Curierul Zilei - PRIMA PAGINA
Fapt divers *** ️ Restaurant distrus de incendiu     Fapt divers *** ️ De două ori în arest, într-o zi!     Fapt divers *** ️ Patron de local, condamnat     Fapt divers *** ️ BCCO Piteşti a spart „cloaca“ din Piaţa Ceair     Social *** ️ Adio vouchere de vacanţă!     Sport *** ️ Finanţarea FC Argeş în pericol!     Fapt divers *** ️ În arest după ce şi-a bătut crunt nevasta!     Fapt divers *** ️ Ambulanţa a provocat accident     Social*** ️ Tot mai multe firme radiate!     Social *** ️ Adio vouchere de vacanţă!     Social *** ️ Nu toate faptele beneficiază de noile modificări     Social *** ️ Sfaturi pentru colectarea deşeurilor, la Mioveni     Sport *** ️ Tudor Gheorghe şi-a prelungit contractul    
 Publicitate pdf

Legendele fotbalului românesc vin la piteşti

Meci caritabil pentru Viorel Turcu!


Legendele fotbalul românesc îşi vor da din nou întâlnire pentru o cauză nobilă. Pe 26 iulie, de la ora 18, pe stadionul Nicolae Dobrin, Mircea Lucescu, Ioan Andone, Helmuth Ducka­dam, Miodrag Belodedici, Cosmin Contra, Mirel Rădoi, Mircea Rednic şi alte legende ale fot­balului românesc vor juca pe arena din Piteşti un meci caritabil, în cadrul evenimentului ”Dăruim viaţă prin fotbal”, dedicat fostului jucător al FC Argeş şi al Stelei, Viorel Turcu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 68

Continuare
 


Sfaturi pentru colectarea deşeurilor, la Mioveni


Pentru diminuarea cantităţii de deşeuri generate atât de populaţie cât şi de agenţii economici de pe raza oraşului Mioveni şi pentru a creşte gradul de reciclare la pragul impus de Comisia Europeană, locuitorii oraşului au obligaţia de a asigura precolectarea separată, în recipiente distincte a deşeurilor generate.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 69

Continuare
 

În România preţurile au crescut cel mai mult

Campioni la inflaţie!


Potrivit datele publi­cate, miercuri, de Oficiul European de Sta­tistică (Eurostat), România a avut, şi în luna iunie 2019, cea mai mare rată anuală a inflaţiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preţurilor de consum de 3,9%, mai mic totuşi faţă de nivelul de 4,4% înregistrat în luna mai.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 67

Continuare
 

Şoferii pot recupera mai repede permisul suspendat

Nu toate faptele beneficiază de noile modificări


Săptămâna trecută a fost promulgată le­gea prin care şoferii pot solicita reducerea peri­oadei de suspendare a permisului auto. Legea prevede eliminarea a două condiţii pentru ca şoferii să-şi recapete mai repede dreptul de a conduce.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 70

Continuare
 


L-a primit de milă şi el s-a răzbunat


Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comu­na Drăganu a ajuns în arestul IPJ Argeş după ce şi-a lovit soţia şi fiica. Cele două au obţinut în instanţă un ordin de protecţie împo­triva bărbatului. Acesta nu avea voie să se a­propie la mai puţin de 50 de metri de ele sau de casă. Cum nu avea unde să se ducă, cele două femei l-au primit din milă în casă. În loc să aprecieze, bărbatul s-a răzbunat şi le-a bă­tut din nou!  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 62

Continuare
 


Larissa Fashion – Un brand modern cu o istorie de generații


Într-o societate în care “fast fashion-ul” este promovat din ce în ce mai mult și este omniprezent în mall-uri și magazinele mari, un brand local în creștere face furori printre cumpărătorii piteșteni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 187

Continuare
 


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info