Curierul Zilei - Probleme casnice, dar şi multe surprize!
PRIMA PAGINA arrow social economic arrow Social Economic arrow Probleme casnice, dar şi multe surprize!
Fapt divers *** ️ Tâlhărit în bar, la păcănele!     Fapt divers *** ️ Au plecat cu mortul, a luat foc casa!     Economic *** ️ România, cea mai mare inflaţie din Europa     Sport *** ️ „Am controlat jocul, mai puteam marca!“     Social*** ️ Majorarea accizelor la ţigări, amânată     Fapt divers*** ️ Motociclist rănit, în accident     Fapt divers *** ️ Femeie dispărută de acasă!     Social *** ️ Trei viitori pompieri de nota 10!    
 Publicitate pdf
Probleme casnice, dar şi multe surprize!
(0 voturi)
Tuesday, 12 February 2019

Horoscop 12 Februarie 2019:

Probleme casnice, dar şi multe surprize!


Berbecii se vor ocupa de cîteva probleme casnice, Leilor li se rezervă o mulţime de surprize atît plăcute, cît şi neplăcute, iar Peştii au ocazia de a pune la punct toate detaliile unei afaceri promiţătoare.

Berbec
Acum ceva timp au apărut cîteva probleme casnice de care astăzi va trebui să te ocupi neapărat. Problemele în sine nu sînt greu de rezolvat însă rezolvarea acestora necesită o sumă destul de mare de bani. Deşi nu duci lipsă de aceştia de ceva vreme, nu te încîntă ideea că în loc să îi cheltuieşti pe anumite plăceri pe care plănuiseşi să şi le satisfaci, trebuie să îi cheltuieşti pe aceste probleme. Din fericire pentru tine, partenerul a făcut şi el ceva economii cu care plănuia să îţi îndeplinească cîteva dorinţe, astfel că vei reuşi totuşi să ai parte şi de o parte din lucrurile pe care şi le-ai propus. Se recomandă să îţi concentrezi atenţia pe situaţia financiară. Vei beneficia de rezultatele unui parteneriat şi vei primi veşti bune cu privire la un împrumut. În plus, vei reuşi să îi convingi pe ceilalţi să coopereze pentru atingerea unui obiectiv, atît în sfera profesională, cît şi în cea personală. Este o zi bună pentru călătorii.
Taur
În această zi se ivesc cîteva proiecte importante la care iei parte doar dacă doreşti însă ai ceva timp liber, iar oportunitatea unor proiecte de o asemenea anvergură nu se ştie cînd se mai iveşte. Acestea reprezintă o posibilitate foarte mare de a te dezvolta pe planul profesional, dar şi de a avansa pe un alt post. Indiferent ce s-ar întîmpla, implicarea în aceste proiecte îţi va deschide nişte porţi şi îţi va aduce cîteva avantaje de care poţi profita la un anumit moment. Dacă aveai în plan să faci o schimbare în carieră, este o perioadă bună pentru a face asta. În viaţa personală există o şansă de reuşită pentru a începe o relaţie de lungă durată cu o persoană cunoscută. Eşti într-o stare în care îţi poţi exprima emoţiile cu uşurinţă, iar cei din jur observă şi apreciază acest lucru.
Gemeni
Interesul pe care l-ai acordat relaţiei de cuplu va fi răsplătit cu vîrf şi îndesat în decursul acestei zile. Partenerul doreşte să îţi arate aprecierea pentru implicarea ta, iar din acest motiv astăzi doreşte să te răsfeţe, iar din fericire pentru tine, tu vei alege care sînt activităţile pe care le veţi desfăşura astăzi împreună. Ziua va fi una relaxantă şi plină de bună dispoziţie. Cu siguranţă vă veţi apropia mult mai mult, iar relaţiei i se va mai adăuga o cărămidă de rezistenţă la bază. Se întrevede o călătorie ce va aduce cu sine succesul dorit. Vei fi în centrul atenţiei însă se recomandă să nu neglijezi familia şi cariera pentru a te concentra doar pe relaţia cu persoana iubită. Nu îţi neglija sănătatea! Este bine să cîntăreşti bine deciziile, deoarece este posibil să fii tentat să le iei sub influenţa tensiunii acumulate şi să pierzi nişte relaţii benefice.
Rac
O discuţie cu persoane în care ai extrem de multă încredere te va ajuta să iei astăzi nişte decizii pe care le tot amîni de ceva timp şi care pot avea efecte extrem de bune asupra vieţii tale, mai ales asupra carierei. Sfaturile pe care le primeşti vor fi dintre cele mai bune, însă, chiar şi aşa, decizia nu este una uşor de luat. Ascultă părerile tuturor, formează-ţi cîteva idei asupra acestora, iar apoi decide în funcţie de ceea ce crezi că este mai bine pentru tine. Trebuie să ai puţină răbdare pentru ca lucrurile să se întîmple aşa cum doreşti. Înainte de a începe un proiect, se recomandă să te documentezi înainte, pentru a te asigura că este decizia corectă. Totodată, înainte de a investi bani este bine să verifici situaţia în amănunt şi să te gîndeşti foarte bine. Se apropie o perioadă cu veşti bune şi cîştiguri.
