Curierul Zilei - PRIMA PAGINA
Fapt divers *** ️ S-a spînzurat după ce a rămas şomer     Fapt divers *** ️ Percheziţii la un hoţ din Leordeni!     Social *** ️Tot ce trebuie să ştiţi despre alegerile din 26 mai!     Fapt divers *** ️ Arestaţi pentru a fi predaţi autorităţilor franceze     Editorial *** ️ Gusturile şi voturile nu se discută!     Sport *** ️ CS Mioveni şi FC Argeş ştiu locurile pe care vor termina!     Social *** ️ Lucrările la giratoriul de pe DN 73, în grafic     Social *** ️ Pe lângă europarlamentare să votăm şi referendumul!     Social *** ️ A scăzut rata şomajului     Social *** ️ Sute de proiecte finanţate de Ministerul Dezvoltării     Social *** ️ Subvenţiile acordate au dus la performanţă     Social *** ️ Secţie de votare închisă din cauza lucrărilor    
 Publicitate pdf

Din punctul meu de vedere

Gusturile şi voturile nu se discută!


Trei lucruri mă deranjează la această campanie electorală, în ordinea gravităţii: manipularea tineretului,  agresivitatea fascistă şi minciuna sfruntată. Să le discutăm pe rând.
Manipularea tinerilor. Presa ne anunţă următoarele:
„Opt elevi de la Liceul Teoretic „Miron Costin“ din Iaşi le-au transmis marţi, 22 mai, un mesaj social-democraţilor, prin intermediul Facebook. După festivitatea de absolvire care a avut loc într-o sală a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi, câţiva elevi ai unei clasei a XII-a au format cu ajutorul unor litere lipite pe tocă un mesaj pentru Partidul Social Democrat - „M*** PSD”. Poza a fost postată pe Facebook de una dintre eleve, alături de îndemnurile „mergi la vot”, „fără penali în funcţii publice”, „26 mai”. Imaginea a fost distribuită în mai multe grupuri şi apoi preluată de mai multe persoane, stârnind atât reacţii pozitive, cât şi negative”.

Comentarii (5) | Vizualizari: 346

Continuare
 

Peste o mie de alegători trebuie să meargă la altă şcoală

Secţie de votare închisă din cauza lucrărilor


Peste o mie de alegători din Câmpulung trebuie să parcurgă alt traseu pentru a vota. Este vorba de un număr de 1238 de alegători înscrişi pe listele permanente la secţia cu numărul 92. Ieri, s-a decis că secţia de votare numărul 92 care era în incinta Colegiului Tehnic Câmpulung să fie închisă deoarece au loc lucrări de reabilitare cu bani europeni.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 153

Continuare
 


24 de secţii de votare, în Mioveni


Şi în oraşul Mioveni se fac pregătiri pentru alegerile europarlamentare programate în data de 26 mai 2019. Cei interesaţi pot consulta site-ul instituţiei www.emioveni.ro, secţiu­nea - Informaţii Publice-Alegeri, pentru a verifica secţiile de votare la care sunt arondaţi. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 141

Continuare
 

Exportul de cereale în creştere

Subvenţiile acordate au dus la performanţă


Ţara noastră a exportat anul trecut în ţările Uniunii Europene şi în state terţe peste 12 milioane de tone de cereale, ocupând locul III în Uniunea Europeană. Deputatul argeşean Simona Bucurea Oprescu spune că în acest fel România a revenit acolo unde îi era locul, dat fiind ajutorul acordat de stat fermierilor din ţara noastră şi investiţiile din agricultură.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 171

Continuare
 

Prin PNDL I şi PNDL II

Sute de proiecte finanţate de Ministerul Dezvoltării


În România sunt deschi­se în prezent 12.681 de şantiere finanţate prin cele două etape ale Pro­gramului Naţional de Dez­vol­tare Locală (PNDL), fondurile alocate până acum pentru proiectele de investiţii ridicându-se la circa 47 miliarde de lei, a anunţat vicepre­mierul Daniel Suciu, ministrul Dez­­voltării Regionale şi Ad­ministraţiei Publice.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 189

Continuare
 

Nivel minim record!

A scăzut rata şomajului


Rata şomajului în judeţul Argeş a ajuns la un nivel minim record - 2,85%! Conform directorului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Nicolae Bădescu, “o astfel de rată scăzută a şomajului nu a mai fost înregistrată niciodată”. Este un rezultat firesc al măsurilor luate de Guvern pe baza programului de guvernare al PSD.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 181

Continuare
 


Dezinteres total faţă de valorile oraşului Câmpulung


Câmpulungul are multă istorie, dar nu are istorici care să se ocupe de data de naştere a oraşului care nu există decât printr-o arhivă prăfuită de vreme. Este singurul municipiul din ţară restant la acest capitol.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 156

Continuare
 


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info