Curierul Zilei - PRIMA PAGINA
PRIMA PAGINA
 Publicitate pdf


Tânăr furios, a incendiat gospodăria!


Beat şi furios, un tânăr în vârstă de 25 de ani din comuna Morăreşti, satul Deduleşti, şi-a incendiat gospodăria. Tânărul a ajuns în arest, fiind acuzat de distrugere prin incendiere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice! Mihai Gabriel G. mai este cercetat şi în alte dosare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 246

Continuare
 


Focul a distrus o casă la Ţiţeşti!


Pompierii argeşeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu de proporţii la o casă în comuna Ţiţeşti. Focul a distrus o mare parte din imobil şi anexele gospodăreşti. Două persoane au necesitat îngrijiri medicale şi au murit zeci de păsări.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 184

Continuare
 

Un jandarm din cadrul IJJ Argeş

Misiune în Afganistan încheiată cu succes!


Un jandarm ar­ge­şean şi-a înch­e­iat misiunea în Af­ganistan şi s-a în­tors în ţară după 6 luni. Acesta a făcut parte dintr-un con­tingent care proteja consilierii jandarmi pe timpul deplasării acestora la diferi­te­le instituţii de or­di­ne publică şi secu­ritate afgane. A fost decorat pentru acti­vităţile în cadrul că­rora şi-a pus în pe­ri­­col viaţa.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 179

Continuare
 


Amendă de 50.000 de lei pentru un gard!


La Câmpulung se poa­te spune că s-a stabi­lit un nou record, sau altfel spus, iarăşi am dat cu bâta-n baltă, şi uite aşa am mai ieşit ca pă­du­chele-n frunte înca o­dată. Un bărbat din Câm­­pulung a fost amen­dat de Poliţia Locală Câm­pulung pentru că s-a abătut de la un proiect. Practic, în loc de panou­ri bordurate, omul a construit cei 23 de metri de gard din bolţari, iar un vecin l-a reclamat pentru că ar fi in­trat pe proprietatea sa. Amendă cu “dedicaţie”?

Comentarii (1) | Vizualizari: 303

Continuare
 


Unirea Principatelor Române va fi  sărbătorită şi la Piteşti


Ziua Unirii Principatelor Române va fi sărbătorită aşa cum se cuvi­ne şi de autorităţile locale din Piteşti. Manifestările de astăzi vor începe la ora 9.30 şi se vor încheia în jurul orei 11. Reprezentanţii autorităţilor loca­le vor primi onorul din partea  milita­rilor de la Garnizoana Piteşti.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 283

Continuare
 


ANUL NOU CHINEZESC Anul şobolanului

Anul Nou Chinezesc, cunoscut sub numele Festivalul Primăverii,  începe sâmbătă, 25 ianuarie, sub semnul Șobolanului.


Sărbătoarea dureazăîn jur de 15 zile, fiind cea mai marcantă sărbătoare din China. Înainte de sosirea Anului Nou, chinezii îsi pregătesc temeinic casele, aplicând diverse decorațiuni specifice momentului. Anul Nou este potrivit reuniunilor de familie. Oamenii își vizitează rudele și prietenii, fac cumpărături, participă la numeroase evenimente organizate cu această ocazie și își planifică anul care începe. Sărbătoarea este uneori însoțită de ceremonii religioase în numele Pamântului, al Raiului, al diverșilor Zei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 145

Continuare
 


Peste 240 de cazuri de gripă confirmate la nivel naţional

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile anunţă că în săptămâna 13 - 19 ianuarie, numărul total de cazuri de infecţii respiratorii acute a fost de peste 81.646, cu 30% mai puţine faţă de aceeaşi săptămână a sezonului precedent, dar cu peste 11% mai mare faţă de săptămâna anterioară.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 154

Continuare
 


Turneu de minivolei la Craiova

Echipa de minivolei a CS Dacia Mioveni 2012, pregătită de Gabriela Ayza, participă în perioada 25-26 ianuarie, la Craiova, la Turneul IV din cadrul Campionatului Naţional- Divizia Minivolei. Sportivele din Mioveni fac parte din Seria F şi vor avea ca adversare pe ACS Extrem Pitești, ACS Volei Craiova şi CSS Târgu Jiu. Turneul se va juca în sala de sport a Colegiului Tehnic "Ştefan Odobleja" din Craiova.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 133

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 Înainte > Sfârşit >> 
Elevi de 13 ani, prinşi furând

article thumbnailElevi de 13 ani, prinşi furând Jandarmii argeşeni s-au confrunat miercuri cu un caz mai puţin obişnuit. În timp ce se aflau în Liceul cu Program Sportiv din Câmpulung, unde desfăşurau activităţi de prevenire privind delicvenţa juvenilă, doi elevi au făcut...
Continuare

Alte articole
 
Rău platnicii riscă să rămână fără căldură!

article thumbnailTermo Calor Confort somează asociaţiile de proprietariRău platnicii riscă să rămână fără căldură! SC Termo Calor Confort, so­cietatea care furnizează a­gentul termic în Piteşti, a anun­ţat că a luat toate măsurile ne­cesare asigurării confortului...
Continuare

Alte articole
 
Argeşenii la Cupa Ligii

article thumbnailPrimul concurs important de înot al anului are loc în week-endArgeşenii la Cupa Ligii Sâmbătă şi duminică se va desfăşura la Complexul Olimpic Izvorani Cupa Ligii la Înot, concurs rezervat următoarelor categorii de vârstă: # copii 8-11 ani # cadeţi #...
Continuare

Alte articole
 
Seară Beethoven la Filarmonica Pitești

article thumbnailSeară Beethoven la Filarmonica Pitești Filarmonica Pitești organizează joi de la ora 19, la Centrul Multi­fun­cţional, un concert simfonic cu un program integral Beethoven (este An Beethoven). Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, diri­ja­tă de Mihail...
Continuare

Alte articole
embedgooglemap.net
Click view
 
Flowplayer background video
Flowplayer background video
Flowplayer background video
La Autodoc

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fii reporter!

Zi record

Marţi, 14.01.2020

--- 3.288 vizitatori unici ---

 

Loto 6/49

Flag Counter


PRchecker.info