Leu
Această zi îţi rezervă o mulţime de surprize atît plăcute, cît şi neplăcute, potrivit horoscop 12 Februarie 2019. Nu va fi o zi uşoară deloc, pentru că va trebui să te împarţi între sarcinile de la muncă şi cele din plan familial, iar surprizele neplăcute nu vor face decît să îţi îngreuneze treaba. Ceea ce este bine pentru tine este faptul că atît acasă, cît şi la serviciu, ai parte de o persoană de încredere care te ajută să depăşeşti toate încercările la care vei fi supus astăzi şi, de asemenea, alături de care te vei bucura de surprizele plăcute. Cert este că la finalul zilei le vei da uitării pe cele neplăcute şi te vei bucura de lucrurile frumoase care s-au întîmplat. Este încurajată comunicarea, mai ales pentru a lămuri situaţii dificile cu persoane cu care nu ai mai nimic în comun. Acum este un moment bun pentru a spune lucrurilor pe nume şi a elimina energia negativă care îţi dăunează. Nu se recomandă să cheltuieşti bani astăzi. Concentrează-te pe alimentaţie şi acordă o importanţă deosebită sănătăţii!
Fecioară
Ai lucrat o bună perioadă la cîteva proiecte în care nu doar că te-ai implicat trup şi suflet, dar care te reprezintă extrem de mult. Astăzi te vei face remarcat pe toate planurile, dar în special în cel profesional, datorită acestor proiecte. Adevărul este că proiectele sînt remarcabile şi că meriţi din plin toate laudele pe care le primeşti. Pentru că partenerul de viaţă ştie cît de multă muncă ai depus pentru a realiza aceste proiecte, a decis să îţi organizeze o masă festivă pentru a sărbători această reuşită împreună cu cîteva dintre cele mai importante persoane pentru tine. Vor apărea noi colaborări de bun augur cu persoane cu care ai lucruri în comun, care te vor ajuta să îţi atingi obiectivul. Nu interpreta prea mult ceea ce îţi spun ceilalţi, deoarece rişti să creezi conflicte şi momente tensionate cu cei apropiaţi. Este bine să încetineşti ritmul şi să te bucuri de micile plăceri ale vieţii.
Balanţă
Ai fost foarte ocupat la locul de muncă, iar din acest motiv nu ai mai avut suficient timp pentru a-ţi îndeplini toate sarcinile din planul familial. Astăzi va trebui să le rezolvi pe cele care au mai rămas şi nu sînt puţine deloc. Chiar dacă, către finalul zilei partenerul are ceva timp liber şi decide să-l petreacă ajutîndu-te, îndeplinirea sarcinilor s-ar putea să îţi ia toată ziua. Cu toate acestea, odată terminate pentru cîteva zile cel puţin vei putea sta liniştit şi îţi vei putea dedica timpul relaxării şi petrecerii timpului alături de cei dragi ţie. Vei avea ocazia să te implici activ în viaţa cuiva apropiat pentru a-l ajuta să avanseze în carieră sau să-i oferi suport într-un moment dificil din viaţă. Ai oportunitatea de a începe un proiect nou însă vei primi păreri contradictorii din partea familiei. Dacă eşti hotărît, va trebui să găseşti o modalitate de a îţi impune punctul de vedere.
Scorpion
Încă dis-de-dimineaţă vei deborda de energie şi chef de muncă. La serviciu îţi vei îndeplini perfect toate sarcinile, iar dacă îţi va mai rămîne timp, chiar îţi vei oferi ajutorul colegilor. Atît persoanele de la serviciu, cît şi prietenii şi familia vor aprecia foarte mult atitudinea ta de astăzi şi ajutorul oferit. Chiar dacă intenţia ta nu a fost de a primi lucruri în schimbul ajutorului oferit, acesta nu va rămîne nerăsplătit, pe viitor vei avea multe de cîştigat datorită atitudinii tale săritoare de astăzi. Vei primi ajutor din toate părţile, atît de la cei apropiaţi, cît şi de la străini, care vor dori să se asigure că ajungi acolo unde îţi doreşti. Mai mult, la serviciu sau la şcoală vei fi recompensat pentru merite deosebite. Ai grijă cu anumite persoane din anturaj, nu te baza doar pe vorbe, aşteaptă să vezi şi faptele!
Săgetător
