din maşină.  În acel moment a văzut echipajul de poliţie şi a plecat în viteză. La scurt timp, m-a sunat pentru a-mi reproşa că nu m-am dus singură aşa cum mi-a zis şi că nu îmi voi mai vedea copilul (...)precizez că pînă în acest moment eu nu l-am văzut violent sau cu reacţii de acest gen. Aveam cunoştină de faptul că nu prea agreează familia mea şi mereu a încercat să mă îndepărteze şi să mă izoleze de aceştia, însă la violenţe nu am crezut că va ajunge", a precizat Elena M. Tînăra mămică a cerut instanţei un ordin de protecţie împotriva soţului, însă Judecătoria Curtea de Argeş a respins solicitarea.

M-a atacat soacra, socră-miu şi fiul lor

În replică, executorul Constantin M. susţine că el a fost cel agresat. Mai mult, susţine că poliţiştii şi instanţa au comis abuzuri în ceea ce-l priveşte. "Este vorba de o situaţie creată de părinţii dumneaei. Tatăl este colonel SRI şi la dosarul cu ordinul de protecţie o manipulează. Eu o aştept acasă de 9 zile şi nu vine pentru că i-a inoculat dumnealui că îi este frică. Au depus această cerere care este neîntemeiată pentru că eu nu am avut niciodată probleme cu soţia mea, din contră o iubesc, şi am, depus toate diligenţele necesare pentru ca al nostru fiu să se nască în condiţii de optimă siguranţă. Copilul este născut în Luxemburg, într-o clinică privată, pe cheltuiala mea. Pur şi simplu nu ştiu ce vor dumnealor. Eu am depus  nişte plîngeri la Parchet în acest sens şi cu acest ordin de protecţie, pentru abandon de familie, pentru că refuză să vină. Probabil că ea ar veni, că am mai vorbit cu ea la telefon dar ei au luat-o acasă şi o presează. Nu o lasă să vină la copil şi le-am depus plîngerea şi lor, că o investighează. Am doi martori cu care pot proba că ea a venit pe 29 la copil să-l alăpteze,  a stat foarte frumos acolo (n.r în apartament). I-am zis să rămînă acasă. Aşa, am văzut că s-a simţit bine. Martorul pe care o să-l introduc în cauză l-a auzit (n.r pe tatăl Elenei M.) cînd a spus <dacă se împacă cu el o dezmoştenesc>. Despre acest copil, părinţii ei nu s-au interesat timp de două luni. Nici n-au venit să-l vadă la naştere. N-au avut nici o treabă cu el şi acum brusc ne strică familia ca să aibă de pierdut minorul. Am fost agresat de soacra mea, după care i-a chemat pe socră-miu şi pe fiul acestuia, m-au atacat în camera de hotel unde era copilul. Eu am făcut plîngere penală în acest sens, am şi un  certficat medico-legal care dovedeşte agresiunea. Mai mult, am fost astăzi la dosar că a depus un certficat medico-legal care este contrafăcut, dar nu mi-a dat acces  instanţa (n.r să vadă documentele), nu am înţeles de ce. Mi-a refuzat cererile. Trebuie să lămuresc problema şi cu Secţia 3 că dumnealor au avut un comportament abuziv. M-am trezit în sala de judecată (n.r cînd s-a judecat ordinul de protecţie) că e un proces verbal de contravenţie care nu este semnat de mine. Nu mi-a dat să semnez. Au întrebat-o doar pe soţie dacă am agresat-o şi soţia mea a spus că nu".

Nu a venit să alăpteze ci să-mi însceneze mie

 Cît priveşte refuzul de a permite alăptatul copilului a doua zi după nuntă, Constantin M. a zis: "Nu este adevărat absolut nimic. Adevărul a fost în felul următor. A doua zi m-a sunat şi i-am zis <Iubita mea vino să ne ocupăm de copil>. Noi am îngrijit foate bine copilul ăsta şi acum îl îngrijesc, dar numai eu! A spus că nu vine că-i e frică. <De ce ţi-e frică draga mea?> Ca să vă spun sincer, eu am iubit-o din prima zi şi o mai iubesc şi acum chiar şi după aceste incidente pentru că ştiu că nu este emanaţia ei. Este tatăl ei la mijloc. Noi am vorbit şi a zis că nu vrea să urce la apartament. Soţia mea a zis că vrea să alăpteze copilul în maşină, că l-am mai alăptat în maşină cînd am venit pe drum. De fapt soţia nu a venit să alăpteze copilul. Ei au venit de fapt, să-mi însceneze mie, să-mi ia copilul şi să îi facă o chestie de imagine la fel cum este şi demersul ăsta pe care îl fac. Era normnal, pentru ce să cobor la Poliţie? Pentru ce să aducă Poliţia? Teamă de ce să-i fie? Că m-a agresat familia ei în seara nunţii mele? Nunta asta toată e făcută de mine. Să vă spun cum s-a întîmplat. Am plecat cu farfuria de friptură să-i duc în cameră şi am fost agresat, ca să nu mai spun prejudiciul de imagine pe care mi-l aduc. Mama ei, probabil are şi problemuţe psihice. A fost o ptrecere foarte frumosă şi soţia mea s-a dus sus să alăpteze copilul. Eu ducîndu-mă cu friptura la ea, pe drum m-am întîlnit cu mama ei şi cu soţia fratelui ei. Eu nici nu am băgat-o în seamă, măcar. Îmi zice <Ce băi e proasta ta?> Şi mi-a dat una aici, peste cap. Eu mi-am continuat deplasarea către cameră că eram relativ aproape. Mă trezesc că vin în fugă fratele ei şi cu taică-său. Fratele avea şi un cuţit, probabail era şi băut. Eu am băut vreo două, trei pahare dar nu mai mult că nu beau de fel. Au intrat peste mine, au forţat uşa şi taică-său a venit, mi-a dat un pumn în nas, dar mi-a dat aşa de tip securist, mi-a dat aici ca să nu fie problemă şi celălalt a venti cu cuţitul. Eu fiind în legitimă apărare a trebuit să resping atacul şi i-am împins afară. Asta a fost toată problema. Mi-a rupt cămaşa".

