Curierul Zilei - PRIMA PAGINA
Social*** ️ Vor fi ucişi 20.000 de porci     Fapt divers*** ️ Trenul l-a izbit în plin!     Fapt divers*** ️ Fiind beat şi fără permis, a rănit un om     Fapt divers*** ️ Anchetatorii i-au sigilat magazinele     Social*** ️ Voucherele au scumpit vacanţele cu 55%!     Fapt divers*** ️ Romii de la Berevoeşti cer să fie respectaţi     Fapt divers*** ️ Fiind beat şi fără permis, a rănit un om     Fapt divers*** ️ Anchetatorii i-au sigilat magazinele     Fapt divers*** ️ Poliţist care îşi respectă uniforma    
 Publicitate pdf


390.000 de fermieri şi-au primit banii


Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a anunţat că până pe 20 octombrie 2019, au fost plătiţi 389.546 fermieri, în cadrul Cam­paniei de plăţi în avans pentru anul 2019, suma autori­zată la plată fiind în valoare de 439.581.738 euro.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 179

Continuare
 


ANAF, întâlnire cu contribuabilii la Curtea de Argeş


Contribuabilii din Curtea de Argeş şi localităţile învecinate au primit clarificări referitoare la faci­lităţile fiscale introduse prin O.G. 6/31.07.2019 şi la Spaţiul Privat Virtual.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 136

Continuare
 

De Ziua Europeană a Justiţiei

Ziua Porţilor Deschise, la Curtea de Apel Piteşti


Vineri se sărbătoreşte Ziua Euro­peană a Justiţiei Civile. Cu acest prilej în instanţe din judeţ au loc di­verse activităţi. Grupuri de elevi şi studenţi dar şi simpli cetăţeni pot vi­zita sediul Curţii de Apel Piteşti, în cadrul „Zilei Porţilor Deschise“.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 134

Continuare
 


Se opreşe curentul în Rociu

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 138

Continuare
 


Campioane şi vicecampioane la oină în sală

Federaţia Română de Oină a organizat în perioada 18-20 octombrie Campionatele Naţionale de Oină în sală pentru Junioare III,II,I şi Senioare, la Baia Mare.
Rezultatele obţinute de sportivile din Mioveni fac cinste judeţului Argeş, cu atât mai mult cu cât la competiţie au participat  cele mai bune  echipe din ţară. Este vorba de  CSS nr. 2 Baia Mare, CS Dinamic Coruia, CSM Progresul Bailesti, CS Somesul Caseiu, CS Politehnica Cluj Napoca şi CS Spicu Horia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 128

Continuare
 


Magazinele naturiste  Phoenix Life Plant vă recomandă:

-    Curcumin95 C3 complex – 72 lei
-    Polygemma 17 – 19,90 lei

Curcumin95 C3 complex  

Este un extract standardizat din Curcuma longa cu minim 95% curcuminoide, unul dintre cele mai puternice și intense extracte din lume. Acțiunile sale benefice în cazul reducerii stresului oxidativ, a inflamației sau a acțiunii celulelor tumorale îl recomandă ca unul din cele mai eficiente extracte naturale cunoscute.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 209

Continuare
 


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info