Situaţia financiară te nemulţumeşte, deoarece eşti extrem de conştient că poţi mai mult de atît, iar din acest motiv azi ai să îţi faci cîteva planuri prin care crezi că ai să îţi îmbunătăţeşti situaţia financiară, ba chiar o să şi pui în practică o parte din ele. Economiile sînt pe primul loc. Doreşti să nu mai arunci bani pe lucruri inutile, ci mai degrabă să cumperi lucruri puţin mai scumpe, dar care sînt de calitate şi au o durată de viaţă mai lungă. Ţinînd cont de ambiţia ta, este foarte posibil ca planurile făcute să dea roade. Romantismul este la cote maxime, iar persoana iubită este pe primul plan. Este o zi potrivită pentru călătorii, dar şi pentru decizii de schimbare a carierei. Iei în serios semnele care prevestesc schimbarea, pentru a nu rata oportunităţi importante în domeniul carierei, după care este posibil să îţi pară rău mai tîrziu.
Capricorn
Ziua ta începe într-o notă extrem de plăcută, întrucît încă de dimineaţă partenerul tău îţi face o propunere căreia nu îi poţi rezista şi nu vei ezita nicio secundă să o accepţi. Ai gîndul propunerii în minte şi aştepţi cu nerăbdare să pui în practică ideea avută de partener, iar timpul va trece mai repede la serviciu. Vei fi extrem de binedispus pe parcursul întregii zile. Cu toate acestea, trebuie să ai grijă atunci cînd ai sarcini de îndeplinit şi să te concentrezi asupra lor şi nu asupra gîndurilor tale. Te concentrezi foarte mult pe carieră şi nu mai vezi nimic din ce se întîmplă în jur. Se recomandă să nu laşi la o parte viaţa personală pentru cea profesională. Este un moment bun pentru a lua decizii importante şi a începe proiecte noi, deoarece le vei duce la bun sfîrşit cu succes.
Vărsător
Un proiect de ultim moment este lăsat în baza ta şi, din păcate pentru tine, toate planurile pe care ţi le făcuseşi astăzi vor trebui anulate. Nici măcar nu le poţi reprograma, întrucît proiectul necesită destul de mult timp şi nu ştii deocamdată cînd vei avea timpul necesar pentru activităţile pe care şi le propuseseşi. Nu vei fi foarte bucuros de munca pe care o ai de făcut însă nu este nimic de făcut, trebuie să te conformezi. Vei găsi rezolvarea pentru problemele care te nelinişteau de ceva timp. Este bine să petreci timpul cu cei apropiaţi şi să nu te izolezi. Vei cunoaşte oameni noi, fie pentru o relaţie romantică, fie pentru a te ajuta să evoluezi în carieră. Pot apărea noutăţi în zona financiară, eventual o moştenire.
Peşti
Ai ocazia de a pune la punct toate detaliile unei afaceri care se vrea a fi una extrem de profitabilă. Toate deciziile pe care le vei lua astăzi vor fi decisive; în funcţie de cît de bine vei alege, afacerea va fi de succes sau nu. Analizează foarte bine opţiunile pe care le ai înainte de a lua o decizie. Deoarece îţi doreşti foarte tare ca totul să iasă bine, vei cere păreri tuturor cunoscuţilor însă tu trebuie să faci o triere şi să le alegi pe cele mai potrivite pentru afacerea ta… Apar schimbări, fie în viaţa personală (apariţia unui copil), fie în cea profesională (un proiect nou care promite cîştiguri financiare substanţiale). Este o perioadă bună pentru socializare şi împărtăşirea cunoştinţelor cu ceilalţi; se recomandă să fii înţelegător şi răbdător cu aceştia şi să le oferi ajutorul.
Sursa:www.yve.ro

Scrie comentariu

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului sau stergerea integrala. Site-ul www.curier.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Nume:
Comentariu:Cod:* Code


Vizualizari: 1134

Fii primul care comenteaza articolul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Tâlhărit în bar, la păcănele!
Felicitari politistului care s-a implicat in prinderea infractorului.Rusinebsistemului care permite eliberarea lui desib...
20/08/19 08:49 Mai mult...

Gravidă moartă, la Judeţean!
O tragedie. Totusi cred ca la un alt spital posibil s-o fi trait.
20/08/19 08:40 Mai mult...

Tâlhărit în bar, la păcănele!
inseamna ca trebuie sa stea macar 5 ani inchis, nu 2 sau 3 ani!
20/08/19 08:22 Mai mult...

Gravidă moartă, la Judeţean!
O mizerie de articol! Vindeți numai mizerii!!!! Adevărul domnilor trebuie sa scrieți, nu minciuni!!!
20/08/19 07:59 Mai mult...

Gravidă moartă, la Judeţean!
Îngrozitor, altă mămică moartă , 3 bebeluși lăsați orfani de măcelarii din județean.... Oare de data asta vor ...
20/08/19 06:57 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Marţi, 06.08.2019

--- 2.722 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info