Am fost foarte protectiv ca tată

 În ceea ce priveşte copilul Constantin M. susţine că se gîndeşte la binele lui şi chiar intenţionează să-i cumpere un apartament şi să-i deschidă un cont. "Am fost foarte protectiv ca tată. M-a sunat să-mi spună că o caută presa şi că dă o declaraţie. La o eventuală prejudiciere a imaginii mele va avea de suferit şi copilul. Eu nu înţeleg de ce nu vrea să vină acasă! I-am propus şi să mă retrag şi să vină ea să stea în apartament iar eu să vin să-i aduc ce trebuie; lapte, pampers, etc. Copilul este hrănit cu biberon şi la sîn. Copilul are nevoie să fie alăptat, dar dacă nu vrea să vină. Cererea de ordin de protecţie se admite doar dacă ai violenţe împotriva mamei, ori la mine nu este cazul", a mai spus bărbatul.  Despre incidentul petrecut în camera de hotel, Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvînt al IPJ Argeş ne-a declarat: "A fost sesizată o stare conflictuală, fiind sancţionate contravenţional 5 persoane pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cercetările continuă pentru a stabili toate aspectele legate de acest incident".
M.Sandu Foto : C Tudor.

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:Cod:* Code


Vizualizari: 5034

Comentarii (5)
Scris de mihaita in 15-11-2018 14:17 - Vizitator
 
 
si executorul judecatoresc si mama lui sunt cunoscuti pentru ca ar fi niste dusi cu pluta si hoti, ameninta si inseala pe unde apuca. am fost martor unde mama acestuia ameninta cu pozitia pe care o ocupa fiul ei pentru a obtine reduceri. niste gunoaie ordinare; e foarte bine ca ies la iveala lucrurile acestea pentru a putea vedea toata lumea ce oameniu de joasa speta sunt;
 
Scris de Jiji in 07-11-2018 19:09 - Vizitator
 
 
Janghine de executori
 
Scris de Iulia in 06-11-2018 20:46 - Vizitator
 
 
Stiti cine e cel mai nebun om in toata ecuatia asta? Fara niciun misto,mama lui e cel mai cretib specimen posibil. Eu ii cunosc, femeia e dusa cu pluta.
 
Scris de manciu in 06-11-2018 17:50 - Vizitator
 
 
defect profesional,daca este executor normal ,I-a executat,voiau sa plece cu daru mesenilor.
 
Scris de Vali in 06-11-2018 00:17 - Vizitator
 
 
Iată ce fac etnobotanicele și iarba pfumată în exces.
 

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Următor >


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Decupaţi din acest articol 396 de cuvinte. Este cadoul meu ...
Minunat articol dar...cati dintre cititori vor fi capabili sa aprecieze si sa constientizeze marile adevaruri relevate??...
18/04/19 09:25 Mai mult...

Decupaţi din acest articol 396 de cuvinte. Este cadoul meu ...
In sfarsit un articol care are in cuprinsul sau si altceva in afara de osanale inchinate celor cocotati la putere. Asa i...
18/04/19 08:04 Mai mult...

Decupaţi din acest articol 396 de cuvinte. Este cadoul meu ...
....mă îndrăgostisem de întreaga omenire, fiindcă în piatra sculptată, în bolți și în turle, era imortalizat ...
18/04/19 07:58 Mai mult...

Percheziţii la tiriştii care furau marfa
Bună seara alo polița trezirea 46 de percheziții și din 2 milioane de euro doar atit găsiți sunteți penibili. P...
18/04/19 02:13 Mai mult...

Transporta elevi,fără permis!
Sunt nereguli mult mai grave cu privire la transportul școlar: microbuze cu defecțiuni tehnice, unii șoferi gonesc cu...
17/04/19 18:56 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info